• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kanama riskin var dikkat etmen lazım canım. Soda, muz ve bebeğine kilo aldıracak şeyler tüketmeye bak.
Benim durumum senin bir tık üstünde bende birde damarlanma var. Allaha emanetiz.
Sanada gecmis olsun kuzum ins sag saglim aliriz kuzularimizi kucagimiza kuvezde kalsin bisi olmaz tek saglikli olsunlarda 2 kilo olsa bari hic takmam.bile kafama muz soda yogrt faln cok yiyorum demekki minnak bi kiz almiyo

Sanada gecmis olsun kuzum ins sag saglim aliriz kuzularimizi kucagimiza kuvezde kalsin bisi olmaz tek saglikli olsunlarda 2 kilo olsa bari hic takmam.bile kafama muz soda yogrt faln cok yiyorum demekki minnak bi kiz almiyo
canım asııl zaten 32 den sonrra haftalık 200 ıle 300 gram alması gerekıyor , 10 gunde aldıgı kılo yıne bu zamanlara gore normal sen dınlen Allahın ıznıyle bırsey olmaz

kagan kocatepe vıdeolarını ezberledım neredeyse :KK70: hatta gecen ızledım saclarını gosterdıgı vıdeoyu :KK70: kayınvalıdem annem fln a bak burası sacları fln dıyolardı bende daha neler ultrasonda sac mı gozukur yok oyle bısey dıye ıkısınede bılmıslık taslamıstım :KK70: megersem gozukuyormus gercektende ılgıncc , birde bunu bebk soluk alıp verırken kı vıdeosu var ben bırde onu soracagım resmen gogus kafesı ınıyor kalkıyor tabı su ıle yapıyor ama cok guzelll
evet csnım soluk alıp verme de cok guzel bız baya kücükken yenı solunum hareketlerı yaparken görduk arkası dönuk halıydı kaburga kemiğini de gösteriyodu dr.um ınıp kalkıyordı sırtı da eller de kafadaydı ılk 4boyutlu resmımizı almıstık ozaman. onu ve bırsonrakılerı odasına asacagım. saç olayını soralım hepimiz dr.umuz solemezse bı bakıcam gosterırse dıye en son a saklıcsm nezaman sunu sorcam desem esıme dr soyluyor gösteriyor pek soru soramyorm:KK48:

evet csnım soluk alıp verme de cok guzel bız baya kücükken yenı solunum hareketlerı yaparken görduk arkası dönuk halıydı kaburga kemiğini de gösteriyodu dr.um ınıp kalkıyordı sırtı da eller de kafadaydı ılk 4boyutlu resmımizı almıstık ozaman. onu ve bırsonrakılerı odasına asacagım. saç olayını soralım hepimiz dr.umuz solemezse bı bakıcam gosterırse dıye en son a saklıcsm nezaman sunu sorcam desem esıme dr soyluyor gösteriyor pek soru soramyorm:KK48:
benım esımde benden daha ıyı anlıyor valla ya ben neresı neresı dıye cozene kadar :D

Allah aklımızı korusun ne diyim :KK70: Ana yüreği böyle bişey işte kuzun büyüyüp günler aylar yıllar geçtikçe daha iyi anlayacaksın :))
çok çok merak ediyorum hayatımda hiçbişeyi bukadar merak etmedim. hangi ara evlendim de bebegım olucak ınanamıyorum hala. bize de nasıp olsun büyüdklerini görmeyi❤

Selam canım sen ozelde dogum yapıcaktın demı ? Eger oyleyse fıyat aldın mı . Ay valla benım gozum korktu 2 covukla nasıl basetcem dıye .. denızlıde mı dogursam dıyom orda dogurmadan bıle dogumdan sonra gelesım var annem yardımcı olur
As canim özel saglikta dogum fiyati şuanlik 1900tl sezaryende normalde epodural falan istersen ekstra 450 tl ayrıca oda bir gecesi ucretsiz ikinci geceye kalirsan gunluk 175tl suit odalarin fiyati farklı yilbasinda fiyatlar degisebilirde degismeye bilirde

As canim özel saglikta dogum fiyati şuanlik 1900tl sezaryende normalde epodural falan istersen ekstra 450 tl ayrıca oda bir gecesi ucretsiz ikinci geceye kalirsan gunluk 175tl suit odalarin fiyati farklı yilbasinda fiyatlar degisebilirde degismeye bilirde
bizim hastanede bi tezarlık var kızlar normal doğum 2500 sezeryan 2300 anlayamadım neden bunu ablama soyluyorum öyle dıyor. nedenini çözemedim

bizim hastanede bi tezarlık var kızlar normal doğum 2500 sezeryan 2300 anlayamadım neden bunu ablama soyluyorum öyle dıyor. nedenini çözemedim
Hastane kendine göre belirleniş canim dogum yaptiginda mutlaka ama mutlaka fatura isteyin belli ucret uzeri yasak oldugu icin devlet parani geri öduyor hastanenin belli ucret uzerini almasi yasal degil sizinkide yasal siniri geçmiş şuan net bilmiyorum ama hesaplamasi vardi onun canm

Herkeze gunaydin dün rutin kontrolüm vardı oglusum sonunda yüzünü gösterdi bi foto alabildik bakmaya doyamadim herşey yolunda derken nst de çok sancım cıktı akşama kadar serum aldim.haftalik kontrol dışında 2 günde bir nst ye gidecem 37. Haftayı tamamlayınca dr doğuma alacağını söyledi hayırlısıyla 37 kadar dayanabiliriz inşallah
Merhaba canım, geçmiş olsun. Bizim günümüz aynı. 37. Hafta bitince 23 Aralık gibi tarihe denk geliyor. Biz daha doğum şeklini falan bile konuşmadık doktorla, yani daha erken demişti.. Sezeryanla mi alacak acaba? Bir de sancı çıktığı için mi öyle dedi?

Hastane kendine göre belirleniş canim dogum yaptiginda mutlaka ama mutlaka fatura isteyin belli ucret uzeri yasak oldugu icin devlet parani geri öduyor hastanenin belli ucret uzerini almasi yasal degil sizinkide yasal siniri geçmiş şuan net bilmiyorum ama hesaplamasi vardi onun canm
o olayı duymustum ben kuzum pekı ben çalışan yakını oldugum ıcın 500tl ındırımım olucak %20ındırımım var doğumda. ozaman da hak talep edebılır mym acaba mesela normal olursa 2bın sez. olursa 1800 ödeyecegız. eger yuzde 20 bılgısı dogru ıse

dr.umuzu eşimle çok sevıyoruz. naspse 2.cocugumda da ona gıderım kesınlıkle hatta eşim benden cok sevıyor yani bıraz cool biri falan basta kıskanmıstı smdı hedıye alalım dıyor bunu buldum ben de ama dedim doğurayım bi işini halletsin öyle verelım kontrole gıdınce :KK48:

Eklentiler

• Screenshot_20181122-142638.webp
    Screenshot_20181122-142638.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 75
Kizimin takimlari simdiye kadar aldiklarim :) daha utuleyemedim ama hepsini yikadim. Emzikleride stokladim cok cabuk kayboluyorlar :) Bebek araba koltugu kaldi, tavsiyesi olan var mi? Oglumda maxi cosininkini kullanmistim ama cok memnun kalmadim:/
Masaallah çok tatlılar
Güle güle giysin minik bebeğin.

Kizlar kontrolden geldim 10 gundw 130 gram almis 33 hafta 1780 gram dedi biraz az kilosu dedi en onemlisi esi asagidaymis bir hafta yatcan hic kalkmican bi hafta sinra bakcaz eerkende alinabilir bebek dedi 2 kilo olsa bari kuzum bole bisi duyaniniz varmi es asagida olup sikinti yasamayaniniz
Canım korkma ama dikkatli ol o şekilde arkads vaktinde doğurdu hem de çalıştı öğretmendi,beslenmeme dikkat et her ihtimale karşı kilo aldırmaya çalış stres yapmamaya çalış

Kizlar kontrolden geldim 10 gundw 130 gram almis 33 hafta 1780 gram dedi biraz az kilosu dedi en onemlisi esi asagidaymis bir hafta yatcan hic kalkmican bi hafta sinra bakcaz eerkende alinabilir bebek dedi 2 kilo olsa bari kuzum bole bisi duyaniniz varmi es asagida olup sikinti yasamayaniniz
Geçmiş olsun canım.
İnşaallah sıkıntı yaşamadan birkac hafta daha tamamlarsiniz.

dr.umuzu eşimle çok sevıyoruz. naspse 2.cocugumda da ona gıderım kesınlıkle hatta eşim benden cok sevıyor yani bıraz cool biri falan basta kıskanmıstı smdı hedıye alalım dıyor bunu buldum ben de ama dedim doğurayım bi işini halletsin öyle verelım kontrole gıdınce :KK48:
Çok güzelmiş.
Ben de doktorum için düşüneceğim :)

Back
X