3 hafta sonra türkiyeye gelecez eşimle tatile kurban kesecem dağıtacam. Bu yaz kısmet olmadı. Bebeğim için bu aralık ayında yapacağım.
Bir sürü hediye aldık eşimle ailesine yiğenlerine falan biz sevindik bebeğimizin haberiyle onlarda sevinsin diye.
Oh oh iyi yapmışsın ben bebek arabamı heycanla bekliyorum kargoya çıkmış Perşembe gelecekmiş..
Iyiz çok şükür önce benim kalp ritmime bakıldı 30dk boyunca benim iyi olduğum anlayınca kadın doğuma çıkardılar ordan bebeğime ultrasonla baktılar kalbi hızlı atıyordu hareketliydi maşallah etkilenmemiş oğluşum.. özlemiştim de sıpayı görmek iyi geldi
Kızlar bebeğinizi nerede hissediyorsunuz en fazla? Benim genelde bikini bölgesinde geziyor, tepikleyip duruyor. Bugün öğlen yemekten sonra tam göbek deliğinin orda hissettim. İtip durdu, çok garip oldum gülme geldi :) Gıdıklandım gibi
Hocam merhaba benim başında kanamalarım olduğu için nöbet muafiyetini baya araştırmıştım. Tamamen idarenin inisiyatifine kalmış hocam. Şöyle anlatayım benim doktorum bana uzun süre ayakta kalmaması lazımdır diye rapor verecekti. Ama ben bunu idareme sorduğumda bize nöbet tutamıyorsa 40 dk ne yapıyor bu öğretmen derlerse biz bir şey diyemeyiz soruşturma geçirirsiniz falan dediler. Biz sizi idare ederiz dediler. Kolay yerlere verdiler. Ayakta görünce sağolsunlar otur gezinme diyorlar ama olmuyor işte öyle. Sizin ki tabii daha farkkı durum. Gece nöbeti zor. Allah kolaylık versin.
Canımmm msjını bulmak için sayfaları hızlk hızlı taradım :) artık planlama sürecine giriceksin canım. Dilerim her şey gönlünce olur. Uras’ımız şanslıdır ve size şans getirir. Ciğerleri de gelişir umarım kuzum. Bakalım bekleyip görmekten başka çare yok.
Merhabalar evet idareyle halletmem gerekiyor çok bel ağrısı yaşıyorum nöbetteyken bir de uyuyamıyorum ertesi günüm de rezil oluyor. Bugün tekrar konuştum bakalım. İnşallah bulunur. Cevap için teşekkür ederim
Kızlar bebeğinizi nerede hissediyorsunuz en fazla? Benim genelde bikini bölgesinde geziyor, tepikleyip duruyor. Bugün öğlen yemekten sonra tam göbek deliğinin orda hissettim. İtip durdu, çok garip oldum gülme geldi :) Gıdıklandım gibi
Ben de hep özel bölgenin hemen üstünde sağda hissediyorum. Hareketlerini değil de bazen resmen kafasını dayıyo sertleşiyor karnım gözle bile görülüyor ama hareketlerini tekmesini falan hiç hissetmiyorum
Enerjik olacağı kesin bence.ya dün sanki ufak bisey vuruyormuş gibi hissettim.tekmeler biri vuruyor gibi mi hissediliyor.yarin 18 oluyorum ins tam hissederim
Peşinden koşmaya dünden razıyız biz onun yeterki sağ salim sağlıcakla doğsun
Canım vurma gibi oluyor bazen itekleme gibi oluyor
Bazen pat pat arka arkasına güçlü vuruyor özellikle yemekten sonra
Canım bende çoğunluk olarak kasık bölgesinde hissediyorum,bazen sağdan bazen soldan tekme atıyor bi kaç defa göbek deliğimin orda hissettim ama çoğunluk kasıkta
Çıktım kızlar. Önce benim kalp ritmimi kontrol ettiler sonra doğumhaneye geçtik orda ultrason yaptılar bebeğim iyi kalbi hızlı atıyor hareketli doktor dedi bak bebeğin iyi sapa sağlam birşey olmamış dedi çok rahatladım kızlar gerçekten
Kızlar iyi akşamlar. Minik kızım 17 ayını doldurmak üzere, oldukça hareketli ve 2 yaş sendromu inadı var. Karnımız da haliyle büyümeye başladı, bizimki de pat pat vuruyor karnıma.
Küçük bebek ile hamilelik bayağı zormuş bunu anladım. Hem enerjim yetmiyor, hem kendimi sakınamıyorum, hem de karnımdaki kuzuyu düşünmeye fırsatım olmuyor.
Siz neler yapıyorsunuz karnınızdaki yavrular için, dikkat ediyor musunuz kendinize psikolojinize yemenize?
Bebekli hamileler, ya siz? Nasıl geçiyor bu son iyi haftalar?
Korkmaya başladım gerçekten yaşayacağımız kaostan. Hiç enerjik hissetmiyorum, kendimi o denli ihmal ettim ki, daha zoruyla nasıl baş edicem hiç bilemiyorum. Nasıl yeticem bebeklerime korkusu başladı sanırım bende