• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu da geçen hafta minigimle ben teyzeleri, aldigim lohusa pijamayi bi deneyim derken;))

Eklentiler

• Screenshot_20190308-212320_Gallery.webp
    Screenshot_20190308-212320_Gallery.webp
    29 KB · Görüntüleme: 72
Sağol canım, bizimki daha temizlenir kuzum yarın misafir gelecek ya onun temizliği bu :işsiz: Halıları falan yıkamaya vericez sonra tekrar büyük temizlik :KK53:
Bana döndü gibi geliyor benimki kuzum ama annem de hala yan duruyor gibi üstü boş karnının enine duruyor dedi :KK48: yarın belli olacak bakalım :halay:
Abboo senin hem yarın kontrol hemde misafir düşününce bile içim sıkıldı :skandal:
Hepimizde dert aynı desene :)
Hıçkırık ne taraftan geliyo kuzu dikkat ettin mi 🤔
Kalk kalk üşenme Wc önemli 😂
O iş taam :KK53:
Söylemesi ayıp benim totodan 5 kisilik toto çıkar heralde .Berbat bi durum :skandal:
Bir toto mağduru daha 😂
Hoşgeldin canım atamıza :))
Göbük giderde totoş nolcek ya 🤔
Teşekkür ederiz canım ☺

Yan etkileri vajinalde pek çıkmıyor diye genelde vajinal kullanılıyor ama asıl oral üretilmiş bi ilaç canım

Teşekkür ederiz canım ☺
Doğrudur canım ilk defa duydum ama senin için en faydalısı oral kullanmaksa o şekilde kullan

Maşallah canım 🧿🧿❤❤

Sizede maşallah canım 🧿🧿❤❤

Bir ara denedim sonra bıraktım vallah 🙄🙄
Devam et canım içeriğinde kimyasal olan yağlardan bile daha etkili 👍
Teşekkürler canım hadi senden de bi foto bekliyoruz LoveAndMarriage LoveAndMarriage @BellaCiao @Kemence sizden de kızlar :KK45:
Kuzum bu dönemlerde dönme olayı belli olmuyormuş başaşağı duran bebek bile 39. Haftada dönebilirmiş o yüzden bence şimdi hiç odaklanmayalım o noktaya ben hep hayırlısını diliyorum allahtan benim kız en son baş aşağıydı ama belli olmaz dedim ya her şey yolunda gitsin de önemli değil artık kuzum:anneadayı:
Her zaman demiştirim kuzum önemli olan önce sağlık gerisinin hiç önemi yok sağ salim sağlıcakla gelsinlerde vajinal sezeryan hiç önemli değil. Sadece insan alışıyor normale veya sezeryana hopp sonra değişiyor tekrar alışma sürecine giriyor. Vajinal diye beklenirken son anda sezeryana dönen bile çoook :KK49:
Bu da geçen hafta minigimle ben teyzeleri, aldigim lohusa pijamayi bi deneyim derken:KK66:)
Maşallah canım kızınla sana ❤
Takımında güzelmiş güle güle giyersin inşallah :)

Abboo senin hem yarın kontrol hemde misafir düşününce bile içim sıkıldı :skandal:
Hepimizde dert aynı desene :)
Hıçkırık ne taraftan geliyo kuzu dikkat ettin mi 🤔

O iş taam :KK53:

Bir toto mağduru daha 😂
Hoşgeldin canım atamıza :))
Göbük giderde totoş nolcek ya 🤔

Doğrudur canım ilk defa duydum ama senin için en faydalısı oral kullanmaksa o şekilde kullan
Sorma kuzum misafiri düşünüyorum bende :işsiz:
Hıçkırık sol tarafa geçti ama bazen altta bazen yanda hissediyorum kuzum, akşam da en son sağ altta hissettim. Dönüp duruyor galiba anlamadım ki :halay:

Sorma kuzum misafiri düşünüyorum bende :işsiz:
Hıçkırık sol tarafa geçti ama bazen altta bazen yanda hissediyorum kuzum, akşam da en son sağ altta hissettim. Dönüp duruyor galiba anlamadım ki :halay:
Şimdiden bol bol kolay gelsin sana :)
Yandan geliyosa kelle yukardadır 😂
Ben bile bugün gördüğüm halde hıçkırığı altta hissettim ne oluyoz moduna girdim :KK70:

Devam et canım içeriğinde kimyasal olan yağlardan bile daha etkili 👍

Her zaman demiştirim kuzum önemli olan önce sağlık gerisinin hiç önemi yok sağ salim sağlıcakla gelsinlerde vajinal sezeryan hiç önemli değil. Sadece insan alışıyor normale veya sezeryana hopp sonra değişiyor tekrar alışma sürecine giriyor. Vajinal diye beklenirken son anda sezeryana dönen bile çoook :KK49:

Maşallah canım kızınla sana ❤
Takımında güzelmiş güle güle giyersin inşallah :)
Tesekkur ederiz canm. Senden de bekliyoruz foto. Unuttuk sanma;)

Aman yarabbi tütü tüüüü kırk bir kere maşallah :nazar::KK200:
A April wind fitlik elden gitmiş 1.sırayı kaptırmışın :KK53:
İkinizi bir birinize düşüreyimde benim foto arada kaynasın :ıslık::rolleyes:
Aklıma kazınıyorsun yapmaaa😂
Valla love bile bak üşenmedi attı sıra sende artık:63:

Gıız çorap giy ayağına üşütecen hee😂
Maşallah maşallah sizede :nazar:
Göbüşün normal bence ne yukarda ne de aşağıda kuzu 😂
Normalde hep çoraplıyım dışarıdan gelince çektim bunu çorap değişikliği aşamasında :KK53:
Eşimin teyzesi dün karnın iyice düşmüş doğuracak gibisin dedi :KK53:

Normalde hep çoraplıyım dışarıdan gelince çektim bunu çorap değişikliği aşamasında :KK53:
Eşimin teyzesi dün karnın iyice düşmüş doğuracak gibisin dedi :KK53:
Çok biliyon sen deseydin. 🙄
Şu karın muhabbeti delirtiyor beni yahu 😂
Neresi düşmüş bu göbüşün gayet yerinde bence yada bende problem var kör oldum galiba😂

Back
X