2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Turkiyeye de nereye geliyorsun canim

Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun.

Merhabalar evet idareyle halletmem gerekiyor çok bel ağrısı yaşıyorum nöbetteyken bir de uyuyamıyorum ertesi günüm de rezil oluyor. Bugün tekrar konuştum bakalım. İnşallah bulunur. Cevap için teşekkür ederim

Ben de hep özel bölgenin hemen üstünde sağda hissediyorum. Hareketlerini değil de bazen resmen kafasını dayıyo sertleşiyor karnım gözle bile görülüyor ama hareketlerini tekmesini falan hiç hissetmiyorum

Enerjik olacağı kesin bence.ya dün sanki ufak bisey vuruyormuş gibi hissettim.tekmeler biri vuruyor gibi mi hissediliyor.yarin 18 oluyorum ins tam hissederim
Peşinden koşmaya dünden razıyız biz onun yeterki sağ salim sağlıcakla doğsun
Canım vurma gibi oluyor bazen itekleme gibi oluyor
Bazen pat pat arka arkasına güçlü vuruyor özellikle yemekten sonra
Canım bende çoğunluk olarak kasık bölgesinde hissediyorum,bazen sağdan bazen soldan tekme atıyor bi kaç defa göbek deliğimin orda hissettim ama çoğunluk kasıkta

melike222 hayırlı ugurlu cnm kızın oluyomus sende bendensin saglikla sıhhatle büyüt bebisini tebrik ediyorum
Sağol canım Allah razı olsun
Cümlemiz sağ salim sağlıcakla kucağımıza alalım
Darısı kesinleşmeyen arkadaş varsa onların başına olsun
Yok yok değişmez takılıyorum sana
Değişirse senden bilcem
Hayırlı olsun çoğunluk erkek anneleri değil mi
Sağol canım çok teşekkür ederim
Bu kadar çok erkek annesini görünce tasımı tarağımı toplayıp gruptan kaçasım var

Canım çok geçmiş olsun aman şükür bebişler iyi olsun

Kızlar iyi akşamlar. Minik kızım 17 ayını doldurmak üzere, oldukça hareketli ve 2 yaş sendromu inadı var. Karnımız da haliyle büyümeye başladı, bizimki de pat pat vuruyor karnıma.
Küçük bebek ile hamilelik bayağı zormuş bunu anladım. Hem enerjim yetmiyor, hem kendimi sakınamıyorum, hem de karnımdaki kuzuyu düşünmeye fırsatım olmuyor.
Siz neler yapıyorsunuz karnınızdaki yavrular için, dikkat ediyor musunuz kendinize psikolojinize yemenize?
Bebekli hamileler, ya siz? Nasıl geçiyor bu son iyi haftalar?
Korkmaya başladım gerçekten yaşayacağımız kaostan. Hiç enerjik hissetmiyorum, kendimi o denli ihmal ettim ki, daha zoruyla nasıl baş edicem hiç bilemiyorum. Nasıl yeticem bebeklerime korkusu başladı sanırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…