2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Riskli bir işlem olduğunu biliyorum canım Allah korusun risklerinden
Bende acaba riskinden dolayımı diye geçirmiştim aklımdan
Taraması riskli çıkan arkadaşların çoğunada öneriyorlar prosedür gibi bir nevi
Ben aldırmak veya aldırmaman için sormadım kuzum yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma
Allah korusun ilerde çıkabilecek sorunlara karşı hazırlıklı olman için sordum,tedbir amaçlı yani

Yok kuzum yanlış anlamadım onun stresini yaşamak istemiyorum riskleri de tuz biber malesef. Herni vakalarında da prosedürmüş o yüzden öneriyorlar yine. Ama yaptıran kimse yaptırmamı önermedi doktorumda bana bıraktı zorunluluk yok diyerekten..

Canım çok geçmiş olsun şuan nasılsın bebiş nasıl
İnşallah iyidir

Iyiz çok şükür önce benim kalp ritmime bakıldı 30dk boyunca benim iyi olduğum anlayınca kadın doğuma çıkardılar ordan bebeğime ultrasonla baktılar kalbi hızlı atıyordu hareketliydi maşallah etkilenmemiş oğluşum.. özlemiştim de sıpayı görmek iyi geldi

Bu arada prenses geliyormuş tebrik ederim canımm artık alışverişe başlarsın

Erkek analarıyla tanışmıyorum bu saatten sonra
Küsüştük
13 veya 14 haftada ilk hareketlerini hissettim
16dan sonra hergün 18den beride hergün tekme atıyor sıpa
Galiba annesi gibi enerjik olucak
Canım benim değerden ziyade idrarımdan ara ara 2 gündür kan geliyordu
Güle güle giysin sağlıkla inşallah bizim de siparişlerimiz yavaş yavaş geliyor minik minik kıyafetler
Amin kuzum inşallah inşallah
Minti minti ne güzeller dönüp dönüp bakıyom
Sizin siparişler gelince foto isterim
Şimdi gördüm kızzz hadi hayırlı olsun minnoşun
Sağol kuzum Allah razı olsun
Cümlemiz sağ salim sağlıcakla kavuşalım minik aşklarımıza

Tabi kuzum bizden çok aynı sorunu yaşamış anne adayları bu konu hakkında daha bilgilidir
Benimkide bir metaktı :)
Boşver o zaman hamileliğinin tadını çıkart kuzum bu saatten sonra hiiiç bişeyi düşünme ❤

Öyle yapıcam canım
Erkek analarına küsüm demişsin utanmadannnnn. seni kınıyorum

Çok şükür kuzum Allah korumuş ikinizide
Rabbim beterinden korusun hepimizi
Başından tuzla ekmek geçir birine ver canım bizim burda öyle derler :)

Doktordan çıkasıya ne varsa doldurdum bile

Minik oğluşum annesine sinyal gönderiyor kıpır kıpır içimde. Bugün ultrasonla gördük bizim oğlan kompe göbek deliğinin sağ tarafında sol tarafım bomboştu
Eheh maşallah Bu haftalarda favori pozisyonlarına geçiyorlar yazıyordu altta :) Uyurken vs o pozisyona geçerlermiş çok tatlış

Canım gözün aydın yalnız rapor vermiyorlarmış da raporu ne yapacaksın canım? Bi daha özele mi gideceksin?

Canım öncelikle çok geçmiş olsun
Ve kız bebişinde hayırlı uğurlu olsun benimde kızım olacak inşallah hep bi kız kardeşin eksikliğini hissederdim inşallah kızımla abla kardeş gibi oluruz toka bile aldım ben kızıma en çok o süslü püslü kıyafetlere bitiyorum ya

3 hafta sonra türkiyeye gelecez eşimle tatile kurban kesecem dağıtacam. Bu yaz kısmet olmadı. Bebeğim için bu aralık ayında yapacağım.
Bir sürü hediye aldık eşimle ailesine yiğenlerine falan biz sevindik bebeğimizin haberiyle onlarda sevinsin diye.

Oh oh iyi yapmışsın ben bebek arabamı heycanla bekliyorum kargoya çıkmış Perşembe gelecekmiş..

Bu arada kızına ben talibim oğluma istiyorum

Sağol kuzum çarşamba günü üroloji bakıcak bakalım taşmı düşürüyorum diye
Bebişim için çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun
Senin kızcenide sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Hepsi resmen al beni diyo gördüğüme dibim düştü

Canım hangi marka aldın? Biz de çok baktık haftasonu da arabanın bagaja sığan makul bir şey bulamadık geçmiş olsun bu arada kuzum.

melike222 kuzucum hayırlı uğurlu olsun bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin :)
Ay bu ara ben de çok duygusallaştım. Ben de vermeyi düşünmüyorum kimseye oğlumu
Bir de bu akşam bu şehit olayından ötürü askerlik geldi, zaten ağlardım hepten ağladım.. eşimde bedelli yaptırırız diyip sakinleştirmeye çalışıyor. Rezil durumdayım anlayacağınız :)

Teşekkür ederim canım ben besrey markasını aldım model bu :

Eklentiler

• 5AF6C528-E217-4218-95D4-7319B5F172B3.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 32
Allah kabul etsin kuzum şimdiden bebeğinizi kazadan beladan korusun ❤
Çok güzel düşünmüşsünüz kuzum onlarda mutlu olurlar
Gözüm görmüyo yazılanı okuyamıyommmm
İşimede gelmiyo olabilir
İnan eşimden bile sakınır oldum şuanda öyle bir psikolojideyim sen düşün halimi
Sanki tek başıma yaptım

Enerjik olacağı kesin bence.ya dün sanki ufak bisey vuruyormuş gibi hissettim.tekmeler biri vuruyor gibi mi hissediliyor.yarin 18 oluyorum ins tam hissederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…