- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum valla benek benek lekeler oldı böyle güneş lekesi gibi. Geçer diyor herkes doğumdan sonra. O karnımızda ki çizgi gibi o da kayboluyormuş ama bilemedimTsh canım 3 lerdeydi ilaçtan sonraki ilk ölçümde 1 liydi sonra hep düştü
M muttervonmarienkaefer canım benimde elmacık kemiğimin üstünde gözaltı torbalarımında altında çizik gibi kahverengi leke oldu nasıl geçecek onlar?ya geçmezse? Cildim zaten problemliydi bi o eksikti
![]()
Umarım baban için herşey yolunda gider Canım.Bu arada ben de temizliği kafama takıyorum nasıl olacak diye @havadansudan
Benim yardım edecek kimsem de yok
Babam ilik kanseri, kemoterapi alıyor
Eğer onun tedavisinde bir aksilik olmazsa seçimden sonra annem gelecek inşallah
Ben de 38 haftalık oluyorum o zaman, geç mi olur bilmiyorum ama mecbur annemi beklicem
Annem geldiğinde kadın almayı düşünüyorum annem de başında durur
O zamana kadar da eşimle evde derleme toplama yerleştirme işlerini hallederiz diye düşündüm
Canım maşallah sizeeeBugünden biz❤
Yaa evet öyle oluyor diyorlar ama baklım görücez. Zaten dediğim gibi sağlık olsun artık gerisi mühim değil de. İnsan uyuz oluyor arada bir bakınca. Örn bgn fondoten sürmek zorunda kaldım. Ki normalde kullanan bir insan değilim ama foto çekinicez diye kullandm.. hamile hamile yapmak istemezdimM muttervonmarienkaeferCuttingcorners geçiyormuş kızlar o lekeler doğumdan sonra. Bizim bi akrabamız hamilelik fotoğrafını gösterdi yüzünde çok leke çıkmış şimdi hiçbir şey yok
![]()
Cnm bir kaç yerde aynı senin dediğin gibi okidum hafta n arttıkça yapisma riski artiyor mus devlet hastanesinde bir dr da öyle demişti 36 da alınır diye.ama bu dr a birsey sorulmuyor 3 hafta gittiğimde sonuna kadar gidecez inş dedi yarın ne diyecek bakalım.çok stresliyim şimdiden.Canim nasilsin ?
36 ya mi girdin ? Ben hangi tip fakultesine gitsem previada en gec 36-37 de aliyoruz dediler sana hic bundan bahsetmediler mi ? Hatta gecen sali baska fakultenin riskli gebelik dr gittim eger yapisma istemiyorsan 35 te alalim dedi o zaman risk azaliyormus. Bende bir iki haftadan bisey olmaz o zaman 35 te alsinlar diye dusunuyorum. Birde benim kanamalarim 32 de basladiHala ara ara leke geliyor yarin doktora soyleyecegim. Cok sukur kanaman da olmadan 36 ya gelmissin bu cok iyi icin rahat olsun
Oyy ne güzel ileride bakarsınız birlikte bu fotoğraflara ❤Canım maşallah sizeeeçok güzelsiniz... bugün biz de kociş izin aldı. Prof olmasada bianı kalsın diye süslendik giyndik bir dış çekim yaptık. Anı kalsın istedik oğluşa.. o yüzden hastaneye yetişemedik doktor da erken çıkacak olunca
randevu yarına kaldı o yüzden. Henüz fotiler gelmedi ama bi tane atim istedim ben de
![]()
Oğluşundan hatıra kalır kuzum kalsa da ❤Yaa evet öyle oluyor diyorlar ama baklım görücez. Zaten dediğim gibi sağlık olsun artık gerisi mühim değil de. İnsan uyuz oluyor arada bir bakınca. Örn bgn fondoten sürmek zorunda kaldım. Ki normalde kullanan bir insan değilim ama foto çekinicez diye kullandm.. hamile hamile yapmak istemezdim![]()
Canım maşallah sizeeeçok güzelsiniz... bugün biz de kociş izin aldı. Prof olmasada bianı kalsın diye süslendik giyndik bir dış çekim yaptık. Anı kalsın istedik oğluşa.. o yüzden hastaneye yetişemedik doktor da erken çıkacak olunca
randevu yarına kaldı o yüzden. Henüz fotiler gelmedi ama bi tane atim istedim ben de
![]()
Bende gözlük kullanıyorum. 1 75 uzağı göremiyorum astigmatta var. Ama dediğiniz gibi sanki numara ilerledi. Bende Doğumdan sonra bi göz doktoruna gideyim diyordum.Sağol kuzum teşekkür ederim normalse sıkıntı yok
Gözlük yerine lens daha mı faydalı yoksa görüntü açısından mı lens tercih ediyosun merak ettim :)
Meğer çoğumuz şu zamanda göz problemi yaşamaya başlamışız hamilelikten gözlerde etkileniyor heralde
İnş kuzum ben de çıkartıp albüm yapıp notlar düşmek istiyorumOyy ne güzel ileride bakarsınız birlikte bu fotoğraflara ❤
Oğluşundan hatıra kalır kuzum kalsa da ❤
Kuzum ben de çok merak ediyorum :) çok doğal oldu hepsi.. ama çok foti olunca mail yoluyla almak istedik bakalım. Müsait olunca atacaklar kısmetse ben de atarım bi kaç pozTeşekkür ederim kuzuumm ❤
Ayy bayıldımmmmaşallah size
Gelince kalanları gönder muhakkak çok merak ediyorum![]()
Gözün aydın canım maşallah bebişineKızlar kontrolden çıktık.
2,400kg ve 44cm bir aşk böcüğü var içimde❤
Baş aşağa pozisyonda. Şimdilik normal doğuma karar kıldık
Veeeee artık yavaştan normal hayatıma dönebilirmişimrahim ağzı kısa haala ama kapalı o yüzden bundan sonra korkulacak birşey yokmuş
![]()
Cnm.gÖzün aydın masallah kuzuya.bundan sonra normal hayatına dönersin ama yinede dikkat et..Kızlar kontrolden çıktık.
2,400kg ve 44cm bir aşk böcüğü var içimde❤
Baş aşağa pozisyonda. Şimdilik normal doğuma karar kıldık
Veeeee artık yavaştan normal hayatıma dönebilirmişimrahim ağzı kısa haala ama kapalı o yüzden bundan sonra korkulacak birşey yokmuş
![]()
Cnm Şubat ayı 81 oldum.
Çıtır Anneler Kilo Çizelgesi
ÜYE ADI BOY/BAŞLANGIÇ KİLO EYLÜL EKİM KASIM ARALIK OCAK ŞUBAT MART NİSAN @Azram38 175/90 88 LoveAndMarriage
175/64 61 62 62 64 @Elfidaberre 170/64 72 M muttervonmarienkaefer 166/74 70 Cuttingcorners
166/57 59 62.9 @mavi kedi 165/62 61.7 62 64 69 74 78 @Eylul41213 165/61.5 67.5 melekci
165/68 70 75 @brcuk 163/57 58 @feyznur 163/60 @Tuana-ahmet 162/62 @madambella 161/59 @kumeyl-yaren 160/78 77.7 @different human 160/55 55.5 57.5 60 62 BellaCiao
157/58 59 @melike222 155/58 55 56.5 60 62 @kanadali35 ?/62 66 70
kızlar kilo listemizi de güncelledim eksik bilgilerinizi söylerseniz yine düzenlerim![]()
Çok güzel siniz masallah..bende neler yapacaktim ama dışarı bile çıkamıyorum.ahh ahh dogumdan sonra Allah izin verirse oglumla çekinirim artık. Ama çok iyi yapmışsınızCanım maşallah sizeeeçok güzelsiniz... bugün biz de kociş izin aldı. Prof olmasada bianı kalsın diye süslendik giyndik bir dış çekim yaptık. Anı kalsın istedik oğluşa.. o yüzden hastaneye yetişemedik doktor da erken çıkacak olunca
![]()
Çok güzel siniz masallah..bende neler yapacaktim ama dışarı bile çıkamıyorum.ahh ahh dogumdan sonra Allah izin verirse oglumla çekinirim artık. Ama çok iyi yapmışsınız
Çok güzel olmuş canımCanım maşallah sizeeeçok güzelsiniz... bugün biz de kociş izin aldı. Prof olmasada bianı kalsın diye süslendik giyndik bir dış çekim yaptık. Anı kalsın istedik oğluşa.. o yüzden hastaneye yetişemedik doktor da erken çıkacak olunca
![]()
M muttervonmarienkaeferCuttingcorners geçiyormuş kızlar o lekeler doğumdan sonra. Bizim bi akrabamız hamilelik fotoğrafını gösterdi yüzünde çok leke çıkmış şimdi hiçbir şey yok
![]()
Canım maşallah sizeeeçok güzelsiniz... bugün biz de kociş izin aldı. Prof olmasada bianı kalsın diye süslendik giyndik bir dış çekim yaptık. Anı kalsın istedik oğluşa.. o yüzden hastaneye yetişemedik doktor da erken çıkacak olunca
![]()
Kuzum instagramdan aldım. Aslında şöyle ben bunun siyahını denemiştim. Onun kolları çok güzel dökümlüydü.. iç astarı da uzundu gayet iç belli etmiyordu. Çok da güzel duruyordu. Ama bu aldığım çok farklı. Ben aslında memnun kalmadım elbiseden. Kolları çok dökümlü değil ve dikiş hatası vardı. İç astarı hem çok iç belli ediyordu hem de kısaydı baya. Göbüşte yukarı kaldırıyorÇok güzel olmuş canımelbiseni nerden aldın acaba bende bakıyorum da bulamadım bi türlü istediğim gibi
![]()