Kızlar doktorum şehir dışındaydı ve başka doktora çalışabilir raporu almaya gittim. Gittiğim doktor şehrimizin bilinen bir doktoruydu ve inanılmaz ilgili biz sormadan her şeyi açıklayıcı konuşuyordu. Hatta girdiğimde direkt söylediği şey şuydu “senin doğumunu burda yaptırıyoruz” beni hemen sahiplenmesi hoşuma gitti açıkcası. Eşim önceki doktor u pek sevmiyordu çok konuşmadığı için. Bana aylardır işkence çektirdiniz bak bu doktor herşeyi söyledi dedi. %99 hastanemi ve doktorumu değiştirdim diyebilirim. Gelişimi çok iyi 38. Haftada almamız lazım dedi. 3 ocak gibi olur dedi ama eşim daha geç tarih istedi doktorda olur dedi. 2300 gram olmuş. Cihazları superdi ilk kez cocuğumun yüzünü gördüm doğru düzgün

Fiyat olarak doktorla konuşmadık ama sekreteri 1500 dedi. Bazı hastaneler spinal, estetik dikiş vs gibi ayrıntılara extra ücret alıyor bunda durum ne bilmiyorum 15 aralıkta gittiğimde konuşacağım. Diğer hastanede personel yakını olduğum için fiyatları çok umursamamıştım bunda durum nedir bilmiyorum. Odalar nasıl vs bu soru işaretlerimiz biterse bu doktorla doğuma gireceğim :) Bu arada dün ki sancılarım şuan yok. Gece aşağıdaydı sabah yukarı çıktı. Doktorda erken doğum riski görmedi