2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizimki gec dollenmeden dolayi suan bebis 22+4 kilosu 545 çikti anlamadim çok dedi kafami karistirdi birde devlete gidicem yarin.

sırf kılosu ıcın gıdeceksen hıc dert etme bence canım , devlette kıloya cok bakmıyorlr zaten bana hıc bakmadılar cunku içini rahat tut gayet normal suan benımkıyle kıyasla gun olarak en yakın benım

Bizimki gec dollenmeden dolayi suan bebis 22+4 kilosu 545 çikti anlamadim çok dedi kafami karistirdi birde devlete gidicem yarin.
Cnm bnm 22+1 de 392 gr dı bebeğin anatomik yapısına göre değişir bence ben mesela minyonum kilomda çok yok o yuzden bana normal geldi bnmki ama bende merak ettim.şimdi

sırf kılosu ıcın gıdeceksen hıc dert etme bence canım , devlette kıloya cok bakmıyorlr zaten bana hıc bakmadılar cunku içini rahat tut gayet normal suan benımkıyle kıyasla gun olarak en yakın benım
Öyle kuzum aramiZda çok bi gram farki yokki senle ve buradada takip ediyorum aşa yukarı kilolar aynı meyve çok yeme şekerli dedi bende çikolata yememek için meyve bol tüketiyorum dedim yanliş dedi pakete girmedi diye o şeker sayilmiyormu dedi aman az bi iştahim vardı keyfimc bişide yiyemicem

Cnm bnm 22+1 de 392 gr dı bebeğin anatomik yapısına göre değişir bence ben mesela minyonum kilomda çok yok o yuzden bana normal geldi bnmki ama bende merak ettim.şimdi
Kız bende sen gibiyim öyle boylu poslu kalipli biri degilimki 45kiloydum gebe kalmadan önce şuan 50.4 olmuşum öyle ona bile çok kilo almissin kilolu olmadin için sorun yok ama normallere göre çok almissin dedi

amann ye tabıkı meyvenı asırısı zarar herseyde oldugu gıbı sadece o kadar yanı

Kuzum morelimi bozdu 545gram 20+4
Banada çok almişin dedi kaç kilo aldın dedi 5 dedim normale göre çok ama zayif oldugun için okadar önemli degil dedi
Yol ne moralin bozulsun bu ay ideal kili alımı 5-6.5 kg arası zaten bencede çok değil yani normal gayet takmasen kafana kuzum

Kız bende sen gibiyim öyle boylu poslu kalipli biri degilimki 45kiloydum gebe kalmadan önce şuan 50.4 olmuşum öyle ona bile çok kilo almissin kilolu olmadin için sorun yok ama normallere göre çok almissin dedi
Aman onlara kalsa ölelim ya:) 10 kilo alan var bu haftalara kadar takma sen sağlıklı olduktan sonra bebek bi önemi yok

72.4 kilo oldum ben

oğlum da doktora gittiğimde 6 ayında yaklaşık 13 kilo almıştım doktorda beni uyardı ama maalesef Bunu hiçbir zaman engelleyemedim oğlum da 27 kilo almıştım zayıf olan anne adayları daha çok kilo alıyor Ama merak etmeyin doğumdan sonra çok çabuk veriliyor

isteyen dileyen herkesin hiçç beklemeden hemen olur inşallah. Benim de 3 düşüğün ardından inşallah bu kez hamile kalırım da sağlıkla devam edip kucağıma almak nasip olur. amin aminn çok aminnn
sebebini araştırdılar mı tatlım 3 düşük kolay mı? rabbim aratmasın sağlıkla kucağına al inşallah bu sefer

kızlar sızce bu erkek bebek ıcın olur mu ben bu tarz fresh seylerı daha cok sevıyorum pembe mavı bebek falan dan sa , bunlardan stıcker yapıp(ayrıyetten belkı magnet de yapabılırım ) , bu şişelerden alıp ustune yapıstırıp ıcıne kolonya yada renklı bır sıvı, başlarınada saman kagıdıyla baglasam nasıl olur sızce

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-09-17 at 11.56.24.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…