- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
kuzum sagoll nasılsın iyi misin gelişmeler nedir❤Çok tatlılar :))
Maşallah hepsi çok güzeller.kızlarr daha pompa vs eksık var ablamdan alıcam bebegımn 2.hast çıkısı kaynanamda ya bi iki battabıye de.gelsee bi hepsi dısarda bekliyor dünden beri tozlanmadan verseler barı bavulumubakım çantama koyucam bezleri.bakım ürünlerini bıberonları fln. dıgrlerı bavula. daha hastane süslemeleri beklıyor bır kösede onlar ıcın de ayrı bı canta yapmak lazım hastane çantama koymayacağım lohusa kıyafetimle kızımın çıkışını. daha kızımın ismini yazdırcaz pikocuda of çıkma yasagım geçsin artık
Sen çantanı hazırladın mi?Geçmiş olsun canım biz seninle aynı ilerliyoruz sanırım. Bende cumartesi gecesi 3 de kanamayla yattım dün çıktım hastaneden. Bu previa totalis doğurana kadar yapacakmış bunu. Dr. durduramadığımız bir kanama olana dek bebeğe dokunmayacağız dedi. Sende durum ne?
benim kasılmalarım çoktu geçen hafta 19saat çektim gecmeyınce gittik çok şükür riskli bir şey yok kanala girme durumu da yoktu sancı da çıkmadı ama ayakta Durdukça kasılıyorum Ve o an çok sancım oluyor Doktorum ilaç verdi O da tansiyon düşürüyor içince kalkamıyorum tedbir amaçlı Bir hafta on gün yatış verdi Canım Doktor Tabii ben dinlemiyorum eşim de kızıyor evde kalktığım için ama o kadar da yapamıyorum şükür ilaçlar azalttı kasılmalarımı. genelde alıştırma kasılmaları olur ya bende o sık oluyor Dikkat etmezsem riskli hal alır diye çıkamıyorum işte. teşekkür ederım buarada canmmMaşallah hepsi çok güzeller.
Senin neden çıkma yasağın vardı canım?
Canım bebek iyiyse Strese girme dikkat et çok iyi anlıyorum seni Ben de çok ayakta kaldım Kendimi o kadar yordum ki hatta 8 ay boyunca hiç dikkat etmedim. Sonra birden acısı çıktı ağda konusunda seninle aynı durumdayız en son gıttım hastanemın guzellık bolumu var orda yaptırmaya ama agladım yaptıramıyorum artk. öncesınde kendım alıyordum ama baskasına bıle aldıramadım venüs gillette kullandım ıcım kanaglaya aglaya o cok ıyı normal jıletlerden farklı AllahtanSelamlar arkadaşlar.
Nasılsınız?
Benim yine kanamam oldu pazar günü hastanede yattım.
Progestan kullanıyordum iki gün almayı unuttum üçüncü gün kanama oldu.
Ama şimdi iyiyiz şükür.
İstirahat ediyorum.
Ağda yaptıracaktim doktorum müsade etmedi
Başka türlü de pek hijyenik olmuyor ani muayene falan malesef :/
öyle olacak artık canısı. Kendi seçimleri gül gb geçinmek varken kendileri gençken yaşadıklarının acısını bızden cıkarmaya kalkarlarsa olacagı budur. biz kaynanamıza gık dıyemezdık vs dıyor bır de o akşam. O sizin sorununuz kendınızı ezdırmeseydınız dedım içim daha bır rhatladı.bizim çağımızda olsalar onlar aynı olanaklara sahıp olacaklardı boşa laf yapıyorlar malesef. Allah sabır versın bizlereKiraya falan gitme canin isterse kapiyi aç istemezse acma biyere gidecek oldunmu birakirsinda cocugu krizleri fırsata çevir
Kötü bir durum gercekten boyle durum icin illaki pedogoglarin yazilari falan vardir nette bir arastirsan insallah acilir kizin cesaret edemiyor demekki kendini ifade etmek icinSlm kızlar,canım çok sıkkın benim kızım 1.sınıfa gidiyor.Dogdugundan beri çok sesiz sakın bi çocuktur okadar saygılı bo cocukki öğretmeni sürekli beni tebrik eder..Hoşuma gidiyor derseniz asla gitmiyor hatta bu durumdan dolayı çok üzülüyorum.haksizligia ugrasa bile kendini ifade edemiyor başkalarının yanında..Ve bugu n bardağı taşıran son damla okumayı söktüğü hâlde öğretmeni tahtaya kaldırdığında bilmiyorum diyerek gecistiyormus.Bugun okula gittim öğretmeni hiç bilmiyor demesi beni coooookkk üzdü.bende onun okumasını bildiğini ispatlamak için sınıfında öğretmenin yanında okuttum öğretmen çok şaşırdı.birde çocuklar hepsi oynarken kızımın boynunu büküp oturması beni çok üzdü.Tek çocuk olarak büyüdü belki bu sözüm klasik olucak ama el bebek gül bebek büyüdü. Ne yapmam lazım bilmiyirum
Bence bir pedagogla görüştürmenizde yarar var. Özgüven eksikliği var bence eşinle konuşup götürmelisin canım. Haklısın çok üzücü bir durum bu yaşadığı şahit olduğu kötü birşey mi oldu acaba yoksa her zaman mı böyleydiSlm kızlar,canım çok sıkkın benim kızım 1.sınıfa gidiyor.Dogdugundan beri çok sesiz sakın bi çocuktur okadar saygılı bo cocukki öğretmeni sürekli beni tebrik eder..Hoşuma gidiyor derseniz asla gitmiyor hatta bu durumdan dolayı çok üzülüyorum.haksizligia ugrasa bile kendini ifade edemiyor başkalarının yanında..Ve bugu n bardağı taşıran son damla okumayı söktüğü hâlde öğretmeni tahtaya kaldırdığında bilmiyorum diyerek gecistiyormus.Bugun okula gittim öğretmeni hiç bilmiyor demesi beni coooookkk üzdü.bende onun okumasını bildiğini ispatlamak için sınıfında öğretmenin yanında okuttum öğretmen çok şaşırdı.birde çocuklar hepsi oynarken kızımın boynunu büküp oturması beni çok üzdü.Tek çocuk olarak büyüdü belki bu sözüm klasik olucak ama el bebek gül bebek büyüdü. Ne yapmam lazım bilmiyirum
sen cantana koy bence canım yınede cok yer kaplayan bısey degıl zaten bende de lansınoh varSelamlar. Bavul eşya demişken benim de yapmam gereken çok şey var ama hiç enerjim yokEksiğimiz kalmadı gibi ama yıkanıp ütülenecekler var. Lohusa pijama ve geceliğimi bebek eşyalarıyla yıkayıp hepsini tek seferde halletsem yeterince temizlenmiş olur mu eşyalar sizce? Bir de süt sağma makinesi almıştık lansinoh un. Hastane uzak değil ama çantaya koymam gerekir mi lazım olur mu ki orda?
Canım çoçuğunuzun sizinle olan iletişimi nasıl size karşı da çekingen ve sessiz miSlm kızlar,canım çok sıkkın benim kızım 1.sınıfa gidiyor.Dogdugundan beri çok sesiz sakın bi çocuktur okadar saygılı bo cocukki öğretmeni sürekli beni tebrik eder..Hoşuma gidiyor derseniz asla gitmiyor hatta bu durumdan dolayı çok üzülüyorum.haksizligia ugrasa bile kendini ifade edemiyor başkalarının yanında..Ve bugu n bardağı taşıran son damla okumayı söktüğü hâlde öğretmeni tahtaya kaldırdığında bilmiyorum diyerek gecistiyormus.Bugun okula gittim öğretmeni hiç bilmiyor demesi beni coooookkk üzdü.bende onun okumasını bildiğini ispatlamak için sınıfında öğretmenin yanında okuttum öğretmen çok şaşırdı.birde çocuklar hepsi oynarken kızımın boynunu büküp oturması beni çok üzdü.Tek çocuk olarak büyüdü belki bu sözüm klasik olucak ama el bebek gül bebek büyüdü. Ne yapmam lazım bilmiyirum
Ay cok sevindim...insallah lekelenmende kesilir canim..Kızlar merhaba beni hatırlayanlar var mı bilmiyorum nasılsınız nasıl gidiyor? Ben Haziran ayında kaybetmiştim bebeğimi burada sizlerle çok yazıştık. Şimdi tekrar hamileyim 9+2 olduk çok şükür.
Ama iki gün önce kanamam oldu hastaneye yattım şimdi kahverengine döndü bebeğim iyi ama endişelerim devam ediyor böyle bi tecrübe yaşayıp şuan sağlıkla devam eden var mı?
Bir de çocuğa evde bol bol sorular sor ve muhakkak cevap almayı bekle en basitinden günaydın kızım dediğinizde onunda günaydın anne demesini bekleyin demiyorsa isteyin desin, ya da okula gittiğinde arkadaşlarına da günaydın dedin mi hangi arkadaşını çok seviyorsun ya da yakında oturan arkadaşı varsa gun içinde annesiyle iletişime geçip çocuğunuzla vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz, akşam olduğunda siz yemek hazırlarken sizinle birlikte mutfakta anne kız sohbet ede ede hazırlayın günün nasıl geçti seni en çok mutlu eden şey neydi bugün, şu derste ne yaptınız gibi gibi tabiki bi anda açılacak diye bişiy yok okul rehber öğretmeninden de destek isteyebilirsinizSlm kızlar,canım çok sıkkın benim kızım 1.sınıfa gidiyor.Dogdugundan beri çok sesiz sakın bi çocuktur okadar saygılı bo cocukki öğretmeni sürekli beni tebrik eder..Hoşuma gidiyor derseniz asla gitmiyor hatta bu durumdan dolayı çok üzülüyorum.haksizligia ugrasa bile kendini ifade edemiyor başkalarının yanında..Ve bugu n bardağı taşıran son damla okumayı söktüğü hâlde öğretmeni tahtaya kaldırdığında bilmiyorum diyerek gecistiyormus.Bugun okula gittim öğretmeni hiç bilmiyor demesi beni coooookkk üzdü.bende onun okumasını bildiğini ispatlamak için sınıfında öğretmenin yanında okuttum öğretmen çok şaşırdı.birde çocuklar hepsi oynarken kızımın boynunu büküp oturması beni çok üzdü.Tek çocuk olarak büyüdü belki bu sözüm klasik olucak ama el bebek gül bebek büyüdü. Ne yapmam lazım bilmiyirum
Sen çantanı hazırladın mi?
Daha ben hiçbir şey yapmadım ya.
Alışveriş bile yapmadık doğru düzgün.
Allah korusun erken doğum olursa öyle kalırız yani..
kuzum sagoll nasılsın iyi misin gelişmeler nedir❤
Size de geçmiş olsun canım.
Yok bizde plesenta ile ilgili bir sıkıntı yok yukardaymis.
Kanama olacak bir neden goremiyorlar.
Çok iş yapmış çok zorlamıştım ilk sefer olduğunda yani üç hafta önce. Ona bağladılar. Yalniz Plesantanin ucundan da sızıntı olabilir gibi bir şey söyledi başka bir doktor bu sefer.
Birer gün sürdü sonra devam etmedi.
Sıkıntı görünmüyor istirahat dedi sadece kendi doktorum. Ama erken doğum riski tasiyorum yine de.
Senin kanaman devam ediyor mi ara ara mi oluyor?
burda da hepımızın duası sizinle canım birazcık daha dsyanın inşallah ❤Aynı canım eli yürekte dua ediyorum kanama olmasın diye.
Arkadaşım hep mi böyle idi son donemde yaptığı için açıklaması ne pekiSlm kızlar,canım çok sıkkın benim kızım 1.sınıfa gidiyor.Dogdugundan beri çok sesiz sakın bi çocuktur okadar saygılı bo cocukki öğretmeni sürekli beni tebrik eder..Hoşuma gidiyor derseniz asla gitmiyor hatta bu durumdan dolayı çok üzülüyorum.haksizligia ugrasa bile kendini ifade edemiyor başkalarının yanında..Ve bugu n bardağı taşıran son damla okumayı söktüğü hâlde öğretmeni tahtaya kaldırdığında bilmiyorum diyerek gecistiyormus.Bugun okula gittim öğretmeni hiç bilmiyor demesi beni coooookkk üzdü.bende onun okumasını bildiğini ispatlamak için sınıfında öğretmenin yanında okuttum öğretmen çok şaşırdı.birde çocuklar hepsi oynarken kızımın boynunu büküp oturması beni çok üzdü.Tek çocuk olarak büyüdü belki bu sözüm klasik olucak ama el bebek gül bebek büyüdü. Ne yapmam lazım bilmiyirum
Hatırlamaz olurmuyum canım çok sevindim benim 6. Haftadan 9. Haftaya ara ara lekelenmelerim siyah dokuların düştüğü bile oldu ama bebeğim gayet iyiydi şükür bu günlere geldikKızlar merhaba beni hatırlayanlar var mı bilmiyorum nasılsınız nasıl gidiyor? Ben Haziran ayında kaybetmiştim bebeğimi burada sizlerle çok yazıştık. Şimdi tekrar hamileyim 9+2 olduk çok şükür.
Ama iki gün önce kanamam oldu hastaneye yattım şimdi kahverengine döndü bebeğim iyi ama endişelerim devam ediyor böyle bi tecrübe yaşayıp şuan sağlıkla devam eden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?