- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
Annene çekmişsin o zaman rahim konusunda canım sende :)Kuzum belli olmaz bu arada benim anneminde rahmi tersmiş o da 47 yaşında öğrendi bunuve maaşallah 2 tane normal ve çok rahat doğumu var hatta kardeşimde doktor yokmuş doğumundan önce günü gelince allah yardımcısı olmuş doktor sadece kordonu kesmiş
o yüzden doğumla hiçbir ilgisi yok canım
Ah şu eşler demek istiyorum bir şey söyleyip de canını sıkmak istemiyorum canımhayatta rahat olmak iyidir ama sağlık hariç hele ki 9 aylık hamile bir karın varsa hiç ki hiç... sen git canım ama en başta tansiyon aleti siparişi ver bak babanda para vermiş elinin altında dursun doktora da mutlaka git ihmal etme canım
Haydaaakuzum basit bir şey yap ya kek çırp çayın yanına o kuru oluyor dersen ıslak keke döndür olayı bir daha uğraşma
Kuzu maaşallah sizeaçık ara beni geçmiş bulunuyorsun göbüşte
![]()
Biran acaba diye kafama takıldı. Gerçi hiç belli olmuyor doğum işi kiminin sezeryan çok zorlu geçiyor kiminin vajinal. O yüzden Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Bizlerde yavaş yavaş tecrübe ede ede öğrenicez canım. Annende kim bilir belki ilk sizleri kucağına aldığında ne kadar zorlanmıştı. Kabızlık masajının birde sırtından yapılanı çok etkili oluyormuş canım. Karnı sıcak kaldığı için sırtındanda masaj yapmak çok rahatlatıyormuş aklında olsunDün akşam üstünden beri bizim bebiş kakasını yapmıyordu eşimle sürekli gazını bezini kontrol ediyorduk. Mamasina birkaç damla zeytinyağı damlattim. Neler denedim yapmadı ikinip durdu. Ne zormuş bebeğin kabız olmasi
Ama herşey tecrübe valla kızlar, annem geldi göbeğine bebe yağıyla masaj yaptı , ayaklarına masaj vs. derken kakasını yaptı rahatladı. İnsan öğreniyor işte yavaş yavaş