2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
8 ay boyunca hergün aramadan geldi. Oğlu zaten ağzını açıp birşey diyemez. Ben söyledim kaç defa anlamadı. Bir gün bir patladım öyle böyle değil.
Çok şükür hitti her gün gelmesi.
Bazı insana bu gerek laftan sözden anlamıyorlar.

Evet zaten şu an evde atletle dolanıyorum. Eşim seni gördükçe üşüyorum diyo ama bana sıcak basıyo :)) en iyisi senin gibi yapayım. Üşüme ihtimaline karşılık sabahlık da alırım yanıma. Emzirme çamaşırları konusunda da kararsızım. Bugün teyzemler alma çok gereksiz dediler

Hastane de 2 gün kaldım emzirme atleti veya sütyeni giyemedim ben. Giyen vardır belki bilemiyorum.
Eve gelince de emzirme atleti daha rahat geldi. Sonra emzirme süresi veya ihtiyaca göre emzirme sütyeni de alınabilir.

Hastane de 2 gün kaldım emzirme atleti veya sütyeni giyemedim ben. Giyen vardır belki bilemiyorum.
Eve gelince de emzirme atleti daha rahat geldi. Sonra emzirme süresi veya ihtiyaca göre emzirme sütyeni de alınabilir.

Ben de şimdilik atlet alayım o zaman. Bu hafta kendime alışverişe çıkıcam artık. Bu dediklerini dikkate alırım teşekkürler

kulaktan dolma fikirler bence. o an içilen glukozu bazen gün içinde daha fazla kullanıyoruz. 2kutu kola ıle esdeger bişey. ben yaptırdım 1ay önce. bizararını da görmedik şükür. ama benim ilginç olan açken 85 olan sekerım seker yuklemesinden sonra 75 cıktı:)

Benim açlık tokluğa parmaktan baktılar ne kadar güvenebilirim bilmiyorum
sağlıkocagındakı ebelerle geçenlerde konuştuk eskiden parmaktan bakıyorlarmış şeker yüklemesine. Ancak sonradan bir hamılede yanlıs sonuc cıkmıs meger şeker varmıs ama parmaktan belırlenemedıgı ıcın sorunlar yaşanmıs oyüzden yapmayı bırakmıs aıle hekımlıgı aman dıyorum parmağa guvenmeyın :/ ikisi cok farklı cunku

Kısa kollu mu almak daha rahat olur ben sıcağa gelemiyorum zaten
ben oglumu subatta dogum yaptim cok soguktu ama hastane ev sicak oldugu icin yarim kollu sabahlikli pijama takimlarindan tercih ettim sanada tavsiyemdir canim mesela lavaboya yada baska odaya gecerken aliyordum uzerime

ben oglumu subatta dogum yaptim cok soguktu ama hastane ev sicak oldugu icin yarim kollu sabahlikli pijama takimlarindan tercih ettim sanada tavsiyemdir canim mesela lavaboya yada baska odaya gecerken aliyordum uzerime

Çok mantıklı geldi bana. Zaten her yer sıcak tutulacak, bi de sıcağa gelemiyorum uzun kollu beni zora sokabilir. Kısa kollulardan alacağım, sağol canım önerin için

Doğru söyluyorsun canim gün içinde daha fazla şekerli şey yiyoruz içiyoruz içim rahatladı yorumlari görünce gönül rahatliğiyla yaptirabilirim o zaman çok sağol seninki gayet iyi çıkmiş inşallah benimde güzel bir değer çıkar.

Canım ben de gördüm bebişimi. Büyümüş bayağı. Bu arada eşime benzettik :) Eşim çok mutlu oldu. Oğlum da eşime çok benziyor
Kocasına aşık kadınlar, ona benzeyen çocuklar doğururmuş derler. Ben de kocamın minyatürünü doğururum sandım ama o teori bende tutmadı Sende tutmuş demek ki

Hanimlar gunaydin

Demir hapi kullanip yan etkisi olarak ishal ve karin agrisi yasayan var mi? Bu ay tahlil sonuclarimda demir eksikligi tespit edildi demir hapina basladim gunde 2 kere ac karna. Ama afedersiniz kotu bir ishal yapti ve karnim cok agridi. Acaba farkli bir marka alsam degisir mi bu durum? Hapi almayi 2 gundur biraktim ama almaya devam etmem gerekiyor inanilmaz kalp capintim oluyor. Bir de bu bacak kramplari icin ne yapmak lazim? Beni uyutmuyo
Ayni zamanda karnimida ayina gore cok buyuk buluyorum psikolojik mi bilmiyorum ama daha 3 ay var onumde, daha da buyuyecek nasil olacak hem buyuk hem asagida hemde cok sivri yani hic yanim yok

Kan için Maltofer Oral Solüsyon, Kramplar için Magnorm efervesan tablet kullanıyorum canım ben.

Kızlar benim 2 dogumumda sezeryanla oldu bu da öyle olacak. Birini epiduralle diğerini spinalle yaptılar ama spinal felaket bir baş ağrısı yaptı.
Dr.la konuştum artık doğumlarda spinal kullanılıyormuş. Epidural daha uzun süreli ameliyatlarda yada normal doğumda uygulaniyormus. Arasındaki fiyat farkı da 750tl dedi.
Sezeryan olacak arkadaşlar Dr.lariyla bu konuyu konuştugunda beni de etiketleyip bilgi verebilirse çok sevinirim. Acaba dr.la mı hastaneyle mı alakalı bir ücret farkı var anlayamadım.
Telefonda da ücretle ilgili bilgi vermiyorlar maalesef...

ben de acabada kalmıştım canım birkaç kişi canan karataydan duyduk dedıler kötü demiş sanırım.. Ama gürkan kubilaydan duydum kola örneğini. Ünlü dr varya. Adam resmen benım bır kızım varılerde cocugu olcagı zaman ılk ben dıyecegım bu yüklemeyi yaptır diye diyor. daha neolsun. Gerçekten anca yükleme ile çıkıyormuş şeker olup olmadığı.. Eski zamanlarda bebekler daha kilolu doğarmış. Mesela benım kaynım 6kılo dogmus ama kayınvalıdem yaptırmamış bu tarz testlerı seker bebekte obezlıge de sebep olan bişey. ben bunlara bağlıyorum bu saglık sorunlarını..Inşallah senin de güzel cıkar ıcın rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…