2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bu arada doktorum bana tetanoz aşısını 20. Haftada yaptır demişti şimdi asm de görevli ebe aradı il dışındaysan gelince burda yaparız doğumdan 3 hafta önceye kadar yapılabilir bu problem yok dedi siz ne düşünüyosunuz ?
Şuan il dışındayım asm arayıp bulup ellerinde tetanoz aşısı var mı yok mu gebeyim hadi aşı olmam lazım vs uğraşına girmem lazım??
Yoksa sakıncası yokduysa ankaraya dönünce bi iki ay sonra gidip kendi ebeme aşı mı olayım?

Normalda sayfalar ilerlemiş olur muhabbetin hızına yetişemem bugün de şansıma kimse yok anacım derdine düştüm iki lafın belini kırak dedimdi ama ehuhehe konumuz mu bitti ne kimsecikler yok
:KK45:
Kaç doz vurulmuştun sen tamamlamadın dimi Doğumdan sonra.
Ebede iyi bilir gerçi problem olmaz diyorsa uy ebene içine sinmiyorsa da orayada sorabilirsin ama. Sana kalmış yani bence :KK45:

İmom kilo aldırır dedi doktorum başka takviye vermişti bana öncekinde 22 kilo aldım suçu imom a attım öyle deyince hehehhe:dondurma:
Aaa bilmiyordum.en baştan almıştım vitamini doktorda boşuna şişirme kendini demişti ondan mi acaba.bitsinde değiştireyim.sen hangisini kullanıyorsun.tsk uyardigin icin

Kızlar bu arada doktorum bana tetanoz aşısını 20. Haftada yaptır demişti şimdi asm de görevli ebe aradı il dışındaysan gelince burda yaparız doğumdan 3 hafta önceye kadar yapılabilir bu problem yok dedi siz ne düşünüyosunuz ?
Şuan il dışındayım asm arayıp bulup ellerinde tetanoz aşısı var mı yok mu gebeyim hadi aşı olmam lazım vs uğraşına girmem lazım??
Yoksa sakıncası yokduysa ankaraya dönünce bi iki ay sonra gidip kendi ebeme aşı mı olayım?
Sen yakın zamanda doktora gideceksen ona sor asiyi ya da yakın tarihte gidecek olan biri sorsun.ona gore karar ver asiyi.dogum için yapılan bir şey ya bana olur gibi geldi

Yok canım derin derin uyuyamadım öyle nerde :) sürekli uyandım. Çok geç yattım zaten gözümden uyku aktı da uyuyamadım
O zaman yoğurt ye hemen uyu.gecen oyle uykusuz gittim bebiş uyanmadi bi türlü kahve ictim neler yaptim ikinci girdim tik yok.sanirim biz uykusuz kalınca onlarda etkileniyor.

O zaman yoğurt ye hemen uyu.gecen oyle uykusuz gittim bebiş uyanmadi bi türlü kahve ictim neler yaptim ikinci girdim tik yok.sanirim biz uykusuz kalınca onlarda etkileniyor.
Hatırlıyorum canım senin minik uyanmadı :) portakal suyunu deneyebilirim onu önerdiler ya burada gitmeden içerim olmazsa :) yoğurt uyku yapmıyor bana :deli:

Anca hazırlanırım diye plan yapıyorum kafamda sanki kuaföre falan gitcem ya 3 buçuğa kadar anca hazırlanıyorum :KK70:
Aboo :KK53: Uzun zaman görmeyince böyle oluyor iştee :KK53:
Bak yazıcam yazıcam unutuyorum kuzu denedin mi bilmiyorum ama, kivi bağırsak düzenliyormuş lifliymiş o da. Kolon kanserinde falanda etkili diye yazmışlar direk sindirim sistemine etkisi varmış. Turunçgillerden de fazla c fitamini varmış. Ben çokta severim olgunlaşmamış satıyorlar henüz burada ehehe evde olgunlaştırıyorum öyle bi azim öyle bir sevgi :KK70:

Back
X