2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yol ne moralin bozulsun bu ay ideal kili alımı 5-6.5 kg arası zaten bencede çok değil yani normal gayet takmasen kafana kuzum
Ben az aldiM kilo almiyorum derken kendimce bu kalkti normallere göre çok zayif oldun için çok önemli degil ama dikkat et olmadi diyetisyene gidin dedi ya onların dedigine göre beslenemeyizki orda yaziyor bitane meyve ben elimi batirmam be bitane meyve icin hiç turşu yazmiyor bir bardak soguk birseyler için yazmiyor tatlı yok bana diyor hamur işi yeme ekmek yeme tatli yeme hazir paketli ürun tuketme meyveyi çok yeme sabah aksam sebze yicez balik et yicez yaninda keyfince bisey yiyemiceksin

Canım ben en son 23+3 te gittim. 630 gr dı. Özellikle sordum doktora kilosu nasıl çok mu vs. Hayır gayet normal dedi.
Al bak maşallah kilosu ne guzel bizim çok bi kilomuz yokki bir hafta geriyiz senin kilonu soyledigine tarihe göre karni geniş dedi benim cocukta ne varsa yemiş karni kocaman diyo aç kopek

Çok güzel süsleme yapmişlar yapabilirsen 10numara olur bebek sekeri yapacaksin dimi

Gayet iyi olur bebek mevlutlerinde falan dagitiyorlar boyle bizde de pembesi vardi

Çok güzel süsleme yapmişlar yapabilirsen 10numara olur bebek sekeri yapacaksin dimi
hıcbıyerde boyle bı ön tasarım bulamadım valla hep bebekli emzıklı mavı pembe leylekler ördekler bende kendım yaptım, telefonumdakı pıcsart dıye bır uygulamadan , fotoagnet.com var kendı tasarımını da basıyor boyle seylerde ordan bastırırm dedım. şeker yerıne sıvı dusunuyorum bır renklendırıcı alır suyun ıcıne atarım doldurum gulsuyu kolanya fln hıc gerek yok almaya okadar , elımden gelır basıtcenede gayet mevlut ıcın dusunuyorum

Gunaydin hanımlar
Nasılsınız
Sizden tayinim için dua istiyorum hala çıkmadı ve perşembe iznim bitiyor

CANIM AZRAMM yeğenin nasıl oldu
cnim has.taburcu oldu çok şükür yeni toparlanmaya başladı.Tatlım gönlünde ne geçiyorsa Rabbim gönlündeki duayı kabul etsin insaAllah))hayırlısıyla perşembe gelmeden tayinin çıkar cnim))bu arada yigenimi unutmadigin içinde çok teşekkür ederim

Kızlar ben bugün bebek arabamı aldım bir pazar indiriminden yararlandım sunny baby saturn plus çarşamba teslim alıcam nasipse çok hafif bir araba emsaleri çok daha pahalıydı
Hayirli olsun canim bizde aldk bugun bebisimize araba kraf fit carsamba veya persembe elimizde olur

40i cikincami yapacaksin kuzu mevlutunu

Ne demek oda bir evlâd annesi babası nasıl üzülmüştür çok şükür bunla geçmiş olsun canım
Allah razı olsun duan için

40i cikincami yapacaksin kuzu mevlutunu
allah nasıp kısmet ederse 2 tane yapıcam :) uzaga gelın gıdenlerdenım bır tanesı yasadıgım sehırde suan sadece annem fln gelır buyuk ıhtımal 40 ı cıkmadan artık ne kadarlıkken denk gelırse , 40 ı cıktıktan sonrada kendı memleketımde annemın evınde yapıcam ınsallah tek yapsaydım bırtane 40 zamanlarında yapardım ama yıne

Senin doktor beni görse azarlar, kapıdan kovar kuzum beni biliyosun 8 kilo aldım. Benim doktor da sadece uyarmak için dikkat et demisti. Ben ne canım çekse yiyorum valla. Arkadaşların dediği gibi bebişin kilosu da normal geldi bana. Sen takma kafana hiç

Rabbim ogünleri gostersin bizlere
Bu arada baski daha guzel olur paylaştigin baski gayet hoş renginde degisiklik yapabilirsin. tarihte atabilirsin ekstra olarak dogdugu günun tarihini ozamana daha birçok fikir sahibi olursun guzel bisey yaparsin sen kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…