2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hocam merhaba benim başında kanamalarım olduğu için nöbet muafiyetini baya araştırmıştım. Tamamen idarenin inisiyatifine kalmış hocam. Şöyle anlatayım benim doktorum bana uzun süre ayakta kalmaması lazımdır diye rapor verecekti. Ama ben bunu idareme sorduğumda bize nöbet tutamıyorsa 40 dk ne yapıyor bu öğretmen derlerse biz bir şey diyemeyiz soruşturma geçirirsiniz falan dediler. Biz sizi idare ederiz dediler. Kolay yerlere verdiler. Ayakta görünce sağolsunlar otur gezinme diyorlar ama olmuyor işte öyle. Sizin ki tabii daha farkkı durum. Gece nöbeti zor. Allah kolaylık versin.
Canımmm msjını bulmak için sayfaları hızlk hızlı taradım :) artık planlama sürecine giriceksin canım. Dilerim her şey gönlünce olur. Uras’ımız şanslıdır ve size şans getirir. Ciğerleri de gelişir umarım kuzum. Bakalım bekleyip görmekten başka çare yok.

Kızlar ayrıntılı ultrason muayenesinden çıktık. Çok şükür Rabbim e sorun yok şimdilik. Tabi yüzünü göstermedi bize, gerçi devlet hastanesi olduğu için görüntü de net olmuyor. Burdaki muayenin raporunu veremiyorlarmis onun için özel hastane ya da tip fakültesine gidip tekrar ayrıntılı ultrason muayenesi olup sonucu getirmemiz gerekiyormuş. Böyle anormal bir yerdeyim. Neyse bakalim. Kayseri ye gidecektim orda da doktorum var ona gidecem inşallah. Biz iyiyiz teyzeleri inşallah sizlerden de güzel haberler aliriz

İğne tedbir amaçlı veriliyor canım bende özellikle akşam 9a çeyrek kala yapıyorum saatini değiştirmedim
Gün içinde hareketli oluyoruz genelde o yüzden akşm saatini tercih ettim

Kaç haftalık hamilesin.pit pıt olarak başlıyo.once bi yerim atiyo gibiydi şimdi elimi karnında gezdiriyorum çoğu yerimde o pitlar var bazen daha belirgin oluyor elimi koymadan hissediyorum
18.haftamızdayız canım. Çok sık hissetmiyorum daha ama arada göbeğimin alt kısmında bişey atıyor gibi oluyor elimi koyuncada bizim kalbimiz nasıl atıyor öyle bir atma oluyor.

Canım çok geçmiş olsun şuan nasılsın bebiş nasıl
İnşallah iyidir

Evet canım artık planlamaya geçicez Başka bir platformda bebeğinde aynı hastalığa sahip annelerle görüşüyorum şimdi sağolsunlar hastane ve doktor konusunda fikir veriyorlar, çok yardımcılar :) Teşekkür ediyorum canım inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza inanıyorum

Kızlar nasılsınız :))
Ayrıntılıya giren arkadaşlarımız olmuş çok güzel haberlerle gelmişler çok sevindim sizin adınıza Rabbim bizede hayırlı haberler almayı nasip etsin
Göbüşü çıkan annelere ve küçük meleklerine kocaman MAŞALLAH diyelim nazar değmesin

A April wind
Kuzum amniyonsentezi özel değilse neden yaptırmak istemedin acaba merak ettim

Kızlar ben bugün devlet hastanesine gittim
Mantar ve idrardan dolayı
Mantar için fitil verdi
İdrarda az biraz enfeksiyon çıktı,ürolojiye sevk etti taş olabilir diye
Kültürü verdim ultrason için çarşamba tekrar gidicem
Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti

18.haftamızdayız canım. Çok sık hissetmiyorum daha ama arada göbeğimin alt kısmında bişey atıyor gibi oluyor elimi koyuncada bizim kalbimiz nasıl atıyor öyle bir atma oluyor.
Aynen canım öyle oluyor doktorumda onayladı bunu.baska bi şeylerde oluyor ama tanimlayamiyorum

Eee kız mi yazsana çok merak ettim

Gözün aydın canım darısı ayrıntılıya gireceklere olsun inşallah :)
Eee söylesene kız internetim bitti eşimden bağlandım modemimiz gelmedi daha çıkıcam şimdi aklım kalacak

Gözün aydın canım darısı ayrıntılıya gireceklere olsun inşallah :)

Eee söylesene kız internetim bitti eşimden bağlandım modemimiz gelmedi daha çıkıcam şimdi aklım kalacak
Adrenalin yapayım azcık dedim
Kızım geliyoooor

Düşük veya anne karnında ölüm riski var.
Genel olarak yazılanlara göre zaten başka sorun görülmemiş. o riski alıp yaptıramam canım.
Bir de malesef perinatologtayken yanda amniyosentez yaptıkları oda vardı ve hoş şeyler görmedim psikolojik olarak etkiledi ve Zaten bu riskleri aldığına dair imza attırıyorlar. Bu bebişte kromozomsal sorun olsada gebeliği sonlandırmayı düşünmediğim için hiç yaptırma işine girmedim. Zaten sonuçlarda hemen çıkmıyormuş o da ayrı stres 1 ay boyunca beklemek vs.

Annesinin prenses kızı geliyoooor
Ay maşallah çok tatlı oluyor kız çocukları.bende hep kıza alışkınım erkek bana garip geliyor.desene bize gelin adayı geliyor.hareketli bir kızın olacak erken hissetmeye basladinbu arada idrarda o değer bende de cıktı hamilelikte çıkıyormuş korkma.10 gibi bişeydi doktor hiç ciddiye almadı.senin kaç cikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…