- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Gunaydin kizlaarr! Bayadir takip edemedim. Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim hepinize. Benden baska dogum yapan yok herhaldebebisim solunum desteginden cikti. Artik kilo almasinda sira. Bugun galiba emzirecegim bocegimi. Sut goturuyordum normalde. Besigini bile alamamistik, dun geldi kurdular. Kapi susu vs daha gelmedi. Erkenci cocugum supriz sevecek galiba herkes saglikla bebisine kavusssunnnn insalllahhh cok guzel bebislerimizz anneleriiiiii
GuGünayd kizlar.
@Jane Austen hayırlı olsun canım inşaallah çabucak kucağına alırsın.
@Ytmz canım kilom 68. Birkac haftadır kilo almadım.
Biz de kontrolden geldik karnım indi baya küçüldü demiştim bebeğim donmus doğum pozisyonunu almış.
2300 gr 45 cm olmuş masaallah.
Kan ilaci ve progestan a devam edicem.
Vitamini yine sordum gerek yok dedi.
Normal doğumu sordum riske atmaya gerek yok dedi
Hayırlısı sağlıkla vaktinde gelsin de insaallah.
Hepinizi öperiz
Doğrudur canım dinlen güzelce4 yasında canım buyuk ama cok yorucu yıne suan belım cok kotu agrıyor
Canım benim ilk aylar çok çok kötüydüm bulantı kusma uzun sürdü baya sonra da taşındık bebekler büyüdü ağrılar sıkıntılar derken giremedim arada bakıyordum ama yetişmek mümkün değil çok hızlı dönüyor forum:) senin iyi haberlerini arada gördüm sağlıkla devam ediyor paşa maşallah çok teşekkür ederimmmArkadaşım nerdesin sen bakıyordum arada en son haziran mi temmuzda giriş gorunuyordu forumda şükür iyi haberlerini aldık çok sevindim ikiz prenseslerine masallah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah rabbim kuzuları
evet tek cıktık otobustede bacagımda oturdu napım aslı ınsanlar vadı yer vermelydım ama donuste esım almaya geldı :) kızımda ıstedı flm ızleeyı ama yasına uygun yoktu gıremedıkİyi cesaret çocuk ve sen tek mi çıktın
Ben eşim olmadan adım atmıyorum
Bu gün ailecek Ata Demirerin filmine gittik anladım ki evden dışarı cikmamaliyim
hıc bılgım yok Allah sıfa versın gecmıs olsun canımKızlar benim hemoroid iyice azdı, dışarda 4 meme var resmen( Doğumdan 2 ay kadar sonra ameliyat olcam inş.. doktorum sürekli sorun deil diyor, ana oturmama bile engel olmaya başladı şu birkaç gündür. Acaba doğumda iyice sıkıntı teşkil eder mi ki?? Sizlerden ricam eğer sorabilirseniz doktorunuza sorarmısınız?
aaa çok hoş şeyler vaaaarInstagramda sercheshop canim normal web siteleride var siparişleri oradan alıyorlar
sağol canım yahıc bılgım yok Allah sıfa versın gecmıs olsun canım
Ayy cok kötü olmus ya kabiz olmamaya calis bir de netten de dr yazilarini tavsiyelerini oku dinle canim belki bi faydasi olur gecmis olsunKızlar benim hemoroid iyice azdı, dışarda 4 meme var resmen( Doğumdan 2 ay kadar sonra ameliyat olcam inş.. doktorum sürekli sorun deil diyor, ana oturmama bile engel olmaya başladı şu birkaç gündür. Acaba doğumda iyice sıkıntı teşkil eder mi ki?? Sizlerden ricam eğer sorabilirseniz doktorunuza sorarmısınız?
Ben.henuz nstye girmedim canim.. 2 gundur bikac kez kasilma oldu (sert oldu gerildi karnim) ve baski dedigim siddetli agrida 3 kez oldu sanki cikcak gibi...Sancı nst de mi çıkmadı yoksa siz mi hissetmediniz? Aşağı baskı yapıyorsa ve sertleşme oluyorsa önemliymiş. Bende ağrı sancı yoktu çok hafif kafası aşağı baskı yapıyor sandım birde karnım arada taş gibi oluyordu doğum sancısı şiddetinde sancı çıktı nst de
Evet ya en son 21 kasimda gittim..ayda 1 gidiyodum zaten..pek dusmedi yani..nerdeyse 1 ay olmus olcak gidene kadar.Cok fazla ya 17 gun
Evet canım eb az 10 tane olmak koşuluyla farklı modeller sipariş edebilirsinaaa çok hoş şeyler vaaaarcanım mesela 30 tane söyleyecez, 3 farklı model sipariş verebilirmiyiz bilgin var mı??
Ya o ilk fotodaki ne tatliliktir sanki en buyugude o gibi popisine kurban masallah ellerinide kafaya goturmus keyifler cok iyiyaa bızım renklı pozlarımza bakın bugune dek bunları aldık 13haftalık biri dha 7cm orda
Allah korusun hepimizi saglikla dogarlar insallah az kaldı doguma sabredin azicik daha valla bilmiyordum cok üzuldum :-( allah yardimciniz olsun bacimcanım gebelik şekerin varsa nerdeyse her öğün ölçüyorsun, evde parmaktan ölçüm yapıyoruz
yaa masallah meleklerımızeeYa o ilk fotodaki ne tatliliktir sanki en buyugude o gibi popisine kurban masallah ellerinide kafaya goturmus keyifler cok iyiallahm nazarlardan saklasin masallah herhaliyle isirmalik
AlmamisindirBen eve gittigim gibi tartilcambakayım bi haftada ne kadar almışım hamileliğin başından beri ilk defa 1 hafta oldu
İyiki kapatmiş istesen o poz verilmez kalemle çizilmiş gibi ya masallah kuzucugayaa masallah meleklerımızeesağolasn csnmm neler neler yapıyorlar dimi şansımıza pozlar verdı hanfendı o poza dr. da bayılmıştı kuzum totişi resmen gel benı ye dıyor hakkaten kameralardan kaçmaya çalışmıs ama yapamamıs gb hahaha daha 7cmken hey gıdı hey:) o gün cinsiyetını göstermemıstı ayaklarıyla da kapamıstı bıyandan
canımmm çok sağ ol, hepimiz bebiklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallahAllah korusun hepimizi saglikla dogarlar insallah az kaldı doguma sabredin azicik daha valla bilmiyordum cok üzuldum :-( allah yardimciniz olsun bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?