2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım sana biraz komik geldi sanırım fakar hamileyken sende durum nasıl bilmem benim duygularım alt üst ve ordaki tavır bir hamileye sergilenecek bir tavır değildi anlatabildimi? Yoksa kaporamı da arabamı da her türlü halledebileceğimi tabikide biliyorum. Bukadar seni eylendirmesi gerekmiyordu yani nede olsa gebelikte normaldeki tepkilerin değişiyor henüz sen yaşamamış olabilirsin bu grupta farklı arkadaşlar bunu benim gibi farklı durumlarda yaşıyor

T tanem-tane20 sana dusakabin icin 3 onerim var
1. Johnshos baby sampuaniyla guzelce kopurte kopurte yikamak kurulamadan leke birakmiyo
2.a101 deki klorak dusakabin temizleyici teretemiz ediyor
3.yine a101 brid parlatici once bulasik deterjanini kovaya su yapip kopurtup guzelce yikiyosun sonra duruluyosun arfindan parlaticiyi kuru beze dokup kuruluyosun o sekilde tertemiz oluyo

Tesekurler canim bu klorak bi deneyeyim bakalim ne olacak sonuç

İçime bi nebze de olsa su serptin, çok teşekkür ederim

Günaydın hanımlar
Havalar serin akşam burda artık biraz uzun kollu çıkarmak gerek eşimin uzun kollu gömlekleri utulenecek ama hiç yapasim yok

Bende de oluyor bu ara göğüs çok büyüdü benim bebekte ultrasona göre göbek deliginin üzerinde buda rahim epeyi büyüdü demektir

ben baktım ama bitmiş tabıkııı bitane bile kalmamıs

genç bebe iyi bi mağazadır aslında , ben sakarydakını bılıyorum yegenıme herseyı ordan alındı arkadasımda aynı sekılde ama demekkı farkedebılıyo

Anladım canım çok geçmiş olsun benim de düşük hep 100 lerde ama doktor nedense iğne yazmadı bi dahakine sorayım o zaman. Bana hep et yemeyi tavsiye ediyorlar ama yükselmiyor tabi...
ben delı gıbı et tuketıyorum bırde ama malesef ıste , neysekı cozumu olan seyler :)

canım lütfen şu yazı stilini değiştir okumaya calısmak ıskence gıbı tum harfler bırbırıne gırıyor

Hayirli cumalar güzel bir gün olması dilegiyle
Bugün tetanozun. İkinci dozunu olduk aclik sekerine baktilar parmaktan 82 çikti haftaya şeker yüklemesi yaptiracam bu aclik sekerine parmaktan bakildi dogrudur dimi sonuç damara girmeyelim haftaya girilecek zaten dedi doktor bende tamm
Dedim

Hanımlar lohusa takımıni aldiniz mi ? Bn elbise degil pijama seklini dusunuyorum fiyatlar sırf lohusa adı oldugu icin malum guvenilir bir internet sitesi bulmak lazim :)

Hanımlar lohusa takımıni aldiniz mi ? Bn elbise degil pijama seklini dusunuyorum fiyatlar sırf lohusa adı oldugu icin malum guvenilir bir internet sitesi bulmak lazim :)
canım bende gecelık bakmıcam pıjama tak bakıcam tesetturlu oldgum ıcın yarım boy cogu hep instagram jarpıerre var bunun outlet kısmı var bırde normal fıyatları pahalı gelırse 3 lğ takımları fln en fazla 90 100 tlye satıyolar kadifeler var suan ben onları takıp edıyorum beden cıktıgı gıbı alıcam

Ben daha almam kaç kilo olcağıma bağlı ben 4kü takım düşündüm hem sabahlık gecelik ve picamaaa :))

Sugmelı olmasına dıkkat et
Ben sırdan bısey aldım 60Tl

Iyı cıkmış dogrımudur bılmem
Benım 72cıktı 70-90arası notmaldı sanıtım

Günaydın kızlar,
Ben 1 takım pijamalı almıştım annem de hem pijama hem gecelik içeren bir lohusa takımı almıştı.Kızım yaz bebeği olduğu için gecelik evde çok rahattı tabi ama bu sefer kış bebeği geliyor ve pijamalı daha iyi gibi.Önü düğmeli veya göğüs kısmı açılan modeller çok rahat oluyor. Bir de mutlaka emzirme atleti alın birkaç tane. Çünkü emzirirken yarım saat öyle göbek açıkta kalıyor gece-gündüz , bi de üşütüp hasta olmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…