• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kanı bende çok gördüm ama gidip bakmadığım için bilemiyorum bende kuzu. Valla kumaş mevzusuna da çok takılıyor ama biz kardeşimde baby&plus almıştık 4 sene önce 175 TL’ye :) O da naylanumsu ama Ne haşur haşur etti ne birşey hiç zararı olmadı bize. Bazıları çok mu dikkatli bilmiyorum😂 Bazı yerlerde satışı oluyor kanz ın gidip bakma şansın yok mu?
Kızımda hiç araştırmadım öneri üzerine güzel bir model almıştık hiç sorun yaşamadık. İhtiyaç sahibi birine verdik tatlım. Yoksa onu kullanıcaktık yine. Kocamın kafasını o kadar şişirdiğim için aldım biraz önce kraftı :rapci:
Abimin oğluna ikeadan ahşap 60-120 sabit beşik almıştık çok az yattı sonra ona park yatak aldık onda da yatmadi en son normal yatağa geçti hepsini kaldırmıştık benimsiyorum doğacağı zaman da sabit beşiğini aldım simdi kızıma da ayni beşiği kullanıcam beyaz sabit beşik bence çok güzel sıkıntılık 2 buçuk yaşında normal tek kişilik yatakta yatıyor.
Yeriini yadırgarmı bilemem tabi inşallah öyle bir problemle karşılaşmayız :KK51:
Civilde 30 tl üzeri kargo bedava.
Bazı ürünler de indirimde isterseniz girin bakın kızlar.
Bez almayanlar varsa Sleepy merhaba bebek seti var onu da tavsiye ederim.
Bende bakayım sleepylere tatlım saol

Kızımda hiç araştırmadım öneri üzerine güzel bir model almıştık hiç sorun yaşamadık. İhtiyaç sahibi birine verdik tatlım. Yoksa onu kullanıcaktık yine. Kocamın kafasını o kadar şişirdiğim için aldım biraz önce kraftı :rapci:

Yeriini yadırgarmı bilemem tabi inşallah öyle bir problemle karşılaşmayız :KK51:

Bende bakayım sleepylere tatlım saol
Hadi hayırlı olsun kuzum güle güle kullanın o zaman❣️

Kız hepinizin mi kociş haftasonu evde kıskanıyorum valla tıkıldım evde. Kociş uyuyor uyanacak kahvaltı yapacak işe gidecek ben tek kalıcam😂
Şaka bir yana güzel havaları değerlendirin valla benim yerime de bol bol temiz hava çekin ciğerlerinize😇

Ahh canım kaderimiz aynı.. Benim eşim de cumartesi günleri ise gidiyor, saat 3 gibi ancak geliyor, haftanın 6 günü yalnız kahvaltı yapmaktan çok sıkıldım. Bebeğim hayirla doğsa da artik bu yalnızlık bitse diyorum, hic evde durmayacağım, arabasına koyup çıkaracağım minigimi hep :emir_bebek::KK200::KK49:

Ahh canım kaderimiz aynı.. Benim eşim de cumartesi günleri ise gidiyor, saat 3 gibi ancak geliyor, haftanın 6 günü yalnız kahvaltı yapmaktan çok sıkıldım. Bebeğim hayirla doğsa da artik bu yalnızlık bitse diyorum, hic evde durmayacağım, arabasına koyup çıkaracağım minigimi hep :emir_bebek::KK200::KK49:
İnan ki aynı hayalleri bende kuruyorum çokta güzel olur☺️
Yalnız kalmaktan aslında şikayetçi değilim ama şu sıkılma huyum olmasaydı iyiydi 😂

Ay okuya okuya bu saat oldu ne kadar yazmışsın iz hepinizin gobuslerine maşallah.:nazar: yarın gece internetim geliyor oley...hepinize iyi geceler
Özlendin canım gel tabi ❤
Kızlar, bugun kontrolde doktoruma kasılmaları sordum, her kasilmanin yalancı doğum kasılması olmadığını, kasılmaların çoğu zaman bebeğin aşırı hareketlerine karşı rahmin bir savunması olduğunu söyledi. Yani bebek çok hareket ettiğinde, özellikle sert tekmelerde, rahim kendini korumak için sertlesiormus. Siz farketmiorsunz ama bebeğin bazi hareketleri rahmi delebilecek kuvvette olabiliyor dedi doktor. Bana çok ilginç geldi, paylaşmak istedim sizinle :anneadayı:
Yani her kasılmayi kafamıza takmamamiz lazimmis, önemli olan 10 dk da 3 defa olacak şekilde olan kasilmalar imiş. :KK64::KK58::kahve:
Doktorun bu açıklaması bana çok mantıklı geldi canım.
Dün kontrolde bende kasılmam çok oluyor,acı veriyor demiştim.
Doktorum bebeğin hareketlerinden kaynaklanabileceğini,nstde bir sorun yok demişti. Hatta sordu özellikle ne tarafta çok hissediyorsun diye göbek deliğimin hizasında sağ tarafta çok hissediyordum.
Muayene esnasında fark ettik ki bebeğin sırtı tamda o bölgede olduğu için çok acı oluyor,benimkisi tam olarak kasılma değilmiş o yüzden :))

İnan ki aynı hayalleri bende kuruyorum çokta güzel olur☺
Yalnız kalmaktan aslında şikayetçi değilim ama şu sıkılma huyum olmasaydı iyiydi 😂

24. Haftadan beri evdeyim ben canım yaa, previadan kanama yaşayınca ise gidemedim eve hapsoldum. Normalde bayilirdim yalnız zaman geçirmeye ama baydı artik haftanın 6 günü yalnızım akşama kadar :bicak: yaprak dökümü filan izliyorum düşünün artik, içim dışım gam oldu:olamaz::rolleyes:

Yaa bana ne demeli kızlar sizin yine eşleriniz vardiyalı ya sabah evde olmuyor yada akşam.
Benim eşim kahvaltıdan sonra bir gidiyor teeeee gece geliyor eve kahvaltıyıda evde yapmasak evde hiiiç birlikte yemek keyfimiz olmucak :mad:
Tatilide yok kendi işi 7-24 resmen çalışıyor adam :KK34:
Bana zaman ayırmak için çoğu zaman dükkanı kapatıyor,kontrole giderken falan desen öylesine kapatıyor beraber gidiyoruz :KK60:

Kız hepinizin mi kociş haftasonu evde kıskanıyorum valla tıkıldım evde. Kociş uyuyor uyanacak kahvaltı yapacak işe gidecek ben tek kalıcam😂
Şaka bir yana güzel havaları değerlendirin valla benim yerime de bol bol temiz hava çekin ciğerlerinize😇

Kuzu bugün ben de yalnızım 😀
Öğlen 2de gelecek işten
Muhtemelen de karnını doyurup yatmak isteyecek
Yatmalara doyamadı benim adam 😂

Yaa bana ne demeli kızlar sizin yine eşleriniz vardiyalı ya sabah evde olmuyor yada akşam.
Benim eşim kahvaltıdan sonra bir gidiyor teeeee gece geliyor eve kahvaltıyıda evde yapmasak evde hiiiç birlikte yemek keyfimiz olmucak :mad:
Bana zaman ayırmak için çoğu zaman dükkanı kapatıyor,kontrole giderken falan desen öylesine kapatıyor beraber gidiyoruz :KK60:

Ahh canım yaaa seninki de daha zormuş 😢
Nasıl zaman geciriorsn evde, neler yapıyorsun?

Kuzu hemen seni rahatlatayım😂 eşim bazen 2 vardiya çalışıyor 4-12 ve 12-8. öğlen bir gidiyor diğer sabaha geliyor..
uyuyor daha tam uykusunu alamadan bazen kahvaltı yapmadan hop yine işe..
Geçen haftalarda hep böyleydi onun adına ben yoruluyordum vallahi. Dükkan işi daha zor ama sorumluluğu büyük.

24. Haftadan beri evdeyim ben canım yaa, previadan kanama yaşayınca ise gidemedim eve hapsoldum. Normalde bayilirdim yalnız zaman geçirmeye ama baydı artik haftanın 6 günü yalnızım akşama kadar :bicak: yaprak dökümü filan izliyorum düşünün artik, içim dışım gam oldu:olamaz::rolleyes:

Ben de her gün yaprak dükümü izliyorum 😀
Ama ben severek izliyorum ya
Artık tüm sahneleri ezberledim ama hala sıkılmadan izliyorum :D

Bazen çok heyecanlı bitince yarın kesin izlemem gerek diyorum
Eşim de benle dalga geçiyor :D

Kuzu bugün ben de yalnızım 😀
Öğlen 2de gelecek işten
Muhtemelen de karnını doyurup yatmak isteyecek
Yatmalara doyamadı benim adam 😂
Ah ah isyan edeyim.
Çalışan kadınlar hem işe gidip geliyor hem evi çekip çeviriyor bu erkekler bi işe gidiyor ökküz gibim yatıyor anca 😂

Özlendin canım gel tabi ❤

Doktorun bu açıklaması bana çok mantıklı geldi canım.
Dün kontrolde bende kasılmam çok oluyor,acı veriyor demiştim.
Doktorum bebeğin hareketlerinden kaynaklanabileceğini,nstde bir sorun yok demişti. Hatta sordu özellikle ne tarafta çok hissediyorsun diye göbek deliğimin hizasında sağ tarafta çok hissediyordum.
Muayene esnasında fark ettik ki bebeğin sırtı tamda o bölgede olduğu için çok acı oluyor,benimkisi tam olarak kasılma değilmiş o yüzden :))

Bizim bebişler seninle aynı pozisyonda galiba canım
Ben de tam göbek deliği hizasında sağ tarafta hissediyorum ve inanılmaz canımı acıtıyor sıpa

Karnımda hiç çatlak kızarıklık vs yok ama onun ayağını dayadığı yerde damar mı belli olmuş ne olmuşsa bir tek orası mor duruyor

Ben de her gün yaprak dükümü izliyorum 😀
Ama ben severek izliyorum ya
Artık tüm sahneleri ezberledim ama hala sıkılmadan izliyorum :KK70:

Bazen çok heyecanlı bitince yarın kesin izlemem gerek diyorum
Eşim de benle dalga geçiyor :KK70:

Ben de baya sıkı takip ediorm canım, baya heyecanli hakkaten, ama bu kadar gam keder iyi değil biz hamislere sanki :bicak::KK14:

Ah ah isyan edeyim.
Çalışan kadınlar hem işe gidip geliyor hem evi çekip çeviriyor bu erkekler bi işe gidiyor ökküz gibim yatıyor anca 😂

Hiç sorma ya aynen dediğin gibi
Evlendiğimiz ilk iki yıl ben de çalışıyordum hatta ilk yıl bir köy okulundaydım
Her gün bir sürü dağ bayır yürüyordum, eve geldiğimde dizlerim titriyordu artık ama bizimki hep yatıştaydı
Bir gün dedim ki “bugün dersin yok beni almaya gelir misin ayaklarım ağrıyor yürümekten” dedim

Adam bana “ben her boş vaktimi senin peşinde mi geçirmek zorundayım!” dedi :kızgın:

Bundan sonra zor görür, daha da çalışmam evde keyfime bakarım

Ahh canım yaaa seninki de daha zormuş 😢
Nasıl zaman geciriorsn evde, neler yapıyorsun?
Alıştım artık canım ama yinede canım çok sıkılıyor.
Evin işini bitirip gün içinde uzanıyorum kkda takılıyorum,haftanın 3-4 günü kvdeme gidiyorum canım çok sıkılırsa öyle geçiyor günlerimiz :KK51:
Kuzu hemen seni rahatlatayım😂 eşim bazen 2 vardiya çalışıyor 4-12 ve 12-8. öğlen bir gidiyor diğer sabaha geliyor..
uyuyor daha tam uykusunu alamadan bazen kahvaltı yapmadan hop yine işe..
Geçen haftalarda hep böyleydi onun adına ben yoruluyordum vallahi. Dükkan işi daha zor ama sorumluluğu büyük.
Seninkinin işide zormuş canım film çekmeye mi gidiyor yoksa mesaiye mi ?
Kuzu inan insanlarla uğraşmak tüm işlerden daha zor ama yapcak bişey yok geçim derdi insanı çok yoruyor.
Yinede halimize bin şükür ❤
Bizim bebişler seninle aynı pozisyonda galiba canım
Ben de tam göbek deliği hizasında sağ tarafta hissediyorum ve inanılmaz canımı acıtıyor sıpa

Karnımda hiç çatlak kızarıklık vs yok ama onun ayağını dayadığı yerde damar mı belli olmuş ne olmuşsa bir tek orası mor duruyor
Seninkide mi makat geliş canım?
Benimki baş aşşaydı dönmüş makat gelişe
Ama dediğin gibi benimde çatlağım kızarıklığım yoktu.
Döndüğü sıralarda tamda göbek deliğimin üstünde iki parça hafif morluk oluştu.
İlk oluştuğu sıralar çok canım yanmıştı

Back
X