Ya evet bazı cocuklar cok hareketli oldukları için kundak olayına yeniden dönüldü. Resmen sosyal medyada trend haline geldi. Uyku halinde de çok hareket ettikleri için kendilerine uyandırıyormuş minnoşlar :))) Ben kundaktan yana değilim ama bazı anneler ciddi anlamda ihtiyaç duyuyorlarmış. İnşallah sakin uyur bebeklerimiz :)Tabi o tecrubeyle olacak sey dedigin gibi benim oglan kundak gibi battaniyesini sariyordum fildir fildir bi bacaklari durmayip aciyordu ustunu savastan cikmis gibi cok hareketliydi
Aa super ben görmedim hiç bakarım bi ara :)Papatyamaviss waikikiden 2li 2 tane bir tane yeni dogan tulum almistim kendinden eldiveni vardi ister acabiliyorsun ister siyirip eldiveni takabiliyorsun
yok kız yenıdogan kıyafetlerın hepsı kendınden eldıvenlı oluyoKendinden eldivenli bulamayız ama kendinden patikli çorap çıkaranlar derneği için tam uygun :)))))
aynen aynen bendekılerde lcw dan var eldıvenlıPapatyamaviss waikikiden 2li 2 tane bir tane yeni dogan tulum almistim kendinden eldiveni vardi ister acabiliyorsun ister siyirip eldiveni takabiliyorsun
Aaa benimkiler eldivensiz :)))) Yani eldiven var takımlarda ama patikli alt gibi değilyok kız yenıdogan kıyafetlerın hepsı kendınden eldıvenlı oluyobendekıler de kendınden eldıven var bazılarında
Cnim maşallah listende yok yok..güle güle kullanın)) senin kizce evlenince acaba düğün masrafları ne kadar tutcakKızlaaaarrr:) Benim alacaklarım çok az kaldı çok şükür bir çok şey tamam. Şimdi aşağıda benim aldıklarım, alacaklarım ve hediye gelen ve hediye gelecekler var. Sadece hediye geleceklerin bazılarını aralıkta alın dedim yakınlarıma özellikle elektronikleri. Listeme yazdım onlarıda. Belki size faydası olur diye paylaşmak istiyorum. Aldığım ve alacağım herşeyi iyisi mi kötüsü mü araştırıp tercih ettim. Tabii biz ne alırsak alalım bazen seçimleri bebeğin kendisi yapıyor (bebek bezi gibi) kıyafet konusunda bir sürü hediye geldi ve kendi aldıklarımda var onları yazamadım ama kıyafetler fazla bile. Herşeyden çok çok var. Yanlarında fiyatları yazıyor ama ben çoğu şeyi indirimle kuponla falan aldım. Fiyat yazmasının sebebi bütçemi kontrol edebilmek adına. Aldığım ürünler, adetleri ve markaları yazıyor. Listemde eksik olduğunu düşündüğünüz bir şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim :)
Eki Görüntüle 2206079 Eki Görüntüle 2206081
Haha aynen valla bebek ceyizi dizdik evde her yer kızımın eşyasıyla dolu :)))Cnim maşallah listende yok yok..güle güle kullanın)) senin kizce evlenince acaba düğün masrafları ne kadar tutcak
Mantıklı aslında ama tırnakları gözüne de girebilir
Kızlar bebek bezi tercihleriniz ne oldu acaba?? herkes farklı bir bez önerdi ,en son prima premium care dediler onun da bir sürü tipi var hangisi doğrusu bilemedim üstelik çok pahalı kafam çok karıştı
Peki primanın hangisini kullandınız pampers yazan var o da prima mı mesela veya yesil olan var beyaz paketli varCanim Ben hep prima kullandim, bir iki tane farkli markada denedim ama hep pisik yapti, oglumun teni cok hassas dogdugundan beri islak mendil kullanamadim, 2-3 defa kullandim asiri kotu oldu popusu, bezlerdende tek iyi gelen prima. Bayagi cis kaldiriyo bide incecik agirlik yapmiyo bazi bebek bezlerinin on tarafi sanki 2-3 cis yapilmis gibi sisik. Ama forumda bazi turk markalarininda cok iyi oldugu yaziyordu, uygun fiyatlilarmis. Birde bazi sitelerde uygun fiyata prima satan anneler var kullanmaya firsati olmamis, stok yapmis artik kucuk gelen vs. Onlarada goz at istersen
Peki primanın hangisini kullandınız pampers yazan var o da prima mı mesela veya yesil olan var beyaz paketli var
çok geçmiş olsunh hemşom bununla rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evladlarımızı inşallahKızlar şimdi geldim hastaneden evin yakınındaki bi özel hastaneye gittik gecen hafta 1700g olan bebeğimi 1600g ölçtü karin çevresinde 1 hafta gerilik varken bu 4 hafta ölçtü sonra bebegin ters durduğunu kalp atısı oldugunu ama hareket etmediğini söyledi doblor da bakılması gerektiğini onunda anca sabah olacağını sabaha kadar beni nst bağlayıp serumla bebeği besleyelim diyip resmen beni hem maddi hem manevi kayba ugraticakti hemen eşimle araştırma hastanesine gittik alttan muayne ettiler açıklık yok sonra ultrasonla baktılar ebe bebeği uyardı karnimdan baskı uyguladı nstye bağladılar sancı yok bebegin kalp atışları iti kan akışı normal idrar testi yapıldı 1bucuk saat sonra çıkacaktı ama oğlum perişan oldu oyuzden eve geldik internet üzerinden sonuca bakıcaz eger değerler referans aralığında değilse geri gidicez anlayacağınız özeldeki doktor beni maf etti ağlaya ağlaya cıktım sonra dedimki ya anne karninda bebek zayıfları didar saçmalama kendine gel yanlıs ölçtü işte diye cok şükür bir sıkıntı yok haftaya kontrole gidicem hepinize teşekkür ederim ama kasılmalar herzamn ciddiye almamız gereken uyarılarmış sizleri seviyorum varolun.
Ay canım okurken yoruldum :) masallah güle güle kullanın inşallah.bende çoğunu tamamladim az bişey kaldı bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüleyecegimKızlaaaarrr:) Benim alacaklarım çok az kaldı çok şükür bir çok şey tamam. Şimdi aşağıda benim aldıklarım, alacaklarım ve hediye gelen ve hediye gelecekler var. Sadece hediye geleceklerin bazılarını aralıkta alın dedim yakınlarıma özellikle elektronikleri. Listeme yazdım onlarıda. Belki size faydası olur diye paylaşmak istiyorum. Aldığım ve alacağım herşeyi iyisi mi kötüsü mü araştırıp tercih ettim. Tabii biz ne alırsak alalım bazen seçimleri bebeğin kendisi yapıyor (bebek bezi gibi) kıyafet konusunda bir sürü hediye geldi ve kendi aldıklarımda var onları yazamadım ama kıyafetler fazla bile. Herşeyden çok çok var. Yanlarında fiyatları yazıyor ama ben çoğu şeyi indirimle kuponla falan aldım. Fiyat yazmasının sebebi bütçemi kontrol edebilmek adına. Aldığım ürünler, adetleri ve markaları yazıyor. Listemde eksik olduğunu düşündüğünüz bir şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim :)
Lohusa pedi, bezi gibi şeyleri hastane vermişti, genellikle veriliyor diye biliyorum. bir de tek kullanımlık alt açma örtüleri çok kullanışlı, onları da tavsiye ederim.Kızlaaaarrr:) Benim alacaklarım çok az kaldı çok şükür bir çok şey tamam. Şimdi aşağıda benim aldıklarım, alacaklarım ve hediye gelen ve hediye gelecekler var. Sadece hediye geleceklerin bazılarını aralıkta alın dedim yakınlarıma özellikle elektronikleri. Listeme yazdım onlarıda. Belki size faydası olur diye paylaşmak istiyorum. Aldığım ve alacağım herşeyi iyisi mi kötüsü mü araştırıp tercih ettim. Tabii biz ne alırsak alalım bazen seçimleri bebeğin kendisi yapıyor (bebek bezi gibi) kıyafet konusunda bir sürü hediye geldi ve kendi aldıklarımda var onları yazamadım ama kıyafetler fazla bile. Herşeyden çok çok var. Yanlarında fiyatları yazıyor ama ben çoğu şeyi indirimle kuponla falan aldım. Fiyat yazmasının sebebi bütçemi kontrol edebilmek adına. Aldığım ürünler, adetleri ve markaları yazıyor. Listemde eksik olduğunu düşündüğünüz bir şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim :)
kızlar su lısteye bı bakarmısınız? sabah evde ne var ne yok döktüm yazdım , yenıdoğan nerdeyse hıc kıyafet yok hep 1-3 0-3 var coğu şey, yenıdogan bı tane 5 lı takım sadece var. Annem de bı kac parca sey alacak aralık gıbı bı onlu bı 5 lı yenıdogan alsak yenıdogan ıcın yeterlı olurmu kı o kadar , eksık gordugunuz neler var su olmalı olur dedıgınız daha al mutlaka tecrubelı anneler @aurora_z A anneveoglusu P PuddingmufsevgisizOlmaz tecrubesızler de olur @Kartanesii8892 @Sevimlipanduf Archpa
Off diş ağrısı zor yaa dr gittin mi nasılsın şimdiCanim benim buralardaiz gece dis agrisi tuttu ölüyorum agridannn sen nasilsin iyimisin
sadece teklı ustler oluyor ya canım uzun kollu body gıbı , 2 tane mınık pantalon aldım onların ustune mesela :) kadıfe kalın battanıye orecek annem bende ınsallah bıtane orcem yeterlı olur onların kalınlıgı herhalde dımı , patıklı alt ve zıbın eklıycem o zman hatta alt ust takım satılanlar var onlardan alırımCanım uuzun kollu çıtçıtlı badi yeni doğan için al
hastane çıkışı 2 tane 10luk 2 tane beşlik takimin olsun
Yün battaniye al dışarı çıkarken gerekir
Üst yazmışsın ne olduğunu anlayamadım
Alt patikli al
Kızlaaaarrr:) Benim alacaklarım çok az kaldı çok şükür bir çok şey tamam. Şimdi aşağıda benim aldıklarım, alacaklarım ve hediye gelen ve hediye gelecekler var. Sadece hediye geleceklerin bazılarını aralıkta alın dedim yakınlarıma özellikle elektronikleri. Listeme yazdım onlarıda. Belki size faydası olur diye paylaşmak istiyorum. Aldığım ve alacağım herşeyi iyisi mi kötüsü mü araştırıp tercih ettim. Tabii biz ne alırsak alalım bazen seçimleri bebeğin kendisi yapıyor (bebek bezi gibi) kıyafet konusunda bir sürü hediye geldi ve kendi aldıklarımda var onları yazamadım ama kıyafetler fazla bile. Herşeyden çok çok var. Yanlarında fiyatları yazıyor ama ben çoğu şeyi indirimle kuponla falan aldım. Fiyat yazmasının sebebi bütçemi kontrol edebilmek adına. Aldığım ürünler, adetleri ve markaları yazıyor. Listemde eksik olduğunu düşündüğünüz bir şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?