• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kiz bebeklere mavi falan giydirilebilir de erkege pembe falan biraz absurt kaliyor sanki bende oglumdan kiyafet giydiricem:)) burada da Carter's da kiz bebek icin cok model yok, erkeklerinki cok sik:) cok fazla kullanmadim ben carters i biraz pahali buluyordum ama cok guzel gorunuyorlar sans vereyim dedim, en iyisi bir iki parca alip denemek :) Carter's orada da pahali mi?
ben kampanyalarını takip ediyorum o zaman uyguna geliyor. fiyat performans değerlendirmesi yaparsak gerçekten hakediyor ama tüm kıyafetlerini oradan almak benim bütçemi aşıyor. bütçen elveriyorsa herşeyini alabilirsin çorapları bile çok güzel ama çoraba o kadar para vermek bana göre değil :)

BirininCicegi BirininCicegi aslında bu tarz durumlar cok sık karrsılasılıyo , bı nst de bu sekılde cıktıysa bebegın poz ıle alakalı olabılcegını bı cok dr dınledım eğer boyle bı sonuc varsa hasta tatlı bıseyler yıyıp yada karnını doyurup belırlı bı aralıkla tekrar bağlanıyo yıne aynı sonuc cıkarsa önlemle bavuruluyo , bu sıkıntıyı cok kısıde okudum ve 2.cıye gırdıklerınde sorun olmadıgını soylemısler hep ama o arada anne korkudan mahvoluyo ıste

Valla gordukce goresi gelmek :anne:
Dunden beri kime benziyor mevzusu..annemler ayni bana..kv ler ayni esime benzetiyo...cok komik ya simdiden:-)

O da ayrı bi komedi herkes kendi tarafına benzetiyor :KK48: kayınvalideden 3.5 senedir eşimin bebeklik fotolarını istiyorum da zor yolluyodu sır gibi. Şimdi ben istemeden habire bebeklik fotosu yolluyo oğluna benziyomuş. Ben de dua ediyorum inşallah benzer zaten temennim o :p

ben de en sevdiğim :) Ya eşim bana buaksam içinyemege gıdelım dedı bızım nısanlıyken gıttımız bır kafe bu. orda bır yemek var onu cok sevıyorum da yemege de ınmıyorm.hala ugeasmayım dıye dedı Papatyamaviss Papatyamaviss bilir kafeler sokagında:) evımızın alt kısmı ztn yakın. arabaya bıncz max. 1dkda ordayız oyle yanı. Ben de yıne kuruyrm kafamda bıze ınmedı yemege gıdıyor derlerse dıye gıtmesek dedım. Yanlıs mı yaptım yanı uzak yer olsa esım de gdelım demezdı ha onlara ınmısım ha kafeye fark yok. Gitmek de ıstıyorum ama görusmedık dye kendımı kasıyorım ıste yine.
Git tabiki canım ya sen de alışmışsın ama bak onlara 2 gun gitmeyince hemen vicdan yapıyorsun :) peki ya bana ne demeli kv temelli köylerine taşımıyorlar diye ben göbek atacaktım güya naptık eşimle ağladık :)) dün eşim ailesini görmeye falan gitti eşyaları falan toparlayınca boş evi görünce çok üzülmüş 20 yıldır aynı dairede oturuyorlardı çocukluğumda gitti onlarla bir diye dizime yattı akşam ağladı ben zaten kapı gıcırtısına ağlıyorum bu ara hiç dayanamadım ben de ağladım resmen yüzünü şeytan görsün dediğim ve yaklaşıl 2 yıldır görmediğim kv taşınıyor diye ağladım :KK70:

O da ayrı bi komedi herkes kendi tarafına benzetiyor :KK48: kayınvalideden 3.5 senedir eşimin bebeklik fotolarını istiyorum da zor yolluyodu sır gibi. Şimdi ben istemeden habire bebeklik fotosu yolluyo oğluna benziyomuş. Ben de dua ediyorum inşallah benzer zaten temennim o :p
Ay bide dogunca...hic dusunemiyorum..hayir benzicek babasi tabide.. batiyo insana kesin konusmalar :KK45:

Papatyamaviss Papatyamaviss canım tansıyon cok onemlı sureklı tuksek oldu mu ilac kullandırıyolar . Olcumde etkılıyor mesela yurudukten sonra hemen olcme otur az dınlen oyle olç sureklı takıpte olmsya dewam et aynı sekılde olurda tabıkı one cek randewunu veya arayıp sor ılkbas

Cnim gecen yil anasinifina gitti.bizim aile apartmanı olduğu için hiç birzaman yalnızlık çekmedi kaldi ki mahallede arkadaşlarıyla iletişimi çok iyi sadece okulda çok kötü.benim onunla okula gidip gitmemem hiç biseyi degistirmeyecek çünkü kızımı çok iyi tanıyorum.kuzeni 2.sınıfta olduğu için hep kuzeni ve arkadaşlarıyla takılıyor.anlayacagin yapısal olarak öyle.Benim kızdığım nokta bildiği halde bilmiyormuş gibi davranması beni çok üzüyor.
Utaniyor ozaman canim bildigini bile söylemiyor korktugu bir durum falan mi varki zamanla açılir sen dert etme canim kendine

Saglikli gunlerde kullanin canim
Selam canım sen ozelde dogum yapıcaktın demı ? Eger oyleyse fıyat aldın mı . Ay valla benım gozum korktu 2 covukla nasıl basetcem dıye .. denızlıde mı dogursam dıyom orda dogurmadan bıle dogumdan sonra gelesım var annem yardımcı olur

Git tabiki canım ya sen de alışmışsın ama bak onlara 2 gun gitmeyince hemen vicdan yapıyorsun :) peki ya bana ne demeli kv temelli köylerine taşımıyorlar diye ben göbek atacaktım güya naptık eşimle ağladık :)) dün eşim ailesini görmeye falan gitti eşyaları falan toparlayınca boş evi görünce çok üzülmüş 20 yıldır aynı dairede oturuyorlardı çocukluğumda gitti onlarla bir diye dizime yattı akşam ağladı ben zaten kapı gıcırtısına ağlıyorum bu ara hiç dayanamadım ben de ağladım resmen yüzünü şeytan görsün dediğim ve yaklaşıl 2 yıldır görmediğim kv taşınıyor diye ağladım :KK70:
Evet canım ben asla kin besleyemiyorum yani zaten herşeyi Ben bilirim huyları olmasa hiçbir sorun yok üstümüze çok titriyorlar Ben ona gelemiyorum zten sorun orda o olmasa ah neguzel olcak. kıyamam sana ya ne olursa olsun eşlerimizin anne babaları eşin cok uzulmus uzulur de tabı bız bıle sımdı nasıl karnımızdayken düşünuyoruz evladımızı. onlar yıllarca beslemıs büyütmüş eşlerimiz de onlarla yaşamış Sen ne kadar sevmesen de eşin için üzülmüşsündür ztn e bide vıcdanlı ınsanlarız üstüne de hamılelik

BirininCicegi BirininCicegi canım cok gecmıs olsun naptın be dedıler yaz lutfen bızede
Bakti dr canim alttan hem elle hem ultrasonla sonra normal ultrasonla bakti uzman dr a goturdu sonuclari. Guzel demis uzm dr gonderdi beni sonra kim dedi dusuk kalp atislari diye dedi canavar gbi dedi allahim sukurler olsun dedim korkuttu beni bosuna dr dedm bidaha da gitmem ilk gittigim hastaneye

Annem vermez kizz :) onlarda bildigi icin teklif etmezler..gelip giderler ancak. O da zirt pirt degil..yani su ana kadar oleydi..cok yuz goz olmadim en bastan ..saygili bi iliskimiz var :KK48:
ne şanslısın ya trıbe gırmıyorlarsa. ben de başından beri mesafelıyım dıye çok dokunmuş meğer onlar gb yaşamıyorum diye sorunlu benoldum halbukı abes olan onların davranıslarıydı. inşallah bundan sonra mesafeme takmazlar. Eşime demiştim ben süreklıanne babayla takılmak ıstesem evlenmezdim. kendi annemle babamla takılırdım:)

Bakti dr canim alttan hem elle hem ultrasonla sonra normal ultrasonla bakti uzman dr a goturdu sonuclari. Guzel demis uzm dr gonderdi beni sonra kim dedi dusuk kalp atislari diye dedi canavar gbi dedi allahim sukurler olsun dedim korkuttu beni bosuna dr dedm bidaha da gitmem ilk gittigim hastaneye
Cok sukur canım ıyı olmanıza sevındım bencede gıtme ona artık zorla korkudan dogurtcaklar ınsanı

gözünaydın canımmm biz de rahatladık bunu dıyen duzenlı gıttıfın dr.un mu onu anlayamadım

Kızlar Kağan Kocatepe nin videolarını izliyorum Ara ara bir videoda bebeğin saçlarını gösteriyordu 35 haftalık sanırım yanlış hatırlamıyorsam Ben de 5 Aralık'ta gideceğim 36 hafta bitmiş olacak kontrol haklarımı kullanayım Bari bir hafta sonrasında gidecektim Normalde doktora soracagım gösterir mi saçlarını acaba? hiç aklıma gelmedı daha önce sormak

Ben ikinci kızımda Kemal Unakıtan ishal olmuş hastaneye yatmış diye ağlamıştım :D

Back
X