2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet canm jokerde cok pahaliydi ben hepsi buradadn daha uyguna aldim ama indirimjnj bekledim baya
günaydın herkese,
güle güle kullanın canım, bende netten bir süre takip edeyim o halde olmazsa başka bi çantaya yönelirim vakit var daha nasılsa:)

Tunaydin kizlar bende dr dan geliyorum endokrinoloji gitmistim seker takibi yapıyorum 10 gundur kontrole gittim yine canim sıkıldı aclik 95 tokluk 140 ustu olmamalıymış bi iki tane ac tok ustu cikmis benimkinde 2 hafta daha bak yine boyle tek tük olursa insuline baslatiriz diyor boyle takipte olup yasayan var mi cok abartmiyorlar mi benim geldikten sonra aclik olcum 96 cikti strestrn olduğu dusunuyorum cunku dün aksam dogru durust bisey demedim bunu bana demeleri 2 tane sinir ustu gorunmus o kafam karisti iyice

Bana da erken alırım dedi dr kilosundan dolayı. Zaten sezeryan istediğim için sorun etmedim ama doktor 38 dedi. Eşim olmaz dedi çünkü ultrasonda 4000 cıkan cocuk yeri geliyor bir doğuyor 3500. Bu yuzden eşim 39. Hafta dedi doktorda duruma göre bakarız dedi

cok sık oldu mu hemen gıt veya gecmeuen agrın sancın olursa son aylar daha mı ewhamlı oldu ne odumuz kopuyu herseyde

Canım ben de ıslak mendil soğuk diye tereddüt etmiştim ama zaten bebek olunca odalar sıcak olcak sorun olacağını sanmıyorum. Kayınvalidem ıslak mendil daha pratik diğer türlü boşa enerji harcamış oluruz dedi. Bizde sleepy yeni doğan aldık. Sadece su ve pamuktan üretildiği için. Uni baby alacaktım ama gereksiz pahalı iki mendilde aynı işi görüyor sonuçta. Sana da tavsiye ederim

masaAllah bebıse kılosu uiyi saglıcakla gelsın ınsaAllah
ultrason kagıdında yazıyor mu kac cm oldugu buzamana kadar hıc sormadım onlarda soylemedı merak eder oldum artık bu merakın sebebı ıse gogus kafesıme sureklı bı baskı bırde çatı agrısıda cok oluyor boyumu uzun kı dıyom :)

Benim son 1 haftadır fazlalaştı canım. Özellikle akşam işten eve gittiğimde dinlenme sürecimde iyice aşağı iniyor. Karnımın üstü yumuşuyor altı sertleşiyor. Sabah yeniden yukarı cıkmış oluyor. Aşağı indiğinde sık aralıklarla (5-10dk da 1) kasılma oluyor. Çişimi yapıp geliyorum o kasılma gelince sanki çişim var gibi oluyor. Doktor herşey yolunda dedi. Yalancı sancılar olur öyle dedi ben de takmıyorum artık.Sabahtan beri iş koşturmasından ayakta fazla kaldım şuan yine karnımın üstü yumuşadı gün içinde tekrar eski yerine gircektir. Alıştım artık :)

Masallah kuzum bebisine ❤❤ aa ne ne testiymis ki o ben bilmiyorum hic

canım bende de gebelik şekeri çıktı, doktor yediklerine dikkat et ve takibini yap dedi, geçtiğimiz ay tokluk 4-5defa 152-156 aralığında çıktı genelde 140tan düşüktü, bu şekilde söyledim doktoruma o da güzel bu şekilde devam et dedi hala ölçümlere devam ediyorum 142 145 çıktığı oluyor ama önemsemiyorum artık açıkçası. bebeğimin gelişimi önde ama şekerden değil dedi doktorum büyük ihtimalle genetik dedi suyum da fazla değilmiş. dikkat et tabi ama senin de sorun olacağını sanmıyorum.

öncesi ve sonrası 16 hafta değil mi
toplam 16 hafta doğum izni. önce kullanılmayan günler doğum sonrasına aktarılıyor. doğum iznine çıktığın günden 16 hafta sonra izin bitiyor. doğum tarihi doğum izin süresini etkilemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…