• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
battım kızlar :confused: bu indirimler ve dünki kasılma bitirdi beni. beğendiğim ne varsa hepsini aldım. sadece kapı süsü ve çikolata kaldı. onlarda da indirim yoktu kredi kartımın hesap kesiminden sonra onları da alacağım. 7 aralıkta izne çıkınca da yıkayıp ütülerim duruma göre valizimi de hazırlarım.:olamaz:
Ne aldın paylasırmısım

Kızlar bebek losyonu ile bebe yağının farkı ne ben bilmiyorum da :olamaz:

Kızlaaar yine ben ve yine bir kararsızlık. Valla sizden başka sorucak kimsemde yok niyese en çok size güveniyorum :)) bu ev tipi anakucagı şartmı? Yani öyle çok para vermicem hepsiburadada indirime girmiş bitanesi 80 lira. Yatma özelliği var sadece ama işe yarıyormu bunlar ona göre alıcamda :)
Yengem çok kullandı canım oturma odasında gun içinde hep onda uyuttu ya da kucağına almadığında hep ana kucağına yatırdı o bi nevi oturma odasındaki beşik niyetine aslında, ben almayacağım yatak odamda da oturma odamda da beşik var

Kızlaaar yine ben ve yine bir kararsızlık. Valla sizden başka sorucak kimsemde yok niyese en çok size güveniyorum :)) bu ev tipi anakucagı şartmı? Yani öyle çok para vermicem hepsiburadada indirime girmiş bitanesi 80 lira. Yatma özelliği var sadece ama işe yarıyormu bunlar ona göre alıcamda :)
Ben kızımda kullanmıştım gündüz yatırmak için kullanışlı oluyor. Bende alıcam ama dediğin gibi bende söylediğin rakamlarda almayı düşünüyorum

Yengem çok kullandı canım oturma odasında gun içinde hep onda uyuttu ya da kucağına almadığında hep ana kucağına yatırdı o bi nevi oturma odasındaki beşik niyetine aslında, ben almayacağım yatak odamda da oturma odamda da beşik var
Saol canım alayım ozaman bn çünkü oturma odasında yatırcak bişey yok sadece yatak odasında anneyanı var onuda sürekli taşıyamam :)

Ben kızımda kullanmıştım gündüz yatırmak için kullanışlı oluyor. Bende alıcam ama dediğin gibi bende söylediğin rakamlarda almayı düşünüyorum
Hepsiburadada babybee diye bi markanın 79 liraya düşmş canım. Yani öyle özellikli bişey değiş sadece yatıo sallanıyo oda bana yeter maksat yatıcak biyeri olsun :) sende bak istersen indirimdeyken. Ben alayım ozaman kullanışlı madem :)

Hepsiburadada babybee diye bi markanın 79 liraya düşmş canım. Yani öyle özellikli bişey değiş sadece yatıo sallanıyo oda bana yeter maksat yatıcak biyeri olsun :) sende bak istersen indirimdeyken. Ben alayım ozaman kullanışlı madem :)

Geçenlerde aldım ben canım babybee ana kucağını çok güzel çıktı ben 100 tlye almiştim bak şimdi indirime girmiş kaçırmadan al bence oturma odasinda rahat olur

23kasım gecmeden alalım dedik indirim uzar mı dhaa bılmıyorum ama arabamızı aldık sonunda arkadaşımda görüp bayıldıgım aracı aldık kızlar ıns bagajımıza sıgar gerçi sadece iskelet halıyle koyacagız dımı. urun bıraz heybetlı de
güle güle kullanın canım

Evet evet takipteyim :) alıcam teşekkür ederim

Ne kadar güzel ya bir de beni düşünsene ben 100 tane sipariş ederiz diyorken Kayınvalidem 150 yapın demez mi Resmen 150 kişi gelebilir Allah'tan Benlik bir iş olmayacak o gün ama o kalabalıkta bebek Umarım mikrop kapmaz kaşla göz arasında öpmeye çalışan olur Yani her yerde çıkıyor karşımıza deliririm o zaman
ben 40 tane yaptırdım hediyelik çok mu acaba diyorum:110:

Biz ateş ölçer almıştık ama tırnak makası ve fırçası kaldı bir de emzirme yastığı. onları alıcam bu hafta. Baştan set olarak almadım diye marka marka araştırıyorum artık :KK48:
ben bebedor aldım makas tarak fırça fiyatı uygun geldi ii gibi görünüyor ama öyle çok da araştırmadım, ne özellik arayacağımı bilemedim bir de sona kalmıştı onlar aldım geçtim :)

Geçenlerde aldım ben canım babybee ana kucağını çok güzel çıktı ben 100 tlye almiştim bak şimdi indirime girmiş kaçırmadan al bence oturma odasinda rahat olur
Ayy aynısımı canım. Aldım valla şimdi sipariş verem evet 79 liraya düşmüştü takip ediyodum zTen :) iyi bari güzelse :))

bana şartmış gibi gelmedi, almadım ben, ihtiyaç olursa sonra alırım artık

bebek tedavilerine başlamadan çoook önceleri evde yapıyordum tüm ekipmanlarını almıştım. şimdi sadece top kaldı onu da oğlum oynuyor. 38. haftada yeniden zıplamayı düşünüyorum. doğumu başlatmak için pilates topunda zıplama gibi bir arama yaparak videolar bulmuştum onlarla beraber zıplamıştım :)

Hemen bi top alıyorum o zaman canım çok sağol :)

Hemen bi top alıyorum o zaman canım çok sağol :)
daha önce pilates yaptın mı canım. Ben hiç yapmadım bir kaç vıdeo ızledim düşerim ben bundan be :KK70: baya ıleri gerı daireler falan yumusak zemınde yapmak gerek:KK6:

Back
X