2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Beni eğlendiren bir durum değil komik sadece. Ordan alışveriş yapan bir çok insan hamiledir :) İnsanlık hali olabilir yani stokta görmüşlerdir renk tükenmiştir siz satıcıyla kavga ettik yazmışsınız. Bende diyorum ki tüketici mahkemesi ya da rakama göre heyete gidersiniz. Kendinizi yıpratacak bir şey yok. Kendinizi boşa üzmüşsünüz. Ayrıca da ben kendime güldüm okurken gerçek arabadan bahsediyorsunuz sandım. Böyle çok alıngan davranmayın her şeye üzersiniz kendinizi. Hepimizin duygusal sinirli hatta bunalım halleri var sizi anlamadığımdan yazmadım dalga geçmek için hiç yazmadım. Sadece sizde gülersniz diye olmuş bitmiş olay sonuçta

Alt dudağını içine çekip uyuyan prensesim parmakları aynı babası uzun ince Şu iki fotoğrafa bakıp bakıp mutluluk hormonu salgılıyorum

Eklentiler

• D3612E6E-3071-4495-9F42-C724662F9FAC.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 77
  • 2A5E216B-5B1F-47E5-B374-161E6DAA31DE.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 81
Sekerım ıyı ıdrarda enfeksıyon yok ama akıntımla beraber pembelık gelıyor hala
Cogalırsa dr yatırcakmış dınlenceksın dedı
Canım sen yaıznca ben biraz araştırdım kılcal damarlar çatlayabiliyormuş bazı kadınlarda doğuma kadar yaşıyormuş. İnşallah bir an önce geçer yatmak zorunda kalmazsın çok geçmiş olsun

Kızlar sizinde bebeğinizin hareketlerinde azalma oluyor mu yani söyle 2 gün öncesinde tekmelerini gayet net ayakta bile hissediyordum hatta eşim şimdiden böyleyse biraz daha büyüse nasıl hissettirir falan diyordu şimdi ise dünden beri hareket ediyor evet ama daha sakin hatta ayaktayken hissetmiyorum yatıp bekliyorum ki hareket etsin diye bi canım sıkıldı

Pozisyonuyla alakali birsey hissettiklerimiz hissediyorsun sonucta o yeterli bence sirti donuktur belki dokundugu yere

Pozisyonuyla alakali birsey hissettiklerimiz hissediyorsun sonucta o yeterli bence sirti donuktur belki dokundugu yere
Salı günü olsun hemen minnakımı göreyim sağ Salim kucağımıza alalım da artık herhalde 2. Bebeği yapamam eşimde istemez herhalde 6 ay dolmadan eşiminde kendiminde ömründen 10 yıl gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…