• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu da benden olsun o zaman misafirlikteyim taze taze cekineyim dedim 💙 34+1 lik bir cinarisko ve annesi 🥰

Eklentiler

• 8313D09E-3935-4437-A7A2-C9319C892046.webp
    8313D09E-3935-4437-A7A2-C9319C892046.webp
    187,5 KB · Görüntüleme: 80
Bende tam tersi oldu kızlar ya anlamadım 8. Haftamda bile kilom fazla çıktı benim artık ödem mi? Ya da başka bir şey miydi ? Bilemiyorum o yüzden baştan çok sıkı tuttum ben her gün 5 km yürüdüm hatta inceldim koyverseydim ne olurdu bilmiyorum şuan koyverdim mesela canımın istediği şeyleri yiyorum artık son ayım ödül vereyim kendime :KK45:

34+1 bugünden
Uyuyanlar da sabah bakar artık 😀
Bu da benden olsun o zaman misafirlikteyim taze taze cekineyim dedim 💙 34+1 lik bir cinarisko ve annesi 🥰

Kızlar size de maaşallah ve alıntı yapamadıklarım varsa sizlere de :nazar::nazar:
Göbüşler artık yolun sonuna geldiğimizi de gösteriyor karnı çıkmayanların bile bende dahil artık bariz ortada.. allah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almaya nasip etsin inşallah..

Ve bebeklerimiz doğduktan sonra da inşallah bi topiğimiz olur fikir alışverişinde bulunuruz birbirimize ve inanın sayenizde hiç yalnızlık çekmedim hepinize teşekkür ederim :KK200: çünkü benim bunları konuşabileceğim bir ablam kız kardeşim yok arkadaşlarıma çevreme de bu kadar detaylı soramazdım başımız ağrısa paylaştık ve herkes ne biliyorsa yazdı valla içimden geldi yazmak tanımadan birbirimizin kız kardeşi olduk:anne:

Bende tam tersi oldu kızlar ya anlamadım 8. Haftamda bile kilom fazla çıktı benim artık ödem mi? Ya da başka bir şey miydi ? Bilemiyorum o yüzden baştan çok sıkı tuttum ben her gün 5 km yürüdüm hatta inceldim koyverseydim ne olurdu bilmiyorum şuan koyverdim mesela canımın istediği şeyleri yiyorum artık son ayım ödül vereyim kendime :KK45:

Kızlar size de maaşallah ve alıntı yapamadıklarım varsa sizlere de :nazar::nazar:
Göbüşler artık yolun sonuna geldiğimizi de gösteriyor karnı çıkmayanların bile bende dahil artık bariz ortada.. allah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almaya nasip etsin inşallah..

Ve bebeklerimiz doğduktan sonra da inşallah bi topiğimiz olur fikir alışverişinde bulunuruz birbirimize ve inanın sayenizde hiç yalnızlık çekmedim hepinize teşekkür ederim :KK200: çünkü benim bunları konuşabileceğim bir ablam kız kardeşim yok arkadaşlarıma çevreme de bu kadar detaylı soramazdım başımız ağrısa paylaştık ve herkes ne biliyorsa yazdı valla içimden geldi yazmak tanımadan birbirimizin kız kardeşi olduk:anne:
Bu ay ben de kendime odul verdim canim. Mesela bir cok sey yok gdo lu yok o yok bu diyip sakiniyordum. Simdi biraz rahat biraktm kendimi artik. Bir de cok ani acikmalarim basladi. Birden elim ayagim saliyor. O yuzden cok yiyorum bu ara. Dedigim gibi saglik olsun.

Senin dedigin gibi odemden de fazla cikmis olabilir kuzum.
Bu arada benim bir ablam var. Ama herkes kendi hengamesinde bir seyleri yakinen paylasacak birilerinin olmasi. O an hissettiklerini hissedip anlamasi daha baska bir sey. Cunku insan cok cabuk unutuyor. Ya da ayni seyleri o yasamamis olabiliyor. Ama burada illa denk geliyoruz bizle ayni seyleri yasayan birine. Paylasiyoruz, konusuyoruz.. her ne kadar ben cok yogun giremesemde ben de burada kiz kardeslerim varmis gibi hissefiyorum gercekten 🥰💙

Kızlar, bugun kontrolde doktoruma kasılmaları sordum, her kasilmanin yalancı doğum kasılması olmadığını, kasılmaların çoğu zaman bebeğin aşırı hareketlerine karşı rahmin bir savunması olduğunu söyledi. Yani bebek çok hareket ettiğinde, özellikle sert tekmelerde, rahim kendini korumak için sertlesiormus. Siz farketmiorsunz ama bebeğin bazi hareketleri rahmi delebilecek kuvvette olabiliyor dedi doktor. Bana çok ilginç geldi, paylaşmak istedim sizinle :anneadayı:
Yani her kasılmayi kafamıza takmamamiz lazimmis, önemli olan 10 dk da 3 defa olacak şekilde olan kasilmalar imiş. :KK64::KK58::kahve:

Kızlar mrb günaydın. Cati muayenesi dediklerini yapmak zorundalar mi? Benim kısmetse ilk bebegim olacak. Ilki düşmüştü. Internette rahmin uyarıldığı ve erken doğumu tetiklediği yazıyor. Ne kadar ge C yapılsa o kadar iyi diyor. Aranızda çatı muayenesi olan var mi acaba. kacinci haftada yaptilar?

Kızlar mrb günaydın. Cati muayenesi dediklerini yapmak zorundalar mi? Benim kısmetse ilk bebegim olacak. Ilki düşmüştü. Internette rahmin uyarıldığı ve erken doğumu tetiklediği yazıyor. Ne kadar ge C yapılsa o kadar iyi diyor. Aranızda çatı muayenesi olan var mi acaba. kacinci haftada yaptilar?
Günaydın cnm çatı muayenesini 36_37 haftada yapıyor ilk bebeğin olduğu için evet yapılması lazım rahim normal doğuma uygunmu değilmi diye bakıyorlar.korkulacakta hiç birşey yok acimiyor hiç.ama bazılarında lekelenme ağrı olabiliyormus öyle duymuştum.bende hiç birşey olmamıştı 35 haftamda bakmisti doktorum ama sezeryan olmuştum ben rahim normal olmasına rağmen isteğe bağlı sezeryandi korktuğum için doguramadim.ne akla hizmetse gidip sezeryan oldum.

Günaydın anneler ve anne adaylari guncellendiginden beri sayfa yazamıyorum alisamadim bi turlu bu arada doğuran falan oldu mu son 1 haftadır. Benim pazartesi gününden beri ağrım yok denecek kadar az hemen hergun dışarıdayım enerjim tavan yaptı kaç gün yatınca acısını çıkardım. Gerçi bu gece de kızım acısını çıkarttı sabaha kadar uyuyamadım kasılmadan. :)) sizlerde durum nasıl

Back
X