Sağol canımMaşallah kuzuna arkadaşım
Geçmiş olsun.inşallah daha çok ufak çünkü
İnşallah canım daha çok miniğiz
Benim ilk nst mde çıktı çok şaşırdık. İnşallah daha olmaz ama biraz artarsa mutlaka git
Bence hasta bezi kesinlikle almalısınGünaydın kızlarBen tembel annelerdenim . dün arkadaşlarımla buluştuk. Bebeğin herşeyi hazır kıyafet vs olarak ama benim hiç bişeyim hazır değil. Gecelik emzirme sütyeni falan alcam bugün önerilerinizi alırım. Bebeğim iki gündür çok aşağıda zaten iki haftadır bacak arası sanırım Leğen kemiğim çok ağrıyor. Çokda kilo almadım halbuki şimdiye kadar 6 kilo. Zaten erken Doğum problemimde var ama hiç bişeyim hazır değil işten güçten kafamı kaldıramıyorum eve gel yemek yap vs sonrada uyuyorum. Gece hiç uyutmuyor beni 4-5 gibi uyanıyor işe gidene kadarsa uyumuyor çok hareketli defalarca uyanıyorum zombi gibiyim yani yarın bebeğin kıyafetlerini yıkamayı planlıyorum en kısa sürede de çantamı hazırlamam gerek ama gözümde o kadar büyüyor ki kendim için almam gereken bişeyler varmı. Bi göğüs ucu kremi bide göğüs pedi aldım. Hasta bezi almalımıyım. Hastaneye kıyafet harici anne için başka ne götürmek gerek. Yardımlarınızı rica ediyorum. Yarın yeni bir doktora başlayacağım bakalım o ne diyecek. Doğum ücretleri yüzünden Doğumu Yalova’da yapmayı planlıyorum. Umarım doktor beni kabul eder. Doğuma kadar perinatolog olan doktorumdan devam edeceğim. Doktorumu Yalova’da ki özel hastanelere getireyim dedim. Hastaneler kabul etmedi. Çok karışık yazdım kusura bakmayın
Ben ilk dogumda sadece pet kullandım uzunlarından çok kanamam olmadı hiç öyle acaba değişir mi doğumdan doğuma şimdi de pet almayi düşünüyorum hasta bezi almadım pet de bile rahat edemiyorum çünküBence hasta bezi kesinlikle almalısın
İlk iki gün çok kanama oluyor.
Ben ilk zamanlar emzirme sütyeni kullanmadım sadece emzirme atleti.
Miorre nin çok memnun kalmıştım.
8 biteli 1 hafta oldu kıııızzzzz :))Simdilik ole akcak gibi degil .. ama.normalmis.bende hemen baktim.netten8 ay bitiyo artik biseler oluyo
Ne bilim 2 takvim kurulu..birinde ole diyo..biri 9 a girdi8 biteli 1 hafta oldu kıııızzzzz :))
Cok saol canim benimLütfen kötü düşünme canım Haklısın endişee etmekte İnşallah hiçbir şey olmayacak Bebeğin sağlıklı doğacakk en içten Dualarım sizinlePnarMracAlya
Kızlar ben çok giremiyorum nete, çok takip edemiyorum. İşten gelince çok yorgun oluyorum. Ara ara bakıyorum. Bebek çantası sormuştum yazan herkese teşekkürler...
Şimdi aklımda bebek şekeri magneti var. İnternetten sipariş vereyim diyorum. Hem uygun hem de güzel yapan bildiğiniz yer var mı? Magnevi ya da hediyelik için aranızda malzeme alıp kendi süsleyen var mı?
Birde hastane çantanızda bebek tarağı fırçası tırnak makası olması lazımmış. Chicco hem biraz pahalı hemde kılları çok dökülüyor diye şikayet var. Bebedor kullanan var mı aranızda?
Göğüs ucu kremi lansinoh mu ne var ondan almayı planlıyorum bitkiselmiş sanırım.
Birde doğum sonrası hijyenik pek, kilot şeklinde olandan öneremediler. Alanı geniş olduğu için sık değişme ihtiyacı olmuyor enfeksiyon olabiliyor normal hijyenik ped alın dediler. Aklınızda bulunsun
Bu arada kızlar, minico nun sitesinde çok uygun fiyata ana dizi var. En basit olanında en hafif olanından. Fisher price Vs gibi çok matah değil ama hem yatar pozisyon hem oturur pozisyon oluyor. Kullanım süresi kısa olduğu için uygun fiyatlı diye aldım ben. Birde bazı ürünlerde güzel indirim vardı ihtiyacı olanlar bakabilir. Malum birsürü masraf yaptık indirim önemli. İnş reklam gibi olmamıştır
canım sıkma canını rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Zaten az kalmış sıkıntı stresle tetikleme keyfini çıkarBen kafamda ole planliyorum canim demin esimlede konustum dedim dicem doktora 36 da alsin oda yok kalsin bi iki hafta daha falan dedim benim.pisikolojim bozuluyo her hareket ettiginde benim ilk bebegim karnimda öldü kizlar normal dogumu beklettiler o yuzden cok agir bisi yasadim diyorum erkenden olsun saglikli olsun
Umarım öyledir canım. Son günler artık bide streste var işte. Evham yapıp duruyoruz. Sağlıkla alalım kucagımıza inşallahBende gidince bakıcam şuan aylık olarak aldığı kilo olarak değerlendiriyorum önceki kontrolde de mesela yine öyle geriydi doktora da özellikle sordum ben bu olayı korkmalı gerektircek birşey yokdedi
Evet burası resmen stres topu gibi biyer :)) haklısın canım Rabbim bilir herşeyi ya. Sağlıkla kavuştursun hepimizi bebeklerine yeter :)Öyle canim burada vakit dolduruyoruz gün sayiyoruz bilgi paylasiyoruz destek oluyoruz arada tartişiyoruzdaama üzülme artik ben doktorlarada inanmiyorum yapti olcumlerede karnimdaki birseyi görmem bile bir mucizeki kilosu boyu yalan yanliş ortalama bi deger veriyorlar bizimde kafa önde bacak geride karin bi farkli dogunca supriz olsunlar artik saglikla gelsinler de tek boşuna evham yapmiş olalim
Ay inşallah bakalım bakalım ya :)Tamm iste 14en fazla 15 tamam insallah oylede olur canm
Amin inşallah sağlığında sıkıntı olmasın 3500 kilo da dogmayoversin sağlık olsun yeterkiUmarım öyledir canım. Son günler artık bide streste var işte. Evham yapıp duruyoruz. Sağlıkla alalım kucagımıza inşallah
kolostrumun bol olsun kuzummGunaydin kizlar...2 gundur gogsumdede sizi vardi..esime anlatiyodum..bi bakim.dedim.islaklik var..sutmu.sivimi bilemedim (sag gogsumde)
Hergun bi mevzum varaslinda sakin bir.insanim.evham.yapmiyorum.. ama.paylasim sizle dedim
Iyiyim cok şükür sen nasilsin canimMerhaba kizlar nasilsiniz
Bende iyiyim evde yatisa devamIyiyim cok şükür sen nasilsin canim
Ebebekten aldim patikli alt tulum falan benKizlar netten bi kac parka kiyafet almak istiyorum siz bebislerinize hangi siteden aldiniz acil yazarsanz simdiden tsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?