- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Yaa Hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz devam edecek içini ferahtut sen. çokçok sevindim bir arkadaşım 17.haftasında başından berı ara ara kanaması oldu ama bebek cok ıyı suan. kese de bebek de ıyı ise baska nedenı vardır dr.un da soylemıstır ztn dualarım senınle ❤Kızlar merhaba beni hatırlayanlar var mı bilmiyorum nasılsınız nasıl gidiyor? Ben Haziran ayında kaybetmiştim bebeğimi burada sizlerle çok yazıştık. Şimdi tekrar hamileyim 9+2 olduk çok şükür.
Ama iki gün önce kanamam oldu hastaneye yattım şimdi kahverengine döndü bebeğim iyi ama endişelerim devam ediyor böyle bi tecrübe yaşayıp şuan sağlıkla devam eden var mı?
evet bende hatırladım Rabbım hayırlısıyla saglıkla dogmasını nasıp etsın insallahKızlar merhaba beni hatırlayanlar var mı bilmiyorum nasılsınız nasıl gidiyor? Ben Haziran ayında kaybetmiştim bebeğimi burada sizlerle çok yazıştık. Şimdi tekrar hamileyim 9+2 olduk çok şükür.
Ama iki gün önce kanamam oldu hastaneye yattım şimdi kahverengine döndü bebeğim iyi ama endişelerim devam ediyor böyle bi tecrübe yaşayıp şuan sağlıkla devam eden var mı?
evet canım o tık tık lar hıckırık bazen uzun suruyor bazen kısa benımkıde ama gun ıcınde sık sık oluyor mınıgımınAnne karnında hangi saatte hareketli iseler doğunca da o saatte uyanırmış bebekler, doğru mu?
Saat 5 uyanıyor
1 saat sürüyor kızlar aynı noktada tık tık tık atıyor. Bu hıçkırık mıdır? 1 saat sürer mi allahım yarabbim ya. Bunu Dr. Sormalıyım
İster istemez çocuk olmadan kafana göre eşinle vakit geciriyorsun hadi yatalım aşkım yatalım hadi sinema konsere gidelim gidelim oluyorsun özelikle bebek seni emerken eşinle o kadar rahat vakit geçiremiyorsun karı koca ilişkisi bile onun uyku saatine göre oluyorCanım peki çocuklu bir aile olunca eşle olan ilişkiler değişiyor mu öncelik çocuk mu oluyor
Bence eşin söylesin annesine hazırlık yapılmalı bavul ve eşyaları alabilirmiyim diyekızlar biz bavula koyamadık daha ayarladıklarımı. bizde bavul baya buyuk mega boy.abartı gelır dıyr kaynımınkını alırız dedı eşim. Ve kv.n vermesı gerekenler var yedek hastane çıkışını o aldı benim yaptırdığımın dısında onu da koyacagım nolur nolmaz dıye. ve cokseu onda yıkancak defalarca dememe ragmen getırmedı çeyiz muhabbetı yaptı ama getrmesı lazm. ben şimdi.bavulu kaynıma msj atıp ısteyım mı kv ıle konusmak ıstemıyorum hala suan o psk.de degılım inat olarak algılar mı acaba ama esyalr kaldı odada koyamıyorum bavula tam cıldırmalık
Çok güzel yazmışsın cevap vermeden edemedim ben de böyle düşünüyorum o yüzden mümkün olduğunca emzirirken bile eşimin görmesini istemiyorum belki İmkansız ama en azından arkamı dönerim yani eş ve anne figürü gerçekten birbirinden farklı olmalı kendini Salanlar belki psikolojikman oluyor dur Ama öyle bir şey yapacağımı Düşünmüyorum ne kadar hasta olursam olayım illaki allık ve ruj vesaire sürerek çıkarım eşimi karşısına o bana uğraşma gerek yok hastayken bıle dese de önemli buluyorum ben bakımı. Hamileyim diye de salmadım mesela çok sofra hazırladım bugune dek hamıleyken de giyindim karşıladım eşimi biz ne kadar Dikkat edersek eşimizn de etmesı gerek tabi. bazen konuşuyoruz Ben diyorum kızımız Dışarıdan da beslenmeye başladığında babaannesine veya anneannesine bırakır gezeriz değil mi diyorum Tabii ki diyor birbirimize de vakit ayırmalıyız böyle konuşuyoruz ama inşallah iyi bir şekilde uygulayabiliriz dediğin gibi 10 dakika çıkıp koca ile baş başa kalmak bile her şeyi canlı tutabilir inşallah Allah bize o gücü verirİster istemez çocuk olmadan kafana göre eşinle vakit geciriyorsun hadi yatalım aşkım yatalım hadi sinema konsere gidelim gidelim oluyorsun özelikle bebek seni emerken eşinle o kadar rahat vakit geçiremiyorsun karı koca ilişkisi bile onun uyku saatine göre oluyor
Ben oğlumu ilk kez 9 aylık iken bakıcısını bırakıp eşimle konsere gittim iki saatliğine ama yüreğim aklım oğlumda idi ama karı koca bize çok iyi gelmişti anne baba olduktan sonra fırsatları iyi değerlendirin birbirinize zaman ayırmak için siz karı koca ilişkisinde ne kadar mutlu olursanız anne baba olarakta mutlu paylaşım olur bebeğinizle
Türk kadını ana olunca eş olduğunu mapesef unutuyor anayiz ama eş sevgili olduğumuzu da aklımızdan cikarmayalim
Bebeği güvenliğiniz birine bırakıp yarım saatte olsa arabayla tur atın eşinizle başbaşa çocuğun olmadığı bir aniniz sohbetiniz olsun
Canım benim senin transferini takip Edip dua etmiştim pozitif haberine çok sevindim kınalı kadın arkadaşın tüp bebek sayfasındaKızlar merhaba beni hatırlayanlar var mı bilmiyorum nasılsınız nasıl gidiyor? Ben Haziran ayında kaybetmiştim bebeğimi burada sizlerle çok yazıştık. Şimdi tekrar hamileyim 9+2 olduk çok şükür.
Ben dersem neden bana demedi diyebilir de haklısın. Ama akşam eşim gidip alırsa çantaya koyacagız deyıp dırekt alabılırBence eşin söylesin annesine hazırlık yapılmalı bavul ve eşyaları alabilirmiyim diye
Sağol canım amin inşâAllahAyy ben hatırlıyorum seni canım gözün aydın hayırlısıyla sağ Salim kucağına da alırsın inşaallah, bizim grubumuzda çok var kanaması olup gebeliği sağlıkla devam edenler kalbini ferah tut yeterki
İnşâAllah canım çok sağolYaa Hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz devam edecek içini ferahtut sen. çokçok sevindim bir arkadaşım 17.haftasında başından berı ara ara kanaması oldu ama bebek cok ıyı suan. kese de bebek de ıyı ise baska nedenı vardır dr.un da soylemıstır ztn dualarım senınle ❤
Amin inşâAllah canımevet bende hatırladım Rabbım hayırlısıyla saglıkla dogmasını nasıp etsın insallah
Çok teşekkür ederim canım inşâAllah tekrar etmez hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşâAllahCanım benim senin transferini takip Edip dua etmiştim pozitif haberine çok sevindim kınalı kadın arkadaşın tüp bebek sayfasında
Korkma benimde 9 ve 11 haftalarda kanamam oldu iki kere hastanede yattım rabbim ömür verdi gebelik devam ediyor
Sen dinlen güzel düşün güzel olsun stres yaramaz sana inşallah güzel haberlerini alırız hep
Kiraya falan gitme canin isterse kapiyi aç istemezse acma biyere gidecek oldunmu birakirsinda cocugu krizleri fırsata çevirhahah gaza gelıyorum bak burdan tasınalım dıcem az kaldı kocama:) aynenn gitmek istediğim yere giderim istemediğim yere gitmem daha önce kırılmasınlar diye gittiğim birçok yer oldu bunu da söyledim artık umrumda değil zaten bebeğim olsun nasipse ona adapte olacağım eşim gerçekten bazen arada bırakmayın beni dese de 5 dakika sonra beni teselli ediyor . Zaten ben ne dersem yaptığı için. (ne dersem derken kendı ıstegı ıle kocama asla baskı yapan bırı degılım) belki de batıyor bu kadar şey insanlara. aılesıne cekmedigıne şükrediyorum Bir de sürekli oğlum aynı Ben bana benziyor huy olarak diyor kayınvalidem alakası yok Öyle olsa ben onunla evlenmezdim zaten:) Allah var haklarını da asla yiyemem çocuklarını çok düşünüyorlar ama maalesef 3 yanlış bir doğruyu götürüyor Sen de takma zaten belli alışmışsın sen de kıskançlık yapmalarına. bebegın gelınce de bıcok elestırıye maruz kalırsan şaşms hrp kendımız bılıyoruz havasındalar cnku.çocuğumu da babaannesinden kıskanacak halim yok yeri gelecek ona bırakacağım baksın diye benim sonum sadece benimle olan ilişkisi ile yoksa babaanne yani canı kanı torunu onun da. Amaa koca bir virgül koyuyorum ki bebegımın tüm kurallarını ben koyarım açıkca da söylerım hayır bu böyle dıye:)
Ayrıntılı dediğiniz perinatoloji değil mi girdim ona 3sefer çocuk kardiyolojiye yonlendirdi aynı şeyi dediÇok geçmiş olsun inşallah doğduğunda düzene girer hemen panik yapma. Benim dr kalp ritmini ölçmüyor bile kalp atışına bakıyor geçiyor. Böyle kesin teşhis için anne karnı pek güvenilir değil bence. Ayrıntılı usg için randevu almanı öneririm
Olabilir koy bence yine de yanına.Selamlar. Bavul eşya demişken benim de yapmam gereken çok şey var ama hiç enerjim yokEksiğimiz kalmadı gibi ama yıkanıp ütülenecekler var. Lohusa pijama ve geceliğimi bebek eşyalarıyla yıkayıp hepsini tek seferde halletsem yeterince temizlenmiş olur mu eşyalar sizce? Bir de süt sağma makinesi almıştık lansinoh un. Hastane uzak değil ama çantaya koymam gerekir mi lazım olur mu ki orda?
Selamlar arkadaşlar.
Nasılsınız?
Benim yine kanamam oldu pazar günü hastanede yattım.
Progestan kullanıyordum iki gün almayı unuttum üçüncü gün kanama oldu.
Ama şimdi iyiyiz şükür.
İstirahat ediyorum.
Ağda yaptıracaktim doktorum müsade etmedi
Başka türlü de pek hijyenik olmuyor ani muayene falan malesef :/
kızlarr daha pompa vs eksık var ablamdan alıcam bebegımn 2.hast çıkısı kaynanamda ya bi iki battabıye de.gelsee bi hepsi dısarda bekliyor dünden beri tozlanmadan verseler barı bavulumubakım çantama koyucam bezleri.bakım ürünlerini bıberonları fln. dıgrlerı bavula. daha hastane süslemeleri beklıyor bır kösede onlar ıcın de ayrı bı canta yapmak lazım hastane çantama koymayacağım lohusa kıyafetimle kızımın çıkışını. daha kızımın ismini yazdırcaz pikocuda of çıkma yasagım geçsin artık
Size de geçmiş olsun canım.Geçmiş olsun canım biz seninle aynı ilerliyoruz sanırım. Bende cumartesi gecesi 3 de kanamayla yattım dün çıktım hastaneden. Bu previa totalis doğurana kadar yapacakmış bunu. Dr. durduramadığımız bir kanama olana dek bebeğe dokunmayacağız dedi. Sende durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?