• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
2243502
Vuslatım ve ben ❤:anneadayı::nazar::nazar::nazar:

Söylene söylene nasıl attırdım ama :rolleyes::rolleyes::nazar:
Maşallah size de o zaman ❤
Dedim bu beni unutmucak dönüp dönüp foto diye başımın etini yicek, en iyisi kalk kız üşenme didim :KK53:
Teşkür ederiz totoyu kadraja tam katmadım ben burdayım diye sırıtmasın diye 😂😂

Ayy ben bunu da yeni gördüm :KK53: Maşallah kuzu sende kilo almamışsın :nazar:

Kuzum aldım ya 11 kilocuk:oha:
Bu da geçen hafta minigimle ben teyzeleri, aldigim lohusa pijamayi bi deneyim derken:KK66:)

Maaşallah canım size :nazar: güzel günlerde giyin.
Eki Görüntüle 2243494 bu da bizden 33+2 ,benim gobuste asagida

Maaşallah canım:nazar: göbüş aşağıda olayını ben hiç anlayamıyorum ya benimkisi nasıl acaba bana göre gayet yukarıda görünüyor:KK49:
Devam et canım içeriğinde kimyasal olan yağlardan bile daha etkili 👍

Her zaman demiştirim kuzum önemli olan önce sağlık gerisinin hiç önemi yok sağ salim sağlıcakla gelsinlerde vajinal sezeryan hiç önemli değil. Sadece insan alışıyor normale veya sezeryana hopp sonra değişiyor tekrar alışma sürecine giriyor. Vajinal diye beklenirken son anda sezeryana dönen bile çoook :KK49:

Maşallah canım kızınla sana ❤
Takımında güzelmiş güle güle giyersin inşallah :)

Kuzum inan hiç düşünmüyorum normal için sporu bırakmadım sezeryandan da korkuyorum zaten o yüzden son ana kadar düşünmek istemiyorum:63:
Sorma kuzum misafiri düşünüyorum bende :işsiz:
Hıçkırık sol tarafa geçti ama bazen altta bazen yanda hissediyorum kuzum, akşam da en son sağ altta hissettim. Dönüp duruyor galiba anlamadım ki :halay:

Canım hıçkırığı vajina tarafından hissediyorsan bebek pozisyonunu almıştır.

Maaşallah canım sana grubumuzun fit annesi:nazar:

Maaşallah canım :nazar::nazar: e hani ben totoş göremiyorum gayet ideal kilo almışsın canım

Doktor normalde 12 kilo ideal 15-16ya kadar alabilirsin dedi daha fazla da alırsan doğumdan sonra verirsin yapacak bişey yok dedi bendeki kilo alma potansiyelini görünce :KK70:
Dokunmayayım alsın demiştir napsın :KK48:
İlk aylarda alsaydık şimdi 20 kiloları görmüştük 😕
Kuzum aldım ya 11 kilocuk:oha:

Maaşallah canım size :nazar: güzel günlerde giyin.

Maaşallah canım:nazar: göbüş aşağıda olayını ben hiç anlayamıyorum ya benimkisi nasıl acaba bana göre gayet yukarıda görünüyor:KK49:

Kuzum inan hiç düşünmüyorum normal için sporu bırakmadım sezeryandan da korkuyorum zaten o yüzden son ana kadar düşünmek istemiyorum:63:

Canım hıçkırığı vajina tarafından hissediyorsan bebek pozisyonunu almıştır.

Maaşallah canım sana grubumuzun fit annesi:nazar:

Maaşallah canım :nazar::nazar: e hani ben totoş göremiyorum gayet ideal kilo almışsın canım
1 kilocukla seni geçmişim :sampiyon:
Ben kısa bir süre yaptım kuzum spor belkide ondan vücudum saldı kendini,devam etsem daha iyi olucak aslında.
Son 1 ay geç kaldım ama sağlık olsun ❤
Kadraja koymadık kuzu onu suus çaktırma 😂
Selam kızlar bu da 36+0 da oğlumla ben. Kalça basen göbek ne ararsanız var 12 kilo ile 😩
Maşallah canım oğluşunla sana çok güzel görünüyorsunuz ❤
İdeal kiloda almışsın 👍
Grubun en büyük gebeşi sensin heralde 🤗

Maşallah canım 🧿🧿❤❤

Sizede maşallah canım 🧿🧿❤❤

Bir ara denedim sonra bıraktım vallah 🙄🙄
Zeytinyağı demişken kızlar yeniliğin bebeklerde cok kullanırız biz sabah uyandığında oğluma masaj yapardık tepeden tırnağa ama bir ayrıntı var zeytinyağı asitlidir. O yüzden kaynatın soğutup koyun kavanoza öyle kullanın mutlaka

Canım içtiğin ballı tarçınlı süt bir birlerinde etkileşimi bozuyor.
Tarçının gebelikte fazla tüketimi tehlikeli,bebeğe kilo aldırmıyor haberin olsun

Canım İnan hiç bilmiyordum teşekkür ederim uyardığın için
Ben yediğim meyvelerin bile üzerine tarçın serpiyordum kan şekerimi dengelesin diye
Bundan sonra kullanmam

Kadınları kulubunun uygulaması var mı? Ben dedalarca baktım yoktu? Safariden giriyrum sürekli

Uygulaması var mı bilmiyorum canım
Ben de safariden giriyorum ama sık kullanılanlar da ekli olduğu için kolay oluyor

Kızlar öğlenden beri daha şimdi girebildim
Maşallah baya yazmışsınız. :)
Şimdi yattım kitap okur gibi mesajlarınızı okuyacağım 😊

Beni etiketleyip alıntı yapan arkadaşlar ben tek tek alıntı yapıp cevap veremedim kusura bakmayın
İlginiz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ♥️
Tansiyonuma baktırınca kafam rahatladı, sonra da açık hava çok iyi geldi.
Parktan sonra da eşim yemeğe götürdü kapanışı yaptık🥰

Dokunmayayım alsın demiştir napsın :KK48:
İlk aylarda alsaydık şimdi 20 kiloları görmüştük 😕

1 kilocukla seni geçmişim :sampiyon:
Ben kısa bir süre yaptım kuzum spor belkide ondan vücudum saldı kendini,devam etsem daha iyi olucak aslında.
Son 1 ay geç kaldım ama sağlık olsun ❤
Kadraja koymadık kuzu onu suus çaktırma 😂

Maşallah canım oğluşunla sana çok güzel görünüyorsunuz ❤
İdeal kiloda almışsın 👍
Grubun en büyük gebeşi sensin heralde 🤗
Yok canım benden büyük 2 gebe vardı 😉

Back
X