23 haftaya kadar detaylı yapıyorlar sen ocakta kaçıncı haftanda olacaksın canım geç gibi olmuş sankiGünaydın kızlar benim ayrıntılı ultrason teee ocakta niye o kadar geç kiii anlamadım
Ben bir kutu bitirdim canım. Yan etkisini fark etmedim ha faydasını gördün mü dersen öyle bariz bir enerji falan gelmediKızlar imom kullanan varmi?Doktor tavsiye etti bende aldim ama kullanmadim henuz.Kabizlik gibi bir yan etkisi oluyor mu?Birde faydasini gördünüz mu?
Kız kıyafetleri bir başka ya benim ilki kız almalara doyamamıştım... sonuç 5 yaşında artık süsüne püsüne yetişemediğim bir kokoş bir kızm var. Şimdiki erkek hiçbirşey alasım gelmiyorSağol kuzum çarşamba günü üroloji bakıcak bakalım taşmı düşürüyorum diye
Bebişim için çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun
Senin kızcenide sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Hepsi resmen al beni diyo gördüğüme dibim düştü
Bende hep aşağıda hissediyorum. Hatta kafama takılıyor acaba bebek çok mu aşağıda diye? Hele ki gece yatınca kıpır kıpır...(Bu demek oluyor ki doğunca da aynı saatte uyanacak)Kızlar bebeğinizi nerede hissediyorsunuz en fazla? Benim genelde bikini bölgesinde geziyor, tepikleyip duruyor. Bugün öğlen yemekten sonra tam göbek deliğinin orda hissettim. İtip durdu, çok garip oldum gülme geldi :) Gıdıklandım gibi
Canım benim kızım neredeyse 5 yaşı bitirecek. Ama ben bile çok zorlanıyorum bir inatlıktır gidiyor. Eşimin yemek sorunu yoktur. kzım sağlıklı yesin bende çok kilo almayım diye yemek yapmaya çalışıyorum işten gelince, Yedir topla oyna banyo yaptır yatır derkenKızlar iyi akşamlar. Minik kızım 17 ayını doldurmak üzere, oldukça hareketli ve 2 yaş sendromu inadı var. Karnımız da haliyle büyümeye başladı, bizimki de pat pat vuruyor karnıma.
Küçük bebek ile hamilelik bayağı zormuş bunu anladım. Hem enerjim yetmiyor, hem kendimi sakınamıyorum, hem de karnımdaki kuzuyu düşünmeye fırsatım olmuyor.
Siz neler yapıyorsunuz karnınızdaki yavrular için, dikkat ediyor musunuz kendinize psikolojinize yemenize?
Bebekli hamileler, ya siz? Nasıl geçiyor bu son iyi haftalar?
Korkmaya başladım gerçekten yaşayacağımız kaostan. Hiç enerjik hissetmiyorum, kendimi o denli ihmal ettim ki, daha zoruyla nasıl baş edicem hiç bilemiyorum. Nasıl yeticem bebeklerime korkusu başladı sanırım bende
Ben bir kutu bitirdim canım. Yan etkisini fark etmedim ha faydasını gördün mü dersen öyle bariz bir enerji falan gelmedi
Kız kıyafetleri bir başka ya benim ilki kız almalara doyamamıştım... sonuç 5 yaşında artık süsüne püsüne yetişemediğim bir kokoş bir kızm var. Şimdiki erkek hiçbirşey alasım gelmiyor
Bende hep aşağıda hissediyorum. Hatta kafama takılıyor acaba bebek çok mu aşağıda diye? Hele ki gece yatınca kıpır kıpır...(Bu demek oluyor ki doğunca da aynı saatte uyanacak)
Canım benim kızım neredeyse 5 yaşı bitirecek. Ama ben bile çok zorlanıyorum bir inatlıktır gidiyor. Eşimin yemek sorunu yoktur. kzım sağlıklı yesin bende çok kilo almayım diye yemek yapmaya çalışıyorum işten gelince, Yedir topla oyna banyo yaptır yatır derkenpert oluyorum. Bende de bir panik başladı diyebilirim gece yattığımla öylece kalıyorum bebeğe nnasıl bakacağım
Benimde 4 aralık ama saati ni nBi hafta kaldı gün sayıyorum
4 aralık
Amin aminnn kızımda hep Allahım çok bilmiş bıcır bıcır kızım olsun diye dua etmiştim. Allah dualarımı kabul ettiİlk çocukta perti çıkıp ikinci çocuğu korkuyla bekleyenler derneği kuralım heheh allah yardımcımız olsun vicdanı bol merhametli bol uykucu gazsız bebeler ihsan eylesin hepimize inşallah
İmom kilo aldırır kullanma onu demişti doktorum nbl nin takviyelerini kullanıyorum şimdi
Valla canm modern midir bilemiyorum ama Batı,Rüzgar,Poyraz falan da çok duyuyorum şu sıralarKızlar erkek bebeğe modern isim arıyorum önerileriniz nedir? Uras ve çınar düşündük ama çınar ailede cok var suan 2 kücük bebek de cınar esimin kuzen cocukları. Uras da aras ile karıştırılıyor uras diyorum aras mı diyolar bilemedim
23 haftaya kadar detaylı yapıyorlar sen ocakta kaçıncı haftanda olacaksın canım geç gibi olmuş sanki
Son adet tarihlerimiz de aynı sayılır 9 temmuz benimki seninki de 8 sanırımBenimde 4 aralık ama saati ni n
Bilmiyorm 1 gün önce arayıp söyleyecekler
İlk çocukta perti çıkıp ikinci çocuğu korkuyla bekleyenler derneği kuralım heheh allah yardımcımız olsun vicdanı bol merhametli bol uykucu gazsız bebeler ihsan eylesin hepimize inşallah
İmom kilo aldırır kullanma onu demişti doktorum nbl nin takviyelerini kullanıyorum şimdi
Kızlar erkek bebeğe modern isim arıyorum önerileriniz nedir? Uras ve çınar düşündük ama çınar ailede cok var suan 2 kücük bebek de cınar esimin kuzen cocukları. Uras da aras ile karıştırılıyor uras diyorum aras mı diyolar bilemedim
23. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum ayrıntılı geç olmuş sanki birazValla benimde 24+3 haftanın içinde oluyorum canım ideal o zaman
Hep 23. Haftaya kadar denir 24 hiç duymamıştım ama yapılıyordur randevu verdiklerine göre. Güzel sonuçlar alırız inşallah canımValla benimde 24+3 haftanın içinde oluyorum canım ideal o zaman
Kuralım valla bende onlardanım çünkü
Bizim sitede rüzgarla poyraz ikizler var rüzgar sakin de poyraz off allahım evlere şenlik yaramazlık hınzırlık aksilik iki üç kat. Dedim isim koyarken hakkaten dikkat etmek lazım yakıp yıkıyor çocuk her şeyiValla canm modern midir bilemiyorum ama Batı,Rüzgar,Poyraz falan da çok duyuyorum şu sıralar
Uçuk virüs diye biliyorum canım bulaşıcı bir şey gibi aft lar vitamin eksikliğinden çıkıyor ağızda dilde. Çok geçmiş olsun canım inşallah bu son olurKızlar günaydın2-3 hafta önce dudağımda uçuk çıktı daha geçen hafta geçmişti ki aynı yerin yanında yine çıkmış niye bu kadar çok oluyor ki vitamin eksikliği falan mı
İnşallah son olur canım teşekkür ederim, internette de ne yazsak bebeğe zararı var diyor uçuğun da bebeğe zararı varmış elimde olan bişey de değil ki yani buUçuk virüs diye biliyorum canım bulaşıcı bir şey gibi aft lar vitamin eksikliğinden çıkıyor ağızda dilde. Çok geçmiş olsun canım inşallah bu son olur
İnternete bakmamak lazım çok fazla bilgi kirliliği var maalesef. Ama uçuk iişini doktora sor bebiş dogduktan sonra olursa öpemezsin bulaşır korkusuyla maazallah alınacak tedbir vs varsa öğrenmiş oluruzİnşallah son olur canım teşekkür ederim, internette de ne yazsak bebeğe zararı var diyor uçuğun da bebeğe zararı varmış elimde olan bişey de değil ki yani builla korkutacaklar insanları
Günaydın kızlar benim ayrıntılı ultrason teee ocakta niye o kadar geç kiii anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?