Riskli bir işlem olduğunu biliyorum canım Allah korusun risklerindenDüşük veya anne karnında ölüm riski var.
Genel olarak yazılanlara göre zaten başka sorun görülmemiş. o riski alıp yaptıramam canım.
Bir de malesef perinatologtayken yanda amniyosentez yaptıkları oda vardı ve hoş şeyler görmedim psikolojik olarak etkiledi ve Zaten bu riskleri aldığına dair imza attırıyorlar. Bu bebişte kromozomsal sorun olsada gebeliği sonlandırmayı düşünmediğim için hiç yaptırma işine girmedim. Zaten sonuçlarda hemen çıkmıyormuş o da ayrı stres 1 ay boyunca beklemek vs.
Canm yemegin arkasina mi aliyorsun hangi saatte aliyosun senBen kullanıyorum canim hiç yan etkisi yok.arti onda omega olduğu için de faydali
Yok kuzum yanlış anlamadım onun stresini yaşamak istemiyorum riskleri de tuz biber malesef. Herni vakalarında da prosedürmüş o yüzden öneriyorlar yine. Ama yaptıran kimse yaptırmamı önermedi doktorumda bana bıraktı zorunluluk yok diyerekten..Riskli bir işlem olduğunu biliyorum canım Allah korusun risklerinden
Bende acaba riskinden dolayımı diye geçirmiştim aklımdan
Taraması riskli çıkan arkadaşların çoğunada öneriyorlar prosedür gibi bir nevi
Ben aldırmak veya aldırmaman için sormadım kuzum yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma
Allah korusun ilerde çıkabilecek sorunlara karşı hazırlıklı olman için sordum,tedbir amaçlı yani
Canım çok geçmiş olsun şuan nasılsın bebiş nasıl
İnşallah iyidir
Erkek analarıyla tanışmıyorum bu saatten sonraAy maşallah çok tatlı oluyor kız çocukları.bende hep kıza alışkınım erkek bana garip geliyor.desene bize gelin adayı geliyor.hareketli bir kızın olacak erken hissetmeye basladinbu arada idrarda o değer bende de cıktı hamilelikte çıkıyormuş korkma.10 gibi bişeydi doktor hiç ciddiye almadı.senin kaç cikmis
Amin kuzum inşallah inşallahGüle güle giysin sağlıkla inşallahbizim de siparişlerimiz yavaş yavaş geliyor minik minik kıyafetler
Sağol kuzum Allah razı olsunŞimdi gördüm kızzz hadi hayırlı olsun minnoşun
Tabi kuzum bizden çok aynı sorunu yaşamış anne adayları bu konu hakkında daha bilgilidirYok kuzum yanlış anlamadım onun stresini yaşamak istemiyorum riskleri de tuz biber malesef. Herni vakalarında da prosedürmüş o yüzden öneriyorlar yine. Ama yaptıran kimse yaptırmamı önermedi doktorumda bana bıraktı zorunluluk yok diyerekten..
Öyle yapıcam canımTabi kuzum bizden çok aynı sorunu yaşamış anne adayları bu konu hakkında daha bilgilidir
Benimkide bir metaktı :)
Boşver o zaman hamileliğinin tadını çıkart kuzum bu saatten sonra hiiiç bişeyi düşünme ❤
Çok şükür kuzum Allah korumuş ikinizideIyiz çok şükür önce benim kalp ritmime bakıldı 30dk boyunca benim iyi olduğum anlayınca kadın doğuma çıkardılar ordan bebeğime ultrasonla baktılar kalbi hızlı atıyordu hareketliydi maşallah etkilenmemiş oğluşum.. özlemiştim de sıpayı görmek iyi geldi
Bu arada prenses geliyormuş tebrik ederim canımm artık alışverişe başlarsın
Hadi gözünaydın canım sonunda netleştirebildiniz kesin demiAnnesinin prenses kızı geliyoooor
Nee utancaammmÖyle yapıcam canım
Erkek analarına küsüm demişsin utanmadannnnn. seni kınıyorum
Sağol kuzum Allah razı olsunHadi gözünaydın canım sonunda netleştirebildiniz kesin demi
Eheh maşallahMinik oğluşum annesine sinyal gönderiyor kıpır kıpır içimde. Bugün ultrasonla gördük bizim oğlan kompe göbek deliğinin sağ tarafında sol tarafım bomboştu
Kızlar ayrıntılı ultrason muayenesinden çıktık. Çok şükür Rabbim e sorun yok şimdilik. Tabi yüzünü göstermedi bize, gerçi devlet hastanesi olduğu için görüntü de net olmuyor. Burdaki muayenin raporunu veremiyorlarmis onun için özel hastane ya da tip fakültesine gidip tekrar ayrıntılı ultrason muayenesi olup sonucu getirmemiz gerekiyormuş. Böyle anormal bir yerdeyim. Neyse bakalim. Kayseri ye gidecektim orda da doktorum var ona gidecem inşallah. Biz iyiyiz teyzeleri inşallah sizlerden de güzel haberler aliriz
Kızlar ben bugün devlet hastanesine gittim
Mantar ve idrardan dolayı
Mantar için fitil verdi
İdrarda az biraz enfeksiyon çıktı,ürolojiye sevk etti taş olabilir diye
Kültürü verdim ultrason için çarşamba tekrar gidicem
Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti
Çok şükür kuzum Allah korumuş ikinizide
Rabbim beterinden korusun hepimizi
Başından tuzla ekmek geçir birine ver canım bizim burda öyle derler :)
Sağol kuzum Allah razı olsun
Doktordan çıkasıya ne varsa doldurdum bile
Sağol kuzum çarşamba günü üroloji bakıcak bakalım taşmı düşürüyorum diyeCanım gözün aydınyalnız rapor vermiyorlarmış da raporu ne yapacaksın canım? Bi daha özele mi gideceksin?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun
Ve kız bebişinde hayırlı uğurlu olsun benimde kızım olacak inşallahhep bi kız kardeşin eksikliğini hissederdim inşallah kızımla abla kardeş gibi oluruz toka bile aldım ben kızıma en çok o süslü püslü kıyafetlere bitiyorum ya
Canım hangi marka aldın? Biz de çok baktık haftasonu da arabanın bagaja sığan makul bir şey bulamadık3 hafta sonra türkiyeye gelecez eşimle tatile kurban kesecem dağıtacam. Bu yaz kısmet olmadı. Bebeğim için bu aralık ayında yapacağım.
Bir sürü hediye aldık eşimle ailesine yiğenlerine falan biz sevindik bebeğimizin haberiyle onlarda sevinsin diye.
Oh oh iyi yapmışsın ben bebek arabamı heycanla bekliyorum kargoya çıkmış Perşembe gelecekmiş..
Bu arada kızına ben talibim oğluma istiyorum
Canım hangi marka aldın? Biz de çok baktık haftasonu da arabanın bagaja sığan makul bir şey bulamadıkgeçmiş olsun bu arada kuzum.
melike222 kuzucum hayırlı uğurlu olsun bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin :)
Ay bu ara ben de çok duygusallaştım. Ben de vermeyi düşünmüyorum kimseye oğlumu
Bir de bu akşam bu şehit olayından ötürü askerlik geldi, zaten ağlardım hepten ağladım.. eşimde bedelli yaptırırız diyip sakinleştirmeye çalışıyor. Rezil durumdayım anlayacağınız :)
Allah kabul etsin kuzum şimdiden bebeğinizi kazadan beladan korusun ❤3 hafta sonra türkiyeye gelecez eşimle tatile kurban kesecem dağıtacam. Bu yaz kısmet olmadı. Bebeğim için bu aralık ayında yapacağım.
Bir sürü hediye aldık eşimle ailesine yiğenlerine falan biz sevindik bebeğimizin haberiyle onlarda sevinsin diye.
Oh oh iyi yapmışsın ben bebek arabamı heycanla bekliyorum kargoya çıkmış Perşembe gelecekmiş..
Bu arada kızına ben talibim oğluma istiyorum
Sağol kuzum Allah razı olsunCanım hangi marka aldın? Biz de çok baktık haftasonu da arabanın bagaja sığan makul bir şey bulamadıkgeçmiş olsun bu arada kuzum.
melike222 kuzucum hayırlı uğurlu olsun bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin :)
Ay bu ara ben de çok duygusallaştım. Ben de vermeyi düşünmüyorum kimseye oğlumu
Bir de bu akşam bu şehit olayından ötürü askerlik geldi, zaten ağlardım hepten ağladım.. eşimde bedelli yaptırırız diyip sakinleştirmeye çalışıyor. Rezil durumdayım anlayacağınız :)
Genelde sabah kahvaltısından sonra alıyorum.gecen eczaneyede danıştım oda bunu önerdiCanm yemegin arkasina mi aliyorsun hangi saatte aliyosun sen
Enerjik olacağı kesin bence.ya dün sanki ufak bisey vuruyormuş gibi hissettim.tekmeler biri vuruyor gibi mi hissediliyor.yarin 18 oluyorum ins tam hissederimErkek analarıyla tanışmıyorum bu saatten sonra
Küsüştük
13 veya 14 haftada ilk hareketlerini hissettim
16dan sonra hergün 18den beride hergün tekme atıyor sıpa
Galiba annesi gibi enerjik olucak
Canım benim değerden ziyade idrarımdan ara ara 2 gündür kan geliyordu
Amin kuzum inşallah inşallah
Minti minti ne güzeller dönüp dönüp bakıyom
Sizin siparişler gelince foto isterim
Sağol kuzum Allah razı olsun
Cümlemiz sağ salim sağlıcakla kavuşalım minik aşklarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?