• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
3 gün önce bende öyleydim canım şiddetli sırt bel ağrısı kasılmalar 3 gecedir yatmadan magnezyum içiyorum rahatladım şükür doğuracağım ben bu çocuğu diyordum şimdi iyiyim

Gercekten mi canim valla moral oldun bana bende magnezyum alayim daha hic kullanmadim cunku cok sagol

Kizlar bu yalanci dogum kasilmalarini ne siklikla hissediyorsunuz?Ben her gun yasiyorum, karnim sert oluyor, bebek buzuluyor, gun icinde bir cok defa oluyor. Ilk gebeligimde hic yasamamistim, 2 gun once hastaneyi aradim, bu donemlerde normal magnezyum alin dedi. Benim gibi her gun yasayan var mi? Erken dogurmak hic istemiyorum tam zamaninda gelmesi dilerim :KK43:
canm gunde 10 kez yasiyorum nerdeyse hatta daha fazla bile olabilir :( dr normal diyor satte 2 kez bile yasayabilirsin dedi, ben 28. Haftada basladim hatta ama o zamnlar kasilma oldugunu anlamamistim ama o zamanlar gunde 1 veya 2 kez oluyordu

canm gunde 10 kez yasiyorum nerdeyse hatta daha fazla bile olabilir :KK43: dr normal diyor satte 2 kez bile yasayabilirsin dedi, ben 28. Haftada basladim hatta ama o zamnlar kasilma oldugunu anlamamistim ama o zamanlar gunde 1 veya 2 kez oluyordu

Bende gunde ortalama 10 kere yasiyorum bazen ard arda geliyor sonra kesiliyor. Bu hareketlilik korkutuyor beni, ilkte hic yasamadigim icin. Hayirlisi olsun ins miadini doldurur bebekler ne aceleleri varsa yani :)

Kızlar bebeği ilk etapta pamuk ve su ile temizliyecek olanlara danışıyorum.. Pamukları aldımda nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz siz? Bir arkadaşım ıslatıp saklama kabında taşıdı yanında yoksa sürekli su bulundurup bandırıp mı kullanacaz bunun bir pratik yolu vardır elbet
alt degıstırırken mi dıyosun canım vucut temızligı mı

Bende gunde ortalama 10 kere yasiyorum bazen ard arda geliyor sonra kesiliyor. Bu hareketlilik korkutuyor beni, ilkte hic yasamadigim icin. Hayirlisi olsun ins miadini doldurur bebekler ne aceleleri varsa yani :)
Aynen ben de korkuyorum aslinda alistim da sayilir ama 3 gundr falan daha beter uzun suruyor gecmiyor korkutuyor beni...bnm dogum tarihi zaten 3 ocak gorunuyor ama aralik annesi olacagim gibi geliyor

Kizlar bu yalanci dogum kasilmalarini ne siklikla hissediyorsunuz?Ben her gun yasiyorum, karnim sert oluyor, bebek buzuluyor, gun icinde bir cok defa oluyor. Ilk gebeligimde hic yasamamistim, 2 gun once hastaneyi aradim, bu donemlerde normal magnezyum alin dedi. Benim gibi her gun yasayan var mi? Erken dogurmak hic istemiyorum tam zamaninda gelmesi dilerim :KK43:
Canım bende her gün yaşıyorum her gün toplanıyor bir yerde karnım yamuluyor bide kasıklarda ağrı yapıyor o an diyorum heralde çoçuk geliyor bugün kontrolüm vardı gittim doktor normal dedi ama ağrın olursa diye progestan yazdı

Maşallah :) benmkide hep uyumlu giderdi 30 dan snra tüm usg ölçülerine baktım şimdi 30 dan beri hep 1 haftalık gerilik var. Dpktorum hiç söz etmedi. Dünde bişey demedi herşey yolunda dedi ama nerden aklıma geldi bilmiyorum:) evham yapıcak bişey buldm yine. Saol canım yinede. Dogru söyşüyorsun takılmamak lzım
Önden giden baş ve karin var bizdede lazimsa verelim :-) üç beş gün verebiliriz

Aynen ben de korkuyorum aslinda alistim da sayilir ama 3 gundr falan daha beter uzun suruyor gecmiyor korkutuyor beni...bnm dogum tarihi zaten 3 ocak gorunuyor ama aralik annesi olacagim gibi geliyor

Benim beklenen dogum tarihinden 3 gun onceymis seninkide. Ilk gebeligin mi canim? Ben tam doldurmasindan yanayim haftasini, gununde dogsalar en guzeli

Canım bende her gün yaşıyorum her gün toplanıyor bir yerde karnım yamuluyor bide kasıklarda ağrı yapıyor o an diyorum heralde çoçuk geliyor bugün kontrolüm vardı gittim doktor normal dedi ama ağrın olursa diye progestan yazdı

Progestan ne canim hep okuyorum ama ne bilmiyorum. Benim agrilarim icinde dafalgan yaziyorlar herkesin kullanabildigi dafalgan hamilelere ozel degil. Vajina kemigi var ya, Ben orada cok fena agrilar hissediyorum bazen, geceleri sol bacak krampi fix Birde sag bel kemigim beni bazen kaskati kestirtiyor. Ikincisi daha kolay olur saniyodum daha zor oldu :/

Gercekten mi canim valla moral oldun bana bende magnezyum alayim daha hic kullanmadim cunku cok sagol
Bende içmemiştim canım hamile kalınca vermişti doktor 3 gün o kadar acı çektim ki aklıma geldi iyi de oldu rahatladım

Muayeneden geldik 34+1 de 45 cm boy ve 2365 gr kilomuz. 3 hafta once 1750 gr di doktor kilo alımı iyi dedi. Yuzunu gene göstermedi bizim oglan cok nazlı ya :) eliyle yüzünü kapatmıştı bir de. Coraspini bırakalım artık dedi. Ins bırakınca gelişiminde bir sıkıntı olmaz. Bu arada 2 hafta once acilde kafası 3 hafta ilerde şeker yuklemesi yaptırmadın mi ondan olabilir vs diyen devletteki acil doktoru icin kadin doğumcu muydu bunu diyen dedi doktorum :KK70: 14.haftadan sonra karin cevresi ve bacak boyu uzunluğu takibi önemlidir bzm icin dedi. Baş çevresi bu haftalarda zaten ilerde cikar çoğu bebekte şekerle veya gelişim bozukluğuyla alakası yok dedi
Canım benimde bugün kontrolüm vardı benimde son adete göre 34+1 doktor 6 Ocak görünüyor demişti seninki 4 Ocak görüyor alttaki bebeğin doğacağı muhtemel tarihe göre benimkinin de boyu 45 cm kilosu 2300 çıktı :halay: senin oğlan nazlı benim oğlanda fena evde hiç durmaz sürekli hareketli ultrasona giriyoruz sürekli uyuyor bide eli kafasının altında uyuyor yaramaz bütün fotoğrafları aynı şekilde oldu yani :emir_bebek:

Progestan ne canim hep okuyorum ama ne bilmiyorum. Benim agrilarim icinde dafalgan yaziyorlar herkesin kullanabildigi dafalgan hamilelere ozel degil. Vajina kemigi var ya, Ben orada cok fena agrilar hissediyorum bazen, geceleri sol bacak krampi fix Birde sag bel kemigim beni bazen kaskati kestirtiyor. Ikincisi daha kolay olur saniyodum daha zor oldu :/
Sormadım canım ya progestanda ne diye zaten bugün gittim içinde ilacı almadım henüz nöbetçi eczane ile uğraşmamak için ama krampların olursa ağrın falan bunu kullan dedi kramplara iyi geliyor diye düşünüyorum yani canım muhtemel doğrum tarihlerimiz de aynı görünüyor yaşadıklarımız normal heralde

Benim beklenen dogum tarihinden 3 gun onceymis seninkide. Ilk gebeligin mi canim? Ben tam doldurmasindan yanayim haftasini, gununde dogsalar en guzeli
Evet ilk gebeligim, ben de normal gununu doldurmasindan yanayim refleksleri falan tam gelismis oluyor ama dr 32. haftadayken dogum kanalina girmis demisti en son kontrolde simdilik siknti yok dedi ama icimde korku var aktif calisiyorum dinlenme firsatim da olmuyor bakalim ne olacak ama en azindan 37 yi doldursa diyorum

Evet ilk gebeligim, ben de normal gununu doldurmasindan yanayim refleksleri falan tam gelismis oluyor ama dr 32. haftadayken dogum kanalina girmis demisti en son kontrolde simdilik siknti yok dedi ama icimde korku var aktif calisiyorum dinlenme firsatim da olmuyor bakalim ne olacak ama en azindan 37 yi doldursa diyorum

Ilkinde bu kadar yogun hisssdilmez diye biliyordum Ben, keske calismama imkanin olsa, cok aktif olmak bence cok etkiliyor. Ben calismiyorum ama kucuk bir cocugum var bu yuzden ilki gibi dinlenemiyorum ama son haftalarda vucut cok istiyor dinlenebilmeyi, kaldiramiyor herhalde hem hamilelik hem yogun tempo

korkma korkma ben azalmış halıyle suan gunde ortalama 40,50defa yasıyorumdur abartmyrm:) magnezyum ve adalat crono kullanıyorum onları kullanmasam 2katına cıkıyor

Tabi normal ama cok ust uste olunca anormal olabilir diye dusundum yani dogum olabilir mi diye. 40.haftayi doldururuz insallah ic rahatligiyla
ardarda 5dkda bire dusunce hemen gıdılmelı dıyorlar kendını dınle uzanınca da ritmik şekilde oluyorsa bır gıt hast.ye bellı olmaz ben kesın dogurcam dıye gttm 19saat aralıksız 5dkda bır kasılmıştım ama sonunda dayanaamdım gittim çokşükür ki sorun yoktu ıhmal etmemek lazım dr.um da buna guvenıp aynı seyı yasarsan gelmezlık asla yapmıyosun uzun sure beklemeyip yıne gelıyosun hemen dedi

Back
X