2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım ani kilo alışın olmuş bu durum için sağlık ocağındaki ebe bizi bilgilendir demişti

Aynen bide erken uyuyorum eşim nöbetçiyse
Benim gibi bir erkenci daha
Küçük olması senin için çok büyük avantaj canım
Allah korusun beterinden
Kendini çok yormadan geçir o zaman canım günlerini
Ben görmedimde kayınvalidem hep anlatırdı ordan biliyorum
Be guzel kartpostallik manzaralar olurdu ama dun yagdi bugun yok
Ayy hemde ne güzel olurdu bide onu camdan izlicen :)

Sağolasın kuzum işte birtane daha çocuk olunca dinlenemiyorum fazla fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum.annelik zor işte cennet boş yere ayaklarimizin altında değil.dogurmak ayrı zor büyütmek ayrı.valla babalarına versek birgün dayanamazlar heleki beni kocama mızmız canı çok kıymetlidir.bi biz naz yapamıyoruz kimseye valla.

Doğumdan sonra daha zor bu işler bebe gazı emmesi çişi kakası bitmiyor uyumuyor uyusa da yatsam diye gözünün içine bakıyorsun herifi zaten gırtlaklayasın geliyor senin yüzünden bu hallerdeyim modunda

çok güldüm ilahi. ama doğru diyorsun biz de o moddaydık ama 3.aydan sonra eski düzene giriyorsun.

canım benim önde toplandı ve alt taraf çok. kızıma hamileyken resmen yayılmıştım kocaman popo ve göbek. sanırım seninki de kız olabilir.

kesinlikle park yatak diyorum. kızım 3 yaşının doldurana kadar kullandım. müthiş rahatlık, aklım asla kalmadı.2 yaşından sonra fermuarını açık bırakıyordum kendi çıkıp yanımıza geliyordu ya da oyun oynardı yatağının içinde. zaten kademeli olarak aşağıya iniyor. ve en önemlisi taşınır olması biz her yere götürdük. ben park yatağın yatağını da almıştım ama battaniye de koyuyordum yine de altına. ben çok memnun kaldım. Allahın izniyle oğlum da da aynısını kullancam sapa sağlam duruyor 5 çocuk daha büyütür yani.

bence erkek canım senin ki.

radyolog bakacak 150 tl dediler.

Ben de sabah uyanıp biraz yatak keyfi yaptıktan sonra lavaboya giderim
Sonrasında tartilirim :)

Verdiğim 3 kiloyu geri almışım üstüne de bir kilo daha almışım, güncel kilom 56
Ama daha fazla almaktan korkuyorum
Sürekli yemek yiyorum, istahim hep açık

Bulantılar bitti, kontrolsüz şekilde yemek yeme başladı

Kızlar selam ciger yiyo musunuz yiyebiliyo muyuz internette bin tane şey yazıyor allahım yaa sinir oldum bir de hamişlere sorayım dedim

yiyorum 2 kez yedim. yeme derler ama yedim :)

valla tatlım kızım da prima kullandım çok memnundum. asla sızdırma olmadı kayma olmadı 2,5 yaşında bezi bıraktı kızım. b ide pişik hiç olmamıştı çok şükür.

h sonu eşimle tüm bezlere baktık tek tek fiyat aldık kontrol ettik. ve yine prima dan şaşmayalım dedik. en uygun prima ve kaliteli. sadece bi arkadaşım dedi ki, prima da petrol atığı var kullanma diye. ama organik bezler alabilecek yerde yok durum da yok.

ilk aylar da günde 10 bez değişiliyor. bu da haftada 70 bez eder. 1 numara yani yenidoğanı 2 paket alıp, içinde 110 130 tane olanlardan yani.
diğerlerini de duruma göre stoklayacağız öbür ay alacağız. yoksa çok masraflı oluyor.

Sali gunu gitcez canm.Yine gostermiycek gibime geliyor canm ya.oyle bir his geldi.

Canım sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Bazı bebişler böyle nazlı oluyor :)
Benim arkadaşım 32.haftada ogrenebilmişti
Artık sormaktan vazgeçmişlerdi :)

Bana da doktor büyük ihtimalle kız dedi ama değişebilir diye çok da umutlanmak istemiyorum.

Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah

Durumla alakası yok ki canım hatta daha uygunlar Sleepy molfix canbebe goon minies bunlar içeriği temiz olan bezler. Onun için benim tercihim büyük ihtiml Sleepy yada molfix olacak ikisi arasında kaldım. Prima almayı tercih etmiyorum.

Kızlar kıyafet alımında 0-3 ay uzun kollu 3-6/6-9 ay kısa kollu yani yazlık mı tercih etmeliyiz?
Ona göre uyumlu alalım. Beğendiğim şeyler oluyor ama karar verip alamıyorum.

kuzum ben 0-3 ay hep uzun kollu aldım. 3-6 ay bazıları uzun bazıları kısa, 6-9 ay eylül e denk geliyor yine uzun kollu kışlık aldım. yani 3-6 ay sadece yazlık ama evin durumuna göre değişir ev serin ise tek uzun kollu tulum zıbın da yeterli olur yeleğiyle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…