Ben hic kasinmiyorumda..insallah olmaz..amin :)en temeli bol su cıdden cildin nemini kuruması için su içmemiz lazım çok ben çok şükür çok seviyorum Hatta çok fazla içiyorum normalden Benim de incecik bile maşallah diyeyim çatlağım olmadı Üstelik Sağlık Ocağı ebeleri psikolojik baskı yaptı bana sen zayıfsın Karnın çok çıkmış fena gerilir çatlarsın diye moralimi bozmuşlardı düşüncesizler ama şükür olmadı. Kremim de çoketkılı kaşınmamı engellıyor onun da payı oldugunu düşünüyorum genetık tabı bıraz da. son bır haftada bıle olabılıyormus ınsallah olmaz bızde
inşallah canım maşallahBen hic kasinmiyorumda..insallah olmaz..amin :)
Az once her cumartesi yaptigim toz al, ev supur, sil, camasirlari katla islemini yaptim . Belim kalcam koptu gitti ki evim kucuk yani30.hafta milat gibiydi 30 dan sonra her sey degisti. Gece uykusuzluk, bel kalca agrilari, iki dkda nefes nefese kalmak :)
Evet genelde öyle hapın etkisi uzun sürüyormuş ama benmki hapıda 36 da kesicek ondanda tedirgin oldum biraz. Erken gelme gibi bi durum olursa falan dedm ama gelmez skntı olmaz falan dedi. Hayırlısı artık. Genelde 32 en geç 34 te bıraktıranları okudum bende 36 geç gibi geliyo ama bakcaz artık sağ salim kavuşalım inşallahBoyle igne ve hapi birlikte kullananlarin yazilarina denk geldim hep hapi once biraktirip igneyi daha sonra bıraktıriyor dr lar demekki sorun hapta igne pek sıkıntılı degil
ben gece emzıklerınden aldımBen de avent air ultra soft aldım. Soothie bana komik geliyo tipibi de yine avent'in ortodontik gece emziklleri var. Bunun esprisi sadece karanlıkta parlaması mı
sayılı gun dıyorum mumkunse cabuk geccsıın D:Merhaba hatunlar
Evi biraz süpürdüm eşimle çamaşır astım bittim eşim oglanla basket çalışmasına gitti ben evde dinleniyorum verdiğim siparişler geldikce mutlu oluyorum
@Ytmz güle güle kullanın canım takı yastiginizi
Papatyamaviss bende senin gibi şafak sayar gibi izne çıkacağım günü bekliyorum
@Kartanesii8892 veDido44 nasılsınız
valla benımde hersey posetlerde duruyorÇok şükür iyiyiz hemsom bugün bebegim gayet hareketli inşallah hep böyle devam eder salı gününe randevumuz var sezeryan icin gün alicaz bakalım gününü bekleyecekmi sipalar ben kıyafet alışverişini bitirdim ama hiçbirşeyi yerlestiremedim yatak odamızın dolapları maf oldu yenisini aldik 2 haftaya gelicek şimdi onun dersindeyim yerlesebilcekmiyim yetisicekmi diye siz negüzel yerlesiyosunuz benim hersey poşetlerde bekliyor
ben de sureklı oturup uzanmaktan sıkıldımAl benden de o kadar30'dan sonra bana da bi haller oldu. Bugun yine kalçam çok ağrıyo hiçbir şey yapmamama rağmen
Kesinlikle katılıyorum 30 haftaya kadar resmen seke seke yürüyordum ne güzel hamileyim hiç bi ağrım yok diye diye :)) şimdi topallaya topallaya yürüyorum sol kalçama vuran ağrıdanAz once her cumartesi yaptigim toz al, ev supur, sil, camasirlari katla islemini yaptim . Belim kalcam koptu gitti ki evim kucuk yani30.hafta milat gibiydi 30 dan sonra her sey degisti. Gece uykusuzluk, bel kalca agrilari, iki dkda nefes nefese kalmak :)
Benimkide sözde 2 haftaya gelicek canım inşallah vaktinde gelirde su mobilyalar bi rahat nefes alırızvalla benımde hersey posetlerde duruyoroda aralıkta gelecek cok sukur boyası yapıldı en azından dıyorum
Bnmde başladı bu hafta yatarken değil ama ayakta çok sık kasılma yaşıyorum Dr um artık çok normal sık sık olucak yormayacaksın Kendini dedi ama ister istemez yoruluyorumben de sureklı oturup uzanmaktan sıkıldımkasılmalarım çok can sıkıcı. Alıstırma kasılmaları sık olmaz denıyor ya beni de bulan bu sık kasılmalar neden acaba isyan etmiş gb olmak da ıstemıyoeum ama iki adım atayım sureklı kasılıyorum yatarken de oyle.
peki mesela ne sıklıkta oluyor ben ilaca basladım 2gundur duzenlı olarak gelıyor gezmek yasak evde ıs yapmak bıle yasak şu 2hafta. artık doğmaya calısıyormuş şükür kanala fln gırmemıs ama cok canım yanıyor kasılma anlarımda cıldım ztn cok gergın. ortalama 10dkda bır kasılıyorum resmenBnmde başladı bu hafta yatarken değil ama ayakta çok sık kasılma yaşıyorum Dr um artık çok normal sık sık olucak yormayacaksın Kendini dedi ama ister istemez yoruluyorum
Hapı 34. Haftada bırakacağım. İğne Doğuma kadar devamNe zaman bırakman konusunda bişiy dedi mi doktorun bana hapı bıraktırdı 30 dolunca
Iyim cok sukur canimIs yapiyorum suan dinlenme moduna gectim birazdan yine kalkacam sen napiyorsun iyi misin
sagol canim annen bu islerle mi ugrasiyoson bır hafta dogum ıznı ıcın gun sayıyorum valla benbenımde 26 sında gıdıcem daha var valla benım annem yapacak yastıgı gule gule kullan ınsallah :)
tesekkur ederim canimMerhaba hatunlar
Evi biraz süpürdüm eşimle çamaşır astım bittim eşim oglanla basket çalışmasına gitti ben evde dinleniyorum verdiğim siparişler geldikce mutlu oluyorum
@Ytmz güle güle kullanın canım takı yastiginizi
Papatyamaviss bende senin gibi şafak sayar gibi izne çıkacağım günü bekliyorum
@Kartanesii8892 veDido44 nasılsınız
İnşallah normal olur ben o deneyimi yaşamayı çok istiyorumEvet benmkide o düşüncede duruma göre bakarız dedi. Genelde bizler normal yapamayız düşüncesi varda ama neyseki yalnız değilmişim :)
Ben eğer çok ayakta kalırsam oluyor cnm canımı çok yakmıyor ama yine de korkuyorum iş yapamıyorum zaten hemen belim ağrıyor çocukta kasılıyor 10 dk iş yaparsam yarım saat yatıyorum ayakta kalınca bnm de öyle 10 dk da bir oluyorpeki mesela ne sıklıkta oluyor ben ilaca basladım 2gundur duzenlı olarak gelıyor gezmek yasak evde ıs yapmak bıle yasak şu 2hafta. artık doğmaya calısıyormuş şükür kanala fln gırmemıs ama cok canım yanıyor kasılma anlarımda cıldım ztn cok gergın. ortalama 10dkda bır kasılıyorum resmen
Olleeeyy yasassiinnDoğumdan 3 gün sonra indi canım :) Hatta eski kilosuna dönmüş gibi oldu hepsi şişlikmiş demek :))))
Digeri ucuz canim belediyenin hastanede verdigi hosgeldik bebek paketindede oluyor 10 15tl birseyBen de temassız aldım. Bide koltuk altından ölçülen termometre de bakım setinden çıkmıştı. İkisini de kullanacağım ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?