2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Parça parça geliyor kuzum bugün bir kısmı geldi hepsi gelince atarım inşallah

LoveAndMarriage tatlımm detaylı randevunu aldın mı ne zaman gidiyorsun ?
15 aralık canım kısmetse, İstanbul’a gidiyorum ben alışveriş yapacaktık zaten ona denk getirdik :)

Aynı durumdayız desem.
Çıldırıyorum resmen yaramazlıklar yerinde duramamalar mızmızlıklar hiç bitmiyor ayaklarımı uzatıp oturmak istiyorum artık ama ne mümkün.
İkinci gebelik gebelik gibi olmaz hiç bişi anlamazsın derlerdi aynen öyle anladığım tek şey yorgunluk yorgunluk yorgunluk

Evet hiçbir şey anlamadım bu gebelikte gerçekten. Ne bir kitap yüzü açabildim ilk gebelikteki gibi, ne yememe diklat edebilmeler, ne ayakları havaya dikmeler... İlk gebelikte sultanmışım meğersem Şekerim çıktı diye annem özel yemekler yapar gönderirdi, şimdi yavan ekmek bulsam yiyecek durumdayım faydası zararını görmeden, sırf iş çıkmasın bana daha da diye

Ya benim el ve ayaklar şişti.daha çok erken değil mi ya.acaba demir hapı ve magnezyum yapar mi
valla zannetmiyorum ama ben iş yerinde çok oturuyorum maalesef dolaşımdan diye düşünüyorum ama tuzlu da çok yemem bakalım nasıl olacak sonumuz eve gidince yukarıda tutmaya uzatmaya çalışıyorum

valla zannetmiyorum ama ben iş yerinde çok oturuyorum maalesef dolaşımdan diye düşünüyorum ama tuzlu da çok yemem bakalım nasıl olacak sonumuz eve gidince yukarıda tutmaya uzatmaya çalışıyorum
Günaydın canim.cok oturunca bacaklarım bile şişiyor.senin oturmaktandır canim

Annesinin prenses kızı geliyoooor

canım tebrik ederim. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

aynı şeyleri ben de düşünüyorum. kızım 6,5 yaşında. bu sene ilkokula başladı. iş yerinde dinleniyorum . oturarak çalışıyorum. ve inan bebiş bile anlıyor hareket ediyor sürekli. evdeyken hissedemiyorum tempodan dolayı.

ilk hamilelikte sürekli dinlenir yatardım. bunda hiç öyle olmadı maalesef. genel olarak yoruluyorum.

kitap okuyorum o engel olmuyor, benim durumum sana göre biraz daha klay çünkü senin bebeğin küçük ve sana çok ihtiyacı var. Allah kolaylık versin. burada en büyük iş eşlere düşüyor kızlar, yardım etsinler gerekirse siz hiçbişi yapmayın kendileri rahatsız olup yardım teklif etsinler. konu nerden nereye geldi yaa

Aynı yaa süttür yoğurttur yumurtadır balıktır eksik olmazdı şimdi hiç enerjim yok ne bulduysam yiyorum oğlan tosuncuk doğmuştu bu öyle olmayacak diye de korkuyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…