- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Parça parça geliyor kuzum bugün bir kısmı geldi hepsi gelince atarım inşallahErkek analarıyla tanışmıyorum bu saatten sonra
Küsüştük
13 veya 14 haftada ilk hareketlerini hissettim
16dan sonra hergün 18den beride hergün tekme atıyor sıpa
Galiba annesi gibi enerjik olucak
Canım benim değerden ziyade idrarımdan ara ara 2 gündür kan geliyordu
Amin kuzum inşallah inşallah
Minti minti ne güzeller dönüp dönüp bakıyom
Sizin siparişler gelince foto isterim
Sağol kuzum Allah razı olsun
Cümlemiz sağ salim sağlıcakla kavuşalım minik aşklarımıza
15 aralık canım kısmetse, İstanbul’a gidiyorum ben alışveriş yapacaktık zaten ona denk getirdik :)LoveAndMarriage tatlımm detaylı randevunu aldın mı ne zaman gidiyorsun ?
Aynı durumdayız desem.Kızlar iyi akşamlar. Minik kızım 17 ayını doldurmak üzere, oldukça hareketli ve 2 yaş sendromu inadı var. Karnımız da haliyle büyümeye başladı, bizimki de pat pat vuruyor karnıma.
Küçük bebek ile hamilelik bayağı zormuş bunu anladım. Hem enerjim yetmiyor, hem kendimi sakınamıyorum, hem de karnımdaki kuzuyu düşünmeye fırsatım olmuyor.
Siz neler yapıyorsunuz karnınızdaki yavrular için, dikkat ediyor musunuz kendinize psikolojinize yemenize?
Bebekli hamileler, ya siz? Nasıl geçiyor bu son iyi haftalar?
Korkmaya başladım gerçekten yaşayacağımız kaostan. Hiç enerjik hissetmiyorum, kendimi o denli ihmal ettim ki, daha zoruyla nasıl baş edicem hiç bilemiyorum. Nasıl yeticem bebeklerime korkusu başladı sanırım bende
Parça parça geliyor kuzum bugün bir kısmı geldi hepsi gelince atarım inşallah
15 aralık canım kısmetse, İstanbul’a gidiyorum ben alışveriş yapacaktık zaten ona denk getirdik :)
Yok almadım, diğer söylediği doktora aldım İstanbul durumu çıkıncaHmm sen cenk hocaya almadın randevu o zaman dimi
Yok almadım, diğer söylediği doktora aldım İstanbul durumu çıkınca
İnşallah canımİyi yapmışsın canım allahım hayırlı sonuçlar göstersin hepimize inşallah
İnşallah canımsenin randevu ne zamandı ?
Bişey kalmamış güzel sonuçlarla gelirsin inşallahBi hafta kaldı gün sayıyorum
4 aralık
Evet hiçbir şey anlamadım bu gebelikte gerçekten. Ne bir kitap yüzü açabildim ilk gebelikteki gibi, ne yememe diklat edebilmeler, ne ayakları havaya dikmeler... İlk gebelikte sultanmışım meğersemAynı durumdayız desem.
Çıldırıyorum resmen yaramazlıklar yerinde duramamalar mızmızlıklar hiç bitmiyor ayaklarımı uzatıp oturmak istiyorum artık ama ne mümkün.
İkinci gebelik gebelik gibi olmaz hiç bişi anlamazsın derlerdi aynen öyle anladığım tek şey yorgunluk yorgunluk yorgunluk
Gunaydin canim yatamadin mi :)Günaydın kızlar
valla zannetmiyorum ama ben iş yerinde çok oturuyorum maalesef dolaşımdan diye düşünüyorum ama tuzlu da çok yemem bakalım nasıl olacak sonumuz eve gidince yukarıda tutmaya uzatmaya çalışıyorumYa benim el ve ayaklar şişti.daha çok erken değil mi ya.acaba demir hapı ve magnezyum yapar mi
Günaydın canim.cok oturunca bacaklarım bile şişiyor.senin oturmaktandır canimvalla zannetmiyorum ama ben iş yerinde çok oturuyorum maalesef dolaşımdan diye düşünüyorum ama tuzlu da çok yemem bakalım nasıl olacak sonumuz eve gidince yukarıda tutmaya uzatmaya çalışıyorum
Gunaydin canim cok erkencisinGünaydın kızlar
Annesinin prenses kızı geliyoooor
Kızlar iyi akşamlar. Minik kızım 17 ayını doldurmak üzere, oldukça hareketli ve 2 yaş sendromu inadı var. Karnımız da haliyle büyümeye başladı, bizimki de pat pat vuruyor karnıma.
Küçük bebek ile hamilelik bayağı zormuş bunu anladım. Hem enerjim yetmiyor, hem kendimi sakınamıyorum, hem de karnımdaki kuzuyu düşünmeye fırsatım olmuyor.
Siz neler yapıyorsunuz karnınızdaki yavrular için, dikkat ediyor musunuz kendinize psikolojinize yemenize?
Bebekli hamileler, ya siz? Nasıl geçiyor bu son iyi haftalar?
Korkmaya başladım gerçekten yaşayacağımız kaostan. Hiç enerjik hissetmiyorum, kendimi o denli ihmal ettim ki, daha zoruyla nasıl baş edicem hiç bilemiyorum. Nasıl yeticem bebeklerime korkusu başladı sanırım bende
Evet hiçbir şey anlamadım bu gebelikte gerçekten. Ne bir kitap yüzü açabildim ilk gebelikteki gibi, ne yememe diklat edebilmeler, ne ayakları havaya dikmeler... İlk gebelikte sultanmışım meğersemŞekerim çıktı diye annem özel yemekler yapar gönderirdi, şimdi yavan ekmek bulsam yiyecek durumdayım faydası zararını görmeden, sırf iş çıkmasın bana daha da diye
Biraz sonra dışarı çıkacağım
Ben de eczaneye gitmeyi düşündüm canım
Bakalım ne çıkacak
Annesinin prenses kızı geliyoooor
Aynı yaa süttür yoğurttur yumurtadır balıktır eksik olmazdı şimdi hiç enerjim yok ne bulduysam yiyorum oğlan tosuncuk doğmuştu bu öyle olmayacak diye de korkuyorum açıkcasıEvet hiçbir şey anlamadım bu gebelikte gerçekten. Ne bir kitap yüzü açabildim ilk gebelikteki gibi, ne yememe diklat edebilmeler, ne ayakları havaya dikmeler... İlk gebelikte sultanmışım meğersemŞekerim çıktı diye annem özel yemekler yapar gönderirdi, şimdi yavan ekmek bulsam yiyecek durumdayım faydası zararını görmeden, sırf iş çıkmasın bana daha da diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?