- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim cati muanesi tabiki zorunlu degil ben dogum baslayana kadar yaptirmadim dogum baslayinca da zaten bi suru belirti oluyor anne anlar benceKızlar mrb günaydın. Cati muayenesi dediklerini yapmak zorundalar mi? Benim kısmetse ilk bebegim olacak. Ilki düşmüştü. Internette rahmin uyarıldığı ve erken doğumu tetiklediği yazıyor. Ne kadar ge C yapılsa o kadar iyi diyor. Aranızda çatı muayenesi olan var mi acaba. kacinci haftada yaptilar?
Canım benim bebişin durumunu biliyorsun kesinlikle erken Doğum olmamalı.Kızlar mrb günaydın. Cati muayenesi dediklerini yapmak zorundalar mi? Benim kısmetse ilk bebegim olacak. Ilki düşmüştü. Internette rahmin uyarıldığı ve erken doğumu tetiklediği yazıyor. Ne kadar ge C yapılsa o kadar iyi diyor. Aranızda çatı muayenesi olan var mi acaba. kacinci haftada yaptilar?
Kızlar mrb günaydın. Cati muayenesi dediklerini yapmak zorundalar mi? Benim kısmetse ilk bebegim olacak. Ilki düşmüştü. Internette rahmin uyarıldığı ve erken doğumu tetiklediği yazıyor. Ne kadar ge C yapılsa o kadar iyi diyor. Aranızda çatı muayenesi olan var mi acaba. kacinci haftada yaptilar?
Hazır indirimde yakalamışken alıyorum. Kocam kişisi sonunda illallah ettiKızlar park yatak alanlarınız var ise hangi marka model tercih ettiniz ?
Aklımda kraft calipso elite var. Kocam kişisi fiyatını pahalı buluyor![]()
Fiyatına niye takılıyor bebiş onda 3-4 yaşına kadar yatıyor Zaten sonra güzel bir oda oh mis :)Kızlar park yatak alanlarınız var ise hangi marka model tercih ettiniz ?
Aklımda kraft calipso elite var. Kocam kişisi fiyatını pahalı buluyor![]()
Canım kızımda (3 yaş) montessori var şu anda ama o bizimle uyumayı tercih ediyorFiyatına niye takılıyor bebiş onda 3-4 yaşına kadar yatıyor Zaten sonra güzel bir oda oh mis :)
Bizde park yatak alıcaz henüz almadık malum durumlardan ötürü. Büyük ihtimal Kraft alıcaz bizde modellerine bakmadım ama henüz. Sağlıkla eve gelelim de hallederiz dedim.
Park yataktan montessori ye geçeriz diye planlar yapıyorum
Park yatağın zaten belli başlı özellikleri var biliyorsundur onlar olduğu sürece model çok farketmez sanki birtek uygun ebatı seçmek kalıyor.
Ortalama 1450 kilo işte canım usg zaten tam kiloyu vermez.Kızlar bunların hangisi bebek kilosu ultrason kagıdında yazıyo kilosu dedi doktor ama bir suru deger var OTT (1469gr) Shepard (1526gr) Hadlock1 (1432 gr) Hadlock2 (1418 gr)
Kanı bende çok gördüm ama gidip bakmadığım için bilemiyorum bende kuzu. Valla kumaş mevzusuna da çok takılıyor ama biz kardeşimde baby&plus almıştık 4 sene önce 175 TL’ye :) O da naylanumsu ama Ne haşur haşur etti ne birşey hiç zararı olmadı bize. Bazıları çok mu dikkatli bilmiyorumCanım kızımda (3 yaş) montessori var şu anda ama o bizimle uyumayı tercih ediyor
Park yataklarda da bazıları çok naylonsu. Kraftın ki kumaş dokulu olduğu için hoşuma gitmişti. Birde şimdi kanz gözüme takıldı. Ama hiç yakınen görmedim kumaşını bilmiyorum. Aynı ebattalar. Arada 275 tl fark var. Çok kararsızım![]()
Kız hepinizin mi kociş haftasonu evde kıskanıyorum valla tıkıldım evde. Kociş uyuyor uyanacak kahvaltı yapacak işe gidecek ben tek kalıcamGünaydın kızlar
Yine mis gibi bir hava var dışarıda bugun dışarı çıkıcaz oradan annemlere geçicez muhtemelen doğuma kadar son gidişim olur arabada belim kopuyor resmen otururken
Hepinize mutlu hafta sonları diliyorum![]()
Bi ara tatlıların üzerine serpiyordum canım.Canım İnan hiç bilmiyordum teşekkür ederim uyardığın için
Ben yediğim meyvelerin bile üzerine tarçın serpiyordum kan şekerimi dengelesin diye
Bundan sonra kullanmam
Uygulaması var mı bilmiyorum canım
Ben de safariden giriyorum ama sık kullanılanlar da ekli olduğu için kolay oluyor
Hadi ya ben en büyüğümüz sensin sanmıştım :)Yok canım benden büyük 2 gebe vardı![]()
Maşallah canım sizede sende fit gebeşlerdensin34+1 bugünden
Uyuyanlar da sabah bakar artık![]()