2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İnternete bakmamak lazım çok fazla bilgi kirliliği var maalesef. Ama uçuk iişini doktora sor bebiş dogduktan sonra olursa öpemezsin bulaşır korkusuyla maazallah alınacak tedbir vs varsa öğrenmiş oluruz
Kontrolde sorarım canım haklısın. Bağışıklığım zayıfladı herhalde dün de hafif boğaz ağrım vardı. Neyse geçer inşallah şimdilik yapacak bişey yok :)

İnşallah son olur canım teşekkür ederim, internette de ne yazsak bebeğe zararı var diyor uçuğun da bebeğe zararı varmış elimde olan bişey de değil ki yani bu illa korkutacaklar insanları
Dudaktaki uçuğun bebeğe ne zarari olacak kuzum.Sadece genital bolgede ciktiginda normal dogum yaptirmiyorlar bebege bulaşır diye.
Ucuğu gel bana sor. Tum agzimin cevresinden burnumun ucuna kadar dolanmadigi yer kalmadi.Ilk uc ay burnumdan geldi.Bir yerde kurumadan baska yerde patliyor. Ama şimdi bünye alisti heralde bir kac haftadir rahatim .Bebek bünyeyi düşürüyor o yüzden.

Neler neler yazıyor kuzum bende anlamadım ne alakası olduğunu da :) benim de öyle bi yerdeki tam geçmeden yanına atladı herhalde. Bi daha çıkmaz inşallah sende de toparladı demekki vücudun artık son haftalarda

selamlar hepiniz iyisiniz inşallah. her zaman giremiyorum işler yoğun maalesef .
benim mide bulantıları ara ara hala devam ediyor. Mutfaktan zor kaçıyorum bazen
Bebişimiz iyi şükür. Abiside her sabah anne bebek büyüdü mü diye soruyor :):)
aklınıza gelen kız isimlerini bekliyorum :):):):

selamlar hepiniz iyisiniz inşallah. her zaman giremiyorum işler yoğun maalesef .
benim mide bulantıları ara ara hala devam ediyor. Mutfaktan zor kaçıyorum bazen
Bebişimiz iyi şükür. Abiside her sabah anne bebek büyüdü mü diye soruyor :):)
aklınıza gelen kız isimlerini bekliyorum :):):):

Kiz ismi olarak doga cok hosuma gidiyor.ben de demir koymayı düşünüyorum ablamlarda çok istiyor sizce nasil.
Kızlar birde uçuk için maybelline dudak kremi var şu renklilerden acayip iyi geldi bana ucuguda cok iyi geciriyor

Bağışıklık zayıfladığı zaman için çıkarmış.annemi bu yüzden ameliyata almamıştı doktor.
Maybelline normal zamanda kullandım aşırı kaşındırıyordu benim dudaklarımı özellikle dudak kenarlarımı limon sürüyorum şimdi öldürsün mikrobu diye

Evet topladım şmdi çok şükür ama cok korkmustum inan 5 defa çikarmisimdir ucugu.2,3defa da arka arkaya grip olmustum hatta ilk aylar. Bende korktum internetten baktim falan ama internete burun akintisi yaz,seni öldürüp mezara sokarlar yani hic bakmamak lazm birde ben takıntılıyım iki kat etki yapıyor.
Neyse gecmis olsun hic sknti yapma bir kac gune söner ama sakin oynama dokunmazsan cabuk gidiyor.

Nisan Bahar Rüya Öykü

Parça parça geliyor kuzum bugün bir kısmı geldi hepsi gelince atarım inşallah

15 aralık canım kısmetse, İstanbul’a gidiyorum ben alışveriş yapacaktık zaten ona denk getirdik :)
Tamam canım merakla bekliyorum
Yeni doğasıya giydircek olduğun zıbınlarını nasıl aldın canım askılı,yarım kol,uzun kol

Gümaydın kızlar sağlık ocağındaki randevumdan geliyorum. Güzel geçti baya sohbet ettik. Kalbini dinledik küçük yaramaz çook hareketli dedi hemşire.. İçim çok rahat dün ultrasonda görmüştüm bugün kalbini dinledik haftaya Pazartesi yine gel dedi yine dinleriz

Çok sağol canım
Amin inşallah inşallah cümlemiz sağ salim sağlıcakla kucağımıza alırız
Oyy maşallah rabbim saglıkla kucağına almayıo naspi etsin inşallah....
Allah razı olsun canım
Amin inşallah inşallah cümlemiz görürüz o günleri sağ salim
Gördükçe şunuda alayım bunuda alayım demekten mağaza mağaza gezdim
Her gördüğüme aşık oldum resmen
Erkek çocuklarının kıyafetleride gözüme cazip geliyor,ama kızlarınkiler daha rengarek seçenek çok

Tamam canım merakla bekliyorum
Yeni doğasıya giydircek olduğun zıbınlarını nasıl aldın canım askılı,yarım kol,uzun kol
Ben hep uzun aldım canım ankarada yaz ha deyince gelmiyor gelse de sabah akşamüstü bebekler zaten hep bi kat fazla giydirilir serin oluyor yine. Ancak temmuzda üç aylık olurlar ilk üç ay uzun kullanmak mantıklı geldi

Ankaranın soğuğunu biliyorum canım bizim buralarda hava iyiyken eşim şubatta acemiliğini yapmıştı karın içinde sürünmüşlerdi,anılarım depreşti
Dün 2 tane 6-9 uzun kollu
1 tane 6-9 yarım kollu
2 tane 3-6 askılı aldım
Bunlardan hangisi yeni doğasıya olur canım ilk bebek malum tecrübesizim
Mart sonu olcak kuzum büyük ihtimal benim doğum

5 li 10 lu takımların içinden zıbın çıkıyor onu da düşün canım da 3-6 aylık yenidoğan a epey büyük gelir az büyüyünce giyer. Sen manisadaydın dimi seni kısakollu zıbın kurtarır bence ama sen bi takımları al duruma göre zıbın alırsın bebitoya belki hiç gerek kalmayacak

Dün cinsiyet kesinleşince hiç bişey aklıma gelmeden attım kendimi mağazalara
Benim ilk işim zıbın almak oldu yaa takım 1 tane almışım zıbın almaktan

Eki Görüntüle 2209764
Dün cinsiyet kesinleşince hiç bişey aklıma gelmeden attım kendimi mağazalara
Benim ilk işim zıbın almak oldu yaa takım 1 tane almışım zıbın almaktan
Ama bu çok cici yaaa allahımmm daha neler alırsın annesi hediye vs de olur az ağırdan almak lazım ama ana yüreği durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…