Yok canim sen bisey yapmadin benim ilk cocugumda iki kere yuklendi seker biliyorum ne olduğunu ayakta duramıyorsun zaten limonluydu benimki limonata gibiydiCanım korkutmak için demiyorum da yanında eşin falan olsa iyi olur benim çok başım dönmüştü midem bulanmıştı ama diğer kadınlara hiç bişiy olmamıştı 10 kadın falan vardık bir odada aynı anda şeker yüklemesi yaptırdık fenalaşan ben olmuştum duşuk olan tansiyonum hepten düşmüştü
Hanimlar gunaydin
Demir hapi kullanip yan etkisi olarak ishal ve karin agrisi yasayan var mi? Bu ay tahlil sonuclarimda demir eksikligi tespit edildi demir hapina basladim gunde 2 kere ac karna. Ama afedersiniz kotu bir ishal yapti ve karnim cok agridi. Acaba farkli bir marka alsam degisir mi bu durum? Hapi almayi 2 gundur biraktim ama almaya devam etmem gerekiyor inanilmaz kalp capintim oluyor. Bir de bu bacak kramplari icin ne yapmak lazim? Beni uyutmuyo
Ayni zamanda karnimida ayina gore cok buyuk buluyorum psikolojik mi bilmiyorum ama daha 3 ay var onumde, daha da buyuyecek nasil olacak hem buyuk hem asagida hemde cok sivri yani hic yanim yok
Bırakma canım demir hapını bende yan etki olarak kabızlık yapmıştı ilk başladığımda 1 hafta falan sonra normale dönmüştü bende içmeyince kalp çarpıntısı yaşıyorum kansızlıktan oluyormuş, bacak için de magnezyum öneriyorlar ama doktor bana içmesen daha iyi olur demişti onun yerine hergun 2 soda muz falan magnezyum içerikli şeyler ye bol su iç dediHanimlar gunaydin
Demir hapi kullanip yan etkisi olarak ishal ve karin agrisi yasayan var mi? Bu ay tahlil sonuclarimda demir eksikligi tespit edildi demir hapina basladim gunde 2 kere ac karna. Ama afedersiniz kotu bir ishal yapti ve karnim cok agridi. Acaba farkli bir marka alsam degisir mi bu durum? Hapi almayi 2 gundur biraktim ama almaya devam etmem gerekiyor inanilmaz kalp capintim oluyor. Bir de bu bacak kramplari icin ne yapmak lazim? Beni uyutmuyo
Ayni zamanda karnimida ayina gore cok buyuk buluyorum psikolojik mi bilmiyorum ama daha 3 ay var onumde, daha da buyuyecek nasil olacak hem buyuk hem asagida hemde cok sivri yani hic yanim yok
Kızlar benim 2 dogumumda sezeryanla oldu bu da öyle olacak. Birini epiduralle diğerini spinalle yaptılar ama spinal felaket bir baş ağrısı yaptı.
Dr.la konuştum artık doğumlarda spinal kullanılıyormuş. Epidural daha uzun süreli ameliyatlarda yada normal doğumda uygulaniyormus. Arasındaki fiyat farkı da 750tl dedi.
Sezeryan olacak arkadaşlar Dr.lariyla bu konuyu konuştugunda beni de etiketleyip bilgi verebilirse çok sevinirim. Acaba dr.la mı hastaneyle mı alakalı bir ücret farkı var anlayamadım.
Telefonda da ücretle ilgili bilgi vermiyorlar maalesef...
Bende öyle oldum işte başım o kadar döndü ki ağır geldi o şeker bana bi de kusma bi daha içmek zorunda kalırsın dediler ağzımı tutup kusmamak için dua etmeye başladım :)) ama en yüksek benim çıkmıştı orada yaptıran kadınların içindeYok canim sen bisey yapmadin benim ilk cocugumda iki kere yuklendi seker biliyorum ne olduğunu ayakta duramıyorsun zaten limonluydu benimki limonata gibiydi
Ben yarın gidince konuşacağım drumla canım ondan sonra sana yazarımKızlar benim 2 dogumumda sezeryanla oldu bu da öyle olacak. Birini epiduralle diğerini spinalle yaptılar ama spinal felaket bir baş ağrısı yaptı.
Dr.la konuştum artık doğumlarda spinal kullanılıyormuş. Epidural daha uzun süreli ameliyatlarda yada normal doğumda uygulaniyormus. Arasındaki fiyat farkı da 750tl dedi.
Sezeryan olacak arkadaşlar Dr.lariyla bu konuyu konuştugunda beni de etiketleyip bilgi verebilirse çok sevinirim. Acaba dr.la mı hastaneyle mı alakalı bir ücret farkı var anlayamadım.
Telefonda da ücretle ilgili bilgi vermiyorlar maalesef...
Epidurale esktra ücret alıyo hastaneler evet. Benim gittiğim hastanede spinal istersen ücretsiz, epidural istersen doğum parasına artı 1050 TL :)
Selamlar ben de bugün sabah başladım demir hapına. Aç karnına alınması gerektiği için hapı içtikten 1,5 saat sonra kahvaltı ettim ama 10 dk geçmedi yediğim her şeyi çıkardımHanimlar gunaydin
Ben yarın gidince konuşacağım drumla canım ondan sonra sana yazarım
Selamlar ben de bugün sabah başladım demir hapına. Aç karnına alınması gerektiği için hapı içtikten 1,5 saat sonra kahvaltı ettim ama 10 dk geçmedi yediğim her şeyi çıkardımdoğuma kadar kullanacaksın dedi doktorum ne yapacağımı bilmiyorum. Tam bulantı kusmalar bitti derken şimdi bu çıktı siz nasıl kullanıyorsunuz ilacı
Gece yTarken ic ben oyle yapiyorumSelamlar ben de bugün sabah başladım demir hapına. Aç karnına alınması gerektiği için hapı içtikten 1,5 saat sonra kahvaltı ettim ama 10 dk geçmedi yediğim her şeyi çıkardımdoğuma kadar kullanacaksın dedi doktorum ne yapacağımı bilmiyorum. Tam bulantı kusmalar bitti derken şimdi bu çıktı siz nasıl kullanıyorsunuz ilacı
Ben ikinci ictigimi 100luk ictim bir de dusun halimi onda 3 saat bakiliyor yanlis hatirlamiyorsam acidilar da halime k.dogum katinda odaya aldilar yat diye:) tabi ozel hastaneydi burda boyle bisey olamzBende öyle oldum işte başım o kadar döndü ki ağır geldi o şeker bana bi de kusma bi daha içmek zorunda kalırsın dediler ağzımı tutup kusmamak için dua etmeye başladım :)) ama en yüksek benim çıkmıştı orada yaptıran kadınların içinde
Kayınvalidem de böyle demişti. Ben de tuttu evetKocasına aşık kadınlar, ona benzeyen çocuklar doğururmuş derler. Ben de kocamın minyatürünü doğururum sandım ama o teori bende tutmadıSende tutmuş demek ki
Ben kahvaltıyı çok erken ettiğim ve süt ürünleri tukettigim için sorun yaşıyordum canım artık gece yatmadan önce alıyorum ,biraz daha rahat oluyor , yoksa sabah midem bulanir gibi oluyorduSelamlar ben de bugün sabah başladım demir hapına. Aç karnına alınması gerektiği için hapı içtikten 1,5 saat sonra kahvaltı ettim ama 10 dk geçmedi yediğim her şeyi çıkardımdoğuma kadar kullanacaksın dedi doktorum ne yapacağımı bilmiyorum. Tam bulantı kusmalar bitti derken şimdi bu çıktı siz nasıl kullanıyorsunuz ilacı
Ben ikinci ictigimi 100luk ictim bir de dusun halimi onda 3 saat bakiliyor yanlis hatirlamiyorsam acidilar da halime k.dogum katinda odaya aldilar yat diye:) tabi ozel hastaneydi burda boyle bisey olamz
Ben imom omega 3 de kullanıyorum. O da bulantı ve kusma yapmıştı o yüzden gece içiyordum. Doktoruma sorayım etkileşmiyorsa gece içerim tesekkur ederim cevapladığınız için :)
Gaz sancısı falan olabilir mi canım wc ye çıkabiliyor musun takip et kendini birazGünaydın kızlar, dünden beri karnım çok sis ve ağrıyor , neden oldu anlamadım yarın Dr . Kontorulumuz var her şey yolunda gider umarım
Bizde de öyle denir ya hep kocana mı baktın başka kimseye bakmadın mı falan denir bende hep kocama bakıyorum zaten başka kimse yok kimin yüzüne bakayım başkaKocasına aşık kadınlar, ona benzeyen çocuklar doğururmuş derler. Ben de kocamın minyatürünü doğururum sandım ama o teori bende tutmadıSende tutmuş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?