Kanamana bağlı olarak değişir belki normal ped yeterli gelir. ben sezeryan oldum ilk hafta yoğundu kanamam hastaneden verdikleri kalın kalın ped benzeri şeyleri kullanmıştım sonra 10 ay regl olmadım zaten :)Tek kullanımlık alt açma ekledim canım listeye :) lohusa pedi diğer günlerde kullanırım diye 10 lu alacağım. Sanırım diğer günlerde normal ped kullanacağız tam bilmiyorum gerçi :)
Canim bende lekelenme olmuştu, doktora gittiğimde rahim duvarı kalınlaşmış hamile olabilirsin dedi. Kan testi yaptrdm aynı gün sabah akşam ama negatif çıktı. Adetime 10 gün vardı ama kanda cikmadi Adete beş gün kala silik çizgiyle öğrenmiş oldum. İnşallah seninde gönlüne göre olurKızlar merhaba geçen hafta Perşembe günü doktora vajinal kanama kaşıntı ve idrar sıklığı şikayetiyle gittim muayenede yumurtamın çok güzel olduğunu hamile olma ihtimalimin olduğunu söyleyerek bir kan testi istedi adetim yeni bitmişti bir hafta olmuştu biteli bu yüzden üç dört gün bekleyerek pazartesi günü kan testi yaptırdım 0.28 çıktı hcg ve bu gün tekrar doktora gittim muayenede yine hamile olabileceğimi rahim duvarımın kalınlaştığını yumurtamın da çatladığını söyledi kan testi istedi doktor çıkmak üzereydi kanı vermedim yarın vereceğim ama aynı zaman da hamile gibi belim ve kasıklarım da ağrıyor var mı hcg sıfırın altında çıkıp sonra yükselen ?? Hamile olabilir miyim acaba
benımde dun gece cok agrılarım basladı butun gun gece 10 bucuga kadar oturur vazıyette durdugum ıcındır belkıde bılmıyırum , alt karnım cok acıdı sancıdı 3 4 kez degısık aralıklarla kasılma geldı Rabbım yardım etsın hepımıze ınsallah ust bacaklarım tum gece delı gıbı agrıdı , artık yavasatan zorlamaaya basladı bel agrım en basından berı var onu saymıyorumAynenbi de bebek kıyafetlerini yıkama ütüleme işini sakın sonraya bırakma çok zor oluyormuş bugün biraz yıkadım ama canım çıktı daha yarısından çoğu duruyo havalarda kötü kurumaları 2 günü alır zaten sonra bi de ütüsü var bu işin o kadar rahat geldim ki 30. Haftaya hala fıldır fıldır avm çarşı pazar geziyordum son bir haftadır ben bayağı doğuracak moda geldim resmen hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim
ilk aylarda vermiştim, bulantım olmuştu ama başlangıç kiloma göre 11 kilo aldım. toplamda çok değil ama son 2 ayda çok hızlı gitti diyor doktor, haklı da çünkü 8 kg son iki ayda. bu gidişle daha da ivmelenerek gidicem.toplamda kac kılo aldın ?
Daha şimdiden nerdeyse 2 kilo umarım geçmez 4 kiloyukılosu 4 kıloyu gecmedıkten sonra normal dogum olur catın musaıtse uun boylu olmasının sorun yartacagını zannetmıyorum:)
Abur cubur bizde kilo yaptığı gibi bebişi de etkiliyor tabi.. benim de canım son zamanlarda inanılmaz tatlı çekiyor ya hayırlısı :) bakalım doğuma kadar kaç kilo olacak tosuncuklardaha smdıden sorun olmaz canm bence benım de gecen cumabebegıme gore 33.hafta gorunurken 2005 kılo 44cmdı sadece hersefernde cokfazla yeme dıypr dr.um aburcubur vs tarzı korkma yanı
benimki de makat duruşta, benim de adet sancısı gibi ağrılarım yoğundu o bölgede. ayaklarıyla yapıyor bebek dedi doktor.Ah be güzelim bu durumu en iyi ben bilirim... 4üncü ayımdan itibaren çoolk şiddetli bir şekilde yaşıyorum bunu bebeğim makat duruşta olduğu için ekstra ekstra baskı yapıyormuş hatta acıdan kaç gün ağladım.. Artık alıştım dahada çoğaldı
Bende 11kg aldim daha da artarak ilerlicek gibi duruyor:))) benim hic bulantim da olmadi hic kilo da veremedim basta :)) su an tek sansim basta kilolu kalmamam:) hala 38bedenim 40 yakindir heralde :)))ilk aylarda vermiştim, bulantım olmuştu ama başlangıç kiloma göre 11 kilo aldım. toplamda çok değil ama son 2 ayda çok hızlı gitti diyor doktor, haklı da çünkü 8 kg son iki ayda. bu gidişle daha da ivmelenerek gidicem.
Canim genelde temassizlar da olcum yanlis cikiyor klasik bildigimiz dijitaller daha iyi diyorlar ben de ondan var :))Baktim canimda onlarda soru sorma tarzinda olmuş kullanan varmi falan diye
Canım günaydın, nasıl oldun geçti mi sancıların iyi misinCanım ben de bundan korkuyorum o sıklık azaldı ama hala var yarm saatte bıre indi geçmiyor ama uyumaya korkuyrm sanrm uyuyamam sabaha dek beklemeyı dusunyrm hic gecmezse gdecegım hastne 2km uzagımzda arabamzla anca 1dk. oyuzden gözlemlıyorum artık uyuyakaşırsak da esımı kaldırırm hemen gıderız dıye dusundum. kızım da kıpır kıpır saatlerdır bıskıntı yok hareket acısından Allahtan gercı dogum olcagı zmam bebek harektlerı nasıl olur onu da blmyrm ya
Hadi yaa 10 ay aman AllahımKanamana bağlı olarak değişir belki normal ped yeterli gelir. ben sezeryan oldum ilk hafta yoğundu kanamam hastaneden verdikleri kalın kalın ped benzeri şeyleri kullanmıştım sonra 10 ay regl olmadım zaten :)
Canim genelde temassizlar da olcum yanlis cikiyor klasik bildigimiz dijitaller daha iyi diyorlar ben de ondan var :))
Bir de araştırırken kulaktan ölçerlerin 6 aya kadar bebek kulağı için sağlıksız olduğunu okumuştum. kulakları çok küçük olduğu için zarar verebiliyormuş. Aynı zamanda kulakta enfeksiyon olduğu zaman da kullanılmaması gerekiyormuş çocuklarda. Bazı Temassızlarda da ölçtüğün mesafe farkediyor. Bi metre mesafeden de ölçebiliyor örneğin ama o zmn ölçüm değişeceği için mesafeyi belirtmek gerekiyor cihaza falan onlar biraz karışık gelmişti bana.Anladim kuzum saolasin
Temaslı dijital nasîl oluyor ki hiç duymamiştim kuZum bi eski bizim kullandigimiz koltuk altı olanlar kulaktan olcum yapan ve temassiz uc cesit degilmi ??Canim genelde temassizlar da olcum yanlis cikiyor klasik bildigimiz dijitaller daha iyi diyorlar ben de ondan var :))
Şans isi galiba ben kulaktan falan dusunmemistim alnindan temassiz olanlardan bakalim nasibimize ne cikarsaBir de araştırırken kulaktan ölçerlerin 6 aya kadar bebek kulağı için sağlıksız olduğunu okumuştum. kulakları çok küçük olduğu için zarar verebiliyormuş. Aynı zamanda kulakta enfeksiyon olduğu zaman da kullanılmaması gerekiyormuş çocuklarda. Bazı Temassızlarda da ölçtüğün mesafe farkediyor. Bi metre mesafeden de ölçebiliyor örneğin ama o zmn ölçüm değişeceği için mesafeyi belirtmek gerekiyor cihaza falan onlar biraz karışık gelmişti bana.
Bebimkisi geçen hafta döndü doğum pozisyonuna ama geçen haftaya kadar hep makat duruştaydı ve çok korkuyordum dönmez yeri dar diye.. Şimdi poposu gitti başı geldi ağrı aynı devam yani :)benimki de makat duruşta, benim de adet sancısı gibi ağrılarım yoğundu o bölgede. ayaklarıyla yapıyor bebek dedi doktor.
bencede cok degıl canım ama tabı onlem alabılıyorsan ne guzel :)odemım cok beımdeilk aylarda vermiştim, bulantım olmuştu ama başlangıç kiloma göre 11 kilo aldım. toplamda çok değil ama son 2 ayda çok hızlı gitti diyor doktor, haklı da çünkü 8 kg son iki ayda. bu gidişle daha da ivmelenerek gidicem.
duygusallık, depresiflik falan tavandı zaten regl olmamaktan mı diye düşünmemiştim doğrusu :) ama olunca vücudum çok rahatladı, şişlik azaldı falan. tabi hemen olup öyle devam edenler de oluyor, kişiye göre değişiyor.Hadi yaa 10 ay aman AllahımRegl insanı rahatlatan bir şey aslında regl olmayınca stres sinir patlama oluyor insanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?