- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Hocam merhaba benim başında kanamalarım olduğu için nöbet muafiyetini baya araştırmıştım. Tamamen idarenin inisiyatifine kalmış hocam. Şöyle anlatayım benim doktorum bana uzun süre ayakta kalmaması lazımdır diye rapor verecekti. Ama ben bunu idareme sorduğumda bize nöbet tutamıyorsa 40 dk ne yapıyor bu öğretmen derlerse biz bir şey diyemeyiz soruşturma geçirirsiniz falan dediler. Biz sizi idare ederiz dediler. Kolay yerlere verdiler. Ayakta görünce sağolsunlar otur gezinme diyorlar ama olmuyor işte öyle. Sizin ki tabii daha farkkı durum. Gece nöbeti zor. Allah kolaylık versin.Merhaba kızlar benim çok ayakta durunca belim ağrıyor. Yatılı okulda öğretmenim malesef gece nöbetlerimiz var. Okula tutmak istemediğimi söyledim ama yerime birini bulamadılar biraz daha idare etmemi isteyecekler muhtemelen. yasal hakkım 24. Haftada başlıyormuş, nöbet tutmama hakkı. Ben 19.haftadayım. Doktordan rapor alsam diyorum, nöbet tutamaz diye. Daha önce böyle bir rapor alan var mı acaba merak ettim. Talebim üzerine dr yazar mı acaba hemen. randevum 2 hafta sonra şimdiden dert oldu yazar mı yazmaz mı diye
Canımmm msjını bulmak için sayfaları hızlk hızlı taradım :) artık planlama sürecine giriceksin canım. Dilerim her şey gönlünce olur. Uras’ımız şanslıdır ve size şans getirir. Ciğerleri de gelişir umarım kuzum. Bakalım bekleyip görmekten başka çare yok.Benlik veya bebeklik problem olmazmış canım. Eğer ciğerleri gelişecek yer bulamazsa Doğum sonrası sıkıntı çekebilirmiş. Tabi yine doğunca bebeğin durumuna göre 2. 3. Gün artık ne zaman olursa bebiş ameliyata alınacak ve organları yerleştirilecek. Şimdilik durumlar bu şekilde canım
Aynen canım artık araştırma işlerine girişicez bakalım hayırlısı olur İnşallah
İğne tedbir amaçlı veriliyor canım bende özellikle akşam 9a çeyrek kala yapıyorum saatini değiştirmedimEvet cnm kan sulandırıcı iğne aslında doktorumla konuştum iğneyi her gün vurmanin nedeni ilacın etkisinin sadece 5-6saat sürmesi dedi yoksa neden her gün vurunasin dedi doğumda da genelde sorun olmuyor sen şimdiden bunları düşünüp sıkıntı etme kendine kızını düşün dedi ama yinede ne bilim işte aklıma sürekli geliyor....
18.haftamızdayız canım. Çok sık hissetmiyorum daha ama arada göbeğimin alt kısmında bişey atıyor gibi oluyor elimi koyuncada bizim kalbimiz nasıl atıyor öyle bir atma oluyor.Kaç haftalık hamilesin.pit pıt olarak başlıyo.once bi yerim atiyo gibiydi şimdi elimi karnında gezdiriyorum çoğu yerimde o pitlar var bazen daha belirgin oluyor elimi koymadan hissediyorum
Canım çok geçmiş olsun şuan nasılsın bebiş nasılKızlar acildeyim az önce elektrik çarptı banatelefonumu şarja takarken oldu. Bebeğim etkilenmişmidir bilmiyorum hemen acile geldim.. 2-3 saniye sürdü sol ellim hemen hastahaneye koştum bekliyorum şimdi. Çok kötüyüm yol boyunca ağladım
Evet canım artık planlamaya geçicezHocam merhaba benim başında kanamalarım olduğu için nöbet muafiyetini baya araştırmıştım. Tamamen idarenin inisiyatifine kalmış hocam. Şöyle anlatayım benim doktorum bana uzun süre ayakta kalmaması lazımdır diye rapor verecekti. Ama ben bunu idareme sorduğumda bize nöbet tutamıyorsa 40 dk ne yapıyor bu öğretmen derlerse biz bir şey diyemeyiz soruşturma geçirirsiniz falan dediler. Biz sizi idare ederiz dediler. Kolay yerlere verdiler. Ayakta görünce sağolsunlar otur gezinme diyorlar ama olmuyor işte öyle. Sizin ki tabii daha farkkı durum. Gece nöbeti zor. Allah kolaylık versin.
Canımmm msjını bulmak için sayfaları hızlk hızlı taradım :) artık planlama sürecine giriceksin canım. Dilerim her şey gönlünce olur. Uras’ımız şanslıdır ve size şans getirir. Ciğerleri de gelişir umarım kuzum. Bakalım bekleyip görmekten başka çare yok.
Aynen canım öyle oluyor doktorumda onayladı bunu.baska bi şeylerde oluyor ama tanimlayamiyorum18.haftamızdayız canım. Çok sık hissetmiyorum daha ama arada göbeğimin alt kısmında bişey atıyor gibi oluyor elimi koyuncada bizim kalbimiz nasıl atıyor öyle bir atma oluyor.
Eee kız mi yazsana çok merak ettimKızlar ben bugün devlet hastanesine gittim
Mantar ve idrardan dolayı
Mantar için fitil verdi
İdrarda az biraz enfeksiyon çıktı,ürolojiye sevk etti taş olabilir diye
Kültürü verdim ultrason için çarşamba tekrar gidicem
Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti
Ben kullanıyorum canim hiç yan etkisi yok.arti onda omega olduğu için de faydaliKızlar imom kullanan varmi?Doktor tavsiye etti bende aldim ama kullanmadim henuz.Kabizlik gibi bir yan etkisi oluyor mu?Birde faydasini gördünüz mu?
Gözün aydın canım darısı ayrıntılıya gireceklere olsun inşallah :)Kızlar ayrıntılı ultrason muayenesinden çıktık. Çok şükür Rabbim e sorun yok şimdilik. Tabi yüzünü göstermedi bize, gerçi devlet hastanesi olduğu için görüntü de net olmuyor. Burdaki muayenin raporunu veremiyorlarmis onun için özel hastane ya da tip fakültesine gidip tekrar ayrıntılı ultrason muayenesi olup sonucu getirmemiz gerekiyormuş. Böyle anormal bir yerdeyim. Neyse bakalim. Kayseri ye gidecektim orda da doktorum var ona gidecem inşallah. Biz iyiyiz teyzeleri inşallah sizlerden de güzel haberler aliriz
Eee söylesene kızKızlar ben bugün devlet hastanesine gittim
Mantar ve idrardan dolayı
Mantar için fitil verdi
İdrarda az biraz enfeksiyon çıktı,ürolojiye sevk etti taş olabilir diye
Kültürü verdim ultrason için çarşamba tekrar gidicem
Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti
Annesinin prenses kızı geliyoooorEee kız mi yazsana çok merak ettim
Ohh gitmeden öğrendim hadiAnnesinin prenses kızı geliyoooor
Adrenalin yapayım azcık dedimGözün aydın canım darısı ayrıntılıya gireceklere olsun inşallah :)
Eee söylesene kızinternetim bitti eşimden bağlandım modemimiz gelmedi daha çıkıcam şimdi aklım kalacak
Düşük veya anne karnında ölüm riski var.Kızlar nasılsınız :))
Ayrıntılıya giren arkadaşlarımız olmuş çok güzel haberlerle gelmişler çok sevindim sizin adınıza Rabbim bizede hayırlı haberler almayı nasip etsin
Göbüşü çıkan annelere ve küçük meleklerine kocaman MAŞALLAH diyelim nazar değmesin
A April wind
Kuzum amniyonsentezi özel değilse neden yaptırmak istemedin acaba merak ettim
Ay maşallah çok tatlı oluyor kız çocukları.bende hep kıza alışkınım erkek bana garip geliyor.desene bize gelin adayı geliyor.hareketli bir kızın olacak erken hissetmeye basladinAnnesinin prenses kızı geliyoooor
Sağol kuzum Allah razı olsunOhh gitmeden öğrendim hadihayırlı olsun canım sonunda alışverişlere başlayacaksın sende
Güle güle giysin sağlıkla inşallahSağol kuzum Allah razı olsun
Bir sürü şey aldım bile
Şimdi gördüm kızzz hadi hayırlı olsun minnoşunAnnesinin prenses kızı geliyoooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?