- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
onları da annemle alıcaz hep ondan almadımdoyurduk teyzesı:)) bebegım de bırazdan doyar hraldebenım de nohut battanıye eksık kız ctesı alıcam onu da. banyo havlusu aldın mı ya da bornoz setı. ben ılk bornoz setı aldım.bdha ugrasmayayım dıye bi site önerebılırım almadysan:)
bi tuhaflar ya bana sureklı ekmegı sekerı kes dıyo :/Demedi canim, ben onceki kontrolumde der diye bekliyordum ama o zamn baska dr a gitmistim yemegini guzel ye dedi hatta sanirim bebek dogum kanalina girmisti erken dogum olursa diye demisti, dun gittgimde de simdilik risk yok hersey yolunda dedi ama kilosu icin birsey demedi
inst.da bilgebebek canım bızım de anneannesi aldı bornoz seti ile mevlüd elbısesnı:) elbısenın arkasında da kurdelası var kocamanonları da annemle alıcaz hep ondan almadımsen öner yinede ben bi bakayım
bana da aynısını diyor, zaten yemezdim şimdi bi de diyetisyene gidiyorum ama yine bu ay da 4 kg almışım :S çok fazla bir ay için diyor da ne yapayım artık şaşırdım, bebek zarar görmesin de veririm inşallah doğumdan sonra.bi tuhaflar ya bana sureklı ekmegı sekerı kes dıyo :/
ben de kaşıyamıyorum oyle normal sekılde. aksamları bırden baslıo eşime hafıf okşasana dıyorum o bıle ıyı gelıyor yaa naz yapıyorum bıyandan da hahah:)Anneannem anneme söylermiş hamileyken, annem de bana söylemişti :) dayanamayıp kaşırsan parmak uçlarınla değil avuç içiyle ovarak kaşı demişti. Böyle yapınca daha az çatlarmış o yüzden hiç haşır huşur kaşımıyorum
doğru canım haklısın busefer daha da iie yarar ınsallah o açıdan hıc bakmamıstm gercektensuyum gelince hastaneye koştuk zaten, oraya gider gitmez koyduk. Doğumum çok zordu malesef canım, ama ben yine de inancımı yitirmedim yine koyacam otu suya :) diyorum ki belki de 13 saat deil 20 saat çekecektim, beterin beteri var sonuçta
Bebeklerin yeni dogdugunda unuttum ismini simdi de boyle yapışık kepek gibi birsey oluyor o da birkac kafta kalabiliyor sen bebege uygun firca alip banyosundan sonra tararsan cabuk geciyor alma sebebi bu bana goreBen tarak almadim hala cok garip geliyor elim gitmiyor bi turlu el kadar bebek zaten saci olmuyor bile cogunun niye tarak aliyoruz ki
Canım 0 3 ay çok almışsın 2 ay sonra kızım 3 6 ay giymişti hele tulumlar 3 6 ay alınmalı ki ayaklı olduğu için çektiriyorkızlar su lısteye bı bakarmısınız? sabah evde ne var ne yok döktüm yazdım , yenıdoğan nerdeyse hıc kıyafet yok hep 1-3 0-3 var coğu şey, yenıdogan bı tane 5 lı takım sadece var. Annem de bı kac parca sey alacak aralık gıbı bı onlu bı 5 lı yenıdogan alsak yenıdogan ıcın yeterlı olurmu kı o kadar , eksık gordugunuz neler var su olmalı olur dedıgınız daha al mutlaka tecrubelı anneler A aurora_z @anneveoglusu @ZinmemsevgisizOlmaz tecrubesızler de olur @Kartanesii8892 @Sevimlipanduf Archpa
Cok guzeller guzel gunlerde giymek nasip olur insallahinst.da bilgebebek canım bızım de anneannesi aldı bornoz seti ile mevlüd elbısesnı:) elbısenın arkasında da kurdelası var kocaman
Bazen kotu oluyo.metroyla gidip geliyorum.kimse yer vermiyor.hele mont giyince. Bende hic soleyemem oturayim diye...onumu aciyorum fark etsinler diye :))Benimde kucucuk karnim :))) bende 19unda alicam calisabilir raporunu bakalim ❤
ay ben tarak yazmamısım listeme hiç burda konusmasanız aklıma gelmıcek bı ara aklımdaydı cok önce ama sagolcanım sayende hatırladım alaym hemencık bi set ama.nasıl almak lazım. teşekkürler buarada azoncekı yorumın ıcın❤Bebeklerin yeni dogdugunda unuttum ismini simdi de boyle yapışık kepek gibi birsey oluyor o da birkac kafta kalabiliyor sen bebege uygun firca alip banyosundan sonra tararsan cabuk geciyor alma sebebi bu bana gore
cok cıcıler ya masallah önde kurdela cıcek vs olmaması cok ıyı olmus cunku buyuk gelıyorlar ve ıster ıstemez yukarı dogru sıyrılıyo ve bebısın suratını cızebılıyo dıkkat et alyakusumun çizilmişti hepinst.da bilgebebek canım bızım de anneannesi aldı bornoz seti ile mevlüd elbısesnı:) elbısenın arkasında da kurdelası var kocaman
Evet arkadasima da oyle demis ama bana birsey demedibi tuhaflar ya bana sureklı ekmegı sekerı kes dıyo :/
lıstedekıerın cogunu ben almadımCanım 0 3 ay çok almışsın 2 ay sonra kızım 3 6 ay giymişti hele tulumlar 3 6 ay alınmalı ki ayaklı olduğu için çektiriyor
Günde 2-3 tane kirletecekmiş gibi düşün canım. Eldiven eksikmiş gibi geldi bana. Çok kirleniyormuş ve çok lazım oluyormuş. E bebekte paketliden aldık biz sende bi bak bencekızlar su lısteye bı bakarmısınız? sabah evde ne var ne yok döktüm yazdım , yenıdoğan nerdeyse hıc kıyafet yok hep 1-3 0-3 var coğu şey, yenıdogan bı tane 5 lı takım sadece var. Annem de bı kac parca sey alacak aralık gıbı bı onlu bı 5 lı yenıdogan alsak yenıdogan ıcın yeterlı olurmu kı o kadar , eksık gordugunuz neler var su olmalı olur dedıgınız daha al mutlaka tecrubelı anneler A aurora_z @anneveoglusu @ZinmemsevgisizOlmaz tecrubesızler de olur @Kartanesii8892 @Sevimlipanduf Archpa
Ooo mevlut setine kadar alinmis..) masallah saglikla giysin kizin canim...bende bakiniyorum.instegramda ama emin olamiyorum bi bakim o sayfayainst.da bilgebebek canım bızım de anneannesi aldı bornoz seti ile mevlüd elbısesnı:) elbısenın arkasında da kurdelası var kocaman
Rica ederim bende almadim daha işin acikcasi ama zaten yeni dogan veya konak icin bebek taragi yazar ustunde veya mağazadan alacaksan soradabilirsin yumusak firca tarzi olmali kafasi yumusak oldugu icin bebeginay ben tarak yazmamısım listeme hiç burda konusmasanız aklıma gelmıcek bı ara aklımdaydı cok önce ama sagolcanım sayende hatırladım alaym hemencık bi set ama.nasıl almak lazım. teşekkürler buarada azoncekı yorumın ıcın❤
Eldiven ben 1 hafta taktim takmadim hic tutmadı oglum ama hic gerek yok benden demesi disari falan cikarken belki ama evde hic gerek yok kavramalari daha cabuk pluyoGünde 2-3 tane kirletecekmiş gibi düşün canım. Eldiven eksikmiş gibi geldi bana. Çok kirleniyormuş ve çok lazım oluyormuş. E bebekte paketliden aldık biz sende bi bak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?