2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yok tatlım memur olsam nasıl ilan çıkabilsin :KK53:
Özel sektörde ik cıyım ben. Yeniyim burada girdikten iki hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. 4 aydır buradayım yani.
Şuan tek düşüncem rapor sonrası tarihimi 1 yılıma tamamlayacak şekilde ayarlamam. Tazminatlarımı alayım en azından :sus:

Özel sektör de olsa çıkaramaz, hamileyken işten çıkarmak yasak. Kötü niyet ve işe geri dönme için dava açabilirsin.

https://ekmekvegul.net/haklarimiz-var/hamilelik-nedeniyle-isten-cikarma-yasaya-aykiridir

Kızlar bende keçe magnet denemelerine başladım eşim kalıp çıkartmıştı bende yaptım 1 adet atayım fotosunu da değişik modellerde yapmayı düşünüyorum sonra da etiket bastırırım bana da uğraş olur:anneadayı:
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş

Canım sertlik bende 16. hafta başında olmaya başladı
Kemikleşme ve gram olarakta arttıkları için hareketleri biz o şekilde algılıyoruz
Çok normal bir durummuş kasılma daha farklı oluyormuş

Bu arada ayrıntılını yaptırdın mı canım
Evet cnm haklısın, benim de kafam karıştı. Annem geldi bugün kızım karnın sertleşir ne kasılması kafanı takma bunlar kasılma değil dedi.
Cnm ayrıntılı ultrasona var daha 7 Aralık'ta.
(İki hafta önce peritanaloğa gitmiştim ya, doktor ayrıntılı bakmış Allah razı olsun valla kalp, kalp odacıkları, kalp atımı sayılarını 4 kere dinlemiş, kafa, şakak, kuyruk sokumu, kol bacak uzunluğu, karın bölgesi vs vs grafikledi, hepsinin tek tek kaç hafta olduğunu yazmış, her incelediği uzvun fotoğraflamış. İyi ki devlet hastanelerinde peritanaloji desteği veriliyor ve böyle iyi kalpli işini önemseyen doktorlar var. Yoksa valla parayla altından imkanı yok kalkamam.)

Kızlar bugün sinir krizi gecirdim aslında ağrım olmadı ama korkuyorum bişey olmuş mudur

yedim valla ya. hic hareket falan yoktu.Güzel guzel uyuyor öksürdum falan ama hic orali olmadı. Laf aramizda babasina cekmis heralde.Birde onun gibi inat ederse tövbe billah ogrenemem
:KK12::KK12::KK12::KK12:yandın desene.oyle oldugunda doktorum yarim saat bekletiyor beni
Sende hocam yarim saat sonra geleyim tekrar de.

Eklentiler

• 75143762-1B3D-4962-BBAB-72B19123C005.webp
    75143762-1B3D-4962-BBAB-72B19123C005.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bende keçe magnet denemelerine başladım eşim kalıp çıkartmıştı bende yaptım 1 adet atayım fotosunu da değişik modellerde yapmayı düşünüyorum sonra da etiket bastırırım bana da uğraş olur:anneadayı:
Hediyelikler için mi bu ? Çok güzel görünüyor ben biberon süslemesi yapacağım çünkü elimde bir sürü biberon var birde kuş yuvası yapacağım :) başka malzeme almak istemiyorum ellimde olanlarla yapacağım

Kızlar hediyeliklerle ilgili bir şey sorcam, şimdi hastaneye gelenlere verenler var eve çıkınca gelenlere verenler var bir de Mevlüt için dağıtılanlar var siz ne düşünüyorsunuz ? Hastane çok gereksiz geliyor bana, gelen olacağını da sanmıyorum. Siz hediyelikleri hangisi için hazırlıyorsunuz ?

Kızlar hediyeliklerle ilgili bir şey sorcam, şimdi hastaneye gelenlere verenler var eve çıkınca gelenlere verenler var bir de Mevlüt için dağıtılanlar var siz ne düşünüyorsunuz ? Hastane çok gereksiz geliyor bana, gelen olacağını da sanmıyorum. Siz hediyelikleri hangisi için hazırlıyorsunuz ?
Ben hem hastahane hemde eve gelenler için yapacağım çünkü hastahaneye gelen hastahanede almış olacak eve gelince vermeyeceğim.. eve gelende evde alacak eğer hastahanede almadıysa :D

Ben hem hastahane hemde eve gelenler için yapacağım çünkü hastahaneye gelen hastahanede almış olacak eve gelince vermeyeceğim.. eve gelende evde alacak eğer hastahanede almadıysa :KK70:
Burada hastaneye gelen olmaz diye düşünüyorum da olmazsa hazırlıklı giderim :110: ne yaptırsam diye bakınıyorum şimdi :dondurma:

Burada hastaneye gelen olmaz diye düşünüyorum da olmazsa hazırlıklı giderim :110: ne yaptırsam diye bakınıyorum şimdi :dondurma:
Canım bende hastahaneye kimseyi çağırmayacağım zaten eşimin ailesi olamaycak onlar Türkiyede ama sırf süs olsun diye 5-6 tane koyacağım masaya nolır nolmaz duyan olır gelir boş durmasın diye birde foto çekeceğim bebeğime hatıra için hafif bir dekor yapacağım ama öyle fazla abartmadan

Canım bende hastahaneye kimseyi çağırmayacağım zaten eşimin ailesi olamaycak onlar Türkiyede ama sırf süs olsun diye 5-6 tane koyacağım masaya nolır nolmaz duyan olır gelir boş durmasın diye birde foto çekeceğim bebeğime hatıra için hafif bir dekor yapacağım ama öyle fazla abartmadan
O açıdan düşünmedim hiç canım doğru söylüyorsun fotoğraf falan çekersek sade bir dekor hoş durabilir :)

O açıdan düşünmedim hiç canım doğru söylüyorsun fotoğraf falan çekersek sade bir dekor hoş durabilir :)
Aynen canım 1-2 balon öyle çok sade bir dekor düşünüyorum fazla abartılı olmadan bebeğimle hastahane fotoğraf çekmek amaçlı arkada bir fon olsun diye çok fazla sade olmasın. Ama fazlada abartılı düşünmüyorum

Aynen canım 1-2 balon öyle çok sade bir dekor düşünüyorum fazla abartılı olmadan bebeğimle hastahane fotoğraf çekmek amaçlı arkada bir fon olsun diye çok fazla sade olmasın. Ama fazlada abartılı düşünmüyorum
Hastanede abartılı dekorlar süslemeler benim de hoşuma gitmiyor. Dediğin gibi hatıra fotoğrafları çekecek kadar olsa yeter

Back
X