2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah hepsi çok güzeller.
Senin neden çıkma yasağın vardı canım?

Sen çantanı hazırladın mi?
Daha ben hiçbir şey yapmadım ya.
Alışveriş bile yapmadık doğru düzgün.
Allah korusun erken doğum olursa öyle kalırız yani..

Maşallah hepsi çok güzeller.
Senin neden çıkma yasağın vardı canım?
benim kasılmalarım çoktu geçen hafta 19saat çektim gecmeyınce gittik çok şükür riskli bir şey yok kanala girme durumu da yoktu sancı da çıkmadı ama ayakta Durdukça kasılıyorum Ve o an çok sancım oluyor Doktorum ilaç verdi O da tansiyon düşürüyor içince kalkamıyorum tedbir amaçlı Bir hafta on gün yatış verdi Canım Doktor Tabii ben dinlemiyorum eşim de kızıyor evde kalktığım için ama o kadar da yapamıyorum şükür ilaçlar azalttı kasılmalarımı. genelde alıştırma kasılmaları olur ya bende o sık oluyor Dikkat etmezsem riskli hal alır diye çıkamıyorum işte. teşekkür ederım buarada canmm

Canım bebek iyiyse Strese girme dikkat et çok iyi anlıyorum seni Ben de çok ayakta kaldım Kendimi o kadar yordum ki hatta 8 ay boyunca hiç dikkat etmedim. Sonra birden acısı çıktı ağda konusunda seninle aynı durumdayız en son gıttım hastanemın guzellık bolumu var orda yaptırmaya ama agladım yaptıramıyorum artk. öncesınde kendım alıyordum ama baskasına bıle aldıramadım venüs gillette kullandım ıcım kanaglaya aglaya o cok ıyı normal jıletlerden farklı Allahtan ustune de kasılmalar varken şimdi kara kara düşünüyorum yılların emeği gıttı krem ve spreyler de zararlıymıs

Kiraya falan gitme canin isterse kapiyi aç istemezse acma biyere gidecek oldunmu birakirsinda cocugu krizleri fırsata çevir
öyle olacak artık canısı. Kendi seçimleri gül gb geçinmek varken kendileri gençken yaşadıklarının acısını bızden cıkarmaya kalkarlarsa olacagı budur. biz kaynanamıza gık dıyemezdık vs dıyor bır de o akşam. O sizin sorununuz kendınızı ezdırmeseydınız dedım içim daha bır rhatladı.bizim çağımızda olsalar onlar aynı olanaklara sahıp olacaklardı boşa laf yapıyorlar malesef. Allah sabır versın bizlere

Slm kızlar,canım çok sıkkın benim kızım 1.sınıfa gidiyor.Dogdugundan beri çok sesiz sakın bi çocuktur okadar saygılı bo cocukki öğretmeni sürekli beni tebrik eder..Hoşuma gidiyor derseniz asla gitmiyor hatta bu durumdan dolayı çok üzülüyorum.haksizligia ugrasa bile kendini ifade edemiyor başkalarının yanında..Ve bugu n bardağı taşıran son damla okumayı söktüğü hâlde öğretmeni tahtaya kaldırdığında bilmiyorum diyerek gecistiyormus.Bugun okula gittim öğretmeni hiç bilmiyor demesi beni coooookkk üzdü.bende onun okumasını bildiğini ispatlamak için sınıfında öğretmenin yanında okuttum öğretmen çok şaşırdı.birde çocuklar hepsi oynarken kızımın boynunu büküp oturması beni çok üzdü.Tek çocuk olarak büyüdü belki bu sözüm klasik olucak ama el bebek gül bebek büyüdü. Ne yapmam lazım bilmiyirum

Kötü bir durum gercekten boyle durum icin illaki pedogoglarin yazilari falan vardir nette bir arastirsan insallah acilir kizin cesaret edemiyor demekki kendini ifade etmek icin

Bence bir pedagogla görüştürmenizde yarar var. Özgüven eksikliği var bence eşinle konuşup götürmelisin canım. Haklısın çok üzücü bir durum bu yaşadığı şahit olduğu kötü birşey mi oldu acaba yoksa her zaman mı böyleydi

sen cantana koy bence canım yınede cok yer kaplayan bısey degıl zaten bende de lansınoh var

Canım çoçuğunuzun sizinle olan iletişimi nasıl size karşı da çekingen ve sessiz mi

Ay cok sevindim...insallah lekelenmende kesilir canim..

Bir de çocuğa evde bol bol sorular sor ve muhakkak cevap almayı bekle en basitinden günaydın kızım dediğinizde onunda günaydın anne demesini bekleyin demiyorsa isteyin desin, ya da okula gittiğinde arkadaşlarına da günaydın dedin mi hangi arkadaşını çok seviyorsun ya da yakında oturan arkadaşı varsa gun içinde annesiyle iletişime geçip çocuğunuzla vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz, akşam olduğunda siz yemek hazırlarken sizinle birlikte mutfakta anne kız sohbet ede ede hazırlayın günün nasıl geçti seni en çok mutlu eden şey neydi bugün, şu derste ne yaptınız gibi gibi tabiki bi anda açılacak diye bişiy yok okul rehber öğretmeninden de destek isteyebilirsiniz

Sen çantanı hazırladın mi?
Daha ben hiçbir şey yapmadım ya.
Alışveriş bile yapmadık doğru düzgün.
Allah korusun erken doğum olursa öyle kalırız yani..

Çanta hazırlamadım ama alacaklarım kızımın dolabında yıkanmış ütülenmiş olarak bekliyor canım. Ben kendime hazırladım çantayı kanama vs. tekrarlarsa yine yatış yapacaklar diye. Pijama, terlik, kağıt havluma kadar hazır bekliyor.
Doğum olursa kardeşime söyledim o çantaya koyup getirecek bebeğin eşyalarını.

çok sağol canım. Seni doblere sokmadılar mı? Galiba orada net görünüyormuş nedeni.
Benimde ilk kanamam 1 Kasımda oldu hemen kahverengiye döndü aktif kanama yok diye 1 gün kaldım. Bu defa bayaa kırmızıydı ama yine aktif değil dediler 3 gün yattım lekelenmeye dönünce çıktım.

Arkadaşım hep mi böyle idi son donemde yaptığı için açıklaması ne peki
Canım bence öncelikle kuzunla bol bol konuş yapmadığı için eleştirmeden konuş
Pedogog ile görüşme ayarlanabilir acaba kardeş geleceği için dahada içine kapanıyor olabilir mi

Kızlar ben bi araştırma hastanesinde gebe okuluna gidiyorum. Hemşire perine masajını mutlaka yapmamızı önerdi, kendiniz tek elle yapabilirsiniz veya eşiniz yapabilir dedi. Maalesef devlette bile doğum çabuk olsun diye epizyo attıklarını söyledi. Perine yaparsak kesiye gerek kalmadan bebek çıkıyormuş. Bir de kegel egzersizlerini sık sık yapmak lazımmış ama idrar tutarak değil, bu enfeksiyona sebep olurmuş.
Epizyo vs istemediğinizi baştan doktorunuzla konuşun bi doğum planı çıkarın diye tavsiye etti. Normal doğum isteyenlerin bilgisine :)

Hatırlamaz olurmuyum canım çok sevindim benim 6. Haftadan 9. Haftaya ara ara lekelenmelerim siyah dokuların düştüğü bile oldu ama bebeğim gayet iyiydi şükür bu günlere geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…