2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bence hasta bezi kesinlikle almalısın
İlk iki gün çok kanama oluyor.
Ben ilk zamanlar emzirme sütyeni kullanmadım sadece emzirme atleti.
Miorre nin çok memnun kalmıştım.

Bence hasta bezi kesinlikle almalısın
İlk iki gün çok kanama oluyor.
Ben ilk zamanlar emzirme sütyeni kullanmadım sadece emzirme atleti.
Miorre nin çok memnun kalmıştım.
Ben ilk dogumda sadece pet kullandım uzunlarından çok kanamam olmadı hiç öyle acaba değişir mi doğumdan doğuma şimdi de pet almayi düşünüyorum hasta bezi almadım pet de bile rahat edemiyorum çünkü

Bu lansinoh kremle ilgili forumda yazı okumuştum ama pek katılmamakla birlikte doğumdan önce kullanılmaya baslandiginda bebek meme reddi yaşıyormuş buna baglamis ebeler eğitime gidenlere söylemişler. Ama kullanmadan da reddeden bebekler oluyor .Ben kullanmaya başlayacağım

canım sıkma canını rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Zaten az kalmış sıkıntı stresle tetikleme keyfini çıkar [/QUOTE]
Aynen az kaldi ins hayirlisiyla hepimiz sag salim kavusalim

Bende gidince bakıcam şuan aylık olarak aldığı kilo olarak değerlendiriyorum önceki kontrolde de mesela yine öyle geriydi doktora da özellikle sordum ben bu olayı korkmalı gerektircek birşey yokdedi
Umarım öyledir canım. Son günler artık bide streste var işte. Evham yapıp duruyoruz. Sağlıkla alalım kucagımıza inşallah

Evet burası resmen stres topu gibi biyer :)) haklısın canım Rabbim bilir herşeyi ya. Sağlıkla kavuştursun hepimizi bebeklerine yeter :)

Bugün bebişimin yatağı geliyor :)) bi de bir haftadır evde olmayınca kirliler valizler yıkanacaklar ve yıkanma sırası bekleyen çamaşırlar bi de ikramlık da hazırlamaya çalışıyorum evde kuracaklar mobilyayı gene 1-1,5 saat sürer çay yanı bişiyler olsun dedim, neredeyse herşeyi tamam bebişimin halısı ve perdesi dışında onları da artık acele etmeyeceğim maddi olarak zorladık sınırlarımızı, bebiş doğduktan sonra da alırız diye erteledik

Kizlar netten bi kac parka kiyafet almak istiyorum siz bebislerinize hangi siteden aldiniz acil yazarsanz simdiden tsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…