2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Öyle canim burada vakit dolduruyoruz gün sayiyoruz bilgi paylasiyoruz destek oluyoruz arada tartişiyoruzda ama üzülme artik ben doktorlarada inanmiyorum yapti olcumlerede karnimdaki birseyi görmem bile bir mucizeki kilosu boyu yalan yanliş ortalama bi deger veriyorlar bizimde kafa önde bacak geride karin bi farkli dogunca supriz olsunlar artik saglikla gelsinler de tek boşuna evham yapmiş olalim

Iyi geceler birsey sorcam kizlar ya benim 4 5 gundur vajinamda agri var ozellikle de tuvaletteyken cis yaparken oluyor baktim da simdi rahim agzinin acilmaya basladiginin isareti olabilir diyor. Varmi aranizda bunu yasayann?
canım alt kısımda mıı benm de özel bolgemde agrı var ama kemıklerde ve bacak bırlesımlerınde acaba baskıdan mı oluyor senın de

Olsun canım sana da değişiklik oluyor hem insanın anne babası gibi yok

Evet 2-3 ay oldu fiyat artalı doğru. Bence de istanbul sıkıntılı canım. Koşuyolu da çok yoğun. Daha uygun olan hastaneler daha da yoğun devletten beter bazıları
Öyle canım ben bı ara nisaya gidiyordum gerçekten devletten beterdi

Almamisindir 12 kilo aldik doguma kadar 15 oluruz yada dahami fazla oluruz ki sen kac kilo aldin cnm
bn yıne 2kılo dha almışım 10gündee Üstelik kayınvalide ile yaşadığım problemler den dolayı çok da yiyemedim iştahım azalmıstı insallah bebegım de almıştır cogu onundur yaa totalde 13 almıs oldum ınsallah 18fln kapatrm:)

Allahım şifa versin canım şuan bir tedavı yokmuymuş kullanablcegın krem vs benım ptesı randevum aklıma gelrse muhakkak sorarm

[QUOk="aurora_z, post: 58079477, member: 888126"]ınsaAllah canım 36 da alıncaktı demı senın[/QUOTE]
Ben kafamda ole planliyorum canim demin esimlede konustum dedim dicem doktora 36 da alsin oda yok kalsin bi iki hafta daha falan dedim benim.pisikolojim bozuluyo her hareket ettiginde benim ilk bebegim karnimda öldü kizlar normal dogumu beklettiler o yuzden cok agir bisi yasadim diyorum erkenden olsun saglikli olsun

Lütfen kötü düşünme canım Haklısın endişee etmekte İnşallah hiçbir şey olmayacak Bebeğin sağlıklı doğacakk en içten Dualarım sizinle PnarMracAlya

ben de ptesı gıdeceğim 13.15de ben de soracam.bakalım nedır ne degıldır belkı kanala girmiştir bebiş dıyoruz kuzum haberlesrz artkk BirininCicegi

ben de ptesı gıdeceğim 13.15de ben de soracam.bakalım nedır ne degıldır belkı kanala girmiştir bebiş dıyoruz kuzum haberlesrz artkk BirininCicegi
Benimde 14.00 de randevum canim ya dedigin gibi ya da vucut hazirliyor kendini artik yavastan. Resmen adetliykenki agri gibi agri yasiyorum. Bakalim ne diycek dr larimiz

canım aynen tam da orasıı gercekten ben de netten tesadufen öğrendiim ablam dedı bir de. acı cektırcek gb degıl ama hatrısayılır cinsten giriyor bir agrı. Cokyoruldun yollarda kac saat sürdü yolculuk dinlen sık sık vallahı ben de evımı çook özlüyorum 1saat ayrı kalsam dahi. Insanın kendı yuvası olunca yıllardır yasadıgın ana evınde bıle bıryere dek durabılıyor. Hele bide bebişlerimiz de gelsin tadından yenmeyecek nasipse

benım de boş yumuş yumuş coguzaman ama sabahları uykudan uyanınca kalkıyrm bısure ayaklarnı dayıyor hanfendı sonra yıne hop asagda hep:) asagda oldugunu anlyrm her halinden hele o ayaklarını gezdırıyor ust taraflara dogru alıp ısırasın yani:) dha da donmez ınsallah gerı:)

[QUOk="aurora_z, post: 58079477, member: 888126"]ınsaAllah canım 36 da alıncaktı demı senın
Ben kafamda ole planliyorum canim demin esimlede konustum dedim dicem doktora 36 da alsin oda yok kalsin bi iki hafta daha falan dedim benim.pisikolojim bozuluyo her hareket ettiginde benim ilk bebegim karnimda öldü kizlar normal dogumu beklettiler o yuzden cok agir bisi yasadim diyorum erkenden olsun saglikli olsun[/QUOTE]
hayırlısı olsun canım yasadıkların kotu bırsey aldırma konusunda da haklısın en ıyı kararı doktorunla konusup verın

dun magnezyumu 2 kez ıctım az rahatlıyım dıye belım ıyı oldu alt taraf hala agrıyor ve hala doguramdııım

Geçmiş olsun canım. Biraz daha beklesin miniş
inşallah daha çok ufak çünkü

Canım çok geçmiş olsun canım zamanını beklesin kuzun insallah

İnşallah canım daha çok miniğiz

Ben.henuz nstye girmedim canim.. 2 gundur bikac kez kasilma oldu (sert oldu gerildi karnim) ve baski dedigim siddetli agrida 3 kez oldu sanki cikcak gibi...
O kadar onun disinda iyiyim..
Birdaha olursa gidicem ama dra..

Benim ilk nst mde çıktı çok şaşırdık. İnşallah daha olmaz ama biraz artarsa mutlaka git

çok geçmiş olsun. Doğum ile ilgili bilgim yok ama ayakları hep sıcak tutmak birde wc de asla soğuk su kullanmamak lazım diye biliyorum. Belki acısını azaltır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…