2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok canim sen bisey yapmadin benim ilk cocugumda iki kere yuklendi seker biliyorum ne olduğunu ayakta duramıyorsun zaten limonluydu benimki limonata gibiydi

Demir eksikliği bende hamileliğimin başından beri var ve gyno ferro sanol kullanıyordum. İshal hiç yapmadı ama kabızlık yapıyordu susuz kalırsam. Ona da çözüm kuru kayısı yiyorsum geçiyordu. İki hafta kadar önce aşırı mide ağrım oldu. Dayanamayıp birkaç günlüğüne ilacı kestim kendi kendime. Acaip bir baş dönmesi ve çarpıntıyla uyandım bi sabah. Hastanelik oldum demirim iyice düşmüş 4 gün kullanmayınca. Kadın doğum doktoru demir ilacımı değiştirdi. Ferrum Fort diye bi ilaç verdi. Çok şükür mide sorunu yapmadı. Bence siz de doktorunuza sorun. İlacı kendiniz kesmeyin benim gibi. Bir de demir ilaçlarını ilk kullanmaya başladığınızda vücut alışana kadar bazı yan etkiler olabiliyor malesef

Bacak krampları için de doktor magnezyum yazdı. Bu hafta kullanmaya başlayacağım ona da. Önceden kullanan arkadaşlar faydasını gördüklerini söylüyorlardı

Bırakma canım demir hapını bende yan etki olarak kabızlık yapmıştı ilk başladığımda 1 hafta falan sonra normale dönmüştü bende içmeyince kalp çarpıntısı yaşıyorum kansızlıktan oluyormuş, bacak için de magnezyum öneriyorlar ama doktor bana içmesen daha iyi olur demişti onun yerine hergun 2 soda muz falan magnezyum içerikli şeyler ye bol su iç dedi

Epidurale esktra ücret alıyo hastaneler evet. Benim gittiğim hastanede spinal istersen ücretsiz, epidural istersen doğum parasına artı 1050 TL :)

Yok canim sen bisey yapmadin benim ilk cocugumda iki kere yuklendi seker biliyorum ne olduğunu ayakta duramıyorsun zaten limonluydu benimki limonata gibiydi
Bende öyle oldum işte başım o kadar döndü ki ağır geldi o şeker bana bi de kusma bi daha içmek zorunda kalırsın dediler ağzımı tutup kusmamak için dua etmeye başladım :)) ama en yüksek benim çıkmıştı orada yaptıran kadınların içinde

Ben yarın gidince konuşacağım drumla canım ondan sonra sana yazarım

Günaydın kızlar, dünden beri karnım çok sis ve ağrıyor , neden oldu anlamadım yarın Dr . Kontorulumuz var her şey yolunda gider umarım

Epidurale esktra ücret alıyo hastaneler evet. Benim gittiğim hastanede spinal istersen ücretsiz, epidural istersen doğum parasına artı 1050 TL :)

Başka bir grupta 100TL fark olduğunu yazmış bir bayan.. Ne dengesiz bir ücretmiş bu yaa

Selamlar ben de bugün sabah başladım demir hapına. Aç karnına alınması gerektiği için hapı içtikten 1,5 saat sonra kahvaltı ettim ama 10 dk geçmedi yediğim her şeyi çıkardım doğuma kadar kullanacaksın dedi doktorum ne yapacağımı bilmiyorum. Tam bulantı kusmalar bitti derken şimdi bu çıktı siz nasıl kullanıyorsunuz ilacı

Gece yatarken iç canım yan etki yaşamazsın

Gece yTarken ic ben oyle yapiyorum

Ben ikinci ictigimi 100luk ictim bir de dusun halimi onda 3 saat bakiliyor yanlis hatirlamiyorsam acidilar da halime k.dogum katinda odaya aldilar yat diye:) tabi ozel hastaneydi burda boyle bisey olamz

Kocasına aşık kadınlar, ona benzeyen çocuklar doğururmuş derler. Ben de kocamın minyatürünü doğururum sandım ama o teori bende tutmadı Sende tutmuş demek ki
Kayınvalidem de böyle demişti. Ben de tuttu evet Ama kızım bana benzesin isterdim

Ben imom omega 3 de kullanıyorum. O da bulantı ve kusma yapmıştı o yüzden gece içiyordum. Doktoruma sorayım etkileşmiyorsa gece içerim tesekkur ederim cevapladığınız için :)

Ben kahvaltıyı çok erken ettiğim ve süt ürünleri tukettigim için sorun yaşıyordum canım artık gece yatmadan önce alıyorum ,biraz daha rahat oluyor , yoksa sabah midem bulanir gibi oluyordu

Ben ikinci ictigimi 100luk ictim bir de dusun halimi onda 3 saat bakiliyor yanlis hatirlamiyorsam acidilar da halime k.dogum katinda odaya aldilar yat diye:) tabi ozel hastaneydi burda boyle bisey olamz

Bana 75lik yapıldı, biri açlık üçü tokluk için kan alındı. Birde damar yolu açmıyorlarmış her defasında başka damardan alıyorlarmış. Kabul etmeyince damar yolu açtılar 4 saat eziyet gibiydi

Ben imom omega 3 de kullanıyorum. O da bulantı ve kusma yapmıştı o yüzden gece içiyordum. Doktoruma sorayım etkileşmiyorsa gece içerim tesekkur ederim cevapladığınız için :)

Ben de imom kullandim dr degisince megadyn pronotal verdi ama bulanti yapmadı hic bana kahvaltıdan 1,5-2 saat sonra at dedi sıkıntı olmuyor.Bu ilac vücuda direnc verdigi icin gunduz atmak daha iyi .Arkadasin bahsettigi ac karnina olan bir hap

Kocasına aşık kadınlar, ona benzeyen çocuklar doğururmuş derler. Ben de kocamın minyatürünü doğururum sandım ama o teori bende tutmadı Sende tutmuş demek ki
Bizde de öyle denir ya hep kocana mı baktın başka kimseye bakmadın mı falan denir bende hep kocama bakıyorum zaten başka kimse yok kimin yüzüne bakayım başka bakalım eşime benzeyecek mi ay ben isterim benzesin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…