2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ilk bebeği olacak olanlar hareketini ne zaman hissetmeye başladınız? Ben bugün 16+3üm yani 17. Haftadayım hala hissetmiyorum normal mi?
Normal canim 20.haftaya kadar ama bundan sonra yavas yavas hissetmeye baslarsin buyuk ihtimal benim ilk gebelikte 17+ 3 te hissetmeye basladim

Kızlar ilk bebeği olacak olanlar hareketini ne zaman hissetmeye başladınız? Ben bugün 16+3üm yani 17. Haftadayım hala hissetmiyorum normal mi?
Ben 16 da hissettim birşeyler emin olamamıştım şimdi eminim o hareketlerin bebek olduğundan.canım 20.haftaya kadar hissedememek normalmiş

Cnm o zaman 72 yım
O zaman 4 kilo almış olurum öyle mi
Sabah uyandıktan yarım saat sonra tartıldığımızda doğru sonucu alırmışız. Vücudun şişi de iniyormuş biraz :) akşama kadar yiyip içtiklerimiz yuttuğumuz hava falan hep tartıda kilo olarak çıkıyor fazla çıkman çok normal

Sağol canım çok ciciş takımlar oluyor ama yaz ortasına da kalın almak olmaz diye uinede sorayım dedim

Ben 15+3 hissetmiştim.
İlk gebeliklerde 20 ya da 22. Haftada hissedilirmiş.
Bu haftadan önce hisseden anne adaylarıda hergün hissetmezmiş.
20 ya da 22. Haftadan sonra hergün hissedeceğiz Allah'ın izniyle.
Bu arada plesantası önde olan anneler hissetmezmiş plesenta yastık görevi görürmüş tekmelere :):):)

Kızlar çatlak kremi alaçam hangisini önerirsiniz.bugun doktoruma sordum genetik dedi zeytin yağı bebe yağı sur dedi

Canım iki markayı özellikle öneriyorlar mustela ve lierac genetik de olabilir çatlaklar ama en önemlisi de nemsizlikten oluyor bence aktardan karışım yaptıran arkadaşlarımız da var aramızda.

Saglik ocaginda 47 evde 46 hastanede 48 kilo geldim

47 mi çok şanslısın canım ne güzel kilo derdin yok

Sağol canım çok ciciş takımlar oluyor ama yaz ortasına da kalın almak olmaz diye uinede sorayım dedim

Canım Bende ilk takımları 0-3 aylık aldım ama geçenlerde teyzem 6 aylık al bebekler hemen büyüyor dedi 6 aylıkta da kaybolur minişler :) 10 takıma yakın oldu bundan sonrakileri de yazlık alırım inşallah daha sonra battaniye almam lazım bebeği sarmak için ayakkabı patik hiç almadım

Kuzu Zaten genel olarak sordum ben 0-3 aylık kıyafet ihtiyacımız yok Zaten bizim şuan bolca var. Sadece çok beğendiğim denk geldiğim şeyleri mevsimine uygun alayım maksatlı sordum. Kardeşimden biliyorum hiç giyemediği kıyafetleri oldu büyüdüğü için :) Kız çocuğu daha farklı ama mesela hediye olarak 1 yaş yazlık elbise gelmişti ama kardeşim Aralık doğumlu :)) Sizde dikkat edin o yüzden ay hesabına
Şimdilik takımlarımız vs tamam birde patik ayakkabıdan ziyade alt takımları patikli almaya çalış daha iyi olur ben öyle yaptım. Ben sadece uzun kollu zıbın alıcam 0-3 aylık olarak.Kıyafet her şekilde halloluyor Zaten çokta önemli değil ama hep hevesss hep. İnsan kendini tutamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…