- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Kontrolde sorarım canım haklısın. Bağışıklığım zayıfladı herhalde dün de hafif boğaz ağrım vardı. Neyse geçer inşallah şimdilik yapacak bişey yok :)İnternete bakmamak lazım çok fazla bilgi kirliliği var maalesef. Ama uçuk iişini doktora sor bebiş dogduktan sonra olursa öpemezsin bulaşır korkusuyla maazallah alınacak tedbir vs varsa öğrenmiş oluruz
Dudaktaki uçuğun bebeğe ne zarari olacak kuzum.Sadece genital bolgede ciktiginda normal dogum yaptirmiyorlar bebege bulaşır diye.İnşallah son olur canım teşekkür ederim, internette de ne yazsak bebeğe zararı var diyor uçuğun da bebeğe zararı varmış elimde olan bişey de değil ki yani builla korkutacaklar insanları
Neler neler yazıyor kuzum bende anlamadım ne alakası olduğunu da :) benim de öyle bi yerdeki tam geçmeden yanına atladı herhalde. Bi daha çıkmaz inşallah sende de toparladı demekki vücudun artık son haftalardaDudaktaki uçuğun bebeğe ne zarari olacak kuzum.Sadece genital bolgede ciktiginda normal dogum yaptirmiyorlar bebege bulaşır diye.
Ucuğu gel bana sor. Tum agzimin cevresinden burnumun ucuna kadar dolanmadigi yer kalmadi.Ilk uc ay burnumdan geldi.Bir yerde kurumadan baska yerde patliyor. Ama şimdi bünye alisti heralde bir kac haftadir rahatim .Bebek bünyeyi düşürüyor o yüzden.
Ooo benimki taa 21 araliktagünaydın herkeslere benim ayrıntılı teeee 14 aralıkta yaa pöff
Bağışıklık zayıfladığı zaman için çıkarmış.annemi bu yüzden ameliyata almamıştı doktor.Kızlar günaydın2-3 hafta önce dudağımda uçuk çıktı daha geçen hafta geçmişti ki aynı yerin yanında yine çıkmış niye bu kadar çok oluyor ki vitamin eksikliği falan mı
Bağışıklık zayıfladığı zaman için çıkarmış.annemi bu yüzden ameliyata almamıştı doktor.
Maybelline normal zamanda kullandım aşırı kaşındırıyordu benim dudaklarımı özellikle dudak kenarlarımıKiz ismi olarak doga cok hosuma gidiyor.ben de demir koymayı düşünüyorum ablamlarda çok istiyor sizce nasil.
Kızlar birde uçuk için maybelline dudak kremi var şu renklilerden acayip iyi geldi bana ucuguda cok iyi geciriyor
Evet topladım şmdi çok şükür ama cok korkmustum inan 5 defa çikarmisimdir ucugu.2,3defa da arka arkaya grip olmustum hatta ilk aylar. Bende korktum internetten baktim falan ama internete burun akintisi yaz,seni öldürüp mezara sokarlar yani hic bakmamak lazm birde ben takıntılıyım iki kat etki yapıyor.Neler neler yazıyor kuzum bende anlamadım ne alakası olduğunu da :) benim de öyle bi yerdeki tam geçmeden yanına atladı herhalde. Bi daha çıkmaz inşallah sende de toparladı demekki vücudun artık son haftalarda
Nisan Bahar Rüya Öyküselamlar hepiniz iyisiniz inşallah. her zaman giremiyorum işler yoğun maalesef .
benim mide bulantıları ara ara hala devam ediyor. Mutfaktan zor kaçıyorum bazen
Bebişimiz iyi şükür. Abiside her sabah anne bebek büyüdü mü diye soruyor :):)
aklınıza gelen kız isimlerini bekliyorum :):):):
Çok sağol kuzum teşekkür edrimTatlımmm gözün aydın bir kız daha geliyor yaşasınnn
Tamam canım merakla bekliyorumParça parça geliyor kuzum bugün bir kısmı geldi hepsi gelince atarım inşallah
15 aralık canım kısmetse, İstanbul’a gidiyorum ben alışveriş yapacaktık zaten ona denk getirdik :)
Çok sağol canımcanım tebrik ederim. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
aynı şeyleri ben de düşünüyorum. kızım 6,5 yaşında. bu sene ilkokula başladı. iş yerinde dinleniyorum . oturarak çalışıyorum. ve inan bebiş bile anlıyor hareket ediyor sürekli. evdeyken hissedemiyorum tempodan dolayı.
ilk hamilelikte sürekli dinlenir yatardım. bunda hiç öyle olmadı maalesef. genel olarak yoruluyorum.
kitap okuyorum o engel olmuyor, benim durumum sana göre biraz daha klay çünkü senin bebeğin küçük ve sana çok ihtiyacı var. Allah kolaylık versin. burada en büyük iş eşlere düşüyor kızlar, yardım etsinler gerekirse siz hiçbişi yapmayın kendileri rahatsız olup yardım teklif etsinler. konu nerden nereye geldi yaa
Allah razı olsun canımOyy maşallah rabbim saglıkla kucağına almayıo naspi etsin inşallah....
Gördükçe şunuda alayım bunuda alayım demekten mağaza mağaza gezdimBen bir kutu bitirdim canım. Yan etkisini fark etmedim ha faydasını gördün mü dersen öyle bariz bir enerji falan gelmedi
Kız kıyafetleri bir başka ya benim ilki kız almalara doyamamıştım... sonuç 5 yaşında artık süsüne püsüne yetişemediğim bir kokoş bir kızm var. Şimdiki erkek hiçbirşey alasım gelmiyor
Bende hep aşağıda hissediyorum. Hatta kafama takılıyor acaba bebek çok mu aşağıda diye? Hele ki gece yatınca kıpır kıpır...(Bu demek oluyor ki doğunca da aynı saatte uyanacak)
Canım benim kızım neredeyse 5 yaşı bitirecek. Ama ben bile çok zorlanıyorum bir inatlıktır gidiyor. Eşimin yemek sorunu yoktur. kzım sağlıklı yesin bende çok kilo almayım diye yemek yapmaya çalışıyorum işten gelince, Yedir topla oyna banyo yaptır yatır derkenpert oluyorum. Bende de bir panik başladı diyebilirim gece yattığımla öylece kalıyorum bebeğe nnasıl bakacağım
Ben hep uzun aldım canım ankarada yaz ha deyince gelmiyor gelse de sabah akşamüstü bebekler zaten hep bi kat fazla giydirilir serin oluyor yine. Ancak temmuzda üç aylık olurlar ilk üç ay uzun kullanmak mantıklı geldiTamam canım merakla bekliyorum
Yeni doğasıya giydircek olduğun zıbınlarını nasıl aldın canım askılı,yarım kol,uzun kol
Ankaranın soğuğunu biliyorum canım bizim buralarda hava iyiyken eşim şubatta acemiliğini yapmıştı karın içinde sürünmüşlerdi,anılarım depreştiBen hep uzun aldım canım ankarada yaz ha deyince gelmiyor gelse de sabah akşamüstü bebekler zaten hep bi kat fazla giydirilir serin oluyor yine. Ancak temmuzda üç aylık olurlar ilk üç ay uzun kullanmak mantıklı geldi
5 li 10 lu takımların içinden zıbın çıkıyor onu da düşün canım da 3-6 aylık yenidoğan a epey büyük gelir az büyüyünce giyer. Sen manisadaydın dimi seni kısakollu zıbın kurtarır bence ama sen bi takımları al duruma göre zıbın alırsın bebitoya belki hiç gerek kalmayacakAnkaranın soğuğunu biliyorum canım bizim buralarda hava iyiyken eşim şubatta acemiliğini yapmıştı karın içinde sürünmüşlerdi,anılarım depreşti
Dün 2 tane 6-9 uzun kollu
1 tane 6-9 yarım kollu
2 tane 3-6 askılı aldım
Bunlardan hangisi yeni doğasıya olur canım ilk bebek malum tecrübesizim
Mart sonu olcak kuzum büyük ihtimal benim doğum
5 li 10 lu takımların içinden zıbın çıkıyor onu da düşün canım da 3-6 aylık yenidoğan a epey büyük gelir az büyüyünce giyer. Sen manisadaydın dimi seni kısakollu zıbın kurtarır bence ama sen bi takımları al duruma göre zıbın alırsın bebitoya belki hiç gerek kalmayacak
Ama bu çok cici yaaa allahımmm daha neler alırsın annesi hediye vs de olur az ağırdan almak lazım ama ana yüreği durmuyorEki Görüntüle 2209764
Dün cinsiyet kesinleşince hiç bişey aklıma gelmeden attım kendimi mağazalara
Benim ilk işim zıbın almak oldu yaa takım 1 tane almışım zıbın almaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?