2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım cok normal ozellıkle sabh kalkınca ve bagdas kurunca cok agrıyor ve bu sancı olarak nst ye yansımıyor doktor bakmıstı rhım agzın kapalı demıstı

İyi olmanıza sevindim bende evdeyim ne olsun ev işleri büyük oğlumun dersi filan derken zaman geçiyor uyku kalmadı bende geceleri
Belin nasıl oldu
Neyseki evindesin artik kv kp de yok :) belim bazen cok kotu cuma gunu kitlendim resmen hemen yine doktora gittim malesef yapilcak bisey yok. Egzersiz ilik su kompresi ve hamile bel destek kemeri tak dedi bugun takmaya basladim bakalim ❤

8 kilo aldim canim simdilik...

Yaa ben halilarimi koltuklarimi yikamaya vericem..zaman gectikce stres yapiyorum..26 araliga kadarda calisicam... evde pislendi artik..skldim daginik pis evden napsam..
canımm bence çok ideal bızaman vermen için ben halılarımı agustosta vermıstm hıc kırlenmedı oyuzden vermedik. ver al derken ztn gecer mesela 1hafta bıyandan da evın temızlıgını halledersıniz kım yapacaksa. e çalışıyorsun da baslamadan gelmıyor devamı gerçekten. Hazırlıklı olursan için rahat olur. 26aralığa kadar calısabılcek mısın doğum zamanı gelıo neredeyse

canım benim de doğum paketi adı altında. ama sen muayenelerle beraber baltsn mı odeme yaptın o nasıl oluyor kuzum
Evet kuzum. Benim muayeneler tahliller (detayli ult haric) dogum 1diyetisyen 1discu randevusu kapi suslemesi ve lohusa serbeti dahil fiuati basta odedik biz. Miktar yaziyo faturafa elimde sozlesmede var zaten :)

8 kilo aldim canim simdilik...

Yaa ben halilarimi koltuklarimi yikamaya vericem..zaman gectikce stres yapiyorum..26 araliga kadarda calisicam... evde pislendi artik..skldim daginik pis evden napsam..
Canim bende 20araliga kadar caliscam daha bekletiyorum ya hali hemen kirleniyi diye. Ev temizligi icin sirket bulcam bide halilari vercem bende ama araligi ortalasam diye dusunuyorum

Bende aynen..ne kadar calisirsam.iyi..sezeryanida sirf bebek gec gelir diye aklima takiyorum...37 de ayrilip 40 da dogurursak 3 haftamiz bebissiz bosa gecmis oluyor diye dusunuyorum
Normal dogum gibi gorunuyo ama. Sartlar normal giderse..
Benimde su an gidisat normal ama ne olcagi daha belli olmaz 36dan sonra asil karar verilir diyorlar. Bakalim hayirlisi artik ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…