2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
[QUOk="aurora_z, post: 58079477, member: 888126"]ınsaAllah canım 36 da alıncaktı demı senın
Ben kafamda ole planliyorum canim demin esimlede konustum dedim dicem doktora 36 da alsin oda yok kalsin bi iki hafta daha falan dedim benim.pisikolojim bozuluyo her hareket ettiginde benim ilk bebegim karnimda öldü kizlar normal dogumu beklettiler o yuzden cok agir bisi yasadim diyorum erkenden olsun saglikli olsun[/QUOTE] canım sıkma canını rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Zaten az kalmış sıkıntı stresle tetikleme keyfini çıkar

Kızlar ben çok giremiyorum nete, çok takip edemiyorum. İşten gelince çok yorgun oluyorum. Ara ara bakıyorum. Bebek çantası sormuştum yazan herkese teşekkürler...

Şimdi aklımda bebek şekeri magneti var. İnternetten sipariş vereyim diyorum. Hem uygun hem de güzel yapan bildiğiniz yer var mı? Magnevi ya da hediyelik için aranızda malzeme alıp kendi süsleyen var mı?

Birde hastane çantanızda bebek tarağı fırçası tırnak makası olması lazımmış. Chicco hem biraz pahalı hemde kılları çok dökülüyor diye şikayet var. Bebedor kullanan var mı aranızda?

Göğüs ucu kremi lansinoh mu ne var ondan almayı planlıyorum bitkiselmiş sanırım.

Birde doğum sonrası hijyenik pek, kilot şeklinde olandan öneremediler. Alanı geniş olduğu için sık değişme ihtiyacı olmuyor enfeksiyon olabiliyor normal hijyenik ped alın dediler. Aklınızda bulunsun

Bu arada kızlar, minico nun sitesinde çok uygun fiyata ana dizi var. En basit olanında en hafif olanından. Fisher price Vs gibi çok matah değil ama hem yatar pozisyon hem oturur pozisyon oluyor. Kullanım süresi kısa olduğu için uygun fiyatlı diye aldım ben. Birde bazı ürünlerde güzel indirim vardı ihtiyacı olanlar bakabilir. Malum birsürü masraf yaptık indirim önemli. İnş reklam gibi olmamıştır

Son düzenleme:
Günaydın kızlar Ben tembel annelerdenim . dün arkadaşlarımla buluştuk. Bebeğin herşeyi hazır kıyafet vs olarak ama benim hiç bişeyim hazır değil. Gecelik emzirme sütyeni falan alcam bugün önerilerinizi alırım. Bebeğim iki gündür çok aşağıda zaten iki haftadır bacak arası sanırım Leğen kemiğim çok ağrıyor. Çokda kilo almadım halbuki şimdiye kadar 6 kilo. Zaten erken Doğum problemimde var ama hiç bişeyim hazır değil işten güçten kafamı kaldıramıyorum eve gel yemek yap vs sonrada uyuyorum. Gece hiç uyutmuyor beni 4-5 gibi uyanıyor işe gidene kadarsa uyumuyor çok hareketli defalarca uyanıyorum zombi gibiyim yani yarın bebeğin kıyafetlerini yıkamayı planlıyorum en kısa sürede de çantamı hazırlamam gerek ama gözümde o kadar büyüyor ki kendim için almam gereken bişeyler varmı. Bi göğüs ucu kremi bide göğüs pedi aldım. Hasta bezi almalımıyım. Hastaneye kıyafet harici anne için başka ne götürmek gerek. Yardımlarınızı rica ediyorum. Yarın yeni bir doktora başlayacağım bakalım o ne diyecek. Doğum ücretleri yüzünden Doğumu Yalova’da yapmayı planlıyorum. Umarım doktor beni kabul eder. Doğuma kadar perinatolog olan doktorumdan devam edeceğim. Doktorumu Yalova’da ki özel hastanelere getireyim dedim. Hastaneler kabul etmedi. Çok karışık yazdım kusura bakmayın

günaydın canım hastane cantama koydum ben de tırnak makasını fırca tarak setini vs önlem aldım bebedor aldım okadar yumusak ki tavsiye üzerın aldım zaten ve miniçoda 10tlye düşmüştü seti indirim haftasıı. birkaç şey alırken onları da sepete eklemiştim orda şuan 3lü takımlar da çok uygun.bakmıssındır sen de gerci. ben mevlide magnet tanesi 2.50den yaptırdım 150adet yaptrdık dıye abartı bişeye kacmadım kişi sayısı cok olunca mecbur:/ ama burdan yaptırdık önce nette görmüştüm gittigidiyorda vs var cok secenek uygun maliyete

Günaydin kizlar bugun erkenciyiz evimize kalorifer döşeniyor doğalgaz bizim burda olmadigi icin bebekde olucak allahin izniyle soba yakmak evi kirletmek istemedik hemde zahmetli rahatlik temizlik sicaklik adina kalorifer dosetiyoruz
Kolay gelsin iyi olmuş rahat olur 2 çocukla soba zor çok yorma kendini

Günaydin kizlar bugun erkenciyiz evimize kalorifer döşeniyor doğalgaz bizim burda olmadigi icin bebekde olucak allahin izniyle soba yakmak evi kirletmek istemedik hemde zahmetli rahatlik temizlik sicaklik adina kalorifer dosetiyoruz
Kolay gelsin canim seninde hamileligin tadilatlar tasinmalarla gecti

Yaa o ayaklar dizler geziyo ya göğüse doğru, bayılıyorum diyorum doğunca gıdıklıcam o ayakları inşallah bu pozisyonda kalırlar canım

Ayy cok kötü olmus ya kabiz olmamaya calis bir de netten de dr yazilarini tavsiyelerini oku dinle canim belki bi faydasi olur gecmis olsun
okudum canım, dünden beri 3 kere sıcak suyla yıkayıp kantaron sürdüm, biraz hafifledi gibi ama en çok Doğum anı korkutuyor beni

Allahım şifa versin canım şuan bir tedavı yokmuymuş kullanablcegın krem vs benım ptesı randevum aklıma gelrse muhakkak sorarm
canım veren doktorlar var, kremde risk grubu c yazıyor, korkuyorum ben, dayanmaya çalışıyorum

çok geçmiş olsun. Doğum ile ilgili bilgim yok ama ayakları hep sıcak tutmak birde wc de asla soğuk su kullanmamak lazım diye biliyorum. Belki acısını azaltır .
evet canım dün okudum onu, akşamdan beri sıcak kullanıyorum kaşıntıyı azalttı en azından çok şükür. Sıcak suya oturmak çok iyi gelirmiş ama erken Doğuma sebep olabilirmiş. Onun yerine ılık su torbasına oturmayı denicem bide bgn

Gunaydin kizlar...2 gundur gogsumdede sizi vardi..esime anlatiyodum..bi bakim.dedim.islaklik var..sutmu.sivimi bilemedim (sag gogsumde)
Hergun bi mevzum var aslinda sakin bir.insanim.evham.yapmiyorum.. ama.paylasim sizle dedim

Günaydın. Ayy nasıl bi sıvı? Ben de sürekli yokluyorum var mı diye
Ebe söylemişti bu arada, çok normalmiş bu sızıntılar

Kiz 18 deme cokya o 15 iyidir

Gunaydin kizlar...2 gundur gogsumdede sizi vardi..esime anlatiyodum..bi bakim.dedim.islaklik var..sutmu.sivimi bilemedim (sag gogsumde)
Hergun bi mevzum var aslinda sakin bir.insanim.evham.yapmiyorum.. ama.paylasim sizle dedim
Süt gelmesi normalmiş canim sadece sıkma gogsunu aksin kendiliginden

Canım ben dün gittim doktora 34+2 ydik. Benim de karnım küçük 6 aylık gibi. hele ilk hamileligime göre baya küçük. Ama doktor her şeyi normal dedi çok şükür. Senin de normaldir dert etme inşaallah alması gereken kiloyu da almıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…