Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 16 17 haftalardan sonra seyirme gibi bir şeyler hissediyordum. Bu haftaya kadar emin değildim hiç bebek mi nedir diye. 19+2 yada 3te tam emin oldum. Bebek biraz büyüsün de şuan seninkininde hareketleri çok güçsüz. Minicikler :)
3lü taramayı sen mi istedin canım doktorun mu yapalım dedi
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin
Çikolata benim çocuğa ters etki yaptı arkası dönük hareket etti :)))
Canım ben çok korktum beceremedim yani dogurmayi bide son haftalarımda ben çok kilo aldığımdan pup diye biseye yakalandim.piskolojik olarakta baya etkilendim.dogum sancısı o yürüyemedim altın patlayacak gibi oldu istemiyorum doğurmak dedim.sexeryana alın beni diyince doktorumda aldı.ozel olunca ne istersen onu yapıyorlar.ama şimdiki aklım olsa avazim çıktığı kadar bağırır onaciyida çeker normal dogururdum.cunku sezeryan sonrası çok zor
İlk normal doğum biraz zor oluyormuş canım ama ondan sonraki doğumlar çok kolay oluyormuş
Sezeryan arkası normal yaptıran doktorlar var,ilk bebeğin kaç yaşında