Oyyy minikkyaa bızım renklı pozlarımza bakın bugune dek bunları aldık 13haftalık biri dha 7cm orda
Nasl gectı mı canımAma etmeden agri oldu..zaten bisey yapamadim :)
Gecti canim..zaten anlik oluyor...Nasl gectı mı canım
Nst anında mı karnın taş gibiydi peki ?
Gecti canim..zaten anlik oluyor...
Dun gece 1 kez oldu..bu sabahta 2 3 kez.. bole baski yapiyo .kafasi cikcak saniyorum.. o anlik agrida oluyor.onun disinda iyiyim . Sancim filan yok.bakalim nasil devam edicek...
Sertlesme tas gibi oldu 2 aksamda...bole olursa birkac kez daha.randevumu one alicam.. 17 sinde kontrolum.normalde.
Tek başına iyi cesaret etmişsin canım artık tek çıkarma uzak mesafeye indir kaldır oluyor ister istemez kaç yaşında bilmiyorum ama dikkat etCocugu alısverıs merkezıne gotureyım dedım goturdum eve geldım yerımden kalkamıyom alt tarafın agrısından
Tepesine. Cibinligi geçirince boşluk kaldi demir gozukuyo oyle kurdele vs bsy takmam lazimdemire derken neresine canım
4 yasında canım buyuk ama cok yorucu yıne suan belım cok kotu agrıyorTek başına iyi cesaret etmişsin canım artık tek çıkarma uzak mesafeye indir kaldır oluyor ister istemez kaç yaşında bilmiyorum ama dikkat et
Bana da doktorum her gidişimde renkli görüntü verdi canım. Her defasında büyüdüğünü görmek çok güzel :)gecen bır arkadasıma da soyledım ankarada O. Ve gayet pahalı bır hastane. kadın renkli göstermemıs 17.haftada bıde dedım neden ses cıkarmıyorsun. ha şu da var benım hastaneme eşimın kuzenı gıdıyor o da daha alamamıstı onun dr.u baskası. nezaman verıyor dıye sordu bana benımkı verıyor dedım 13.haftadan buyana. dr.dan dr.a degısıyor demekkı canım
Ilk dogum devlette yaptim bunu da devlette yapicam canimAmin insallah cnim ALLAH razi olsun cumlemizin bebegini Rabbim korusun.
Kızlar bu sorum hepinize dogumunuzu ozeldemi yoksa dev.yapmayı düşünüyorsunuz?
Cok fazla ya 17 gunGecti canim..zaten anlik oluyor...
Dun gece 1 kez oldu..bu sabahta 2 3 kez.. bole baski yapiyo .kafasi cikcak saniyorum.. o anlik agrida oluyor.onun disinda iyiyim . Sancim filan yok.bakalim nasil devam edicek...
Sertlesme tas gibi oldu 2 aksamda...bole olursa birkac kez daha.randevumu one alicam.. 17 sinde kontrolum.normalde.
Geçmiş olsun canım. Biraz daha beklesin minişKızlar 32. Haftada nst de sancı çıktı. Doktor bu şekilde seni eve göndermem doğum sancısı gibi sancın var dedi. Ben pek birşey hissetmemiştim. Yatış verdi serum+ilaç Vs sancı düştü.
Karnınız taş gibi sert oluyorsa ihmal etmemek lazımmış
evetttt yaaa resmen parmak kadarkenki halinden bebişliğe kadar olan sürecj göruyoruz nekadar şanslı bir donemdeyız kımbılır bızden sonra daha ne gelısmeler olacak şu teknolojide yerler onu pozlar hep aynı gb rahat glb ıcerde meleğinBana da doktorum her gidişimde renkli görüntü verdi canım. Her defasında büyüdüğünü görmek çok güzel :)
Eki Görüntüle 2211277 Eki Görüntüle 2211278 Eki Görüntüle 2211282 Eki Görüntüle 2211280 Eki Görüntüle 2211281
cinsiyet kızsa bu kumas cıcekler var ondan olablr ben cıbınlugne ıslemıstım kuzum foto atma sansn varsa yorum yaparz bızler de görunuse göre❤Tepesine. Cibinligi geçirince boşluk kaldi demir gozukuyo oyle kurdele vs bsy takmam lazim
heheh eevettt teyzesi yicezz cıksınlar daa dudaklarmız dolgunmus baya dr demiştı benm normal kalınlkta ama eşimn baya kalın dr abimiz hep babanın genlerı daha cok dıye kızdırıyor benı sagolsun heheh:)Ayyy seninkide benim ki gibi alt dudağını emiyor :)))) Yerim ben bu melekleri
Canım çok geçmiş olsun canım zamanını beklesin kuzun insallahKızlar 32. Haftada nst de sancı çıktı. Doktor bu şekilde seni eve göndermem doğum sancısı gibi sancın var dedi. Ben pek birşey hissetmemiştim. Yatış verdi serum+ilaç Vs sancı düştü.
Karnınız taş gibi sert oluyorsa ihmal etmemek lazımmış
İyi cesaret çocuk ve sen tek mi çıktınCocugu alısverıs merkezıne gotureyım dedım goturdum eve geldım yerımden kalkamıyom alt tarafın agrısından
Arkadaşım nerdesin sen bakıyordum arada en son haziran mi temmuzda giriş gorunuyordu forumda şükür iyi haberlerini aldık çok sevindim ikiz prenseslerine masallah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah rabbim kuzularıMerhaba arkadaşlar beni unutmuşsunuzdur tabii çok uzun zamandır yazamıyordum ara ara takip ediyorum ama o kadar hızlı ki burası takip etmekte çok zorlanıyorum. Benim ikizlerim olacaktı Allah'ın izniyle iki prensesimiz daha ailemize katılacak :) 34 haftalık olduk sürekli erken olursa endişesiyle bu hafta ağrılarım artıp rahim boyu da kısalınca ciğer geliştirici iğnemizi de olduk bakalım kaç hafta daha dayanacak bizim minnoşlar. Kızlarım biraz zayıf ilerliyor inşallah biraz daha durup en az iki kiloyu buluruz son kontrolde birisi 2038 diğeri 1838 gr dı 33+6 da küçük olan bir hafta da hiç kilo almamış maalesef ne yapacağımı bende şaşırdımçok büyük bebekler zaten beklemiyorum ama kilo alımının durması insanı bir tedirgin etmiyor değil maalesef inşallah tüm arkadaşlarla birlikte sağlıklı sıhhatli küvöze girmeden kucağımıza alıp çıkarız evlatlarımızı Benden selamlar sevgiler her zaman giremesem de kalbim ve duam sizlerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?