• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu da geçen hafta minigimle ben teyzeleri, aldigim lohusa pijamayi bi deneyim derken:KK66:)
Eki Görüntüle 2243494 bu da bizden 33+2 ,benim gobuste asagida
Selam kızlar bu da 36+0 da oğlumla ben. Kalça basen göbek ne ararsanız var 12 kilo ile 😩

Maşallah hepinize kızlar 🧿❤️

Ya kızlar bi göbüştür gidiyoruz bugun bu eylülün göbeği nasılda gitmiş bi de kadın daha 15 gün olmamış geziyo valla hiç doğurmamış gibi, bebiş desen çıplak geziyo maşşallah 15 günlük değil 3 aylık gibi, ayy kadın hiç lohusa gibi değil,kendimin lohusa günleri geldide aklıma bi hoş oldum:KK53:

Ya kızlar bi göbüştür gidiyoruz bugun bu eylülün göbeği nasılda gitmiş bi de kadın daha 15 gün olmamış geziyo valla hiç doğurmamış gibi, bebiş desen çıplak geziyo maşşallah 15 günlük değil 3 aylık gibi, ayy kadın hiç lohusa gibi değil,kendimin lohusa günleri geldide aklıma bi hoş oldum:KK53:
Ehehe sende atsana kuzu bakalım göbüş ne durumda :)
Eylül’ü kıskandık valla bakalım fit olacak mıyız bizde öyle. 😂 Biri yorum yapmış bide Eylül’e karnımı içime çekince bile şu hale gelmiyor diye 😂😂 Bizde rüyamızda görürüz sanırım.

Ben hayattan soguduydum ilk zamanlar kilolar bi yanda gazlı bebek bi yanda maşallah fenomen olmak da zor naz niyaz da yapamiyon dimdik durmak lazım ki para etsin ozenilsin hayatin

Aboo yatmadan bakayım dedim de 30 sayfa birikmiş kuzular :)) okumaya çok üşendimm :olamaz:

Bugün göbek doldu burası heheheh maasallah hepimize maasallah bebitolara :nazar::KK200:

Göbüşler paylaşılmış sanırım alıntılamalardan anladığım o :) hepiciğinize maşallahlar olsun 🧿

Canım kendisi de diyor lohusa sendromuna çevre sebep diyor, lohusalık değil diyor. Çok da hak veriyorum. Kadın zaten çok zayıftı eski haline dönüverdi.. biz inş eski halimizden de fit oluruz :KK53:
Keza ben cok sisko hamile kaldim o yuzden aldigim kilodan daha fazlasini vermeyi diliyorum. Orn ablam oyle olmustu ztn 12 kilo aldi totalde dogumdan sonra ilk kontrolde 16 kilo vermisti.. ben de oyle olurum ins :KK48:

Canım İnan hiç bilmiyordum teşekkür ederim uyardığın için
Ben yediğim meyvelerin bile üzerine tarçın serpiyordum kan şekerimi dengelesin diye
Bundan sonra kullanmam

Uygulaması var mı bilmiyorum canım
Ben de safariden giriyorum ama sık kullanılanlar da ekli olduğu için kolay oluyor
Google playdan indirebilirsiniz.orda hesabi acar direk girebilirsiniz

Ehehe sende atsana kuzu bakalım göbüş ne durumda :)
Eylül’ü kıskandık valla bakalım fit olacak mıyız bizde öyle. 😂 Biri yorum yapmış bide Eylül’e karnımı içime çekince bile şu hale gelmiyor diye 😂😂 Bizde rüyamızda görürüz sanırım.
:KK55:ben atmayım cnm yaaa zaten beceremiyorumda napsam çıkmıyo göbüşüm resimde olduğundan daha küçük gibi çıkıyo ya da gerçekten küçük :) valla içimede çeksem dısımada çeksem eylül gibi olmaz benim sezeryan olduğu için öyle çok çok göbeğim yok ama biraz yağlı bölge var ne yalan söyleyim

Ben hayattan soguduydum ilk zamanlar kilolar bi yanda gazlı bebek bi yanda maşallah fenomen olmak da zor naz niyaz da yapamiyon dimdik durmak lazım ki para etsin ozenilsin hayatin
Yaa bide kendi sıkıntılarımız süt dolu ağrılı yaralı gergin göğüsler, uykusuzluk, sezeryan ağrısı yarası offfff dertlendim bi an :KK17:

Aboo yatmadan bakayım dedim de 30 sayfa birikmiş kuzular :)) okumaya çok üşendimm :olamaz:

Göbüşler paylaşılmış sanırım alıntılamalardan anladığım o :) hepiciğinize maşallahlar olsun 🧿

Canım kendisi de diyor lohusa sendromuna çevre sebep diyor, lohusalık değil diyor. Çok da hak veriyorum. Kadın zaten çok zayıftı eski haline dönüverdi.. biz inş eski halimizden de fit oluruz :KK53:
Keza ben cok sisko hamile kaldim o yuzden aldigim kilodan daha fazlasini vermeyi diliyorum. Orn ablam oyle olmustu ztn 12 kilo aldi totalde dogumdan sonra ilk kontrolde 16 kilo vermisti.. ben de oyle olurum ins :KK48:
İnş cnm sende ablana çekersin bende 12 kilo aldım daha var zaman bklm kaç olucam

:KK55:ben atmayım cnm yaaa zaten beceremiyorumda napsam çıkmıyo göbüşüm resimde olduğundan daha küçük gibi çıkıyo ya da gerçekten küçük :) valla içimede çeksem dısımada çeksem eylül gibi olmaz benim sezeryan olduğu için öyle çok çok göbeğim yok ama biraz yağlı bölge var ne yalan söyleyim
Amann nolacak :) ama sen bilirsin yinede💛

34+1 bugünden
Uyuyanlar da sabah bakar artık 😀

Eklentiler

• F5A7D2F7-1FB1-466D-840A-726C8AFB478A.webp
    F5A7D2F7-1FB1-466D-840A-726C8AFB478A.webp
    152,7 KB · Görüntüleme: 83
Kuzum aldım ya 11 kilocuk:oha:

Maaşallah canım size :nazar: güzel günlerde giyin.

Maaşallah canım:nazar: göbüş aşağıda olayını ben hiç anlayamıyorum ya benimkisi nasıl acaba bana göre gayet yukarıda görünüyor:KK49:

Kuzum inan hiç düşünmüyorum normal için sporu bırakmadım sezeryandan da korkuyorum zaten o yüzden son ana kadar düşünmek istemiyorum:63:

Canım hıçkırığı vajina tarafından hissediyorsan bebek pozisyonunu almıştır.

Maaşallah canım sana grubumuzun fit annesi:nazar:

Maaşallah canım :nazar::nazar: e hani ben totoş göremiyorum gayet ideal kilo almışsın canım
Teşekkür ederim kuzum ❤️
Tam olarak vajina tarafında hissetmiyorum kuzum biraz daha yukarıda ve solda genelde. Benimki yan duruyor sanırım :)
Dokunmayayım alsın demiştir napsın :KK48:
İlk aylarda alsaydık şimdi 20 kiloları görmüştük 😕

1 kilocukla seni geçmişim :sampiyon:
Ben kısa bir süre yaptım kuzum spor belkide ondan vücudum saldı kendini,devam etsem daha iyi olucak aslında.
Son 1 ay geç kaldım ama sağlık olsun ❤
Kadraja koymadık kuzu onu suus çaktırma 😂

Maşallah canım oğluşunla sana çok güzel görünüyorsunuz ❤
İdeal kiloda almışsın 👍
Grubun en büyük gebeşi sensin heralde 🤗
İlk 3 ay 4 kilo verdim kuzum dediğin gibi o Zaman da alsaydım daha yüksek kiloyla devam ediyor olacaktım :KK53:

İnş cnm sende ablana çekersin bende 12 kilo aldım daha var zaman bklm kaç olucam
Ay ins canim. Ben de 8 aldim henuz iyi geldim cok sukur simdiye kadar. 40 gun kaldi bakalim. Saglik olsun verilir her turlu canim ya. Napalim yani. Bebislerimizin cani sag olsun 💙

Buda biz kızımla 34+0

Canım sendin galiba geçenlerde yine aynı odadan göbüş fotoğrafı göndermiştin
Evin planı duvarların rengi kapı her şey bizim evle o kadar aynı görünüyor ki bir an komşu muyuz acaba diye düşündüm :D

Back
X