2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tek kullanımlık alt açma ekledim canım listeye :) lohusa pedi diğer günlerde kullanırım diye 10 lu alacağım. Sanırım diğer günlerde normal ped kullanacağız tam bilmiyorum gerçi :)
Kanamana bağlı olarak değişir belki normal ped yeterli gelir. ben sezeryan oldum ilk hafta yoğundu kanamam hastaneden verdikleri kalın kalın ped benzeri şeyleri kullanmıştım sonra 10 ay regl olmadım zaten :)

Canim bende lekelenme olmuştu, doktora gittiğimde rahim duvarı kalınlaşmış hamile olabilirsin dedi. Kan testi yaptrdm aynı gün sabah akşam ama negatif çıktı. Adetime 10 gün vardı ama kanda cikmadi Adete beş gün kala silik çizgiyle öğrenmiş oldum. İnşallah seninde gönlüne göre olur

benımde dun gece cok agrılarım basladı butun gun gece 10 bucuga kadar oturur vazıyette durdugum ıcındır belkıde bılmıyırum , alt karnım cok acıdı sancıdı 3 4 kez degısık aralıklarla kasılma geldı Rabbım yardım etsın hepımıze ınsallah ust bacaklarım tum gece delı gıbı agrıdı , artık yavasatan zorlamaaya basladı bel agrım en basından berı var onu saymıyorum

daha smdıden sorun olmaz canm bence benım de gecen cumabebegıme gore 33.hafta gorunurken 2005 kılo 44cmdı sadece hersefernde cokfazla yeme dıypr dr.um aburcubur vs tarzı korkma yanı
Abur cubur bizde kilo yaptığı gibi bebişi de etkiliyor tabi.. benim de canım son zamanlarda inanılmaz tatlı çekiyor ya hayırlısı :) bakalım doğuma kadar kaç kilo olacak tosuncuklar

benimki de makat duruşta, benim de adet sancısı gibi ağrılarım yoğundu o bölgede. ayaklarıyla yapıyor bebek dedi doktor.

Bende 11kg aldim daha da artarak ilerlicek gibi duruyor:))) benim hic bulantim da olmadi hic kilo da veremedim basta :)) su an tek sansim basta kilolu kalmamam:) hala 38bedenim 40 yakindir heralde :)))

Canım günaydın, nasıl oldun geçti mi sancıların iyi misin

Kanamana bağlı olarak değişir belki normal ped yeterli gelir. ben sezeryan oldum ilk hafta yoğundu kanamam hastaneden verdikleri kalın kalın ped benzeri şeyleri kullanmıştım sonra 10 ay regl olmadım zaten :)
Hadi yaa 10 ay aman Allahım Regl insanı rahatlatan bir şey aslında regl olmayınca stres sinir patlama oluyor insanda

Anladim kuzum saolasin
Bir de araştırırken kulaktan ölçerlerin 6 aya kadar bebek kulağı için sağlıksız olduğunu okumuştum. kulakları çok küçük olduğu için zarar verebiliyormuş. Aynı zamanda kulakta enfeksiyon olduğu zaman da kullanılmaması gerekiyormuş çocuklarda. Bazı Temassızlarda da ölçtüğün mesafe farkediyor. Bi metre mesafeden de ölçebiliyor örneğin ama o zmn ölçüm değişeceği için mesafeyi belirtmek gerekiyor cihaza falan onlar biraz karışık gelmişti bana.

Canim genelde temassizlar da olcum yanlis cikiyor klasik bildigimiz dijitaller daha iyi diyorlar ben de ondan var :))
Temaslı dijital nasîl oluyor ki hiç duymamiştim kuZum bi eski bizim kullandigimiz koltuk altı olanlar kulaktan olcum yapan ve temassiz uc cesit degilmi ??

Şans isi galiba ben kulaktan falan dusunmemistim alnindan temassiz olanlardan bakalim nasibimize ne cikarsa

benimki de makat duruşta, benim de adet sancısı gibi ağrılarım yoğundu o bölgede. ayaklarıyla yapıyor bebek dedi doktor.
Bebimkisi geçen hafta döndü doğum pozisyonuna ama geçen haftaya kadar hep makat duruştaydı ve çok korkuyordum dönmez yeri dar diye.. Şimdi poposu gitti başı geldi ağrı aynı devam yani :)

bencede cok degıl canım ama tabı onlem alabılıyorsan ne guzel :)odemım cok beımde

Hadi yaa 10 ay aman Allahım Regl insanı rahatlatan bir şey aslında regl olmayınca stres sinir patlama oluyor insanda
duygusallık, depresiflik falan tavandı zaten regl olmamaktan mı diye düşünmemiştim doğrusu :) ama olunca vücudum çok rahatladı, şişlik azaldı falan. tabi hemen olup öyle devam edenler de oluyor, kişiye göre değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…