- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.346
- 133
Ben dusunmuyorum gereksiz geliyor bana kaynatmak varkenKizlar emzik ve biberonlar icin sterilizator almayi dusunuyor musunuz?
Canım banada 75lik yüklendi açlık 77 1.saat 196 2.saat 147 cıktı sadece ilk saat yüksek cıktı dr diyet vermedi sadece aburcubur beyaz ekmek makarna pilav uzak durmaya çalış dedi bende düzenli ölçüm yaptım hep normal cıktı sekerim değerlerden biri bile yüksek olunca dr tedirgin oluyor sen kendini cok üzme buda şekerini yukseltir75 yuklendi attigim sonuc 75ligin sonucu
Seninde 1.saat yuksek cikmis hatta benden de yuksek cikmis ya egitim arastirmaya gidiyorum simdilik ne pimpiriklermis aslinda iyi birsey ama taktim kafaya gercekten 4 deger yuksek anca sagol cevabin icinCanım banada 75lik yüklendi açlık 77 1.saat 196 2.saat 147 cıktı sadece ilk saat yüksek cıktı dr diyet vermedi sadece aburcubur beyaz ekmek makarna pilav uzak durmaya çalış dedi bende düzenli ölçüm yaptım hep normal cıktı sekerim değerlerden biri bile yüksek olunca dr tedirgin oluyor sen kendini cok üzme buda şekerini yukseltir
Bende eğitim araştırmaya gidiyorum canım yeşillerimize dikkat edersek birşey olmaz ölçümlerini düzenli yap gün içinde bi bardak site bi tatlı kaşığı toz tarçın at sekerin anında duzenlenirSeninde 1.saat yuksek cikmis hatta benden de yuksek cikmis ya egitim arastirmaya gidiyorum simdilik ne pimpiriklermis aslinda iyi birsey ama taktim kafaya gercekten 4 deger yuksek anca sagol cevabin icin
Almadım ben ilkinde kaynatmıştım emzik zor değil de süt sağma makinesinin parçalarını önce bulaşık makinesine atıyordum çıkınca da kaynatmak biraz sıkıcı oluyordu. yine de almam kaynatırım.Kizlar emzik ve biberonlar icin sterilizator almayi dusunuyor musunuz?
28+1 günlükken 1.250gr çıktı dr normal dedi. Hiç ufak demedi. Benim bebeğim kız.Kızlar 28+3 günlükte 1350gram azmı çıkmış biraz kilosu bebeğimin internette çok farklı rakamlar çıkıyor doktorum et yemiyormusun hiç dedi çıkarken randevuden.. Bizimde acelemiz vardı annem rahatsız soramadım protein düşük çıktı kanımda ondan mı dedi bebek ufakmı acaba ondanmı aklıma takıldı
Almadım ben ilkinde kaynatmıştım emzik zor değil de süt sağma makinesinin parçalarını önce bulaşık makinesine atıyordum çıkınca da kaynatmak biraz sıkıcı oluyordu. yine de almam kaynatırım.
İlk kızımda kullandım. Çok çok memnunum kaynatmak kesinlikle iş değil.Kizlar emzik ve biberonlar icin sterilizator almayi dusunuyor musunuz?
Gecmis olsun tedbir elden gerisi Allahtan artikArkadaşlar Az önce geldik serum da taktılar boş serum rahatlatsın benı dıye. önce nst odasına girdim Orada bile Karnınne kadar sert dediler 20dk falan sürdü kasıldım ama hep ordaki cızelge yukarı asagı gıttı hatta kasılırken. dedım ıcımdennbu sancı mı acaba sonra dr.umn odasına gectık sancın yok suan görunurde dedı ama dr.un yanına gırdıgımde de taş kesıldım yürüyemedım. ultrasonla bakalım içimiz rahat etsin dedi gelişimi aynı düzeyde ilerlemeye devam ediyor bir hafta önce gitmiştik biliyorsunuz başgelıs poz. dedı yine. alttan yıne rahım agzı uzunluguna baktı 4.1cm çıktı bebek cok ıyı endışe etme ılaclarını düzenlicem tekrar dedı. Bu haftalar çok önemli Geçen de söylemiştim 3 haftayı atlat diye bu yüzden söylemiştim dedi Bir hafta on gün en az yatıyorsun hiçbir yere gitmiyorsun arabaya bile binmiyorsun yemek yapabilirm ama dedıgmde kızdı eşimle ikisi.Ben de neden öyle Peki sorun yoksa deyınce e bebek dogmaya çalışıyor ondan bu kasılmaların sende cok fazla olmuş ama sancı ve dogumkanalına gırmıs olsaydı korkuturdu bızı dedı ıcın rahat olsun erken doğum riski dediğimiz şey aniden de ortaya çıkan bir şey oldugu ıcın bunun önune gecmeye calısalım babamız da duysun kalkmıyosun yattıgın yerden dedı (çunku ayakta duramyrm kasılmalardan ztn) Allah korusun şimdi Doğum olsa bile sıkıntı olmaz ama gerek yok daha 2kılolardayken olmasın onlemı alalım dedı tansıyon ılacı verdı ekstradan gunde 3tane dedı progestanı 2kez sabah aksam ıcıceksın dedı dıger ılaclara da devammış. Yani şu an hatırladığım Bunlar çok şükür Bebek iyi içim rahatladı gelerek İyi yaptın yine aynı şey olursa yine hemen geliyorsun bu sefer beklemiyorsun saatlerce dedi.. çok sagolun canlar. bir de bu ılacı ıcen var mı kullanan ilk gunler tansıyon dusuklugu yapablr kalkmıosun ayaga dedı ıcınce hıc. ıctım bakalm neler olucak
çok şükür bu haftada bitti canım yaa kaldı 1-2 gün mesai günü izne çıkmamaGünaydın hayırlı cumalar Şükür bir hafta daha bitti ıyi tatiller
gecmıs olsun canım gıderek ıyı yapmıssın bak onelmını aldın en azından bol bol dınlenmeye bak sımdı deArkadaşlar Az önce geldik serum da taktılar boş serum rahatlatsın benı dıye. önce nst odasına girdim Orada bile Karnınne kadar sert dediler 20dk falan sürdü kasıldım ama hep ordaki cızelge yukarı asagı gıttı hatta kasılırken. dedım ıcımdennbu sancı mı acaba sonra dr.umn odasına gectık sancın yok suan görunurde dedı ama dr.un yanına gırdıgımde de taş kesıldım yürüyemedım. ultrasonla bakalım içimiz rahat etsin dedi gelişimi aynı düzeyde ilerlemeye devam ediyor bir hafta önce gitmiştik biliyorsunuz başgelıs poz. dedı yine. alttan yıne rahım agzı uzunluguna baktı 4.1cm çıktı bebek cok ıyı endışe etme ılaclarını düzenlicem tekrar dedı. Bu haftalar çok önemli Geçen de söylemiştim 3 haftayı atlat diye bu yüzden söylemiştim dedi Bir hafta on gün en az yatıyorsun hiçbir yere gitmiyorsun arabaya bile binmiyorsun yemek yapabilirm ama dedıgmde kızdı eşimle ikisi.Ben de neden öyle Peki sorun yoksa deyınce e bebek dogmaya çalışıyor ondan bu kasılmaların sende cok fazla olmuş ama sancı ve dogumkanalına gırmıs olsaydı korkuturdu bızı dedı ıcın rahat olsun erken doğum riski dediğimiz şey aniden de ortaya çıkan bir şey oldugu ıcın bunun önune gecmeye calısalım babamız da duysun kalkmıyosun yattıgın yerden dedı (çunku ayakta duramyrm kasılmalardan ztn) Allah korusun şimdi Doğum olsa bile sıkıntı olmaz ama gerek yok daha 2kılolardayken olmasın onlemı alalım dedı tansıyon ılacı verdı ekstradan gunde 3tane dedı progestanı 2kez sabah aksam ıcıceksın dedı dıger ılaclara da devammış. Yani şu an hatırladığım Bunlar çok şükür Bebek iyi içim rahatladı gelerek İyi yaptın yine aynı şey olursa yine hemen geliyorsun bu sefer beklemiyorsun saatlerce dedi.. çok sagolun canlar. bir de bu ılacı ıcen var mı kullanan ilk gunler tansıyon dusuklugu yapablr kalkmıosun ayaga dedı ıcınce hıc. ıctım bakalm neler olucak
Evet çalışıyorum ama benim 3 haftam var gün sayıyorum . Evde biraz dinlenmek istiyorum artıkçok şükür bu haftada bitti canım yaa kaldı 1-2 gün mesai günü izne çıkmama
sende çalışıyormusun
İki gün önce bende bunu söyledim annemlere. Çocuk oldu mu büyük rahatlık olur benim için. Hem sessiz hem kendi kendine temizliyor. Dip bucak temizliği yok ama günlük için iyi. Normal makineyle haftada 1-2 süpürsek yeterli olur. Sadece fiyatları cok yüksekKizlar kendi kendine evi supuren supurge makinalari cikmisti, hic alip kullananiz oldu mu?Ben bir tane almak istiyorum ama ne kadar ise yariyor bilmiyorum, pek yorumda bulamadim internette.
Sağ ol canım yatmaya alışkın değilim o zor gelecek bana sağ olsun kayınvalidem yemeklerini yapıp çıkarıcam benkalkmıosun dedı gorumcem de gelecek duzenlı olarak temzlıge. benm annemler de.gecmıs olsun canım gıderek ıyı yapmıssın bak onelmını aldın en azından bol bol dınlenmeye bak sımdı de
sağol amin canım. bukasılmalar geçer inşallah hala devam bakalım nezaman gecıcek. Meleğimin iyi olduğunu gördum ya şükürler olsun bilincaltı ıste sabah rüya gördm buhafta dogsa yasamaz deyıp bıseyın ıcınde verdıler kucagıma canımdan can gıttıGecmis olsun tedbir elden gerisi Allahtan artik
Geçmiş olsun canım kalkma yerinden dinlen bol bol ne kadar bebek vaktinde doğarsa okadar iyiArkadaşlar Az önce geldik serum da taktılar boş serum rahatlatsın benı dıye. önce nst odasına girdim Orada bile Karnınne kadar sert dediler 20dk falan sürdü kasıldım ama hep ordaki cızelge yukarı asagı gıttı hatta kasılırken. dedım ıcımdennbu sancı mı acaba sonra dr.umn odasına gectık sancın yok suan görunurde dedı ama dr.un yanına gırdıgımde de taş kesıldım yürüyemedım. ultrasonla bakalım içimiz rahat etsin dedi gelişimi aynı düzeyde ilerlemeye devam ediyor bir hafta önce gitmiştik biliyorsunuz başgelıs poz. dedı yine. alttan yıne rahım agzı uzunluguna baktı 4.1cm çıktı bebek cok ıyı endışe etme ılaclarını düzenlicem tekrar dedı. Bu haftalar çok önemli Geçen de söylemiştim 3 haftayı atlat diye bu yüzden söylemiştim dedi Bir hafta on gün en az yatıyorsun hiçbir yere gitmiyorsun arabaya bile binmiyorsun yemek yapabilirm ama dedıgmde kızdı eşimle ikisi.Ben de neden öyle Peki sorun yoksa deyınce e bebek dogmaya çalışıyor ondan bu kasılmaların sende cok fazla olmuş ama sancı ve dogumkanalına gırmıs olsaydı korkuturdu bızı dedı ıcın rahat olsun erken doğum riski dediğimiz şey aniden de ortaya çıkan bir şey oldugu ıcın bunun önune gecmeye calısalım babamız da duysun kalkmıyosun yattıgın yerden dedı (çunku ayakta duramyrm kasılmalardan ztn) Allah korusun şimdi Doğum olsa bile sıkıntı olmaz ama gerek yok daha 2kılolardayken olmasın onlemı alalım dedı tansıyon ılacı verdı ekstradan gunde 3tane dedı progestanı 2kez sabah aksam ıcıceksın dedı dıger ılaclara da devammış. Yani şu an hatırladığım Bunlar çok şükür Bebek iyi içim rahatladı gelerek İyi yaptın yine aynı şey olursa yine hemen geliyorsun bu sefer beklemiyorsun saatlerce dedi.. çok sagolun canlar. bir de bu ılacı ıcen var mı kullanan ilk gunler tansıyon dusuklugu yapablr kalkmıosun ayaga dedı ıcınce hıc. ıctım bakalm neler olucak
Canım cok geçmiş olsun yat dinlen doktorunu dinle inşallah zamanında gelir yavrunArkadaşlar Az önce geldik serum da taktılar boş serum rahatlatsın benı dıye. önce nst odasına girdim Orada bile Karnınne kadar sert dediler 20dk falan sürdü kasıldım ama hep ordaki cızelge yukarı asagı gıttı hatta kasılırken. dedım ıcımdennbu sancı mı acaba sonra dr.umn odasına gectık sancın yok suan görunurde dedı ama dr.un yanına gırdıgımde de taş kesıldım yürüyemedım. ultrasonla bakalım içimiz rahat etsin dedi gelişimi aynı düzeyde ilerlemeye devam ediyor bir hafta önce gitmiştik biliyorsunuz başgelıs poz. dedı yine. alttan yıne rahım agzı uzunluguna baktı 4.1cm çıktı bebek cok ıyı endışe etme ılaclarını düzenlicem tekrar dedı. Bu haftalar çok önemli Geçen de söylemiştim 3 haftayı atlat diye bu yüzden söylemiştim dedi Bir hafta on gün en az yatıyorsun hiçbir yere gitmiyorsun arabaya bile binmiyorsun yemek yapabilirm ama dedıgmde kızdı eşimle ikisi.Ben de neden öyle Peki sorun yoksa deyınce e bebek dogmaya çalışıyor ondan bu kasılmaların sende cok fazla olmuş ama sancı ve dogumkanalına gırmıs olsaydı korkuturdu bızı dedı ıcın rahat olsun erken doğum riski dediğimiz şey aniden de ortaya çıkan bir şey oldugu ıcın bunun önune gecmeye calısalım babamız da duysun kalkmıyosun yattıgın yerden dedı (çunku ayakta duramyrm kasılmalardan ztn) Allah korusun şimdi Doğum olsa bile sıkıntı olmaz ama gerek yok daha 2kılolardayken olmasın onlemı alalım dedı tansıyon ılacı verdı ekstradan gunde 3tane dedı progestanı 2kez sabah aksam ıcıceksın dedı dıger ılaclara da devammış. Yani şu an hatırladığım Bunlar çok şükür Bebek iyi içim rahatladı gelerek İyi yaptın yine aynı şey olursa yine hemen geliyorsun bu sefer beklemiyorsun saatlerce dedi.. çok sagolun canlar. bir de bu ılacı ıcen var mı kullanan ilk gunler tansıyon dusuklugu yapablr kalkmıosun ayaga dedı ıcınce hıc. ıctım bakalm neler olucak
Arkadaşlar Az önce geldik serum da taktılar boş serum rahatlatsın benı dıye. önce nst odasına girdim Orada bile Karnınne kadar sert dediler 20dk falan sürdü kasıldım ama hep ordaki cızelge yukarı asagı gıttı hatta kasılırken. dedım ıcımdennbu sancı mı acaba sonra dr.umn odasına gectık sancın yok suan görunurde dedı ama dr.un yanına gırdıgımde de taş kesıldım yürüyemedım. ultrasonla bakalım içimiz rahat etsin dedi gelişimi aynı düzeyde ilerlemeye devam ediyor bir hafta önce gitmiştik biliyorsunuz başgelıs poz. dedı yine. alttan yıne rahım agzı uzunluguna baktı 4.1cm çıktı bebek cok ıyı endışe etme ılaclarını düzenlicem tekrar dedı. Bu haftalar çok önemli Geçen de söylemiştim 3 haftayı atlat diye bu yüzden söylemiştim dedi Bir hafta on gün en az yatıyorsun hiçbir yere gitmiyorsun arabaya bile binmiyorsun yemek yapabilirm ama dedıgmde kızdı eşimle ikisi.Ben de neden öyle Peki sorun yoksa deyınce e bebek dogmaya çalışıyor ondan bu kasılmaların sende cok fazla olmuş ama sancı ve dogumkanalına gırmıs olsaydı korkuturdu bızı dedı ıcın rahat olsun erken doğum riski dediğimiz şey aniden de ortaya çıkan bir şey oldugu ıcın bunun önune gecmeye calısalım babamız da duysun kalkmıyosun yattıgın yerden dedı (çunku ayakta duramyrm kasılmalardan ztn) Allah korusun şimdi Doğum olsa bile sıkıntı olmaz ama gerek yok daha 2kılolardayken olmasın onlemı alalım dedı tansıyon ılacı verdı ekstradan gunde 3tane dedı progestanı 2kez sabah aksam ıcıceksın dedı dıger ılaclara da devammış. Yani şu an hatırladığım Bunlar çok şükür Bebek iyi içim rahatladı gelerek İyi yaptın yine aynı şey olursa yine hemen geliyorsun bu sefer beklemiyorsun saatlerce dedi.. çok sagolun canlar. bir de bu ılacı ıcen var mı kullanan ilk gunler tansıyon dusuklugu yapablr kalkmıosun ayaga dedı ıcınce hıc. ıctım bakalm neler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?