- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
yaa canım ben unutuyorum burda çocuklu hamişleri kbakma oyledır tabı evde bide küçük çocuk varken. kıyamam ya masumluk işte annecim dıynce de bütün akan sular duruyordur tabi:)senin kirlenmez canım tabi, bizde küçük canavar var) halıya geçen vişne suyu döktü mesela, duvarlar zaten allahlık :) koltuklar da . Hiçbişeyi kasıtlı yapmaz, ama kuzum daha çok küçük. Mesela örtü serer bişey yerken dökmemek için, sonra ben içerdeyim mesela, o örtüyü sallaya sallaya gelir al annecim diye :))
Teşekkür ederiim :) Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü canm ama bi sonraki randevu da hem çatı muayenesi hem nst bakıcaz dediaçılma için nasıl muayene etti canım maşallah bebeişinee❤
canım bana bunu sen yapmıştın, :)aramızda 2 gün var, 17 Nisa’n oluyorsun sende galiba
Canım nasılsın?Çok şükür canım lekesiz günlerdeyim inşallah tekrarlamaz bir daha. 2 defa tatbikat yaptırdı bize sıpa :)) Korkudan çantaları da odasını da hazırladık hafta sonu :))
Sen nasılsın izne ayrıldın herhalde dimi?
a dogru benım de olcuyor hep kac cm cıktı gecen ay 4.1 di benim çatı muayenesı falan mı yaptı acaba dedım. Buay cok merak ediyorum durumlar neolcak 37.haftada olacagım gıttıgimdeeTeşekkür ederiim :) Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü canm ama bi sonraki randevu da hem çatı muayenesi hem nst bakıcaz dedi
Kaç cm olduğunu söylemedi ama iyi dedi ben de sormadıma dogru benım de olcuyor hep kac cm cıktı gecen ay 4.1 di benim çatı muayenesı falan mı yaptı acaba dedım. Buay cok merak ediyorum durumlar neolcak 37.haftada olacagım gıttıgimdee
Canım nasılsın?
Bizim bebeler aynı seninle.
Bizimki de iki defa tatbikat yaptırdı
Ben daha hiçbir şeyini hazırlamadim çantamı bile hazır değil. Ablamı bekliyorum o yapacak. Hastane çıkışı falan da almam lazım ama korkudan alışverişe çıkamıyorum :/
Maşallah kuzuna canımSelam kızlaar biz de sabah doktordaydık. Bebeğimin kilosu 2085 gr boyu 43 cm olmuşaçılma da yokmuş. Kilo almayacak diye çok korkuyordum ama çok şükür yerindeymiş boyu kilosu
benimkide hep kasıkta kafası da orda doğum pozisyonundaAaa olemi...benim kasikta atiyo hickirinca yani noluyoo simdi nasil duruyo
ahaah aynen canım ben de oyuzden vıdeoya aldırıyorum hem hatıra oluyor hem sonra dınlıyorum. ablam da gırıyor yanımıza çekiyor. eşim anı yasıcam dıye ablama cektırıyorr:)hep dınlıyrm a şunu da demiş fln bebegımı özledikçe izliyorumKaç cm olduğunu söylemedi ama iyi dedi ben de sormadımzaten ufaklığı görünce doktorun söylediklerini de duymuyorum bütün sorular uçup gidiyor aklımdan, sarhoş gibi çıkıyorum sonra eşim şunu da demişti bunu da demişti diyor
Teşekkür ederiim :)Maşallah kuzuna canım
Benimki de bel tarafından gıdıklıyor minik minik parmaklarını hissediyorumyok ya kızım cıkmak ıstiyor artık anlasıldı resmen kafa atıyor vajına bolgemeçok gıdıklıyor yaa
Meraba ben uzun zamandır yazamadım buraya insallah hepinizin durumu iyidir. Ben en son bebeğim 27 haftalıkken gittim 890 gramdı doktor kilosu iyi değil dedi kendimce kilo aldırcı şeyler yemeye calıstım ama hic sağlıklı beslenen biri değilim nerde zararlı bisey var onu seviyorum bu ay dikkat ettim ama bebeğim için. Cuma günü tekrar kontrole gidicem insallah kilo almıstır. Sizin kilolar ne durumda cok mu az gercekten haftasına göre 890 gram
Ay hadi insallah oledir ole kalir..bazende diyorum donmesin zorunlu sezeryan olayim. Kafa bi milyonbenimkide hep kasıkta kafası da orda doğum pozisyonunda
ben de de aynı sorun varinstagramda petitboombabay den düz pembe hastane çıkış setini aldım. penye battaniyesi var.
bir de puf puf kışlık pembe renkli battaniye istiyorum.
battaniye önerilerinizi bekliyorum. alıp memnun kaldığınız battaniyeler var mı??
özdilek tmm cnm yazdım bunu ilk fırsatta bakacağım.ben de de aynı sorun varyaptırdıgım hastane çıkısına uygun battanıye arayıp duruyorum bır bulamadım yedek hastane cıkısının var ama renklerı ve tıpı farklı yaptırdıgımdan. ben peluş battaniye aldım ikitane yumusak kasmır tarzı canım özdilekte cokguzel ürünler var bir bak ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?