Ben kafamda ole planliyorum canim demin esimlede konustum dedim dicem doktora 36 da alsin oda yok kalsin bi iki hafta daha falan dedim benim.pisikolojim bozuluyo her hareket ettiginde benim ilk bebegim karnimda öldü kizlar normal dogumu beklettiler o yuzden cok agir bisi yasadim diyorum erkenden olsun saglikli olsun[/QUOTE] canım sıkma canını rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Zaten az kalmış sıkıntı stresle tetikleme keyfini çıkar[QUOk="aurora_z, post: 58079477, member: 888126"]ınsaAllah canım 36 da alıncaktı demı senın
günaydın canım hastane cantama koydum ben de tırnak makasını fırca tarak setini vs önlem aldım bebedor aldım okadar yumusak ki tavsiye üzerın aldım zaten ve miniçoda 10tlye düşmüştü seti indirim haftasıı. birkaç şey alırken onları da sepete eklemiştim orda şuan 3lü takımlar da çok uygun.bakmıssındır sen de gerci. ben mevlide magnet tanesi 2.50den yaptırdım 150adet yaptrdık dıye abartı bişeye kacmadım kişi sayısı cok olunca mecbur:/ ama burdan yaptırdık önce nette görmüştüm gittigidiyorda vs var cok secenek uygun maliyeteKızlar ben çok giremiyorum nete, çok takip edemiyorum. İşten gelince çok yorgun oluyorum. Ara ara bakıyorum. Bebek çantası sormuştum yazan herkese teşekkürler...
Şimdi aklımda bebek şekeri magneti var. İnternetten sipariş vereyim diyorum. Hem uygun hem de güzel yapan bildiğiniz yer var mı? Magnevi ya da hediyelik için aranızda malzeme alıp kendi süsleyen var mı?
Birde hastane çantanızda bebek tarağı fırçası tırnak makası olması lazımmış. Chicco hem biraz pahalı hemde kılları çok dökülüyor diye şikayet var. Bebedor kullanan var mı aranızda?
Göğüs ucu kremi lansinoh mu ne var ondan almayı planlıyorum bitkiselmiş sanırım.
Birde doğum sonrası hijyenik pek, kilot şeklinde olandan öneremediler. Alanı geniş olduğu için sık değişme ihtiyacı olmuyor enfeksiyon olabiliyor normal hijyenik ped alın dediler. Aklınızda bulunsun
Bu arada kızlar, minico nun sitesinde çok uygun fiyata ana dizi var. En basit olanında en hafif olanından. Fisher price Vs gibi çok matah değil ama hem yatar pozisyon hem oturur pozisyon oluyor. Kullanım süresi kısa olduğu için uygun fiyatlı diye aldım ben. Birde bazı ürünlerde güzel indirim vardı ihtiyacı olanlar bakabilir. Malum birsürü masraf yaptık indirim önemli. İnş reklam gibi olmamıştır
Kolay gelsin iyi olmuş rahat olur 2 çocukla soba zor çok yorma kendiniGünaydin kizlar bugun erkenciyiz evimize kalorifer döşeniyor doğalgaz bizim burda olmadigi icin bebekde olucak allahin izniyle soba yakmak evi kirletmek istemedik hemde zahmetli rahatlik temizlik sicaklik adina kalorifer dosetiyoruz
Valla son 10.5 tu ama bi haftadır almışımdır kesin diye düşünüyorumAlmamisindir12 kilo aldik doguma kadar 15 oluruz yada dahami fazla oluruz ki sen kac kilo aldin cnm
Kolay gelsin canim seninde hamileligin tadilatlar tasinmalarla gectiGünaydin kizlar bugun erkenciyiz evimize kalorifer döşeniyor doğalgaz bizim burda olmadigi icin bebekde olucak allahin izniyle soba yakmak evi kirletmek istemedik hemde zahmetli rahatlik temizlik sicaklik adina kalorifer dosetiyoruz
benım de boş yumuş yumuş coguzaman ama sabahları uykudan uyanınca kalkıyrm bısure ayaklarnı dayıyor hanfendı sonra yıne hop asagda hep:) asagda oldugunu anlyrm her halinden hele o ayaklarını gezdırıyor ust taraflara dogru alıp ısırasın yani:) dha da donmez ınsallah gerı:)
okudum canım, dünden beri 3 kere sıcak suyla yıkayıp kantaron sürdüm, biraz hafifledi gibi ama en çok Doğum anı korkutuyor beniAyy cok kötü olmus ya kabiz olmamaya calis bir de netten de dr yazilarini tavsiyelerini oku dinle canim belki bi faydasi olur gecmis olsun
canım veren doktorlar var, kremde risk grubu c yazıyor, korkuyorum ben, dayanmaya çalışıyorumAllahım şifa versin canımşuan bir tedavı yokmuymuş kullanablcegın krem vs benım ptesı randevum aklıma gelrse muhakkak sorarm
evet canım dün okudum onu, akşamdan beri sıcak kullanıyorum kaşıntıyı azalttı en azından çok şükür. Sıcak suya oturmak çok iyi gelirmiş ama erken Doğuma sebep olabilirmiş. Onun yerine ılık su torbasına oturmayı denicem bide bgnçok geçmiş olsun. Doğum ile ilgili bilgim yok ama ayakları hep sıcak tutmak birde wc de asla soğuk su kullanmamak lazım diye biliyorum. Belki acısını azaltır .
Gunaydin kizlar...2 gundur gogsumdede sizi vardi..esime anlatiyodum..bi bakim.dedim.islaklik var..sutmu.sivimi bilemedim (sag gogsumde)
Hergun bi mevzum varaslinda sakin bir.insanim.evham.yapmiyorum.. ama.paylasim sizle dedim
Kiz 18 deme cokya o 15 iyidirbn yıne 2kılo dha almışım 10gündee Üstelik kayınvalide ile yaşadığım problemler den dolayı çok da yiyemedim iştahım azalmıstı insallah bebegım de almıştır cogu onundur yaa totalde 13 almıs oldum ınsallah 18fln kapatrm:)
Süt gelmesi normalmiş canim sadece sıkma gogsunu aksin kendiligindenGunaydin kizlar...2 gundur gogsumdede sizi vardi..esime anlatiyodum..bi bakim.dedim.islaklik var..sutmu.sivimi bilemedim (sag gogsumde)
Hergun bi mevzum varaslinda sakin bir.insanim.evham.yapmiyorum.. ama.paylasim sizle dedim
Tamm iste 14en fazla 15 tamam insallah oylede olur canmValla son 10.5 tu ama bi haftadır almışımdır kesin diye düşünüyorumdoktorla hedefimiz en fazla 14 tü bakalım olcak mi annemlere gelmeden önce 70 dim tam
sağol teyzesıi size de masallah dıyor kızım
Ayy allah yardimciniz olsun uzuldum :-( az kaldi canim sabrin sonu selametAynen 6 kere deliyorum parmagimi bazen kan cikmiyor fazla da deldigim oluyor kevgire döndü
Bilmiyorumki nasil..sıkmayin diye okumustum..ellemedim.islaklik.vardi sadece.Günaydın. Ayy nasıl bi sıvı? Ben de sürekli yokluyorum var mı diye
Ebe söylemişti bu arada, çok normalmiş bu sızıntılar
Simdilik ole akcak gibi degil .. ama.normalmis.bende hemen baktim.nettenSüt gelmesi normalmiş canim sadece sıkma gogsunu aksin kendiliginden
Canım ben dün gittim doktora 34+2 ydik. Benim de karnım küçük 6 aylık gibi. hele ilk hamileligime göre baya küçük. Ama doktor her şeyi normal dedi çok şükür. Senin de normaldir dert etme inşaallah alması gereken kiloyu da almıştır.masallah canim kacinci haftadasin bende carsamba gidecegim o zaman 33+6 oluyoruz nasipse ben cok korkuyorum herkes karnin kucuk diyo doktorum 29 haftada zayif demisti 1.200 gr insallah simdi 2 kiloyu gecmistir tek duam o saglikli olmasi zayif olmamasi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?