• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar merhaba, dun kontrolum vardi. Doktor bebekte gelisim geriligi var dedi. Kafasi haftasiyla uyumlu ama kilosu 1900 gr boyu 41 cm 33.haftayiz. boyu mu kisa dedi 31.haftada mi dedi o aralari tam hatirlamiyorum. Cunku galiba o ara basimdan asagi kaynar sular dokuluyordu. Renkli dopler cekildi, nstye girdim. Kan ve idrara bakildi. Tansiyon vs. Acaba bebege giden damarda mi tikaniklik var diye. Aglaya aglaya gittim hepsine. Sonuc: her sey tertemiz ve yolunda ve doktor cocuk minyon demek ki dedi. Canimdan can gitti ya:anne:yavrucugum da strese girmistir. Basina gelen var mi boyle? Balik yagi ve decavit verdi gelissin diye
Altta bile 2000 gr yazior canim 100 gramdan gelisim geriligi mi olurmus.Fazla abartiyorlar sanki bazi doktorlar. Sıkma canini

Kizlar merhaba, dun kontrolum vardi. Doktor bebekte gelisim geriligi var dedi. Kafasi haftasiyla uyumlu ama kilosu 1900 gr boyu 41 cm 33.haftayiz. boyu mu kisa dedi 31.haftada mi dedi o aralari tam hatirlamiyorum. Cunku galiba o ara basimdan asagi kaynar sular dokuluyordu. Renkli dopler cekildi, nstye girdim. Kan ve idrara bakildi. Tansiyon vs. Acaba bebege giden damarda mi tikaniklik var diye. Aglaya aglaya gittim hepsine. Sonuc: her sey tertemiz ve yolunda ve doktor cocuk minyon demek ki dedi. Canimdan can gitti ya:anne:yavrucugum da strese girmistir. Basina gelen var mi boyle? Balik yagi ve decavit verdi gelissin diye
Kendi o stresi çekmiyor ki agzina geleni soyluyor o yuzden gicik oluyorum su bos bos konusanlara degdi mi gunun rezil oldu iste neyi geriymis gelisimin masallahi var bebeginin neyseki kötü bişey cikmamis unut gitsin

Yaa çok güzelmiş bu güle güle kullan bebişinle :) diğer modellere de bakayım sağol canım
inşallah canım aldıklarımızı sağlıkla kullanmak nasip olur, almaya karar verirsen aklında olsun n11 gittigidiyor gibi sitelerden fiyat karşılaştırması yap canım, değişik fiyatlarda satıyorlar mağazada 300ken ben gittigidiyorda 220ye almıştım.

kremın markasıyla alakası yok dıye duzelteyım o zman mutlaka bırsey surmek lazım nemlendırmek yanı onemlı , bızım gelın hamıleyken doktoru demıs su bu krem dıyemem ama mutlaka hergun nemlendırecek bır yag krem sur demıs onemlı olan nemlı tutmak dıye , az oncekı arkadas mesela lıerac kullanmıs ama catlamıs catlayanda duydum lıearac catlatmaz dıye bırsey yok yanı demek ıstedgım bu , bende en basından berı badem yagı ve hındıstan cevızı yagı kullanıyorum 10 kılo aldım suana kadar cok sukur catlamadım eskı catlaklarım var hatta benımde ergenlıkten kalma anneme cekerım bende ınsallah dıyorum oda catlamamıs ama bellı de olmaz kımısı son bı gun kala catladım dıyor
evett canımm ablamlar da zayıflardı hamıle kaldıklarında karınları çok gergındı bır ablam son hafta beyaz beyaz hafıf catladı 2.cocugunda. dgerı hıc catlamadı ıns benm de ole olur. bnım dr.um da ne onerırsınız dedıgımde broşürü verdı. muhtemelen anlasmalı marka ztn.bu nemlendırmesı uzun ama sen cılt tıpıne göre baska bısey de surebılırsın dedı bol suıc catlayacagın vsrsa catlarsın krem yardımcı destek sadece azaltır tamamen önlemez pahalı markalar almak zorunda degılsın dededı. sagolsun maddı acıdan da düşünceli. duzenlı sur kaşıntını alır dedı sonra yorumları okudum da aldım kasınma yapmıyor surdugumde kremim memnun kaldım dedıgon gb nemlendırmek cok onemlı hatta ben coguzaman unuttum surmeyı sımdı cok kaşındıgımdan duzenlı devam edıyorum o halde catlamadıysa cılt tıpıne baglı en çok dedıgın gb:KK200:

evett canımm ablamlar da zayıflardı hamıle kaldıklarında karınları çok gergındı bır ablam son hafta beyaz beyaz hafıf catladı 2.cocugunda. dgerı hıc catlamadı ıns benm de ole olur. bnım dr.um da ne onerırsınız dedıgımde broşürü verdı. muhtemelen anlasmalı marka ztn.bu nemlendırmesı uzun ama sen cılt tıpıne göre baska bısey de surebılırsın dedı bol suıc catlayacagın vsrsa catlarsın krem yardımcı destek sadece azaltır tamamen önlemez pahalı markalar almak zorunda degılsın dededı. sagolsun maddı acıdan da düşünceli. duzenlı sur kaşıntını alır dedı sonra yorumları okudum da aldım kasınma yapmıyor surdugumde kremim memnun kaldım dedıgon gb nemlendırmek cok onemlı hatta ben coguzaman unuttum surmeyı sımdı cok kaşındıgımdan duzenlı devam edıyorum o halde catlamadıysa cılt tıpıne baglı en çok dedıgın gb:KK200:
Valla canim en iyisi lierac yag mag laf ya yagliyorsun kuduz gibi kaşindiriyor bu çatlak kremler en azindan kaşintini aliyor eskiden kaşinmaktan gece iki üç kiyafet degistirirdim sıktıgı icinmi kaşiniyorum acaba diye yine yağda kullanilmali ama çatlak kremide önemli kaşinmamak için

Kızlar sabahtan beri karnım taş gibi bikaç kez hareket edince aldırış etmedim ama 3ten beri hic hareket yok bebek bir yerde toplanmış eşimi aradım şimdi yolda doktora gidicez aşırı tedirginim
Canim kotu bisey yoktur gonlunu ferah tut sen ❤ guzek haberlerini bekliyoruz. Belki sen fark etmedin kucuk kucuk hareketleri ❤

Valla canim en iyisi lierac yag mag laf ya yagliyorsun kuduz gibi kaşindiriyor bu çatlak kremler en azindan kaşintini aliyor eskiden kaşinmaktan gece iki üç kiyafet degistirirdim sıktıgı icinmi kaşiniyorum acaba diye yine yağda kullanilmali ama çatlak kremide önemli kaşinmamak için
yağ hıc kullanmadım canm ben de. kremden yanaym yagların tuylenme yaptgını duydum hıc arastırmadım oyuzden .dr.un verdıgı coresatin barrıer krem kullanyrm cok memnunum 12saat kasıntı yapmyor sabah 10da suruosam yatmadan suruorm kıme sorsam 1gram da catlamamıs bu kremle:) lıeracı da onerenler oldu son ayımda onu alırım dedım ya da mustelea ama degıstrmeyı dusunmyrm kremımı cokcok mucıze bsy

Slm kizlar nasılsınız? bende epeydir siteden uzaktim.Benimde gebelik şekerim çıktı kizlar şuan diyetteyim insaAllah bu diyet bebeğin kilo alımını engellemez.
Dido44 Dido44 cnim inşallah bir sıkıntı yoktur ama ilerleyen aylarda bebeğin hareketlerinde bariz azalmalar oluyor.@anneveoglusu sen nasilsin cnim gerçi ara ara okuyordum haberlerinizi.haa birde doktor kontrolünden bahsetmissiniz kizlar benim doktor iki haftaya indirdi kontrolleri.

Kaç sene oldu canım?
Doktorun ne dedi ?
Bir hazırlık yapıyor musun yürüyüş, egzersiz vs.
Biraz detaylı bahseder misin?
Ben çevremde pek duymadım da kendim istiyorum ama cesaret edemiyorum ve kabul edecek doktorun da az olduğunu söylüyorlar.
4 yaş olcak araları ve destekleyen doktor şart eğitimlere gidiyorum canım doktorum rutin epizyotomi acmiyor o yuzden perine masajına başladık 32 de başlayın dediler nefes egzersizleri yürüyüş günde 1 saat felan insallah olur diye umit ediyorum

Merhaba cnim, benimde bebis bir turlu haftasını yakalayamıyor.6gun geriden geliyor.insaAllah sıkıntısız sağlıkla sihatle kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi...Gebelik sekerinden dolayi istediğim herşeyi yiyemiyirum insaAllah yediklerimde yariyordir haftaya kontrol var bizim.

Yani o kadar strese sokmaya gerek var miydi ben de bilmiyorum. Onlara belki normal geliyordur pat diye soylemek ama bilmeyince insan kotu seyler mi oluyor diye dusunuyor. Suyum da azalmis biraz.

Boşver bak iyiymiş çok şükür. Hamile kadının ne fiziksel ne psikolojik halinden kimse anlamıyor maalesef

Back
X