Onu gozumuz gorecek mi ya o anda? Ne kasik kullanirsaniz kullanin bana bulasmayin da derim herhalde dogumdan once annemler gelir herhalde. Yapariz bisiler beraberce koyariz buzluga
Yok tabiki görmeyecek ondan Emin’im ama sanırım yalnızlığa alışmışım elimin ayağımın altında çok insan olunca ben rahat edemiyorum panik oluyorum ondan kaynaklı, bi de hiç yatılı misafir ağırlamadım o da bana zor gelir hep
Yok tabiki görmeyecek ondan Emin’im ama sanırım yalnızlığa alışmışım elimin ayağımın altında çok insan olunca ben rahat edemiyorum panik oluyorum ondan kaynaklı, bi de hiç yatılı misafir ağırlamadım o da bana zor gelir hep
Annem ve babamin odasi var evimizde. Ama diger gelecekler koltukta yatacak mecburen yataklarini da kaldirsinlar yani, insanlar azicik isin ucundan tuyacak napalim. Gelmesinler o zaman
Canım güle güle kullan bende başladım almaya kuzuya ciciler abisinden kalan ile kızkardeşimin oğlundan kalanları birleştirince bir dünya kıyafeti oldu kuzunun
Kışın doğum yapıyoruz haklı kyveden ben sadece hastanede gecelik giydim onun dışında hep pijamalıydım büyük oğlumda kasım doğumlu bunda da pijama alacağım bende
Annem ve babamin odasi var evimizde. Ama diger gelecekler koltukta yatacak mecburen yataklarini da kaldirsinlar yani, insanlar azicik isin ucundan tuyacak napalim. Gelmesinler o zaman
Açıkçası babamlar beni kendi evine götürme derdindeler aramızda 1,5-2 saatlik mesefe var gel burada Doğum yap kırkın çıkana kadar yanımızda kal diyorlar ben orada da o kadar rahat edemem o yüzden kendi evim kendi evim :) eşim yıllık izne ayrılacak Doğumdan hemen sonra 20-25 gun evde benimle olacak eşim olsun başka kimseye ihtiyacım olmaz yemeğimi de yapar temizliğimi de yapar bana da bebişimizi de bakar
Bugun randevum vardi ama dr acil ameliyata gittigi icin muayene olmadan geldim ;( Yarin gitsem yine aynisi olacak ben de baska hastaneden randevu aldım umarim ıyi bir doktor olur bayan olmasi rahatlatiyor biraz da
Bugun randevum vardi ama dr acil ameliyata gittigi icin muayene olmadan geldim ;( Yarin gitsem yine aynisi olacak ben de baska hastaneden randevu aldım umarim ıyi bir doktor olur bayan olmasi rahatlatiyor biraz da
Maşallah kuzuya nhe net çıkmış allah sağlıkla kucamızda göstersin kuzuları
bende de uyumak zorlaşmaya başladı yatakta dönmek karnımla çok zor birde ayağım uyuşuyor benim
Arkadaşlar iyi akşamlar size bir konuda danişmak istiyorum haftaya şeker yüklemesi yaptiricam ama bi arkadaşim tehlikeli olduğunu söyledi doktoru kendisine yaptirmamiş sadece kan vererek açlık ve tokluk şekerine baktirmiş benimde şuan kafam kariştı siz ne yaptiniz bir zarari var mi acaba ?
Arkadaşlar iyi akşamlar size bir konuda danişmak istiyorum haftaya şeker yüklemesi yaptiricam ama bi arkadaşim tehlikeli olduğunu söyledi doktoru kendisine yaptirmamiş sadece kan vererek açlık ve tokluk şekerine baktirmiş benimde şuan kafam kariştı siz ne yaptiniz bir zarari var mi acaba ?
Bence yaptirmalisiniz gebelik sekeri gizlidir ailenizde var ya da yok her ihtimalde cikabiliyor ve eger varsa diyetle önleniyor .Eger var olup da yaptirmazsaniz daha zararli bebeginize .Çogu dr oneriyor ve dr tecrubesi her seyin onunde bana göre bir baskasinin "aman sakin yaptırma şundan bundan duydum cocugu bundan sonra daha da kotu olmuş " sebebini buna bagliyoe ve sonuc insanlarin aklini karıştırıyor doktorunuz ne diyor siz ona bakın
Bence yaptirmalisiniz gebelik sekeri gizlidir ailenizde var ya da yok her ihtimalde cikabiliyor ve eger varsa diyetle önleniyor .Eger var olup da yaptirmazsaniz daha zararli bebeginize .Çogu dr oneriyor ve dr tecrubesi her seyin onunde bana göre bir baskasinin "aman sakin yaptırma şundan bundan duydum cocugu bundan sonra daha da kotu olmuş " sebebini buna bagliyoe ve sonuc insanlarin aklini karıştırıyor doktorunuz ne diyor siz ona bakın
Benim de esimin tarafi hemen yakinimizda. Her gün çıkıp çıkıp gelecektir kesin. Isin kotu tarafi benim kendi annem kalirsa gelip her seye karisip, nazlamayin, ben dogum yaptigimda hemen kalkmistim vb li gereksiz konusmalar yapacaktir eminim...simdi bile esim karim hamile dinlensin fln diince ben bi elimde Çocuk karnimda çocuk is yapiyordum diye basliyor lohusa halimle kavga dovus kovmam insallah
İlk doğumum ekimdi. Bütün kış evde tişört giydim incecik montla kış geçirdim.
Hastaneler sıcak oluyor ayrı olarak sana sıcak basıyor.
Özellikle üşüyen bir yapın yoksa uzun kolluya gerek yok ben.
Sabahlık da almıştım hastane için. O da rahat geliyor. Çünkü doğumdan sonra hastanede emzirme atleti veya sütyeni hikaye giyilemiyor onlar yani ben giyemedim.
bende senin gibi düşünüyorum bebeğin başana takılan sapka kafasını sıkıyormuş bebe lastikli şapka beni çıldırttı kyvda çocuğun kafasında saç yoktu birde şaqka taktırmıyor üşüyecekti kasım doğumlu oğlum buna birşey olmaz demişim lohusalığın etkisi ile kızgın şekilde hanım küstü annemin evine gelmedi o dönemde anasına aşık eşim annesi küstü diye beni yedi bitirdi bu konuda hala içimde yaradır. Hiç karıştırmayacağım küsen varsa küssün artık kaç yıllık geliniyim beni tanıyamadı ise yolu açık olsun...