2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tabi o tecrubeyle olacak sey dedigin gibi benim oglan kundak gibi battaniyesini sariyordum fildir fildir bi bacaklari durmayip aciyordu ustunu savastan cikmis gibi cok hareketliydi
Ya evet bazı cocuklar cok hareketli oldukları için kundak olayına yeniden dönüldü. Resmen sosyal medyada trend haline geldi. Uyku halinde de çok hareket ettikleri için kendilerine uyandırıyormuş minnoşlar :))) Ben kundaktan yana değilim ama bazı anneler ciddi anlamda ihtiyaç duyuyorlarmış. İnşallah sakin uyur bebeklerimiz :)

Kızlaaaarrr:) Benim alacaklarım çok az kaldı çok şükür bir çok şey tamam. Şimdi aşağıda benim aldıklarım, alacaklarım ve hediye gelen ve hediye gelecekler var. Sadece hediye geleceklerin bazılarını aralıkta alın dedim yakınlarıma özellikle elektronikleri. Listeme yazdım onlarıda. Belki size faydası olur diye paylaşmak istiyorum. Aldığım ve alacağım herşeyi iyisi mi kötüsü mü araştırıp tercih ettim. Tabii biz ne alırsak alalım bazen seçimleri bebeğin kendisi yapıyor (bebek bezi gibi) kıyafet konusunda bir sürü hediye geldi ve kendi aldıklarımda var onları yazamadım ama kıyafetler fazla bile. Herşeyden çok çok var. Yanlarında fiyatları yazıyor ama ben çoğu şeyi indirimle kuponla falan aldım. Fiyat yazmasının sebebi bütçemi kontrol edebilmek adına. Aldığım ürünler, adetleri ve markaları yazıyor. Listemde eksik olduğunu düşündüğünüz bir şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim :)

Cnim maşallah listende yok yok..güle güle kullanın)) senin kizce evlenince acaba düğün masrafları ne kadar tutcak

Kızlar bebek bezi tercihleriniz ne oldu acaba?? herkes farklı bir bez önerdi ,en son prima premium care dediler onun da bir sürü tipi var hangisi doğrusu bilemedim üstelik çok pahalı kafam çok karıştı

Kızlar bebek bezi tercihleriniz ne oldu acaba?? herkes farklı bir bez önerdi ,en son prima premium care dediler onun da bir sürü tipi var hangisi doğrusu bilemedim üstelik çok pahalı kafam çok karıştı

Canim Ben hep prima kullandim, bir iki tane farkli markada denedim ama hep pisik yapti, oglumun teni cok hassas dogdugundan beri islak mendil kullanamadim, 2-3 defa kullandim asiri kotu oldu popusu, bezlerdende tek iyi gelen prima. Bayagi cis kaldiriyo bide incecik agirlik yapmiyo bazi bebek bezlerinin on tarafi sanki 2-3 cis yapilmis gibi sisik. Ama forumda bazi turk markalarininda cok iyi oldugu yaziyordu, uygun fiyatlilarmis. Birde bazi sitelerde uygun fiyata prima satan anneler var kullanmaya firsati olmamis, stok yapmis artik kucuk gelen vs. Onlarada goz at istersen

Peki primanın hangisini kullandınız pampers yazan var o da prima mı mesela veya yesil olan var beyaz paketli var

Peki primanın hangisini kullandınız pampers yazan var o da prima mı mesela veya yesil olan var beyaz paketli var

Canim Ben primayla pampersi ayni biliyorum, pampers primanin orjinal adi diye, tr de prima olarak satiliyor. Ben premium kullandim cogu donem, premium biraz daha kemik yapisi iri bebekler icin mesela 3 numara yesil paket ile 3 numara premium paketin farki, premiumun biraz daha iri kemikli bebekler icin ozel uretilmis olmasi. Beyaz paketi Ben buyuk kartonda aldigimda gordum mesela 104lu aldim birkac kere premium, 3 tane beyaz pakete koymuslardi ama marketlerde beyaz kucuk paket gordum mu hatirlamiyorum:/

çok geçmiş olsunh hemşom bununla rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evladlarımızı inşallah

Ay canım okurken yoruldum :) masallah güle güle kullanın inşallah.bende çoğunu tamamladim az bişey kaldı bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüleyecegim

Lohusa pedi, bezi gibi şeyleri hastane vermişti, genellikle veriliyor diye biliyorum. bir de tek kullanımlık alt açma örtüleri çok kullanışlı, onları da tavsiye ederim.

Canım uuzun kollu çıtçıtlı badi yeni doğan için al
hastane çıkışı 2 tane 10luk 2 tane beşlik takimin olsun
Yün battaniye al dışarı çıkarken gerekir
Üst yazmışsın ne olduğunu anlayamadım

Alt patikli al

sadece teklı ustler oluyor ya canım uzun kollu body gıbı , 2 tane mınık pantalon aldım onların ustune mesela :) kadıfe kalın battanıye orecek annem bende ınsallah bıtane orcem yeterlı olur onların kalınlıgı herhalde dımı , patıklı alt ve zıbın eklıycem o zman hatta alt ust takım satılanlar var onlardan alırım

maşallah canım dedıgın gıbı herseyden fazla fazla var , vall ben soyle okurken aklıma bı eksık varmıs gıbı gelmedı gayet tamam duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…