2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Nasl gectı mı canım
Gecti canim..zaten anlik oluyor...
Dun gece 1 kez oldu..bu sabahta 2 3 kez.. bole baski yapiyo .kafasi cikcak saniyorum.. o anlik agrida oluyor.onun disinda iyiyim . Sancim filan yok.bakalim nasil devam edicek...
Sertlesme tas gibi oldu 2 aksamda...bole olursa birkac kez daha.randevumu one alicam.. 17 sinde kontrolum.normalde.

Sancı nst de mi çıkmadı yoksa siz mi hissetmediniz? Aşağı baskı yapıyorsa ve sertleşme oluyorsa önemliymiş. Bende ağrı sancı yoktu çok hafif kafası aşağı baskı yapıyor sandım birde karnım arada taş gibi oluyordu doğum sancısı şiddetinde sancı çıktı nst de

Cocugu alısverıs merkezıne gotureyım dedım goturdum eve geldım yerımden kalkamıyom alt tarafın agrısından
Tek başına iyi cesaret etmişsin canım artık tek çıkarma uzak mesafeye indir kaldır oluyor ister istemez kaç yaşında bilmiyorum ama dikkat et

Bana da doktorum her gidişimde renkli görüntü verdi canım. Her defasında büyüdüğünü görmek çok güzel :)

Cok fazla ya 17 gun

Geçmiş olsun canım. Biraz daha beklesin miniş

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız bi kaç gündür bende sancı hissediyordum hatta alt tarafa baskı dün gece şehir hastanesine gittim doktor baktı 31+3 1650 gr olmuş sonra net istedi iki defa dalgalanma olmuş magnezyum ve Protestan verdi 10 gün va kontrole doktorumun aramalımıydım? Akşamki doktor normal bu sancılar dedi gelişiminde uyumlu ddedi.daha da başlamadım verdiklerine ne yapsam

evetttt yaaa resmen parmak kadarkenki halinden bebişliğe kadar olan sürecj göruyoruz nekadar şanslı bir donemdeyız kımbılır bızden sonra daha ne gelısmeler olacak şu teknolojide yerler onu pozlar hep aynı gb rahat glb ıcerde meleğin

Tepesine. Cibinligi geçirince boşluk kaldi demir gozukuyo oyle kurdele vs bsy takmam lazim
cinsiyet kızsa bu kumas cıcekler var ondan olablr ben cıbınlugne ıslemıstım kuzum foto atma sansn varsa yorum yaparz bızler de görunuse göre❤

Ayyy seninkide benim ki gibi alt dudağını emiyor :)))) Yerim ben bu melekleri
heheh eevettt teyzesi yicezz cıksınlar daa dudaklarmız dolgunmus baya dr demiştı benm normal kalınlkta ama eşimn baya kalın dr abimiz hep babanın genlerı daha cok dıye kızdırıyor benı sagolsun heheh:)

canım cokgecmıs olsun benım de hep taş gb beklememek lazım cıdden gecen 19saat bekledım bana da dr kızmıstı colbekledım dıye cevrede hani derler ya enufak sancıda gıdılmez dıye ıste onlara kulak asmayalm bana kv.. hep derdı enufakta gıdılmez hemen dye noldu bekledgmle kaldım smdı ilac kullanıyorum bakalım ptesı sancı cıkcakmı haberdar et bızı gelısmelerden O okyanus2016

Canım çok geçmiş olsun canım zamanını beklesin kuzun insallah

Cocugu alısverıs merkezıne gotureyım dedım goturdum eve geldım yerımden kalkamıyom alt tarafın agrısından
İyi cesaret çocuk ve sen tek mi çıktın
Ben eşim olmadan adım atmıyorum
Bu gün ailecek Ata Demirerin filmine gittik anladım ki evden dışarı cikmamaliyim

Arkadaşım nerdesin sen bakıyordum arada en son haziran mi temmuzda giriş gorunuyordu forumda şükür iyi haberlerini aldık çok sevindim ikiz prenseslerine masallah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah rabbim kuzuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…