- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Öyle canim burada vakit dolduruyoruz gün sayiyoruz bilgi paylasiyoruz destek oluyoruz arada tartişiyoruzdaDoğru söylüyorsun sonuçta elleryle ölçmüyorlar. İçerisi bilinmezlik dolu. Başka doktora gidicektim ama daha çok kafm karışsın istemedim bu sefer gidip kendi doktorumada diyemem böyle böyle diye. En iyisi dediğin gibi takılmamak. Dogum yaklaştıkça iyice streste oldum. Sizler nasılsınız bilmiyorum ama ben kötü kötü rüyalarsa görmeye bşladım ve çok stres oldum bide böyle gerilik falan olunca işte ister istemez takıldım. Doktorum gerilik oldugunu bile söylemedi aslında. Heşey yolunda diyip geçti. Geri oldugunu ben kapıttan takip ediyorum:) neyse çok saol canım sizede yazmasam çatlarım heralde :)
Ay inşallah allahm kimseyi boş döndurmesin öyle aciları tatmiyalim dert veripde derman da aramayalm gulup eglenecegimiz mutlu huzurlu saglikli gunler beklesin hepimizicanımmm çok sağ ol, hepimiz bebiklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah
canım alt kısımda mıı benm de özel bolgemde agrı var ama kemıklerde ve bacak bırlesımlerınde acaba baskıdan mı oluyor senın deIyi geceler birsey sorcam kizlar ya benim 4 5 gundur vajinamda agri var ozellikle de tuvaletteyken cis yaparken oluyor baktim da simdi rahim agzinin acilmaya basladiginin isareti olabilir diyor. Varmi aranizda bunu yasayann?
Olsun canım sana da değişiklik oluyor hem insanın anne babası gibi yokHep eşimden dolayı ya yoksa annemlere tabi gidelim ama akşama kadar oturup kalkalım sevmem ben yatılı olmayı aslında ama eşimin ayda bir şehir dışına çıkması gerekiyor 1 haftalığına, şimdikini de atlattık bakalım Aralık sonundaki gidişi de Çorum’a olacak onu nasıl yapcaz doğurur muyum doğurmaz mıyım belli değil :)) orada da rahatım aslında annem babam çok üzerime düşüyorlar hamileyim diye ama gene de kendi evim kendi düzenim :) bi de şey kocamı da özlüyorum
Öyle canım ben bı ara nisaya gidiyordum gerçekten devletten beterdiEvet 2-3 ay oldu fiyat artalı doğru. Bence de istanbul sıkıntılı canım. Koşuyolu da çok yoğun. Daha uygun olan hastaneler daha da yoğun devletten beter bazıları
bn yıne 2kılo dha almışım 10gündee Üstelik kayınvalide ile yaşadığım problemler den dolayı çok da yiyemedim iştahım azalmıstı insallah bebegım de almıştır cogu onundur yaa totalde 13 almıs oldum ınsallah 18fln kapatrm:)Almamisindir12 kilo aldik doguma kadar 15 oluruz yada dahami fazla oluruz ki sen kac kilo aldin cnm
Allahım şifa versin canımKızlar benim hemoroid iyice azdı, dışarda 4 meme var resmen( Doğumdan 2 ay kadar sonra ameliyat olcam inş.. doktorum sürekli sorun deil diyor, ana oturmama bile engel olmaya başladı şu birkaç gündür. Acaba doğumda iyice sıkıntı teşkil eder mi ki?? Sizlerden ricam eğer sorabilirseniz doktorunuza sorarmısınız?
canım alt kısımda mıı benm de özel bolgemde agrı var ama kemıklerde ve bacak bırlesımlerınde acaba baskıdan mı oluyor senın de[/QUOTE
Adetliyken ki agri gibi canimm ya ordaki kemiklerde. P.tesi dr randevum var sorcam bakalm ya
Benimde 14.00 de randevum canim ya dedigin gibi ya da vucut hazirliyor kendini artik yavastan. Resmen adetliykenki agri gibi agri yasiyorum. Bakalim ne diycek dr larimizben de ptesı gıdeceğim 13.15de ben de soracam.bakalım nedır ne degıldır belkı kanala girmiştir bebiş dıyoruz kuzum haberlesrz artkkBirininCicegi
Aynen 6 kere deliyorum parmagimi bazen kan cikmiyor fazla da deldigim oluyor kevgire döndüAllah korusun hepimizi saglikla dogarlar insallah az kaldı doguma sabredin azicik daha valla bilmiyordum cok üzuldum :-( allah yardimciniz olsun bacim
sağol teyzesıi size de masallah dıyor kızımİyiki kapatmiş istesen o poz verilmez kalemle çizilmiş gibi ya masallah kuzucuga
canım aynen tam da orasıı gercekten ben de netten tesadufen öğrendiim ablam dedı bir de. acı cektırcek gb degıl ama hatrısayılır cinsten giriyor bir agrı. Cokyoruldun yollarda kac saat sürdü yolculuk dinlen sık sık vallahı ben de evımı çook özlüyorum 1saat ayrı kalsam dahi. Insanın kendı yuvası olunca yıllardır yasadıgın ana evınde bıle bıryere dek durabılıyor. Hele bide bebişlerimiz de gelsin tadından yenmeyecek nasipse1 haftalık anne evi ziyaretinin sonuna geldik ve Bugün eşim aldı getirdi evimize, mide bulantısından ölüyorum yollarda, herhalde doğursam da bebekten hatıra mide bulantılarım devam edecek sankiama ne kadar anne evi de olsa insanın kendi evi gibisi yok ya evim evim güzel evim resmen :)) Kızlar sanırım o dediğiniz çatı ağrısını 2 haftadır bende yaşıyorum ama adının çatı ağrısı olduğunu sizden öğrendim bacaklarımla genital bölgenin birleştiği yerler çürümüş gibi ağrıyor acıyor merdiven çıkarken pant giyerken canımdan can gidiyor, önümüzdeki cuma kontrol var ben artık doğurmak istiyorum ya :))
benım de boş yumuş yumuş coguzaman ama sabahları uykudan uyanınca kalkıyrm bısure ayaklarnı dayıyor hanfendı sonra yıne hop asagda hep:) asagda oldugunu anlyrm her halinden hele o ayaklarını gezdırıyor ust taraflara dogru alıp ısırasın yani:) dha da donmez ınsallah gerı:)Kuzum benimki de 1 aydır baş geliş. Şimdi baktım gögüs altım yumuş yumuş sertlik yok boş hatta orası. Bayaa aşağıya indi sıpa zaten, en son kontrolde doğum kanalının tam girişinde bekliyodu kafasıdoğuma kadar çok döner diyolar. Şimdi seninki dönmüş olsa da yine son anda baş geliş pozisyonunu alır
Ben kafamda ole planliyorum canim demin esimlede konustum dedim dicem doktora 36 da alsin oda yok kalsin bi iki hafta daha falan dedim benim.pisikolojim bozuluyo her hareket ettiginde benim ilk bebegim karnimda öldü kizlar normal dogumu beklettiler o yuzden cok agir bisi yasadim diyorum erkenden olsun saglikli olsun[/QUOTE][QUOk="aurora_z, post: 58079477, member: 888126"]ınsaAllah canım 36 da alıncaktı demı senın
inşallah daha çok ufak çünküGeçmiş olsun canım. Biraz daha beklesin miniş
Canım çok geçmiş olsun canım zamanını beklesin kuzun insallah
Ben.henuz nstye girmedim canim.. 2 gundur bikac kez kasilma oldu (sert oldu gerildi karnim) ve baski dedigim siddetli agrida 3 kez oldu sanki cikcak gibi...
O kadar onun disinda iyiyim..
Birdaha olursa gidicem ama dra..
çok geçmiş olsun. Doğum ile ilgili bilgim yok ama ayakları hep sıcak tutmak birde wc de asla soğuk su kullanmamak lazım diye biliyorum. Belki acısını azaltır .Kızlar benim hemoroid iyice azdı, dışarda 4 meme var resmen( Doğumdan 2 ay kadar sonra ameliyat olcam inş.. doktorum sürekli sorun deil diyor, ana oturmama bile engel olmaya başladı şu birkaç gündür. Acaba doğumda iyice sıkıntı teşkil eder mi ki?? Sizlerden ricam eğer sorabilirseniz doktorunuza sorarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?