- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm özel sektörde misin??yoksa memurmusunMerhaba kızlar
Benim yerime ilan çıkartıyor bugün müdürümüz. Doğum sürecimde ! diğer arkadaş tek başına yürütemezmiş bu sebeple beni tolere edecek birini alacaklarmış. Ama ilanı dönemsel olarak verirsek başvuru olmazmış mış mış ta miş miş miş
Yersen![]()
Yok tatlım memur olsam nasıl ilan çıkabilsinCnm özel sektörde misin??yoksa memurmusun
Canım benim küçük park yataklar Varya ondan vardı oğlumda saklanabiliyor.is görüyor 1 yaşından sonra odasindaki yatağına almistim.bu kuzumada aynısı yapıcam bir yaşına kadar o beşikte olacak sonra yatağına Alaçam abisinin odasına baza alicam tekrar yanında yatak koruyucusu alıyorum dönünce düşmesin diye.ben böyle yapmıştım ve tekrar aynı sistemi uyguluycamKızlar ben yatak odamıza koymak için sallanır beşik almayı düşünüyorum da nasıl bir şey alsam karar veremedimDeneyimlilerden Bilgi alayım dedim
![]()
![]()
Özel sektördesin sanırım canım. Boşver hayırlısı ne ise o olsun bırak akışına. Bende çıkmak istiyorum çıkamıyorumMerhaba kızlar
Benim yerime ilan çıkartıyor bugün müdürümüz. Doğum sürecimde ! diğer arkadaş tek başına yürütemezmiş bu sebeple beni tolere edecek birini alacaklarmış. Ama ilanı dönemsel olarak verirsek başvuru olmazmış mış mış ta miş miş miş
Yersen![]()
Kolay gelsin canim.saglik ocağı gebelik bilgileri içeren bir dergi vermişti bana orda evi boyamayın boyattiysanizda bir kaç gün bi yerde kalın ya da cok ıyi havalandırın yaziyor.perdeleride sakin asmaGünaydın kızlar çok yorucu bı hafta sonu geçirdim ki hala da iş var hemde çok hafta sonu eşimin anı kararıyla bir anda komple evi boyattik gece yarılarına kadar iş surdu iyi kötü yerleşti ama asıl iş bana kaldı ince temizlik yerleşme size bişey sorcam camları sildim ama perdeler kaldı acaba yıkayıp ben taksam bı sorun olur mu...
Yok canım umursamıyorum zaten. Eşime de defalarca söylemiştim tutmaz çıkarırlar diye.Özel sektördesin sanırım canım. Boşver hayırlısı ne ise o olsun bırak akışına. Bende çıkmak istiyorum çıkamıyorum![]()
Orayı kaçırdım canım.kusura bakma.bu özel.sektordeki patronların insafı yok Allah'ın cezaları.aynen al tazminatını filan bırakma en dogal hakkın.Yok tatlım memur olsam nasıl ilan çıkabilsin
Özel sektörde ik cıyım ben. Yeniyim burada girdikten iki hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. 4 aydır buradayım yani.
Şuan tek düşüncem rapor sonrası tarihimi 1 yılıma tamamlayacak şekilde ayarlamam. Tazminatlarımı alayım en azından![]()
Hiç yok hemde. Çıkarılmak vs falan normal ama ikili oynanılmasına sinir oluyorum ben. Kimbilir kaç tilki var kafalarında.Orayı kaçırdım canım.kusura bakma.bu özel.sektordeki patronların insafı yok Allah'ın cezaları.aynen al tazminatını filan bırakma en dogal hakkın.
Çok haklısın canım annelik iç güdüsü Allah korusun kötü birşey duymak istemiyor.O endişe korku hemen hemen her gebede oluyo cnm bende ikili teste girerken korkmustum ama şöyle düşündüm olsa ne yapabilirim ya da olacak olursa bu dunyada ki yavrularimada olabilir Allah esirgesin güzel düşün güzel olsun hersey . 3 lu tarama yi doktorum kendisi söyledi galiba rutin olarak yapiyolar ayrintiliyida ayni şekilde. Ben diğer gebeliklerimde ayrıntılı yi bilmiyordum bile yaptirmadim hatta bebek dogunca işitme testini bile yaptirmamisim dememisler galiba.
Yok canım ben illa öğrenme merakında olsaydım şimdiye çoktan gitmiştim kontrole bizim için önemli olan sağlıklı sağ salim dünyaya gelmesimelike222 galiba akisina birakmak lazim cinsiyet konusunu isterse gösterecek kendileri . Ama ayrıntılı icin tok karnina tatli seyler yeyip gelin dedi onda yiycez artik
Canım lütfen çok fazla iş yapma bırak evi b*k götürsün bak ben öyle yapıyorum :)Kızlar sizleri dinliyorum sağolsun bı arkadaşımdan rica ettim oda 6 dan sonra gelirim sende ona göre at makinaya perdeleri dedi o asacak sağolsun perde takmadim ama sil süpür her yerin tozunu al camları kapıları sil mahvetti beni az ara verdim bide soda aldım elime dinlenme moduna geçtim.....
Canım birazda burda doktor faktörü giriyor devreye seninki bu durumda uğraşmak istememiş hemen sezeryana almış4 yaşında canım valla sordum ben doktora çok riskli dedi.ya şimdi doktorlar tuttrmuslar bı riskli bide çatı muayenesi yapıyorlar neymiş sarmış doguramazmisiz çok saçma ya.benimde oldu çatı muaynem çok güzel dedi doğurur Sun dedi ben o can havliyle al dedim sezeryana aldı.deseydi yaparsın herşey normal biraz dışını SK diye ama ben o korkuyla istemiyorum dedim.normal doğuranlar bilirler canın burnunda oluyor doktor çok önemli çok.
Merhaba hakkınızda hayırlısı olsunSelamlar.. bir ihtimal mayıs değil nisan annesi de olabilirim diye bi selam vereyim dedim![]()