Anlimi da önemli canim.aras koyma sakin anlamı çok kotu.tip dilinde hastalıklara verilen isimnis birde at kılıEşimi ikna ederim galiba aras ismide çok güzel ama soyismimize de uymuyor Eymen in anlamida çok güzel aslinda çok var etrafımda ama yapacak birsey yok
Mesai başladı bileGunaydin kizlar. Hava-Piraye nin dedigi gibi yatmalik ama işe gitmek için yola koyulduk :) Yerlerde islak umarim kayip dusmeyiz
ben perşembe günü gideceğim ayın 1inde gitmiştim en son 14 aralıkta da ayrıntılı varKızlar gelecek kontrol tarihleriniz ne zaman? Benim 12 aralıkta.. daha çook var artık uzun bir hasret başlıyor
Canım ani kilo alışın olmuş bu durum için sağlık ocağındaki ebe bizi bilgilendir demiştiOff ya kızlar ben çok kilo aldım ne yapacam sürekli birseyler yemek istiyorum ama yinede kisiyorum kendimi ama yine bayagi almışim dün 72.5 tüm bugün 74 geldim.ne aldırıyor kilo anlamadım ve 68 le.başladım 6 kilo almisim kizimda toplamda 8 kilo almistik
Benim gibi bir erkenci dahaAynen bide erken uyuyorum eşim nöbetçiyse
Küçük olması senin için çok büyük avantaj canımCanım benim varıs çok küçük hiç belli bile değil.bebege bı zararı yok inşallah olmaz ilerleyen haftalarda doktor sadece arada ağrı yapar dedi dinlenmemi söyledi dinlenince geçiyor.ama bazılarının ki çok tehlikeli boyutta olabiliyor Allah korusun annede anı kan kaybına neden olup ölume götürüyor normal doğumlarda.son haftalara doğru sürekli rahmi kontrol etmek lazım o yüzden nst baglaniyoruz işte.allahim bu bebeğinize kucağma almayı nasip eder inşallah sağlıklı bı şekilde.birdaha doğurmam zaten Allah nasip ederse..kayinvalideninki baya büyükmus cnm.
Ayy hemde ne güzel olurdu bide onu camdan izlicen :)Be guzel kartpostallik manzaralar olurdu ama dun yagdi bugun yok
Sağolasın kuzum işte birtane daha çocuk olunca dinlenemiyorum fazla fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum.annelik zor işte cennet boş yere ayaklarimizin altında değil.dogurmak ayrı zor büyütmek ayrı.valla babalarına versek birgün dayanamazlar heleki beni kocama mızmız canı çok kıymetlidir.bi biz naz yapamıyoruz kimseye valla.Benim gibi bir erkenci daha
Küçük olması senin için çok büyük avantaj canım
Allah korusun beterinden
Kendini çok yormadan geçir o zaman canım günlerini
Ben görmedimde kayınvalidem hep anlatırdı ordan biliyorum
Ayy hemde ne güzel olurdu bide onu camdan izlicen :)
Amin canım seninde kandilin mübarek olsunGünaydın canlar,hayırlı güzel bir hafta olsun hepimiz için
Herkesin kandili mübarek olsun,kimin ne muradı duası varsa kabul olsun inşallah
Doğumdan sonra daha zor bu işler bebe gazı emmesi çişi kakası bitmiyor uyumuyor uyusa da yatsam diye gözünün içine bakıyorsun herifi zaten gırtlaklayasın geliyor senin yüzünden bu hallerdeyim modunda
Kızlar şimdi size bir sorum olacak ..Vereceginiz cevaplarla göbek şekline bağlı cinsiyet tahmini efsanesini araştırmiş olacagiz.
Cogunuz cinsiyeti biliyor.Ben hariç.Benimki göstermiyor sipa
Simdi soyleyin bakalim kiz bebek anneleri gobeginiz yaygin ve toparlak sekildemi?
Vee erkek cocuk anneleri sizinki de asagida ve sivrice mi?
Benim hic ama hic tahminim yok.Bebek gostermiyor gobek yok denecek kadar az. Merak ediyorum ya hu hadi gelsin cevaplar
Park yatakları rahatlık bakımından tercih ediyorlar canım ama bebeğin omurga yapısı için sağlıklı değilmiş o yüzden onu tercih etmiyorum
İlk 6 ay için sepet beşik düşünüyordum anne yanı açısından
Daha sonrası için büyüyen bazalı beşiklerden düşünüyordum
Şuan çok muallakta kaldım yorumunuzdan sonra
Çok teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için
Arkadaslar attığım resim doktorun cinsiyet icin cekmis oldugu resim daire içine alınan yeri erkek cinsiyet organina benzetti ama emin olamadi . Kiz bebeklerde cinsiyet organi 3 çizgi halinde oluyor dedi. Burda öyle cizgide yok dedi. Sizler ne yorum yapıyorsunuz.
Özel doktorda detayli ultrason ucretleri ne kadar acaba? Bizim burda bi sorunumuz cikmadi cok şükür ama daha ayrıntılı incelensin ben de görmek istiyorum merak ediyorum. Muayene ucretleri zaten yuksesk detayli icin de ayrica ucret aliyorlar.ama ne kadar bilmiyorum. Asagi yukari fikri olan paylaşırsa sevinirim
hayır benim 7 kilo aldım ve devam ediyor yine 20 kilo alacam ben tahminimceDemekki en fazla kilo alan benim şimdi tartildim 73.5 geldim ama 6 kilo çok ya
Canım anjiyo oldu ama ben rüya görüp çok etkilenmiştim şükür damaleında sorun yokmuş oldu bitti gitti :)A April wind canım babanın neyi var atlamışım yorumları galiba.
Sabah uyandıktan yarım saat sonra tartıldığımızda doğru sonucu alırmışız. Vücudun şişi de iniyormuş biraz :) akşama kadar yiyip içtiklerimiz yuttuğumuz hava falan hep tartıda kilo olarak çıkıyor fazla çıkman çok normal
Kızlar selam ciger yiyo musunuz yiyebiliyo muyuz internette bin tane şey yazıyor allahım yaa sinir oldum bir de hamişlere sorayım dedim
Kızlar bez konusunu açsam kızmazsınız dimi?
Kendimce üstünkörü liste yaptım. Alacağım markaları vs kararlaştırıp hop alırken kolaylık olacak diye düşündüm @LoveAndMarriage taktiği
Bezde molfix ve sleepy arasında çok kaldım ikisininde içeriği temiz fiyatları uygun. Amacım zaten şuanlık 1-2 numaradan sadece 2şer paket almak. (1 numaradan 100 adet gibi almayı planlıyorum adet sayısına göre karar vericem kaç paket alacağıma belki 1 belki 2)
Sali gunu gitcez canm.Yine gostermiycek gibime geliyor canm ya.oyle bir his geldi.
Durumla alakası yok ki canım hatta daha uygunlar Sleepy molfix canbebe goon minies bunlar içeriği temiz olan bezler. Onun için benim tercihim büyük ihtiml Sleepy yada molfix olacak ikisi arasında kaldım. Prima almayı tercih etmiyorum.yiyorum 2 kez yedim. yeme derler ama yedim :)
valla tatlım kızım da prima kullandım çok memnundum. asla sızdırma olmadı kayma olmadı 2,5 yaşında bezi bıraktı kızım. b ide pişik hiç olmamıştı çok şükür.
h sonu eşimle tüm bezlere baktık tek tek fiyat aldık kontrol ettik. ve yine prima dan şaşmayalım dedik. en uygun prima ve kaliteli. sadece bi arkadaşım dedi ki, prima da petrol atığı var kullanma diye. ama organik bezler alabilecek yerde yok durum da yok.
ilk aylar da günde 10 bez değişiliyor. bu da haftada 70 bez eder. 1 numara yani yenidoğanı 2 paket alıp, içinde 110 130 tane olanlardan yani.
diğerlerini de duruma göre stoklayacağız öbür ay alacağız. yoksa çok masraflı oluyor.
Kızlar kıyafet alımında 0-3 ay uzun kollu 3-6/6-9 ay kısa kollu yani yazlık mı tercih etmeliyiz?
Ona göre uyumlu alalım. Beğendiğim şeyler oluyor ama karar verip alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?