• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canim mutlaka evde tansiyon takibi yap. Tansiyon aletin yok mu ? Yoksa al hemen. Ben eczaneden almistim. Gecmis olsun cnm ya

Sağol kuzum allah razı olsun
Tansiyon aletim yok
Öğleden sonra acile veya sağlık ocağına giderim diye düşündüm ama ben de panik yaptım bak şimdi :(

Rüyan hayırlara çıksın şu mübarek günlerde, bildiğim kadarıyla rüyanın anlamı çok güzel.. 🙏
O pamuklara bende takıntı yaptım alsam mı almasam mı diye bilemedim.
Bende bir iki paket alayım bari.
Daha markasına karar verip ıslak mendil de almadım ben. Tavsiyen var mı canım?
Şöyle internette biraz baktım, alkol paraben vs olmayanlara..
Unibaby ya da sleepy diye düşündüm ama.

sağol canım....ben de 2 paket alacağım. en azından göbek bağı düşene kadar pamukla silerim..
canım ben onu araştırdım unibaby ve sleeppy öneriliyor...ama tam 2 katı fiyat farkı var. ben sleepy tercih ettim ola ki memnun kalmazsam unibaby alacağım...artık diğerlerini de birilerine veririm.

Canım torku a101 lerde var orada da satılıyordur inşallah, sen öğleden sonra hemen git ebenin yanına canım en azından tansiyonuna baksın yüksek çıkarsa acile gidersin

Öyle yapayım o zaman ben
İnşallah sadece üşütme veya taştır :(
Bebek daha çok küçük, evde her yer bir yerde
Benim eşyalarım hazır değil çok gerildim :(

Tansiyon aletim yok
Öğleden sonra acile veya sağlık ocağına giderim diye düşündüm ama ben de panik yaptım bak şimdi :KK43:

panik yapma canım en iyisi sağlık ocağı. zaten kaydın var. tansiyonumu ben her gün evde ölçüyorum. artık tansiyon takibi çok önemli.

Pamukla temizleme kafamı karıştırdı bildiğimiz pamuk mu. Eğer oysa güzel temizlenir mi ki ugrasmali olur kes islat

Bildiğin normal kare kesilmiş hazır pamuk canım.
Ilık suyla yapabilirsin. Büyük ve zor kakalar için liniment satılıyor zeytinyağlı doğal bir karışım. Birde temizleme suları var.
Ben hem zeytinyağlı temizleme aldım hem krem aldım sonrasında sürmek için hemde su aldım o anki duruma göre onu kullanırım diye :).

Aşağa örnek olarak mustelanın ürünlerini koyuyorum çünkü türkiyede de varlar benim aldığım ürün yerli mal olduğu için bulamadım karşılığını :)

Eklentiler

• 467201FC-E6F5-4C4D-B39E-79A2FFA95B70.webp
    467201FC-E6F5-4C4D-B39E-79A2FFA95B70.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 861139C7-3CD9-4963-A7AD-6E96EA6946BB.webp
    861139C7-3CD9-4963-A7AD-6E96EA6946BB.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 30
  • A3EC367D-E9CB-4773-95DE-D665B277401E.webp
    A3EC367D-E9CB-4773-95DE-D665B277401E.webp
    45 KB · Görüntüleme: 34
Lusi Lusi evet canım onlar kasılma dediğin günde kaç kere oluyor ? Dikkat etmek lazım ama haftan baya ilerde senin sanırım o yüzden normal olduğunu düşünüyorum

Tansiyon aletim yok
Öğleden sonra acile veya sağlık ocağına giderim diye düşündüm ama ben de panik yaptım bak şimdi :KK43:
Öyle yapayım o zaman ben
İnşallah sadece üşütme veya taştır :KK43:
Bebek daha çok küçük, evde her yer bir yerde
Benim eşyalarım hazır değil çok gerildim :KK43:
kuzum gerilme korkutmak değil amacımız ama kustum deyince ihmal etmemek lazım belki de üşüttün basit bir şey ama en azından oradaki ebeye söylersin yönlendirir seni

panik yapma canım en iyisi sağlık ocağı. zaten kaydın var. tansiyonumu ben her gün evde ölçüyorum. artık tansiyon takibi çok önemli.

Aynen canim hatta dun aksam esimle keyifli keyifli oturuyoruz. Ne bir yerimde agri var nede bulantim vardi. Bir tansiyonumu olceyim dedim 15/9 cikti :( Tabi hemen telaslandik. Bes dk sonra esim kendi tansiyonunu olctu. Acaba makina mi bozuk diye onunki 12/7 cikti. Doktor 16/10 yuksek kabul ediyoruz demisti o yuzden doktora da gitmedik hemen esim limon suyu sikti onu ictim sonra 13/9 a dustu. Ben gunde uc kere olcuyorum kagida yaziyorum benim bebegimin gelisiminin geri kalmasinda tansiyonun da etkisi varmis ama malesef bir ilac vermediler

kuzum gerilme korkutmak değil amacımız ama kustum deyince ihmal etmemek lazım belki de üşüttün basit bir şey ama en azından oradaki ebeye söylersin yönlendirir seni

Sağolun Kızlar
Öğleden sonra sağlık ocağına gidip tansiyonuma baktırayım, olmadı ordan da acile giderim
Öyle gıcık bir yerdeyiz ki buraya kadın doğumcu haftada bir gün geliyor sadece :(

Aynen canim hatta dun aksam esimle keyifli keyifli oturuyoruz. Ne bir yerimde agri var nede bulantim vardi. Bir tansiyonumu olceyim dedim 15/9 cikti :KK43: Tabi hemen telaslandik. Bes dk sonra esim kendi tansiyonunu olctu. Acaba makina mi bozuk diye onunki 12/7 cikti. Doktor 16/10 yuksek kabul ediyoruz demisti o yuzden doktora da gitmedik hemen esim limon suyu sikti onu ictim sonra 13/9 a dustu. Ben gunde uc kere olcuyorum kagida yaziyorum benim bebegimin gelisiminin geri kalmasinda tansiyonun da etkisi varmis ama malesef bir ilac vermediler

Senin çok yüksek çıkıyormuş canım ya
Ama nasıl ilaç vermediler garip
Benim en yüksek 12/10 olmuştu, onda da çok üzgün stresli olduğum bir zamandı.

Ben hamilelikten önce düşük tansiyonluydum
11bile bana yüksek gelirdi
Normal seyri 9/6 civarında olurdu
Şimdi 11 12 falan çıkıyor ama normal diyorlar

Aynen canim hatta dun aksam esimle keyifli keyifli oturuyoruz. Ne bir yerimde agri var nede bulantim vardi. Bir tansiyonumu olceyim dedim 15/9 cikti :KK43: Tabi hemen telaslandik. Bes dk sonra esim kendi tansiyonunu olctu. Acaba makina mi bozuk diye onunki 12/7 cikti. Doktor 16/10 yuksek kabul ediyoruz demisti o yuzden doktora da gitmedik hemen esim limon suyu sikti onu ictim sonra 13/9 a dustu. Ben gunde uc kere olcuyorum kagida yaziyorum benim bebegimin gelisiminin geri kalmasinda tansiyonun da etkisi varmis ama malesef bir ilac vermediler
Canım bi yanlışlık olmasın 14/9 dan sonrası tehlikeli hamişlikte. 16/10 çok yüksek.
Niye ilaç vermedi acaba ilginç.

Senin çok yüksek çıkıyormuş canım ya
Ama nasıl ilaç vermediler garip
Benim en yüksek 12/10 olmuştu, onda da çok üzgün stresli olduğum bir zamandı.

Ben hamilelikten önce düşük tansiyonluydum
11bile bana yüksek gelirdi
Normal seyri 9/6 civarında olurdu
Şimdi 11 12 falan çıkıyor ama normal diyorlar
O tansiyonla nasıl bayılmıyordun eskiden kuzu
Çarşamba günü 10/6 çıktı o kadar kötüydüm ki bi ara kulağım çınladı aha dedim bayılıyorum 😂 Halbuki benim hamişlikten önceki normalim de 10/6 seyirlerindeydi şimdi etkiliyor ama.
Şuan çok farklı çıkıyor her seferinde ama ortalama 11/7 gibi.

Hayırlı cumalar, benim kuzum 2 gündür az hareket ediyo bi iki oynuyo duruyo evham mı yapıyorum bilmiyorum ki ,iki gündür hafif midem bulanıyo ara ara ,dün bi ara sanki hamileliğimin ilk günlerine döndüm öyle yorgun bitkin sıkıntılıydım,pazartesi endokrınde perşembe kadın doğumda randevum var ,herşeyden korkar oldum bu hamılelıkte

Canım bi yanlışlık olmasın 14/9 dan sonrası tehlikeli hamişlikte. 16/10 çok yüksek.
Niye ilaç vermedi acaba ilginç.

Bence de cok ilginc canim ama malesef yazmadi ilac. Kendi de olcuyordu elleriyle 14/9 cikiyordu. Tuzlu yeme dedi hep. Ben tuzlu da yemem normalde. Baska bir dr gittim oda ayni sekilde 16/10 yuksek kabul ediliyor ilac baslaniyor dedi

Back
X