2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

41 kere maşallah pasama kilosuda artacak inşallah tez zamanda iyi haberlerinizi bekliyoruz canım

Maşallah kuzuna arkadaşım

Canım benim ilk aylar çok çok kötüydüm bulantı kusma uzun sürdü baya sonra da taşındık bebekler büyüdü ağrılar sıkıntılar derken giremedim arada bakıyordum ama yetişmek mümkün değil çok hızlı dönüyor forum:) senin iyi haberlerini arada gördüm sağlıkla devam ediyor paşa maşallah çok teşekkür ederimmm Hepimizin yavrularına sağlık güzel ömür versin Rabbimmm

Kızlar benim hemoroid iyice azdı, dışarda 4 meme var resmen ( Doğumdan 2 ay kadar sonra ameliyat olcam inş.. doktorum sürekli sorun deil diyor, ana oturmama bile engel olmaya başladı şu birkaç gündür. Acaba doğumda iyice sıkıntı teşkil eder mi ki?? Sizlerden ricam eğer sorabilirseniz doktorunuza sorarmısınız?

İyi cesaret çocuk ve sen tek mi çıktın
Ben eşim olmadan adım atmıyorum
Bu gün ailecek Ata Demirerin filmine gittik anladım ki evden dışarı cikmamaliyim
evet tek cıktık otobustede bacagımda oturdu napım aslı ınsanlar vadı yer vermelydım ama donuste esım almaya geldı :) kızımda ıstedı flm ızleeyı ama yasına uygun yoktu gıremedık

hıc bılgım yok Allah sıfa versın gecmıs olsun canım

Ayy cok kötü olmus ya kabiz olmamaya calis bir de netten de dr yazilarini tavsiyelerini oku dinle canim belki bi faydasi olur gecmis olsun

Ben.henuz nstye girmedim canim.. 2 gundur bikac kez kasilma oldu (sert oldu gerildi karnim) ve baski dedigim siddetli agrida 3 kez oldu sanki cikcak gibi...
O kadar onun disinda iyiyim..
Birdaha olursa gidicem ama dra..

yaa bızım renklı pozlarımza bakın bugune dek bunları aldık 13haftalık biri dha 7cm orda
Ya o ilk fotodaki ne tatliliktir sanki en buyugude o gibi popisine kurban masallah ellerinide kafaya goturmus keyifler cok iyi allahm nazarlardan saklasin masallah herhaliyle isirmalik

canım gebelik şekerin varsa nerdeyse her öğün ölçüyorsun, evde parmaktan ölçüm yapıyoruz
Allah korusun hepimizi saglikla dogarlar insallah az kaldı doguma sabredin azicik daha valla bilmiyordum cok üzuldum :-( allah yardimciniz olsun bacim

Ya o ilk fotodaki ne tatliliktir sanki en buyugude o gibi popisine kurban masallah ellerinide kafaya goturmus keyifler cok iyi allahm nazarlardan saklasin masallah herhaliyle isirmalik
yaa masallah meleklerımızee sağolasn csnmm neler neler yapıyorlar dimi şansımıza pozlar verdı hanfendı o poza dr. da bayılmıştı kuzum totişi resmen gel benı ye dıyor hakkaten kameralardan kaçmaya çalışmıs ama yapamamıs gb hahaha daha 7cmken hey gıdı hey:) o gün cinsiyetını göstermemıstı ayaklarıyla da kapamıstı bıyandan

İyiki kapatmiş istesen o poz verilmez kalemle çizilmiş gibi ya masallah kuzucuga

Iyi geceler birsey sorcam kizlar ya benim 4 5 gundur vajinamda agri var ozellikle de tuvaletteyken cis yaparken oluyor baktim da simdi rahim agzinin acilmaya basladiginin isareti olabilir diyor. Varmi aranizda bunu yasayann?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…