- 27 Temmuz 2015
- 314
- 485
- 103
Hayir canim ben seker yuklemesi yaptirmadigim icin merak etti dr 3 gunluk olcum istedi o yuzden yani:)Sende de mi gebelik sekeri cikmisti diyet mi yaptın da düştü
35+5 2670g 46cm doğdu etrafimdakiler kucaklamaya korkuyordu okadar miniktiki yeni dogan coraplari bileginde durmuyordu ama 1 ayin sonunda oglum 4 kilo olmustu cok cabuk toparliyorlar önemli olan ciğer gelişimi onu tamamladıysa kuvez e falan girmiyor biz cok şükür bir sıkıntı yasamadikcanım kac kılo ıdı kılosu dogdugunda dr.um da sımdı doğsa bıle sıkkntı olmaz merak etme korkma ama rısk yok rısk olmasn dye onlem al ıstırahat etmek zorundasn dedı. bız de 36yı tamamlayalım ınsallah ❤
Ya benimki 28+5 arkadaş 1071 gr doktor çok küçük dedi o kadar moralim bozulduki28+1 günlükken 1.250gr çıktı dr normal dedi. Hiç ufak demedi. Benim bebeğim kız.
Peki benim en çok merak ettıgım şu nedeni var mıydı oyle dogması gerektıgı ıcın mı doğdu gercı 36haftalıkken normal oluyormus dedıgın gb artık miadı doluyormus gelısımnde. biz de tevekkül edicez artık. dısarda daha cabuk toparlarmıs ztn bebekler. emzirirken nasıl tutacagımı bılemem bn de ona cok korkarım encok kucuk dogsa35+5 2670g 46cm doğdu etrafimdakiler kucaklamaya korkuyordu okadar miniktiki yeni dogan coraplari bileginde durmuyordu ama 1 ayin sonunda oglum 4 kilo olmustu cok cabuk toparliyorlar önemli olan ciğer gelişimi onu tamamladıysa kuvez e falan girmiyor biz cok şükür bir sıkıntı yasamadik
Valla gülüm öyle bir yapiyorsunki allah o iç güdüyü bize veriyor oğlumu annemle kayinvalidem yıkayalım dedim ikisi birbirine baktı biz korkarız dokunamayız diye ben resmen tek başına yikadin oğlumu sorsan birinin 3 birinin 2 cocugu var :) sende yapıcaksın hic korkmaPeki benim en çok merak ettıgım şu nedeni var mıydı oyle dogması gerektıgı ıcın mı doğdu gercı 36haftalıkken normal oluyormus dedıgın gb artık miadı doluyormus gelısımnde. biz de tevekkül edicez artık. dısarda daha cabuk toparlarmıs ztn bebekler. emzirirken nasıl tutacagımı bılemem bn de ona cok korkarım encok kucuk dogsa
helal olsun canım ya e senın canın zaten O gücü.bulmussun neguzel ıns erken gelmez de gelrse ben de yapablrm ınsallah csnımmValla gülüm öyle bir yapiyorsunki allah o iç güdüyü bize veriyor oğlumu annemle kayinvalidem yıkayalım dedim ikisi birbirine baktı biz korkarız dokunamayız diye ben resmen tek başına yikadin oğlumu sorsan birinin 3 birinin 2 cocugu var :) sende yapıcaksın hic korkma
6 gun aralıkla olan olcumlerde pek dogruluk payı cok azdır sonucta pozs gore bıle degısıyor bu olcumler belkı oncekınde fazla olctu yada sımdı az olctu bellı olmaz , ama dr banudan dınledıgım kadarıyla 32 den sonra bebekler haftada 200 ıle 300 gram alarak daha da hızlı buyuyormusya buarada benim bebiş 6gunde sadece 90gram almış normal mi enson 4haftada 900gram almıstı ekim ayına göre.. smdı 1haftada 90gram azgeldı bana. biyerde de okumustum son 3haftaya dek yine kılo alımı azalacak dıye anlamadım normal mı 6gunde 90gram alması eşim soyledı smdı ben oan küsüratı duymamısım acil hastaydım ya ztn aklıma dahı gelmedı sormak detayları. yoksa ölçüm müacele oldu :)
cok gecmıs olsun canım hıc bılgım yok ınsaAllah duzelır saglıcakla dogarMrb kızlar bana yardımcı olun bebegimde yeni öğrendim kalp ritim bozukluğu varmış her hafta kontrole çağırdı yaşayan varmı aranızda çok korkuyorum
tamam canım sağolasın ozaman ben dıkkate almayayım pek zaten taş gbydm ultrasona gırdımdede. cok acele gelıstı hersey aralık başında neolacak onu baz alayım ben cnku dedıgın gb 900gram aldı bıayda enson6 gun aralıkla olan olcumlerde pek dogruluk payı cok azdır sonucta pozs gore bıle degısıyor bu olcumler belkı oncekınde fazla olctu yada sımdı az olctu bellı olmaz , ama dr banudan dınledıgım kadarıyla 32 den sonra bebekler haftada 200 ıle 300 gram alarak daha da hızlı buyuyormus
Doğru olcun yapılmamıştır canım bi sıkıntı olsa herzamn gittiğin doktorun seni uyarırdı canını sikmaya buarada benim bebiş 6gunde sadece 90gram almış normal mi enson 4haftada 900gram almıstı ekim ayına göre.. smdı 1haftada 90gram azgeldı bana. biyerde de okumustum son 3haftaya dek yine kılo alımı azalacak dıye anlamadım normal mı 6gunde 90gram alması eşim soyledı smdı ben oan küsüratı duymamısım acil hastaydım ya ztn aklıma dahı gelmedı sormak detayları. yoksa ölçüm müacele oldu :)
gecmıs olsun smdı ben bnu arastırıyodum adalat crono verdı dr.um da bana bugun kasılmalarım dün naksamdan viberı gecmıyor dıye. sımdı okudum plesanta prevıada da verılıyomus bu ılac sana verıldı mı pekı bu tıp ılac.Kızlar hayırlı akşamlar. Bende plesenta previa var maalesef. Kanama yaşadım geçenlerde. Dr um kan sulandırıcı iğneyi (hibor) bıraktırdı. Tek genim (Faktör ll) heterozigot diğerleri normal. Kanama nedeniyle kan sulandırıcı bırakan var mı.
Hayır canım vermedi dr um. İlacın ismini duymuştum. Bana iğneyi bıraktırdı sadece progestan alıyorum ağızdan haftada bir de proluton depot yaptırıyorum. Genimin biri Heterozigot diye gerek yok dedi bıraktırdı. Tüp bebek dr um gebelik boyunca kullan demişti. Arada kaldım resmen. Adalat sorsam mı dr agecmıs olsun smdı ben bnu arastırıyodum adalat crono verdı dr.um da bana bugun kasılmalarım dün naksamdan viberı gecmıyor dıye. sımdı okudum plesanta prevıada da verılıyomus bu ılac sana verıldı mı pekı bu tıp ılac.
Sende de mi previa var yoksa sadece kasılma için mi verdi.gecmıs olsun smdı ben bnu arastırıyodum adalat crono verdı dr.um da bana bugun kasılmalarım dün naksamdan viberı gecmıyor dıye. sımdı okudum plesanta prevıada da verılıyomus bu ılac sana verıldı mı pekı bu tıp ılac.
canım baktım plasenta prevıaya plasenta ıle alakalı bıdurum sanırım allahım şifa versın ya ben de kasılmalarm ıle gıttım sorun yok dedı ama bana adalatı verdı baktım arastrdm kasılma ıcım cokkullanmıslar bır de brkacyerde plasenta prevıa ıcın kullanılıyor yazıyordu senın msjını görunce sormak ıstedm dr.un dha ıyı blr tabı gereklı olsa soyleyeblrdı sna. Allahım sıfa versın benım karsıma cıktı tesadufen senın durumla esdeger olup kullananlsrı okudum azonce de ıstersen bısor tabı tam amacnı da anlamdım ılacın ben de ztnHayır canım vermedi dr um. İlacın ismini duymuştum. Bana iğneyi bıraktırdı sadece progestan alıyorum ağızdan haftada bir de proluton depot yaptırıyorum. Genimin biri Heterozigot diye gerek yok dedi bıraktırdı. Tüp bebek dr um gebelik boyunca kullan demişti. Arada kaldım resmen. Adalat sorsam mı dr a
yok canım azonce msjlarda denk geldım ılacı arastrrken bi sorun yok benım kasılmalarım dunden berı cok. kasılma onlesın diye verdi ılacı da. heralde kasılma artarsa rıske kdr gdebılıyorSende de mi previa var yoksa sadece kasılma için mi verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?